Laktose blandingEnhver sunn barnets ernæring er nødvendig for morsmelk. Dette er den mest nyttige og verdifull matvare og de første seks månedene av livet barnet ikke trenger ekstra kunstig fôring. Det beste min mor kunne gi et barn - amming. Dessverre er det ikke alltid mulig. I dette tilfelle ble en blanding av kunstig hjelp. I markedet er de i stor variasjon, så du bør være godt å utforske dette problemet for ikke å skade barnet feilaktig blanding.
Hva er laktose blanding
Blandinger der ingen laktose, skapt av spesiell teknologi, basert på kumelk protein fungerer. Deres viktigste formål - ernæring av spedbarn som har funnet laktasemangel. Men dette betyr ikke at barnet skal fôres en blanding av alt bezlaktoznoy barndom.Laktose blanding oppnevnes bare av vitnesbyrd om legen og det øyeblikket når tilstanden ikke blir bedre.Produktet gir både barnet med morsmelk eller vanlig formel. Det faktum at laktose er den eneste kilde til byggemateriale, som gir normal dannelse av det sentrale nervesystemet. I tillegg gir det riktige tarmer. Så absolutt ikke kan gi barnet bezlaktoznuyu blande selv: du kan alvorlig skade helsen hans.
For å diagnostisere fordøyelsessykdommer utført en generell analyse av avføring, og resultatene av disse bestemme surhetsgrad. Verdier under fem og en halv kan tyde på laktasemangel. Mest analyser i karbohydrater, men han gir ofte upålitelige resultater. Det er en pusteprøve, men utbredt bruk i medisinsk praksis de fant. En metode for diagnose - behandling rettssaken: laktose som et legemiddel eller bezlaktoznaya blanding. Hvis positiv dynamikk, varighet av behandling fortsatt bestemmes av legen din basert på type og alvorlighetsgraden av sykdommen.
Laktose blanding å behandle laktasemangel
Laktasemangel kan være primær eller sekundær, oppstår det andre mye oftere, og den første - en medfødt mangel på enzymet, som feires bare fem prosent av barna. I kroppen på babyen redusert aktivitet av enzymet laktose selv om cellene som produserer det ikke blir skadet. Den sekundære formen av laktose mangel er assosiert med skade på tarmceller.
Mistenker et barn laktoznuyu svikt kan være symptomer som angst, oppblåsthet, diaré, vekttap. Du må konsultere legen din, som etter diagnose anbefaler å overføre barnet til nyzkolaktoznыe mix, eller enda bedre - laktose. Sistnevnte inneholder ikke laktose og er ideell for barn som har funnet laktasemangel. Antall bezlaktoznoy blanding bestemmes individuelt. Ved alvorlig tarminfeksjon kan gi barnet ditt bezlaktoznuyu blanding, og etter utvinning nøye lagt til kosthold normal blanding.
Laktose blanding av oppnevnt og sekundær laktasemangel, forårsaket av kronisk sykdom i mage eller tarm. Men ofte i slike tilfeller er det valg av spesifikke terapeutiske forbindelser som endret fett- og proteinkomponenter, og laktose kan være tilstede i små mengder. Mikser for fôring premature barn, skape med hensyn til deres fysiologiske behov og laktose i dem er vanligvis lav.
Laktose blanding kan fullt assimilert barn med fordøyelsesproblemer, og kan effektivt motstå ulike tarminfeksjoner. I dette tilfellet er det viktig ikke bare å sørge for den nyfødte ernæring, men også kurere det av forskjellige sykdommer.
Den vanligste laktose blanding NAN Nutrilak, Enfamil og andre. De er innrettet for å mate barnet ved fødselen, forbedre immunforsvaret, dannelse av normale tarmmikroflora. Slike blandinger kan anvendes som en kilde for essensielle sporelementer i fravær eller mangel på morsmelk. De gir en terapeutisk effekt, men forrige konsultasjon før ved hjelp av blandinger er nødvendig.  
Hva bildene forteller - psykologi av barnetegninger

 Takket være barnetegninger kan forstå hva som skjer i barnets sjel, og at han ikke kan forklare med ord, som de skildre på papir alt som legger merke til og føle.

 Psykologi av barnetegninger svært kompleks vitenskap. Vanskeligheten er at informasjonen er kryptert, og må være i stand til å "lese" bildet til høyre. Inntil fire år, er barn eksperimentere - trekke linjer, sirkler, dash, og etter fire studieobjekt er menneskelig. Psykologer mener at bildet - er den mest pålitelige metoden for å diagnostisere mentale tilstanden til personen. Hva barnet føler, hva han føler glede, og hva negativ.

 Hvordan å lage en analyse av barnetegninger uten hjelp av en psykolog? For å gjøre dette, velge følgende funksjoner:
 - farger som brukes i maleriet. Hvis et barn er å bruke 5-6 farger, står det normalt nivå av emosjonell utvikling. Bruke 1-2 farger antyder en negativ tilstand.

 Hver farge har sin egen mening:
 1. Grønn - balanse, stahet, forpliktelse til sikkerhet;
 2. gul - optimisme, positive følelser;
 3. Black - depresjon, protest, behovet for endring;
 4. Purple - intuisjon, fantasi, intellektuell umodenhet;
 5. Rød - irritabilitet, hyperaktivitet, viljestyrke, aggresjon.

 - struktur tegning. Som malte det første barnet og stor, før han føler den største hengivenhet. Hvis han "glemte" å trekke noen, betyr det at personen er et barn eller ubehagelige minner bilde. Hvis barnet ikke er malt selv, viser det at han føler seg ensom i familier. Dette er et viktig tegn. Så, gi barnet ditt så mye oppmerksomhet at han følte seg ubrukelig.

 - stil image. Hvis dårlig tegnede bildeelementer - noe som betyr at barnet har psykiske ustabilitet. Mange flere detaljer, smykker - et ønske om å bli lagt merke til baby. Korreksjoner i bildet taler av høy angst. Hvis bildet er forskjøvet til kanten av arket og fint trukket, slik at barnet ikke er sikker på seg selv. Babyen portrettert seg i åpen stilling (stor figur, armer og ben langt fra hverandre) - det munter og vennlig, i en lukket (armer, krysset bena) - veldig selvstendige.

 Analyse av bildet kan bruke foreldre, men ikke hoppe til konklusjoner basert på personlig erfaring. Hvis du er bekymret for noe i bildet, er det bedre å ikke frata gå til en spesialist.  
Moderne teknikker for Early Childhood DevelopmentEn kort oversikt over de mest populære teknikker for Early Childhood Development
Forfatter: Lydia M. Selishcheva - Klinisk psykolog, kunstterapeutenes Logos - Språk Center "var Lipetsk.
Alle foreldre drømmer om å være et barn var det mest mest. Uerfarne foreldre ofte føle seg forvirret i starten, redd for å gjøre feil, så se etter "tips" på siden. En av disse tipsene kan være egnet for dine avkom Metoder.
Det er mange populære bøker som beskriver hvordan det er nødvendig og hvordan det er ikke nødvendig å oppdra barn. Hva er du skal velge? Jeg vil prøve å kort beskrive de mest kjente.
Glenn Doman
Grunnleggende metoder for undervisning Doman - utvikling av visuelle og fysiske evner fra fødselen. Ifølge ham, påvirker noen sanser, kan vi forbedre stimulering av hjernen. Han krevde at, for en kort tid kort som viser barn med ord og bilder. Dermed barn bedre assimilere materialet og i stor grad i forkant i utviklingen av ikke bare sine jevnaldrende.
Først Doman metoder har fokusert på barn med hjerneskade, men de resultater som er oppnådd tvunget til å revurdere sine verdier og systemet ble også brukt for helt friske barn.

Cecil Lupan

Først tok hun sin datter, Glenn Doman guidet system, men innså at metoden foreslått for grupper av barn er ikke alltid ideelt for barnet. Etter fødselen av hennes andre barn, skrev Lupan boken "Tro på barnet ditt", som brakte henne berømmelse. Denne boken er ikke en guide til ingen utdannelse, lærer, hvordan å lære et barn, og bare snakker om opplevelsen av en ung mor som har brukt en av de populære metoder.
Maria Montessori
Denne teknikk - en av de mest vanlige. Til tross for de mange kritikken mot henne og ikke alltid presis forståelse, fortsetter systemet å vinne popularitet lenge etter hans død. Kort kan identifisere de viktigste prinsipper - selvlærende, selvutvikling og selv.
Den aller Montessori metode som kalles hans "liv." Ifølge henne, barnets interesser er i hode vinkel. Hovedprinsippet, som også var tittelen på en av hans bøker - "Hjelp meg å gjøre det selv."
Nikolai Zaitsev
Ved omtale av navnet først nevnt hans undervisningsmateriell, den mest kjente av dem - et sett av blokker for å lære å lese. Den største forskjellen fra lignende sett av utviklingsmateriale - bokstaver på kuber stablet i lagerbygninger, noe som letter den oppfatning av ord og læring.
Alle klasser er anbefalt, som det var å spille, er barnet mye lettere å oppfatte materialet når det ikke er under press og krever ikke umiddelbare resultater
Husk også at barnet ikke lærer seg stoffet umiddelbart, vil det ta litt tid.
Husk at barnet ditt - personlighet. Fascinert av dette, eller at teknikken, ikke blindt akseptere det som nøyaktig veiledning, bedre å lære mer om dine favoritt systemer kombinerer dem, ved hjelp av hva som er riktig for din lille geni.  
Navn for jenter (født) i juni, juli, august

 Velge et navn alltid fører til tvister og zhrebyyam fordi alle har forskjellig smak, og valget er enorme. Ett som den klassiske, vanlige navn, andre har en tendens til kilden og tilby gamle glemte navn. Tredje i å velge frastøtt fra betydningen av navnet, står for en fjerde sesong, som var en jente.
 Navn - er ikke bare en kombinasjon av vokaler og konsonanter bokstaver, det er kodet informasjon om personen, så valget av navnet må være jordet. Mors instinkt gjør at du kan velge navnet på barnet ditt etter deres øyne møtes.

 Navnene for jenter født (født) i juni, juli, august og kombinerer hardhet og mykhet.
 Det antas at de årlige jenter er mild, følsom, sensitiv. De er optimistiske, godmodig, men kan være provoserende. Dette othodchyvostyu annerledes. De stenger egenskaper som utholdenhet, engasjement, stolthet. Jenter født i sommermånedene, kombinerer hardhet og mykhet av karakter, slik at navnene kan gis nøytral, uten vekting "stivhet" eller redusere "ømhet".
 Navnene for jenter født (født) i juni, juli og august kan være svært mangfoldig. Blant dem, Agrippina, Alena, Angelina, Anna, Anita, Antonina, Alevtina, Akulina, Valeria, Mary, Helen, Yefimiya, Eufrosyne, Evdokia, Jeanne, Inna, Irina, Cyrus Claudia Concordia Kaleria, Christina, Martha, Marina Magdalene, Milena, Mary, Margaret, Nelly, Nonna, Olga, OL, Paraskovia, Rima, Sofia, Svetlana, Sarah, Susanna, Susanna, Seraphim, Juliana, Theodosia, Theodore, Christine, Yulianna, Julia.

 Eksotiske navn


 Ordboken har flere muslimske navn som inneholder et stykke av sol og sommer. Dermed kan navnene for jenter født (født) i juni, juli og august inkluderer Hulfyya (som en blomst) Hulshat (blomst av glede) Nuranyya (lys lyser), Hope (som morgendugg), Rouse (blomsterhage) Raushanyya (lys, lys, uttrykks), Rafi (søt som finik) Shamsyya (som solen) Эnzhe (perle).
 Du trenger ikke å slurve på work-endearing diminutiv avledet fra navnet. Hver ny baby bringer å referere til hans karakter mer penger. Navnene for jenter født (født) i juni, juli, august gjør det mulig å legge de mest attraktive karaktertrekk.  
Яндекс.Метрика