Kikhoste. Behandling av KikhosteI denne sykdommen foreldrene har til å gi pre-lege medisinsk avdeling og presserende noen ganger hjelp, Spesielt som kikhoste - hostrozarazne fra den første dagen av sykdommen (3-4 uker). Infeksjonen er overført til andre barn luftbårne.
Opprinnelig kikhoste skjer med tørr hoste, lett feber. Men etter 10 dager, gradvis utvikle scenen krampaktig hoste, som består av en serie med korte, raske påfølgende hoste sjokk, endre piping pust og ledsaget av utgivelsen av tyktflytende slim, og ofte oppkast.
Undersøke barnet, foreldrene ser at ansiktet hans var puffy, merket blødninger i huden og sclera. Fra vedvarende hoste bissel på målform magesår.
Kikhostetruende på små barn farlige komplikasjoner, som inkluderer lungebetennelse og encefalopati. Sistnevnte manifesterer seg anfall, ofte med tap av bevissthet.

Behandling for smittsomme sykdommer lege.
 Det skal sies at foreldre bør være klar over at i barndom og spesielt hos spedbarn i alle fall ikke å bruke antibiotika og andre medisiner uten kjennskap til legen.
Hvordan kan foreldre hjelpe kikhoste? I tillegg til å lufte rommet og ta i oksygen (om nødvendig og hvis råd fra leger) er veldig varm og badestamp etter 3-4 timers varighet til 10 minutter. Vanntemperaturen bør være 34-38 ° C.
Dersom vedvarende oppkast barn i alderen 2 til 5 år anbefales svak kaffe (1 ss. Spoon etter hvert angrep).

Tradisjonelle leger som førstehjelp kikhoste anbefaler:

♦ hvitløk. Han er en av de beste middel for kikhoste. Få fem tenner av hvitløk medium størrelse, kokt i et glass av upasteurisert melk og gi barnet til å drikke flere ganger om dagen. Hvitløk til koking bør være godt knust. Hvitløk spedbarn kan knytte rundt halsen hans, eller når barnet sovner under tuten. Dette bidrar til å gjøre angrep svakere de blir sjeldnere og sykdommen blir mer mildt forløp;
♦ reddik. Gi drikke reddik juice med honning (i forholdet 1: 1) 1 ss. skje 3-4 ganger om dagen;
♦ solbær. Hjelper lindre sykdom;
♦ bulgarske leger resept. De anbefaler kikhoste bruk følgende struktur: pre-bakt knuste solsikkefrø. Deretter tre. skjeen hell 500 ml søtet vann og kok til væsken blir beløp som tilsvarer 400 ml blanding belastning og gi barnet å drikke 1 ss. skje 2-3 ganger om dagen;
♦ Cowslip (primula, lam). Hvis ekstern blødning sted å sette sine manifestasjoner klut dynket infusjon eller avkok Primrose, som akselererer resorpsjon av blødninger. For intern bruk infusjon fremstilles som følger: 10 g tørre pulveriserte blader helle en kopp kokende vann, i 1 time, avløp. Drikk ¼ kopp 3 ganger om dagen.  
Astma. Symptomer og førstehjelpDette er en alvorlig patologi som utvikler hos barn sørge som de selv og deres foreldre. Og de må tilegne seg grunnleggende kunnskaper om dette smittsomme - allergisk sykdom og behandling.
Astma - Allergisk sykdom preget av tilbakevendende anfall av åndenød med vanskelig pust forårsaket av bronkial vozduhoprohodymosty, på grunn lokalisert allergisk reaksjon i vevet i bronkialtreet av lungene.
Derklinisk smittsomme astma - allergi og neynfektsyonno-allergisk opprinnelse, i stor grad har de samme kliniske symptomer.
I løpet av denne sykdom hos barn isolert predprystupnыy, pristupnyy, postprystupnыy og mizhnapadnyy perioder. Foreldre må gi førstehjelp, vanligvis i tider med angrep denne sykdommen. Forresten, viktigheten av å utvikle sykdommen støv fra luften tilstedeværelse i det av pollen har allergiske effekter.
For noen år siden, snakke foran et publikum av unge foreldre, fikk forfatteren et notat med følgende innhold: "Doktor, mine to barn, studenter bor, sannsynligvis i det forurensede området Rostov. Ikke langt fra huset vårt er en sementfabrikk. Vi kjører biler til å heve den i luften et hvitt pulver. En kilometer fra huset med to andre plante koptyaschymy rør. Min datter er allergisk hele tiden, og hans sønn, som legene sier, handler om vil utvikle astma, fordi han ikke har nok hatt angrep av allergisk bronkitt. Hva gjør vi? "Ja, et par måneder lungespesialister tenåring diagnostisert denne alvorlige sykdommen.
Og hva som er observert i utviklingen av coaching foreldre til et barn?
Den viktigste manifestasjon av sykdommen - astma. Det begynner vanligvis plutselig. Barnet føles smertefull følelse kortpustet. Kortpustethet, puster lang og er ledsaget av høyt tungpustethet svystyaschymy (kalt ekspiratorisk dyspné). Kan snart bli med hoste.
For å lette puste pasienten tar en tvungen situasjon - står eller sitter, lener armene på kanten av sengen, stol, brystmusklene belastende. Puste det kan være høyt, det er sand, plystring rales blir hørt i det fjerne. For å lette puste, barnet kommer ofte til vinduet, lener hendene på terskel, fikse skulderen belte så å gi maksimal ytelse i alle støtte muskler.
Etter en stund blir puste roligere begynner å skille oppspytt, og angrepet stopper.
Men etter noen minutter barnet ser oppblåst i ansiktet, med et blålig skjær.
Vanligvis angriper siste fra noen minutter til flere timer, og noen ganger dager eller mer. Slik langvarig eller ofte oppstår med korte mellomrom i løpet av dagen kalt astmaanfall som, eller på latin - ". Status astmatykus"
Vanligvis bør barn med denne sykdommen være under regelmessig tilsyn av en barnelege, en pediatrisk allergolog bedre.
Hva foreldre bør gjøre i tilfelle et angrep på et barn?
Selvfølgelig, for rask lindring av astma må ty til drastiske farmasøytiske legemidler. Bare gjør det, alltid får "gode" lege (som er godt kjent for barnet, spesielt hans sykdom), fordi hver har sin astma medisiner. Dette er hva legen og du plukke opp - og det skal alltid være for hånden. Selvmedisinering i astma status er uakseptabelt! Kan skade barnet.
Dermed bruker den anbefalte legen stoffet du raskt eliminere astma. Men i interiktal periode har lenge vært mye brukt og brukes, og dessuten med god effekt, "Bestemor" midler. Disse verktøyene, i motsetning til kjemiske farmasøytiske legemidler pleier å ha bivirkninger. Og dette er spesielt nyttig for barn.
Tradisjonell behandling for astma
❖ I interiktal sykdomsperioden må legges inn i barnets økte mengder vitamin C. Spesielle studier har vist at lunge forbedrer arbeid etter bruken. Husker at denne vitamin-rik rose, solbær, sitron.
❖ God effekt på bronkial åpenhetsgrader tilbudAlthaea officin. Dessuten er det brukt som et slimløsende og anti-inflammatorisk agent, og astma er ofte forbundet med andre kronisk betennelse i luftveiene.
Forbered infusjonen så. Ta 6-8 g av knust roten av denne planten og dekk med kaldt vann i 1 time, press gjennom cheesecloth, tilsett sukker å forbedre smak eller honning. Godta trenger 2-3 timer. Ss hver 2 timer. En annen oppskrift: 2-3 ss. skjeer root hell 500 ml av en termos med kokende vann og insisterer 10-12 timer. Drikk infusjon i løpet av dagen i tre doser enn ½ kopp for 20-40 minutter før måltider.
❖ God i astma hjelperpepperrot. Oppskriften, som nå vil bli bedt om å gjenkjenne ikke bare "netradytsyonnyky", men konvensjonell medisin. Så, ta 150 gram pepperrot, vask i kaldt vann og kjøttdeig. Da den resulterende masse tilsett saften av to sitroner, bland til en jevn røre. Akseptere behovet for en time. Spoon morgen 1 per dag. Det antas at denne behandling kan forebygge astmaanfall.
❖ Hvis interiktal periode bekymret for barnets hoste med slim avtakbar hardt for å prøveinfusjon av timian. I slimløsende og antimikrobiell aktivitet timian har tonic egenskaper er viktig for den generelle svekkelsen av kroppen i løpet av denne lang tids sykdom. Infusjon av mor og stemor berolige hoste, redusere betennelse i bronkiene og lungene og lette utslipp av slim.
❖ Det er velkjent helbredende effekten av honning i astma. Selvfølgelig vet du at honning barn gjør ikke allergiske effekter. Hvis ja, gjerne handle. Det er umulig medolikuvannya og innånding metode. Ta den vanlige potten med et tett lokk. Hell den i 50 ml vann, satt i brann når vannet koker, legg den i 1 ss. av honning. I tut slitasje gummi slange og feste den andre enden av plast trakt. Honning tilsettes først etter at kokende vann for å unngå tap av flyktige antimikrobielle stoffer. Vannet skal koke moderat å regulere dette bør av og til fyre av. Fordi plastrør babyen puster par. Breathing bør være ensartet. Prosedyrene kan gjøres i morgen og kveld. Varigheten av en sesjon - 15-20 minutter. Etter inngrepet, en gang utenfor, spesielt i kaldt vær, ikke gå. Du kan gjøre prosedyren en gang om natten før sengetid.
➨ stor betydning ved behandling av kroniske inflammatoriske prosesser, deriblant behandling av astma, et terapeutisk trening. Hold det skal, selvfølgelig, for å skjerpe prosess. På metoden for trening fortelle deg spesialist fysioterapi.

➨ barn som lider av astma
Det er nødvendig å spise i minst to timer før sengetid. Den siste metoden bør være innen 18-19 timer. Full vanskelig å puste i magen og magesyren om natten for astma er høyst uønsket fordi innholdet i magen under søvn kan komme inn i bronkiene og forårsake krampe.
Selvfølgelig, hvis undersøkelsen bekrefter at årsaken til den allergiske prosessen er husstøv, bør du bli kvitt det.
Hvis et anfall av astma, til tross for pågående behandling du (på anbefaling av en lege) ikke går gjennom dagen, bør du ringe en lege eller "førstehjelp".  
Яндекс.Метрика