Massasje for babyerI livet babyen er veldig raske omveltningene i det første året. Barnet lærer og lærer å rulle, deretter sitte, krype og gå. Infant Massage gjør en stor innvirkning på kroppen: styrker musklene, lindrer og beroliger, utvikler motoriske ferdigheter, lindrer muskelspenninger. Hvis moren selv gjør babymassasje, bør den starte med ca en måned gammel. Før du gjør massasje for å huske og lære de grunnleggende bevegelsene som lærer deg en barnelege eller terapeut-pasient Clinic. Husk at spedbarn kan være kontraindikasjoner for massasje, så lytte til anbefalingene fra legen din.
Hvordan å massere barnet ditt alene? Her er noen tips:
- Ta en massasje på morgenen eller på ettermiddagen før fôring.
- Luft ut rommet.
- Forbered et sted for massasje, olje massasje og varme bleie.
- Vask hendene, sørge for at negler er trimmet. Fjern alle smykker fra hender som kan skade prosedyren.
- Start massasje med en kort tid - 3-4 minutter, gradvis økende til en økt på 20-30 minutter i god helse.
- Har lett massasje: stryke, rubbing, elting, vibrasjon. Unngå kraft, fordi du kan skade barnet ditt.
- Lytt til helsen til barnet hvis barnet begynner å oppføre seg rastløst, umiddelbart stoppe prosedyren. Trening bør ikke forårsake smerte.
- Etter massasje bør kle barnet og tillate dem å slappe av.

Babyen massere deg selv er enkelt. Følgende er de grunnleggende øvelser.

- Streke øvre ekstremiteter.
- Overlapping av den øvre ekstremiteter brystet.
- Streke nedre ekstremiteter.
- Samtidig bøying og retting av nedre ekstremiteter.
- Snur fra rygg til mage.
- Streke spinal gluteal regionen.
- Tegning fra liggende stilling.
- Undervisning magen.
- Streke magen i klokkens retning.
- Trinn i støtte.
- Crawling posere med frosker.

Hvis barnet ditt er tildelt massasje, og du ikke ønsker uansett grunn, gjør det i klinikken, kan inngrepet gjøres hjemme.
 Ikke glem at i tilfelle av en lege, bør massasje gjøres spesialist. Nå er mange medisinske institusjoner tilbyr denne tjenesten og kvalifisert massasje terapeut vil komme hjem på et passende tidspunkt for deg. Terapeutisk massasje har en gunstig effekt på den nyfødte, akselererer mental og fysisk utvikling.  
Baby massasjeHelse babymassasje kan begynne med to ukers alder. Med dette enkel prosedyre kan lett takle hver mor. Men før du begynner å gjøre dette massasje barnet ditt bør se sin lege.
Det er mange kontraindikasjoner: når barnet har diatese, ulike smittsomme og inflammatoriske sykdommer; hvis han lider av medfødt hjertesykdom og andre sykdommer.
Massasje for en sunn baby er veldig nyttig og nødvendig fysiologisk. Delikat berører morens armer gi ham kjærlighet og varme, styrke båndet mellom mor og baby, øke frekvensen av veksthormoner, barn sover bedre, styrker massasje barnets helse generelt.
Velg tid for denne prosedyren umiddelbart før en kveld svømme. Vanligvis barna som massasje, men hvis en eller annen grunn begynner å vise misnøye, det bør stoppes umiddelbart.
Rommet bør være varm, trenger små barn ikke liker kulde. Barnet bør settes på flanell bleie eller myk fluffy håndkle. Olje bør brukes kun økologisk, kaldpresset; det må være oppvarmet.
Baby massasjeFør massasjen skal være litt lek med barnet, forberede det; det må føles godt og være i godt humør. Massasje smule lys, vektløs, flagrende bevegelser, fokus på ryggen og kjøpmenn. Sortert fingertuppene på hudoverflaten i retning av barnet opp, så ned.
Forsiktig og lett bøye kneet og rette det ene beinet, så den andre. Det samme gjør med håndtak, bøye og rette ut albuen. Grundig massasje hver finger, dette vil hjelpe deg ikke bare god helse for barnet ditt, men aktiveringspunkter, som er ansvarlig for språk reseptorer.
Alltid ferdig milde massasje slag tilbake, sirkulær eller kryss. Ikke overse massasje prosedyre, bærer det en positiv ladning, og bringer mye moro som baby og mor.  
Hvordan lære barnet å snakkeMange foreldre spør: hvordan å lære barn å snakke? Hvis et barn utvikler seg etter alder og uten funksjonshemninger,Veena lære å snakke alene og ikke trenger å spesifikt gjøre det. Barnet hører si voksne og lære seg selv. Vanligvis barn begynner å snakke noen ord i en alder av seks år, mer aktiv er det dannet, vanligvis to år. Det hender at denne perioden blir forskjøvet til en tidligere alder, eller noe senere. Derfor, hvis et barn zahovorla til to år, ikke verdt mye redd.Det er ingen individuelle normer for talen med henvisning til en viss alder.
Det første ordet et barn er vanligvis ordet "mor". Dette er ikke overraskende, siden moren er den første og nærmest hans person, som nesten ikke forlate barnet.
Hvordan lære barnet å snakkeSelv om den perioden av ett og et halvt eller to år med et barn ikke sier noe, forstår han slik. Vanligvis disse barna plutselig begynne å snakke på en gang hele setninger, mens videre i språkutviklingen av deres jevnaldrende som begynte å snakke tidlig.Denne utviklingen er ikke ansett som språkforstyrrelse. Barn tilegner seg talekommunikasjon, og hvis nok er undervisning barnet ditt si nei.
Men hvis barnet er stille så unge som tre eller fire år, kan du få problemer. Den vanligste årsaken til stillhet barnet er mangel på kommunikasjon med foreldre. Backlog språkutvikling er direkte relatert til sysselsetting og tretthet mamma og pappa, fordi hvis ikke er hjemme med babyen snakke, det bare bremser ned sin utvikling. Foreldre ofte rettferdiggjøre sitt fravær og motvilje mot å kommunisere med barnet ved tilstedeværelse av fjernsyn. Men dette er en misforståelse.TV ikke oppmuntre det og gjør ikke tilstrekkelig innvirkning på barnet. En god utvikling av språket spiller en viktig rolle ved to faktorer: tilstedeværelse av språket i barnets miljø og individuell orientering tale.

Hvordan lære barnet å snakkeDet også helt motsatt situasjon forbundet med økt oppmerksomhet til voksne barn når foreldrene forstår barnet på et øyeblikk, deres handlinger forut for sin tale.
 Eller prøver å kommunisere med barnet til "barnas" språk, kronglete ord. For å korrigere barnet sa, er det viktig å vise ham et eksempel, korrekt og tydelig uttale hvert ord.
Økt aktivitet og oppstemthet barn fører også til unormalt i språkutvikling. Barnet blir stadig distrahert, kan ikke konsentrere seg, ikke lytter til voksne. Alt dette fører til forsinkelser ikke bare språkutvikling, men også mental utvikling generelt.

I alle fall tett observere utviklingen av barnets språk, ofte snakke med ham. Hvis du føler at barnet ikke er riktig språkutvikling, ta kontakt med en spesialist.

Her er noen tips for å hjelpe lære barnet å snakke og fremme talerett:
- Så mye Kommunisere med barnet ditt, lese ham bøker, show og kaller det forskjellige ting. Dermed klokken for nøyaktighet og klarhet i språket, fordi barnet er med deg et eksempel.
- Utvikle motoriske ferdigheter av barnet. Valgfritt for denne dyre leketøy å spille, kan du bruke noen små elementer hendig, så lenge de har forskjellige egenskaper. Krukker, flasker, kjegler, sjokoladepapir, knapper - hjelpe diversifisere spillet med et barn.
- Etter et år, prøver å bruke tegnspråk. Alle handlingene som er beskrevet i ord og ikke være redd for at barnet ditt ikke vil forstå. Etter hvert lærer barnet å forstå dine ord og fakter uten.

- Ikke begrens et barn å kommunisere med ungdommer som er i stand til å snakke.
 Små barn er styrt av andre, og det er lett å følge, kommunisere sterkt oppmuntrer til utvikling av språket.  
Hvordan svøpt babyen?

 For svøping barnet er å foretrekke å bruke en flat hard overflate: spovyvalnu bord eller spesiell spovyvalnyy tabellen. Hvis hånden ikke er noen slik anordning er egnet vanlig bord eller seng. På bordet lå et tynt teppe - så barnet vil være komfortabel under bleieskift, og sengen - olje klut for å beskytte sengen fra uventede pytter.
 Ta to ren, strykes på begge sider av bleien. En av bleien for å være varme - Baykova flanell eller andre - tynn bomull. Sett dem på hverandre slik at bunnen var varm.
 Sett baby vester, en helt fint - i varmt vær, eller bomull og flanell - i kulden. Lavere rozlitayku bør bære solid siden først, varm - zapahyvaem vedlagt.
 Plasser barnet utarbeidet i bleier. Mellom beina bane gasbind bleie. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan velge undertøy ammende mor? »
Hvordan svøpt babyen?

 Ta til venstre kant av den lille bleie rundt kroppen til barnet, etter å ha fått den på igjen. Tilsvarende den høyre enden av wrap. Nå må du forsiktig strekke bunnen av bleie wrap fra bunnen opp og låse side på baksiden slutten av babyen. Når du skifter håndtak bedre å la barnet gratis.
 Gjenta samme prosedyre med flanell bleie - du kom ut fin lyse konvolutt med babyen.

 Hvordan swaddle en baby video


Яндекс.Метрика