Klyster på barnet

 Klyster er en medikamentfrie metoder for å redusere temperaturen på barnet. Ved høy temperatur akselererer absorpsjon av giftig avfall, som hovedsakelig akkumuleres i endetarmen. Klyster på slik at barnet kan beskytte kroppen fra giftstoffer. Etter rensing klyster temperaturen synker litt og barnet blir enklere.

 Hvordan å sette et barn på en klyster


 Klyster på barnet er saltvann. Enkelt vann klyster bør ikke gjøres. Ved høy temperatur vann absorberes raskt tarmveggen og strammer rundt og giftstoffer.

 For løsning spiseskje salt oppløst i et glass vann. Oppløsningen skal være litt varm.
 Volum klyster avhenger av barnets alder. Barn under seks måneder klyster satt opp til 50 ml, og et halvt år - opp til 100 ml til fem år - opp til 200 ml til 12 år - 400 ml over 12 år - opp til 700 ml
 Pærer ta klyster bare med en myk spiss. Før du setter et klyster pære koke i 2-3 minutter, avkjøles den og fylle løsning. Sørg for å fjerne overflødig luft, klemme forsiktig ballongen spissen opp. Tips fett eller vaselin babyen krem.
 Klyster på barnet plasseres som følger. Babyen lå på ryggen og løft bena opp mens ungdom trenger å sette på siden av bena, tonet mage.
 Tips klyster skriver veldig forsiktig for ikke å skade slimhinnene. Spedbarn tips er introdusert til 3-5sm og ungdommer - i 6-8sm. Sakte klem pære og presse væske inn i endetarmen.
 Når ballongen ødelagt, hans nøye utlede, ikke bet pære. Til midlertidig beholde væske i tarmen presse baken babyen hender.
 Nå i drugstores sterile engangs klyster for barn i alle aldre med en klar løsning.  
Family Budget
 Dedikert til de menn og kvinner som velger å bli en "enhet i samfunnet"
 Jeg ble født i "fett", i henhold til alle mine kolleger sovjettiden i 1977. Foreldre, hvis du snakker den moderne språk, ble offentlig ansatte, selv om en slik ting om gangen, selvfølgelig, kan ikke være. Generelt, vi levde litt, og det uten noen frills type hus, biler og egg til frokost. Her er en av hans barndomsminner, levende illustrerer, etter min mening, den situasjonen der vi var. Nå vanligvis gitt til barn lommepenger ting, så disse familiene var unntaket og vår familie var det ikke. Så, å være syv år gammel, fant jeg rubelen brukt på veien og ikke på hans tegneserier med iskrem og kjøpte i butikken liter yoghurt og brød. Alle kjøpt sammen med levering brakt hjem, venter på å høre ros, men foreldrene er registrert på hverandre og gjerning gått ubemerket. Kanskje det var barnas ønske om å tiltrekke seg oppmerksomheten til voksne, men jeg husker mine følelser: det var et lite bidrag til familien budsjett. 

 Den følgende diskusjonen fokuserer på nøkkelen i min mening, familieverdier. Min far, som er den eneste familieforsørger, installerte det (familie budsjett) som følger: regninger for en leilighet for barnehage søster og meg til musikkskolen og kjøp av møbler og hvitevarer han overtok. Mor til alle andre utgifter, inkludert mat, klær, og fikk fra ham tre rubler en dag. Ifølge hans mor var det svært ydmykende og også ubehagelig i tid med total underskudd når, etter å ha stått alle kunne ikke ta av produkter i butikken. Samlet, 90 rubler per måned og tre rubler om dagen - det var ikke det samme. Men hans far ble ikke preklonen og ut av paradigmet at alle kvinner er av natur spenders og 90 rubler, og gjennomsnittlig lønn siden, vel, ikke strekke og vil bli hardt opptjente klyanchyty. Selvfølgelig, når mor gikk på jobb - ikke lenger en katastrofal situasjon og generelt alt stilnet, men jeg bestemte meg for meg selv at jeg ville ikke akkurat dette. 
 2000. Jeg er 23 hun 21 - vi giftet uten beregninger for ekte kjærlighet. De levde i min mor (de fortsatt gikk med sin far, 12 år, av personlige grunner). Kone jeg hentet fra fjerne steder, slik at foreldrene kone jeg heldig. Fra den første dagen jeg liker en mann og familiens overhode, tok alle kostnadene selv, som kone og ikke den lokale arbeidsledige. Men ganske snart vi har gjort den til en favoritt, men som ofte skjer, lavt betalte jobber. Så vår familie budsjett besto av 5000 for min del, og fra 1200 det. Pengene skulle bestå i en konvensjonell nattbord og tilbrakte to parter. Men først familieråd kone var invitert, og jeg støttes fullt ut: Lønn kone hun er satt av til trening. Vel, ganske riktig, sier du, og jeg er enig med deg. Forresten, vi har lært både av korrespondanse og ære av vårt land, gratis, og måtte utsette reise og opphold, samt universiteter ligger i andre byer. Til slutt viste det seg at det å leve på min 5000 og er fornøyde, så lenge man ikke finner ut den merkelige mønster: penger nok for nøyaktig tre uker. Resten av uken, eller mer presist 9-10 dager så måtte leve i gjeld. Jeg er av natur kredytofob: ikke liker og ikke vet hvordan de skal ta. Hans kone, en god jente, fant en utvei: gjøre uten utenlandske lån og ta på det innenlandske markedet ", dvs. med penger satt til side i sin sesjon. Rask, enkel og du trenger ikke å betale renter! Vel, hvor du har så kredytnetes?!
 Generelt publiserte følgende skjema: leve tre uker, ta "pedagogisk" penger fra lønn gjenopprette. Prøver å spare penger 25 dagers live igjen okkupere igjen berømme. Egnet for økten, jeg gjør full betaling, og jeg holdt på livet er en tusen! Jeg bor en hel måned, tilbringer alle mislykkede - 300-400 rubler utsatt eller kjøpt noe nyttig i bygningen. Etter grunnleggende matematiske operasjoner, kan beregnes: Hele lønnen min går til henne og hele hennes lønn på meg. At slik var familien budsjett. Jeg er villig til å innrømme at kvinner bruker mer, strømpebukser, fôr, kosmetikk. Men jeg satte denne andelen ikke ønsket og et halvt år, sa: enten vi vkladayemosya 5000 eller familiebudsjett, eller snarere min del kommer til bestillingen min. Prøveperiode på én måned totalt mislykkes, selv om noen fremgang hadde vært 27 dager strukket. Forresten, ville hans kone ikke kalle spender: kjøpe, hvis alt nødvendig og velger priser. Jeg er i hennes fravær ikke endre livsstil og tilbringer omtrent den samme, selv om det kunne tilbringe mer å "lede". 
 Hvis disse seks årene vi levde stort sett i fred og harmoni, så etter ultimatum til min kone eller annen måte ble nedtonet min interesse. Hun hadde en abort, selv om jeg var imot det. Etter så lang tid lidd av den kvinnelige delen, og det var slags likegyldighet. Vi stoppet problemer selv om det oh så elsket; nesten forsvunnet intime relasjoner. Og alt dette på en gang foran økende velstand i vårt fokus! Under min nøye kontroll vi hadde penger på ferie og hjem forbedring, og faktisk de bare var. Det var tillit til fremtiden. Kanskje følelsen forsvant for noen annen grunn, så jeg fant aldri ut, men jeg tror at mennesket er av natur egoistisk og uvillig til å forbedre den generelle på bekostning av personlig. Hva endte vår historie er ikke vanskelig å gjette  
Aktive spill for barn 8, 9, 10, 11, 12 år utendørs

 Frisk luft er bra for kroppen, spesielt i vekst. Dagens barn tilbringer mye tid på å spille dataspill, men ikke fordi de ikke ønsker å kjøre ballen i gata, men fordi ingen lært dem å spille. Tidligere barn kjenner mange mobile spill, og nå lever de i en virtuell verden.

 Aktive spill for barn 8, 9, 10, 11, 12 år utendørs i stand til å undervise gutter. For det første er evnen til å følge regler. Dernest å gjennomføre sosialisering - barn kommuniserer med hverandre, fordele ansvar og jobbe som et team. Dette er en betydelig erfaring for den voksende generasjon.
 Aktive spill for barn 8, 9, 10, 11, 12 år i frisk luft kan kommandere som skaper en sunn ånd av konkurranse. Det er vakre spillet "Little Red Riding Hood", barn trenger å dele teamet i kø for å bli med hverandre og holde hverandre i hendene. Vekselvis lag refrenget sier, Red Riding Hood, hvite fjær, la oss (spiller, som ønsker å ta) og ingenting annet. Spilleren er spredt og må "knekke" en kjede av hender. Hvis derfor tar ett og gir spillerne i klubben, hvis ikke, gjenstår. Flott spill "katt og mus", den har en maksimal hastighet på reaksjon, fingerferdighet og oppmerksomhet.
 Også fungert bra "Hide and Seek", "catch-up", "Salkom", "male", "Traffic Light", etc.
 Aktive spill for barn 8, 9, 10, 11, 12 år i frisk luft kan være med ulike redskaper, f.eks med ballen. Dette er fotball, "beat", "varm potet". Bowling - et populært spill, kan den spilles utendørs. Nok til å ta pinnene og baller.
 Jenter hopper tau og spille rezinochki. Spill for barn 8, 9, 10, 11, 12 år i frisk luft kan være sesongbetont. Vintermoro å bygge festninger og spille snøballer, aking og snømenn mold. Sommer bygge sandslott, spille voynushku vannpistoler. Frisk luft, friluftsliv og god humor - nøkkelen til sunn barnets utvikling. Barna kan leke med andre barn og voksne. Går i landet, bortsett fra kebab trenger å hamstre ball racketer bambyntona eller tau. Du må ta vare på helsen til våre barn.  
Hvordan barn forstår sine foreldre, og vice versa?
 Hvis forholdet mellom foreldre og barn i familien kan beskrives med ordene: "Å leve sammen er ikke mulig, og skyt skade" - så denne artikkelen er for deg.
 Foreldre
 "Jeg kan ikke høre hva sier min sønn (datter). Jeg ble skrekkslagne resultater. Jeg skrike på ham (henne) sint, ikke holde. Hvordan kan du ha slike venner? Hvorfor gjorde han (hun) mener de ikke kan lære, gjør ingenting og bare å få alt vil? " Kjente ord? Noen befant seg i dem?
 Barnet var uhøflig, brå, kritiserer du og andre voksne? "Hvorfor?" - Du spør. Men det virker oppgjørets time for foreldre feil posisjon. Mange la ikke merke eller ikke ønsker å ignorere barnet ditt? Det ble antatt at din ufeilbarlige autoritet? Få! Det er på tide å styrte den overordnede pidestall. Men VseTut ikke kommer til å kritisere deg, men heller å hjelpe i denne situasjonen.

 Råd til foreldre
Hvordan barn forstår sine foreldre, og vice versa?
 1. Lagre kontakt med barnet. Hvordan?
 Ikke les moral. Ungdom trenger en venn, en lærer, til å forstå alle opplevelsene til en ung sjel. En venn som ikke fordømmer, og bidra til å forstå den vanskelige situasjonen. En tenåring vanskelig situasjon kan være alt: kjærlighet, ønske om å forstå hvem hun er, hva som bor, hva han forventet fra livet og fra andre.
 2. Adolescent ikke en liten gutt. Han vil ikke lide i stillhet hva gjorde ikke merke. Han protesterer, krav som telles med ham, uansett hans ære, forstått, anerkjent. Og at din sønn eller datter høylytt krevende og noen ganger klandre deg. "Jeg har det brakt opp - bringe opp, og han (hun) sier at å leve er det ikke." En bitter og vanskelig å høre. Hva betyr dette? Kontakt mistet eller ikke i det hele tatt. Og var autoritær oppdragerstil: "Det er bare to meninger:. Gruven og galt" Unngå forbud ydmykelse stolthet tenåring.
 3. gang hørt eller sa selv følgende setning: "Det er grusomt, han ikke forstår hva som fornærmer meg med sine ord, han aldri beklager ikke." Denne mor til hans sønn. Hvorfor forventer du at barna ville ha innsett angret først beklaget? Husk hvor vanskelig å ta det første skrittet mot forsoning. Gjør dette trinnet har vokst til å vise barnet hvordan man oppfører seg i konfliktsituasjoner.
 4. Bli synspunkt av deres barn ser over øynene. Tålmodig holde en samtale med barnet ditt hver dag og ikke zryvaytesya å gråte og bilder. Hvis du er utålmodig, så hvorfor forvente tålmodighet fra hans barn.
 5. Trust barnet ditt. Mistillit fornærmende. Krever ikke at barnet lover at "det ikke vil skje igjen." Effekten vil være det motsatte: løgn, grusomhet.
 6. Aldri diskutere barnas problemer med sine naboer, slektninger og bekjente. Selv om du tror de vil at barnet bra. Hva du fortalte en sønn eller datter i en fortrolig samtale kan ikke settes på offentlig visning. Ellers kan du ikke gjenopprette tilliten noensinne.
 7. Lær å snakke hjerte til hjerte med barnet ditt. Gå utover samtaler om skolen. Snakk om kjærlighet, familieliv, politikk, arbeid. Tror ikke at noen temaer barnet ditt ikke er modne nok. Dersom barnet til deres spørsmål svar er ikke hjemme, han går for å se på siden. Da må du ikke bli overrasket over hvor din sønn eller datter var slike hensyn der de plukket dette.
 8. Vær ærlig med barn. Fortell dem om problemene med oppvekst. Som du gjorde opprør mot sine foreldre, som søkte hans "I" huske sin galskap og dårskap. Selv om du tok foreldrene dine problemer og bekymringer, har du ingenting å skamme seg over, nå, så du er fin.
 9. sende sine barn, men ikke frata dem retten til å tvile på, selv om du vil være smertefullt å se på deres feil.
 10. Vær konsekvent i sin atferd, dose godkjenning og kritikk. I den stormfulle hav hverdag tenåring er en trygg havn - foreldre.
 Tips for pappa.
Hvordan barn forstår sine foreldre, og vice versa?
 Ingen trenger å ta opp hans sønn likhet med ham selv. Aldri si: "Du er ikke en mann», «Jeg er din alder," "Jeg ville i ditt sted." Fra denne måten å trene en ekte mann får du smertefulle og desperate tanker om uoppnåelig ideal av komplett meningsløshet av sin egen eksistens. Ikke gjør deg selv standard. De fleste oppfører seg som foreldre, usikker på sitt eget mot og villige til å kompensere for følelsen av selvtillit tvil.
 Tenåringer
 Vi tror at dine foreldre fikk deg slik at du drømmer om kriminalomsorgens institusjoner for psykisk utviklingshemmede forfedre.


 Disse tipsene er for deg.
Hvordan barn forstår sine foreldre, og vice versa?
 1. Du kan virke latterlig, men noen ganger foreldre elsker deg til å uttrykke veldig overraskende gråte, gi klipp. Etter din mening, er ikke veldig lik den uttrykk for kjærlighet. Vel, nå gå inn i stillingen som sine "forfedre". Din utdannelse - fungerer veldig nervøs og ikke alltid godt belønnet. Når de begynner å få minst noen retur for deres arbeid, viddalyayeshsya du dem og krav til absolutt uavhengighet.
 2. På den første dagen av fødsel foreldre dag og natt bryr seg om deg, mat, klær, undervist. Og en dag du erklære at du har ikke bedt om det, og ønsker å være alene. Tror du de føler i det øyeblikket? I tillegg, vær oppmerksom på at etter 20 år det samme kan du uttrykke ditt eget barn. Hvordan vil du da - ok?
 3. Dersom foreldrene angrepet deg på grunn av noen ting, det betyr ikke at de er dårlige. Heller, de har problemer på jobben, og generelt livet fikk. Bare foreldrene dine - er mennesker også, og kan ikke alltid riktig å uttrykke sine følelser. Fortell dem i et øyeblikk, at du forstår deres problemer. Tro meg, foreldre innser sine feil.
 4. Lær om dine foreldre. Mange av disse ungdommene hadde tid til å "styrtende 90-tallet." Og for å overleve, de hadde noen problemer. Og kanskje du noe når de forby eller nekte noe, de er bare redd for dine feil, prøver å hjelpe deg. Når du vil ha muligheten, spør "forfedre" av sin ungdom. Dette vil gi deg muligheten til å bedre forstå dem føle koblet til dem. Grunnlaget for gode relasjoner mellom nær - en kommunikasjon.
 5. Du liker ikke det faktum at foreldre stadig klatre i ditt personlige liv? Spør dumme spørsmål om dine venner som er de, hva gjør du på disse partiene? Har de rett til det? Ja. Og de vil ikke være dårlig hvis å fortelle sannheten? Kanskje. Men svaret selv ærlig hvis du ikke kan fortelle foreldrene hele sannheten, hvorfor? Så inntil nalamav veden fortelle foreldrene alt ærlig. Og slik at de ikke setter sine dumme spørsmål poznayom foreldre med sine venner. Når de kan sørge for at alt er i orden, vil det være mer selvtillit.
 Prøv å finne nøklene til kommunikasjon!  
Яндекс.Метрика