Ikke forville temperatur av et barn

 Den viktigste ønske av enhver og alle foreldre - deres barn var sunt. Dessverre er det menneskelige legeme - er strukturen ufullkommen, det vil si at før eller senere vil gjennomgå testing sykdom. Og plutselig foreldre mareritt blir virkelighet hvis, for eksempel, strays temperaturen et barn og foreldrene vet ikke hvordan de skal reagere og hva du skal gjøre i dette tilfellet. At hvis et barn strays temperatur, og vil bli diskutert i denne artikkelen.

 Hvilken temperatur regnes som høy?


 For det første, la oss huske at feber - ingenting som svar på immun angrep kroppen virus. Følgelig, feber - et signal om at kroppen kjemper sykdommen alene. Så, før du panikk om det faktum at temperaturen ikke synker barnet, sørg for at den har nådd et nivå der det virkelig nødvendig å skyte ned.
 Når det gjelder små barn, husk at babyer i normal kroppstemperatur kan være høyere enn hos voksne, og nå 375 grader Celsius. Med "voksen" normale barn komme nærmere et år. Følgelig er den høye temperatur over 38 til 385 grader. Imidlertid anbefaler WHO at få ned temperaturen like over 39 grader, hvis barnet ikke er i fare. Mer på video.

 I noen tilfeller, churning temperatur under 39 grader Celsius


 Således, dersom temperaturen ikke er 38 et barn glir det under forutsetning av at den totale barnet helse. Men det er barn som har feber forårsake anfall eller som har kroniske sykdommer i sirkulasjons, luftveiene. I slike tilfeller strays temperaturen vanligvis selv ved 375-38 grader. Også utsatt er barn som er registrert som en nevrolog, og alle barn under to måneder.
 Videre i alle fall ikke trekke og følge tallene på et termometer hvis barnet var feber, muskelsmerter, blek hud og / eller forverret allmenntilstand.

 Hva du skal gjøre ved høy temperatur


 Hva hvis temperaturen er avvik? Barnet ved høye temperaturer kan forekomme dehydrering, slik at det er nødvendig å overvåke kompletteringsfluid. Barnet var å bli gitt et avkok av rosiner, egnet for barn eldre enn tørket fruktkompott og bringebær te. Rikelig varm drikke vil hjelpe barnet ditt til å svette, og vil ikke utvikle dehydrering.
 Rommet og baby klær
 Hvor dårlig avveie temperatur av et barn, gjør du følgende. Først, sjekk parametrene av luften i rommet, rommet bør være godt ventilert og temperaturer på 18-20 grader Celsius, må luften være godt hydrert. Sekund, temperaturyascheho kjæle ungen ikke kan, som denne varmen ikke kan gå ukontrollert.
 Rubdown ved høy temperatur
 Også når barnet ikke er avvik høy temperatur, kan slitasje gjøre. Tørk barnet kan bare varmt vann ca 36 grader! Gjelder kun kan kjøle deg ned i de barna som aldri har hatt anfall, og i fravær av nevrologiske sykdommer. En annen viktig forutsetning - baby føtter og hender bør være varme samt kalde ekstremiteter indikere vasospasme, og dermed trenger medisinsk behandling.

 Hvis temperaturen er ikke 39 strays


Ikke forville temperatur av et barn

 Vurdere situasjonen der, til tross for tiltakene i barnets temperatur - 39 og ikke avvik å gjøre i dette tilfellet? Selvfølgelig er det best å ringe en lege, men selv før hans ankomst kunne gi et barn febernedsettende. Alle foreldre bør holde fast i tankene, alene, uten resept kan gis til barn bare to narkotika - paracetamol og ibuprofen.
 Dessverre, temperaturen på 39 strays et barn ofte bruker febernedsettende sirup. I dette tilfellet er lys effektivt.
 Egentlig, la oss anta at alle disse handlingene utført av foreldre venter ankomsten av en lege som kan diagnostisere og svare på spørsmålet, hvorfor ikke forville temperatur av et barn.

 Vanlige feil


 Ved bruk av legemidler, foreldre har en tendens til å tillate en vanlig feil. Medisinen ble gitt, men temperaturen faller ikke barnet - og ungen får en ny dose. Ikke vær så! Du må strengt følge instruksjonene i form av dosering og intervaller mellom dosene.

 Hva skal ikke være kategorisk


 Deretter liste de viktigste feilene begått av foreldre når de ikke kan få ned temperaturen på barnet.

 rubbing alkohol eller eddik. Det er strengt forbudt! Og så, og en annen - å forgifte baby!

 kalde omslag, varmeputer og is så. Når de utsettes for kulde babyens hud kan vasospasme.

 dreven innpakning. Legemet bør være i stand til å gi ekstra varme.

 prøver å få noe å spise. I temperaturyascheho babyen nesten helt sikkert tapt appetitt - for alle krefter kastet kroppen å bekjempe sykdom. Så alt du trenger - kontrollere barnet drakk nok.

 Flere svært viktige nyanser kan læres i videoen nedenfor.

 Når det trengs umiddelbar medisinsk hjelp


Ikke forville temperatur av et barn

 Hva hvis temperaturen er fallende, synes barnet andre symptomer? Selvfølgelig, umiddelbart ringe leger. Dette er nødvendig i tilfelle av anfall, lilla flekker på huden, smerte ved berøring. Også haster intervensjon er nødvendig hvis:

 barnet har problemer med å puste;

 Barnet kan ikke bøye hodet til brystet;

 det er dehydrering;

 mulig forverring av kroniske sykdommer;

 med mindre barnet strays temperatur selv etter bruk av narkotika;

 temperatur 38 grader i et barn, men ikke forville et par dager.

 Som om ikke det var, er ikke så viktig, hvorfor ikke forville temperatur barn, er foreldre forpliktet til å behandle situasjonen med største alvor og ansvar, fordi de er ansvarlige for helse og sikkerhet for sine barn.  
Rubdown mot barn eddik, vodka

 Når et barn temperatur, den første ønske som oppstår fra deres foreldre - er å få ned temperaturen. Men slike handlinger er ikke alltid korrekt. Temperatur indikerer kroppen bekjempe sykdom. Mange mikroorganismer og virus drepes ved temperaturer over 37 grader, men antistoffer mot mange sykdommer som er produsert ved temperaturer over 38 grader. Derfor bør barnet lette tilstand, men bringer ikke ned temperaturen, hvis den holdes under 38 grader. Selvfølgelig gjelder dette ikke for barn som er vanskelig å tolerere feber. Slike barn trenger å senke temperaturen umiddelbart. I dag snakker vi om barn på tørke eddik, vodka.

 Hva gjør du når temperaturen på barnet


 Først av alt, sikre at barnet komfortabelt miljø. Sett det til sengs, sørg for å drikke regelmessig ventilere rommet. Sette på en lys bomull baby klær, ikke hans vinkel. Bleie ved forhøyede temperaturer bedre, lukkes det meste av kroppen, hindrer transpirasjon. Hvis barnet svetter tungt, bør klærne endres hyppig.

 Rubdown barn på


 Rubdown barn er en av de mest effektive ikke-farmakologiske metoder for å senke temperaturen. Rubdown mot barn eddik, er vodka anbefales ikke. Bedre gni babyen varm vann. Vanntemperaturen bør være ca 36 grader. Rubdown mer kaldt vann kan forårsake skjelvinger i barnet.
 Kluter dynket i vann, starter snyltende med hender og føtter. Tørk av kroppsbevegelser promakuvalnymy barnet forsiktig. Pass på at ikke vann avkjølt, fortynnet med varmt vann.
 Rubdown mot barn eddik, er vodka anses som skadelig. Spesielt for små barn. Par eddik og alkohol kan skade et lite barn.
 Rubdown på barn eddik, vodka eller kaldt vann kan forårsake innsnevring av blodårer på overflaten av legemet, som hindrer normal varme. I tillegg kan vodka og eddik forårsake forgiftning kropps baby.  
Hvordan bli gravid med tvillinger naturlig

 Unnfangelse, svangerskap og fødsel av barnet - den største mirakel i livet til hver kvinne. Hvis to barn født på samme tid, er det - en dobbel mirakel. Ønsket av mange kvinner å ha tvillinger er forståelig. De heldige nok til å bli gravid og føde bare to barn trenger ikke å re-fødsel og gi næring til andre. Og tvillingene er svært nær, de alltid forbli venner og støtte hverandre. Som de sier vitenskapelige beregninger, kan bare én av de åtti graviditeter være dobbel. Men det er noen måter å øke sannsynligheten for blyznetsov.Ony ikke garantere resultater, men skal man dømme etter folks observasjoner, sjansene øker.

Hvordan bli gravid med tvillinger naturlig


 Hvordan bli gravid med tvillinger naturlig


 Mange tror at tvillinger og tvillinger - er synonymer. Faktisk dviynyatka bryte to egg kan være heteroseksuelle og meget lik hverandre. Og tvillingene - en med delt på et tidlig stadium i utviklingen. De har samme sett av genet, og vanligvis en dråpe eller to like hverandre. Hva trenger å vite en kvinne som ønsker å ha tvillinger?

 •  Dette øker sannsynligheten for unnfangelse på den 21. dagen i menstruasjonssyklusen;


 •  Arv spiller en stor rolle. Hvis den type mann eller kvinne hadde tvillinger, sannsynligheten for vesentlig øket;


 •  spesielt aktive hormoner produsert i sommer. Dette er den mest suksessrike perioden i planlegging;


 •  slutte å ta piller eller hormon utløser kroppen til å jobbe med dobbel kraft. I slike stunder, en høy sannsynlighet for befruktning flere egg;


 •  i voksen alder, produserer kroppen mer enn ett egg per syklus;


 •  det antas at øker sjansene for folsyre når det begynner å ta et par måneder før svangerskapet;


 •  høy seksuell aktivitet kan utløse fødselen av tvillingene;


 •  moderne medisin fører til den kunstige nyplanting.


 •  Et interessant faktum er at i en landsby som heter "Big Kopanya nesten hver familie tvillingene ble født. Nå gir de fødsel til tvillinger selv dyr. Lokalbefolkningen tilskriver dette fenomenet mirakuløse kilden som de drikker vann, og inviterte de som er villige til å teste dens effekt på seg selv. Dette mirakel som trosser forklaring er i landsbyen Denisovka Rostov-regionen. Kanskje territorielle og klimatiske forholdene har ført til slike avvik.
  Hvordan bli gravid med tvillinger naturlig


   Hva diett øker sannsynligheten for å bli gravid med tvillinger


   Mat spiller en viktig rolle i alle livsprosesser. Det påvirker humør, helse, hjerne aktivitet, seksuell funksjon og fruktbarhet. Velge og planlegger en diett, kan du forhåndsbestemme kjønn på barnet. Med næringsstoffer kan også øke sjansene for å ha tvillinger.


   Hvordan bør spise mamma?


   Grunnleggende prinsipper:

 •  på bordet bør alltid være til stede proteiner - nemlig, magert kjøtt, kalvekjøtt, svinekjøtt, lam. Utelukke røkt og konservert kjøtt;


 •  mulig å spise mer spill;


 •  inkludere i ditt daglige kosthold sjømat (reker, blekksprut, krabber). Røkt fisk er kontraindisert;


 •  Alle oster durum høyt fettinnhold;


 •  Meieriprodukter er et must. Passer til enhver, yoghurt, melk, ost, gjæret bakt melk. Fett spiller ingen rolle;


 •  noen friske frukter, unntatt plommer. Og du kan kombinere dem med meieriprodukter. Svært nyttige fersk juice.


 • Hvordan bli gravid med tvillinger naturlig

   Selvfølgelig kan absolutt garanti ikke kan innhentes på forhånd. Men det er mulig at ved å utføre alle disse anbefalingene veldig snart på ultralyd, vil du lære den etterlengtede gode nyheter.

  Яндекс.Метрика