Barn - er den største lykke for foreldrene. Hver mor og far prøver å gi barnet ditt bare best: gi ham kjærlighet og omsorg, forberede bare sunn mat og kjøpe de beste klærne og interessante leker. Ikke glem om den aller viktigste - å utvikling. Vi ønsker alle våre barn å være sunn og ikke å sakke akterut i utviklingen av sine jevnaldrende.
 Den beste måten å oppdage barnet med omverdenen og til å danne seg et korrekt tenkning har det alltid vært og er fortsatt - et spill. Med det, våre barn lære å kjenne verden, skille form, størrelse og farge på ulike elementer og finne sammenhenger mellom dem i verdensrommet.
 Det viktigste at barnet ditt var interessant, fordi så snart han lei av spillet - din innsats for å gi ham den nødvendige kunnskapen vil være ubrukelig. Vel, er at problemet med foreldrene for å hjelpe takle interessante didaktiske spill som er utviklet spesielt for barn i alle aldre.
Interessante didaktiske spill for våre barn

 Få av oss har opplevd dette konseptet. I mellomtiden, didaktisk spill kalt alle spill prosesser som inneholder utviklingsoppgaver. De tar hensyn til interessene og mentale evner for barnet, tilpasset alder. Denne pedagogiske spill for barn ikke bare muntre opp barnet, men også forbedre sin oppfatning av verden, og bidra til å utvikle sitt språk, hukommelse og tenkning.

 Didaktiske spill er av tre typer


 •  Spill med leker. Takket være dem, lærer barnet å røre som studerer form og størrelse på ulike elementer, lære å manipulere dem. Disse spillene utvikle sin fantasi og kreativ tenkning.

 •  Verbal. De bidra til å utvikle tale og minnet av barnet og hans tenkning og fantasi.

 •  Spill bruke desktop og trykte håndbøker. De utvikler oppmerksomhet og visuell hukommelse av barnet.

 •  Du bør også vite at ungen din fikk mer kunnskap - i alle spill bør være klare mål og regler for gjennomføringen av den.
   Så hvordan kan du velge opp spillet for barnet? Først av alt, må du fokusere på alderen til barnet og ta hensyn til deres interesser og evner.
   I tidlig alder fra 0 til 3 år, bør mye oppmerksomhet rettes mot røre spill, da dette er en alder av barn raskt utvikle sansene, og hvor godt våre barn ser, hører og føler ting, avhenger av dens intellektuelle og estetiske utdanning.
  Interessante didaktiske spill for våre barn

   For babyer første året vil nærme seg spillet med forskjellige leker. For de små - rangler med komfortable håndtak som barnet lett kan plukke opp. For barn fra 7 til 10 måneder vil passe ulike pyramider, ringer, dvs. leker, som er noe du trenger å perle kjernen. Du kan også tilby barnet ditt en rekke bokser og dukker som han vil være i stand til å åpne og lukke. Mot året kan du prøve å gi ham en enkel konstruktør, som består av 3-4 deler og be ungen å plukke ham opp og demontere.
   For barn i alderen 1 til 2 år kan tilby designer, allerede består av flere detaljer. Du kan også spille med barnet i enkle pedagogiske spill som:
 •  Bygge et hus eller tårn av kuber. I dette spillet er det viktig å huske babyen rette løpet av handlingen som han trenger for å si at det tok en kube, sette den opp, deretter tok tak og sette den på terningen, og ikke omvendt. Barnet ditt vil være kjent med ord som "Gi", "ta" og "legge". Også, hvis du bruker fargede kuber, kan du be barnet om å bygge et hus av blokker av samme farge. Således vil man oppleve forskjellige farger.

 •  "Finn et leketøy." Denne morsomme bidrar til å utvikle hukommelse og oppmerksomhet. Først må du vise barnet noe leketøy - han må huske og slå den. Deretter sette lekene blant andre. Gutten må finne sin egen.

 •  "Bag". For dette spillet trenger du: en ugjennomsiktig pose og noen leker. Du gjør opp leker i posen, og barnet hun kaller dem. Så alt bland godt. Gutten legger hånden i posen og opprinnelig kalte det, og deretter trekker ut. Dette spillet lærer å gjenkjenne objekter ved berøring.

 •  For barn 2-3 år egnet pedagogisk spill der du må ikke bare vite fargen, men også kjenne de geometriske former og skille gjenstander etter størrelse, for eksempel:
 •  Spillet "Odd Man Out". Sette barnet foran to firkanter av rødt og ett blått sirkel. Spør gutten som overdreven? Du kan deretter legge til flere stykker, kompliserer spillet.

 •  "Modular". For dette spillet kan du klippe ut av farget papir hus av forskjellige størrelser og dyr av samme farge og passende størrelse. Du må be ungen, så han plukket opp et hus for hvert dyr.

 •  For å komme opp med spennende underholdning for barnet ditt, sørg for å bruke mye penger, kan du bruke materialet på hånden, slik som å bruke klyper, telle pinner eller til og med pasta.
   Med plugger kan gjøre narr solen. Klipp en sirkel av gul papp, og deretter be ham om å baby fatle stråler (gule plugger). På samme måte kan du lage og pinnsvin, og et juletre. Generelt, noe som er i stand til fantasien.
  Interessante didaktiske spill for våre barn

   Fra telle pinner kan sette forskjellige tall: hus, blomster, jernbanen. Makaroni kjede kan gjøres. Ta blonder og stor pasta og be barnet å henge dem. Dermed velutviklet motoriske ferdigheter av hender. Dessuten kan et barn tilby ulike mosaikker, enkle gåter og snøring.
   Pedagogiske spill for barn 3-4 år bør organiseres på grunnlag av deres alder egenskaper. På denne tiden, blir barnet mer selvstendig og slik vil det være interessant hvis han vil styre spillet. For eksempel kan du tilby å spille spillet "Hvem spiser hva? "For å oppnå dette, bør fyrstikkesker fra utsiden holde seg bilder av forskjellige dyr, og inne - frukt og grønnsaker som fôrer disse dyrene. Deretter fjerne den indre boksen og bland. Så spør barnet, for eksempel, som liker å spise kål? Barnet selv må finne en boks med et bilde av en geit og kål behandle det. Dermed kan vi mate alle dyrene.
   For barn 4-5 år bør velge spill med språkutvikling. I denne alderen, barn er flinkere til å huske, de økt ordforråd og utvikle god tenkning. Du kan tilby å spille spillet "Sammenlikn elementer." For eksempel kan du velge to forskjellige maskiner, og be barnet ditt til å beskrive hvordan de skiller seg og hva de har til felles. Du kan også spille spillet "Hvem gjør hva? "Dette bør forberede kort med bilder av ulike objekter (bilde, hammer, paraply, fly, etc.) Så spør barnet hva de skal gjøre med disse elementene?
   Ikke bekymre deg hvis du ikke har noen manualer for spill. Du kan alltid gjøre dem selv med dine egne hender. For å gjøre dette, trenger bare å ha litt fantasi.
   Husk at bildene alltid gøy å ungen vil være interessant.
   Du kan bruke andre tilgjengelige materialer: farget papir, papp og til og med utklipp fra magasiner og aviser. Dette kan brukes som et middel til å skape de smarteste og mest interessante bøker for moro med din favoritt baby. Og tro meg - han vil elske det!
   Utvilsomt er den mest stor lykke for en kvinne morsrollen. Og alle, uansett alder, spør deg selv: er jeg klar, jeg vil være en god mor, kan gi? Noen mener at det er bedre å føde et barn i sin ungdom, noen av at babyen skal vises når du er tretti. Kan være en lang prat om fordeler og ulemper ved graviditet etter 30.
  Graviditet og fødsel etter 30 år: noe å tenke på?

   Pluss at det alltid vil være en stabil økonomisk situasjon, og viktigst av alt, en klar forståelse og et ønske om å ha en baby. B minus, selvfølgelig, er helse og en stor aldersforskjell med barnet. Det er ingen rådgivere, alle gjør sine valg. Ikke vær redd, ozbroytesya deres erfaring og visdom. Endelig leses litteraturen. Og du innser at moderne medisin i dette området noen ganger gjør underverker. Men det er noen trekk ved graviditet og fødsel etter tretti.
   Ofte kvinner som velger å ha en baby etter 30 år, kalt "gamle rodyaschymy." Dette uttrykket bør ikke fornærme moren, i underkant av en rekke konkrete problemer. Kvinner som blir gravide igjen, mye enklere å overføre gjentatt fødsel. Men de som føder for første gang, for å forberede seg til visse risikoer og utfordringer, men det er alt for moro skyld lykke, ikke er det?

   Hvilken risiko til den vordende mor?


   - Trusselen om abort er en av de viktigste komplikasjoner, jo lenger du fjerner unnfangelsen, jo større er sannsynligheten for spontan abort, fordi livmoren blir vanskelig å beholde et befruktet egg.
   - Den avdøde toxemia (preeklampsi) forekommer i andre trimester, og hvis den forblir ubehandlet kan føre til døden. Det har sine egne særtrekk: tilstedeværelsen av protein i urinen, ødem, høyt blodtrykk.
   - På grunn av tap av elastisitet med alderen fødselskanalen er ekstremt svake arbeid, og som et resultat - en c-delen.
   - Men det verste er at det er en stor risiko for å få et barn med Down syndrom.
   Men ikke vær redd. Bare bli mer grundig forberede for graviditet.
   Først av alt - emosjonell forberedelse. Det viktigste er ikke å bli nervøs. Husk at når du har sint eller zasmuchuyetesya, er kroppen din gjennomgår betydelige hormonelle endringer. Og ikke bare du, men også din dråpe blod. Dette kan utløse et brudd på formasjon og hjerte-embryo.
   Roe ned, tilgi, selv heve stemmen min, men ikke hold i seg selv, ikke provosere seg til stress. Hormonet kortison - utgitt under stress kan føre til for tidlig fødsel.
   Fysisk trening er så mye viktig fordi med alderen er det fysiologiske endringer (elastiske fibre blir tett og ikke ettergivende). Å bli født barnet gjennom innsatsen til pressen og det generiske handling livmor avslører bekkenbunnen.
   Derfor, for å styrke musklene i fremre bukvegg og bekkenbunnen bør kreves. Svømming, gymnastikk på fitball, vann aerobic, yoga vil ikke bare forberede fysisk, men også harmonisere generelle helse. Bare ikke glem at trening normaliserer vekt og fart på stoffskiftet i kroppen av den vordende mor.

   Noen undersøkelse


   Først av alt, trenger du å kurere betennelse i reproduktive organer. Siden utbruddet av svangerskapet, er behandling ikke er mulig på grunn av den negative innvirkning på barnet. Besøke tannlegen vil hindre fremveksten av foci av infeksjon i munnen.
  Graviditet og fødsel etter 30 år: noe å tenke på?

   TB er en kontraindikasjon mot graviditet og det faktum at i vårt land denne sykdommen er svært vanlig, så det må gå gjennom X-ray.
   Husk at når du er gravid, vil muligheten for full behandling være. Et svært lite antall av medisiner kan brukes når du er i posisjon, og den andre fører til en risiko for fosterutviklingen.
   Og, kanskje viktigst - er å lytte og ikke ignorere råd fra en lege. Kvinnen i den posisjonen, spesielt hvis det tretti må nødvendigvis gå gjennom alle stadier uten unntak perinatal screening.
   Perinatal screening - et sett av diagnostiske tester som kan oppdage unormal fosterutvikling. Ultralyd screening utføres minst tre ganger.

   Stadier screening:


 •  En for en periode på 10 til 13 ukers graviditet. Han snur gynekolog undersøkelse, blodprøve for hormoner, vekt, genetisk analyse, ultralyd screening. Det var i denne perioden er de mest alvorlige defekter hos fosteret.

 •  Holdt 14-20 per uke. På samme måte som i det første trinn gjennomgår gravid, ultralyd, veiing, tilsatt biokjemisk analyse, som bestemmer sannsynligheten for å få et barn med Downs syndrom og Edwards, svekket ryggmarg og hjerne.

 •  Konkluderer med ultralyd screening utføres ved 22 til 24 uker. Dette begrepet bestemmes av de anatomiske trekk hos fosteret. Det viser seg baby nok næringsstoffer og barnet ikke lider av oksygenmangel. I tredje trimester, har du kardyotokohrafyyu.

 •  Hvis ultralyd avslørte setefødsel, hyper - eller hypotensjon, senere i bedre gå for å bevare for deg å konstant overvåket leger sykehus.

   Den viktigste reglene ernæring for gravide kvinner


   Når graviditet er mest vare på seg selv, er mye mer oppmerksomhet til kvaliteten på maten.
  Graviditet og fødsel etter 30 år: noe å tenke på?

   Kanskje den mest favoritt drikke gravide - grønn te fordi den inneholder mye næringsstoffer. Men kaffen er å nekte, men hvis du ikke kan gjøre dette, og deretter redusere bruken til to hundre milligram per dag. Grønnsaker, frukt og ferskpresset juice - er grunnlaget for kvinner i mat bestemmelsen. Husk frokostblandinger, de er veldig viktig i denne perioden av livet.
   Melk og meieriprodukter, spesielt ost, bør gjøre det meste av mat. Først av alt er de en kilde til kalsium, som er byggesteinene i bein frukt, neglene og tenner.
   I kosten bør inneholde fiskene i havet, som er rik på gunstige mineraler, sporstoffer og fosfor. Kjøtt i sin tur bør bare være et supplement til diett, ikke dens fundament. Mest nyttig olje for gravide kvinner - Olive.
   Strengt humør til å bli ekskludert fra kostholdet til stekt, krydret, røkt mat, brus, chips, kjeks og mest grunnleggende - alkohol.
   Det er viktig å forstå at alt du spiser, gjøre og oppleve i løpet av svangerskapet vil sikkert påvirke det ufødte barnet.
   Gjennom årene, flere og flere familier velger å føde etter 30 år. Dette er ikke noe problem, bare holde en sunn livsstil og engasjert i idrett. Og du er sikker på å høre sin appell for en etterlengtet "Mor". Vær tålmodig, på en kjærlig og sunn mor alltid vokse sunne og muntre barn. Og du er enhver alder vil være den beste i verden.
  Яндекс.Метрика