Instruksjoner Creon 10000 for nyfødte, pris og anmeldelser

 Creon Baby - vakker utenlandsk medisinsk middel for babyer. Forurensning atmosfærisk er stadig mer opptatt av ikke bare forskere, men også leger. Den dårlige stemningen påvirker helsen til nyfødte. For å forhindre dette og kalte Creon 10000 for nyfødte. I de senere år mer og mer barn klager av symptomer på dårlig fordøyelse, slik som kvalme, oppkast. Nyfødte barn sier at de verke, kan ikke annet enn usunn tilstanden til barnet kan sees. Kramper, oppblåsthet, mage-tarmkanalen, dårlig fordøyelse - alle disse sykdommene er i økende grad dukker opp i dagens barn. Å behandle disse sykdommene kan være forskjellige enzympreparater. Creon 10000 Barn har vist seg fra den beste festen i sykdommer i mage-tarmkanalen. Leger nylig melde Creon er på. Creon er produsert i ulike doser, 10000 - dette er for barna, det vil si ett år. Creon er gjort på grunnlag av pankreatin av svin. 

 Prisen på Creon 10000 for nyfødte babyer


Instruksjoner Creon 10000 for nyfødte, pris og anmeldelser


 For emballasje Creon 10000 baby prisen er rundt 350 rubler. Dette tallet er gitt for pedagogiske formål og kan variere avhengig av region og nakrutok selger. Den billigste prisen Creon 10000 for nyfødte som faktisk funnet - 300 rubler i billige apotek nettverk.

 Instruksjoner for bruk Creon 10000 baby


 Vær oppmerksom på at Creon 10000 instruksjon for spedbarn tyder på at dosen justeres individuelt, men den generelle anbefalingen er 1000ed / kg i løpet av et måltid. Dersom barnet er svært små og ikke spise fast føde ennå, bør kapsler av medisin være nøye avdekke og legge til drikke. Integrity små områder som er innkapslet pause anbefales ikke da det kan ødelegge de medisinske egenskapene til stoffet. Bare legge dem til bankett og liberal baby. Under instruksjoner Creon 10000 baby kontraindikasjoner mot bruk av stoffet er intoleranse komponenter, pankreatitt.
Instruksjoner Creon 10000 for nyfødte, pris og anmeldelser

 Kritikken Creon 10000 for babyer


 Dette er min vurdering Creon 10000 Baby, ble vi utnevnt, da jeg gikk til legen. Min sønn ble født med veldig dårlig fordøyelse. På grunn av dette han er stadig plaget av forstoppelse, deretter diaré, kolikk om jeg generelt holde stille. Jeg vskrыvala kapsel med Creon og lagt til uttrykt melk, deretter spises med skje. Propylen, husker vi Creon Infant om to uker. Resultater av tester etter å ta kurset var gode. Fordøyelse vi også justert og forverring oppstår ikke før forhåpentligvis vil vare evig, og min sønn vil ikke lenger lider av dårlig fordøyelse.
 Det bør bemerkes at det meste av anmeldelser Creon 10000 for babyer utelukkende positive.

 Videoer om Creon baby


 Må se denne videoen om Creon for babyer.
Meny 9 måneder gammel baby i ni måneder

 Mate babyen i ni måneder i komposisjon nesten ikke forskjellig fra barns kosthold før. Et økende antall produkter bare. Morsmelk i morgen og kveld fôring barnet fortsetter å spise opp til ett år.
 I menyen dagtid ni måneder gamle baby i ni måneder er helt består av frokostblandinger, ost, grønnsaker og fruktpuré, grønnsaker og frukt juice, eggeplomme, hardkokt, kjøtt og fisk. Grønnsaker - utvalg av poteter, gulrøtter, rødbeter, squash, blomkål og brokkoli, erter, neper, gresskar. Denne menyen gulrøtter ni måneder gamle baby i ni måneder bør ikke være mer enn 1-2 ganger i uken, enten puré eller juice. Overflødig kropps baby gulrøtter kan forårsake sykdom karotynnoy gulsott. Selve sykdommen er ingenting å bekymre seg og vellykket behandlet, men betydelig legger problemfri.
 Meieriet grøt ni måneder gamle babyen har lagt smør, ca 5 gram (mindre enn 05 teskjeer).

 Funksjoner mat barn i alderen ni måneder


 Ved denne alder barnet allerede har tenner, i det minste - to øvre og to nedre. Kjøtt barnet kan få ikke bare i form av potetmos, men også, for eksempel i form av kjøttboller. Tilstedeværelsen av tenner gjør det mulig å lære et barn å vidkusuvannyu og tygge mat. Antall kjøtt "ren" skal være på menyen ni måneder gamle baby i ni måneder minst 60-70 gram. I dette tilfellet må kjøttet være sener, fett og filmer. Å forberede kjøtt kjøttboller trenger dobbelt hakke sammen med gjennomvåt i vann, hvitt brød. Brød er bedre å ta en tørr, som fra myk brød kotelett massen blir tyktflytende og kjøttboller ut smakløst. Kotelett massen til et element og trenger litt forsiktig banke det ut kjøttboller frodige. Klar kjøttboller kokt i kokende vann før oppstigningen, ca 10-15 minutter.
 Kjøttboller kan også lage mat med fiskefilet uten skinn (torsk, havabbor). Meatball beste for å gi barnet ditt med grønnsakspuré.
 Grind köttbullar trenger ikke barnet vil bite av og tygge små biter. Som et resultat, vil det utvikle seg i kjeven og tygge muskler. I tillegg er prosessen med å tygge stimulerer tenner prosessen.

 Omtrentlig plassering meny ni måneder gamle barn:


 Morgenen fôring - morsmelk eller morsmelkerstatning - 200 gram frukt puré - 50 gram.
 Den andre foring - 200 gram av korn, 50 g ost, 50 ml fruktsaft.
 Tredje fôring - grønnsakssuppe i kjøtt kjøttkraft - 50 ml, 50 gram kjøttboller med 100 gram av vegetabilske puréer, fruktjuice 50 ml.
 Fjerde fôring - 200 gram yoghurt, frukt juice 50 ml.
 Femte fôring - morsmelk.
 Det var disse reglene for å lage menyer ni måneder gamle baby i ni måneder.  
Hvordan rengjøre øret barn

 I øret er ørevoks produksjon, både hos voksne og barn. Dette er en normal og naturlig prosess. Ingen tvil om at barn trenger å rense ørene. Men hvordan du rengjør øret barn? Ikke vite hvordan og vite hvordan du skal rengjøre skikkelig ørene kan bare skade barnet.

 Hvor ofte bør jeg rense ørene av et barn


 Du trenger ikke å rense ørene barnet hver dag. Menneskekroppen er anordnet slik at den viser at det ikke er nødvendig. Også fordi du prøve å rense ørene er ikke nødvendig ørevoks nødvendig. Trenger du å fjerne akkurat hva som skjedde utenfor.

 Hvordan du rengjør ørene av et barn


 Å rense ørene er spesielle barnestav. Ikke rengjør øret pinner voksne barn. Øregangen - veldig søt og delikat sted, og han bedre ikke klatre. I barns øre pinner er spesielle begrensninger som ikke skade barnet.

 Hvordan du rengjør babyens ører


 Rense ørene babyen trenger svært nøye. Pinner eller gasbind tamponchykom fjerne bare hva som skjedde utenfor. Ikke i noe tilfelle ikke klatre inne i øregangen.
 Svovel trenger ører. Den beskytter øret fra forkjølelse, betennelser og komme inn i øret væske. Nøye vychyschayuchy svovel, er du frata øret med naturlig beskyttelse.
 Videre kom inn i øregangen, ram du svovel, som er der, noe som kan føre til dannelse av svovelsyre kork. Hvis dette skjer, så i alle fall ikke prøve å rense det selv. Spør legen din for å gjøre det trygt, raskt og profesjonelt.
 Riktig rengjøring av øret betyr barn veldig nøye og forsiktig rense det ytre øret.
 Ren betyr rene ører øret og mangel på svovel i synlige områder ører. Trenge dypt inn i øregangen, kan du skade trommehinnen barnet.
 Nå vet du hvordan du skal rengjøre skikkelig ørene av barnet hjemme.  
Ventrikulomehaliya sideventriklene hos barn

 Ventrykuhlomehalyya - bak hoved utvidelse av ventriklene i hjernen hos barn.
 De laterale ventrikler i hjernen har en kompleks struktur, som er gjenstand for mye forskning. Som frukten av sideventriklene varierer sterkt. Spesielle tabeller ble opprettet for å korrekt anslå størrelsen på ulike deler av sideventriklene.

 Hva er utvidelsen av de laterale ventrikler


 Uttrykket "ventrykuhlomehalyya" brukes når bredden av de laterale ventrikler av 10 mm. Border ventrykuhlomehalyya betyr at ventrikkel bredde varierer fra 10 til 15 mm. Utvidelse av ventriklene, selvfølgelig, er forbundet med en økt risiko for forskjellige uregelmessigheter i sentralnervesystemet hos barnet.

 Ventrikulomehaliya sideventriklene hos barn bør observeres dynamikk. Bare utvidelse av ventriklene ingenting sier. Hvis det er en rask utvidelse av ventriklene, at trusselen hydrocephalus. Hvis det oppdages ekspansjons dynamikk, er det nødvendig å oppsøke en nevrokirurg.

 Grunner ventrykulomehalyy


 Den vanligste årsaken ventrikulomehaliya sideventriklene hos barn er medfødt infeksjon. Derfor er behovet for å undersøke den første har tilstedeværelsen av virale infeksjoner.
 I tillegg kan ventrikulomehaliya sideventriklene hos barn være en genetisk lidelse eller kromosomfeil.

 Behandling ventrykulomehalyy


 Hvis ventrikulomehaliya laterale ventrikler hos barn forårsaket av infeksjon, kan legen behandler moren og, selvfølgelig, gjentatt ultralyd.
 I tilfelle av en isolert umodne ventrykulomehalyy leger fortsette å overvåke frukten til fødselen. Vanligvis milde ventrikulomehaliya ingen effekt på barns utvikling.
 Ventrikulomehaliya sideventriklene hos barn blir farlig hvis ledsaget av intrakraniell hypertensjon. Slike saker krever medisinsk behandling og, i ekstreme tilfeller, kirurgi.
 Hvis et barn utvikler seg normalt, er det ingen økning i dynamikken i laterale ventrikler, herde noe.  
Яндекс.Метрика