Metoder herding babyer

 Vi vet at sykdomsforebygging er bedre enn kurere det senere. Herding og er ment å forhindre sykdommen. Tempe gir mange positive effekter: styrke nervesystemet, øker motstanden, utvikling av muskler og bein.
 Hva er metoden for herding babyer? Først lærte noen regler tempe.

 Grunnleggende regler for herding


 Å gjennomføre en systematisk hardere nødvendig, ikke når det er ledig tid. Til barnet likte daglige rutiner herding tilbringer i spillform. Se nøye for barnet, skal han ikke fryse. Ingen negative følelser bør ikke forekomme under prosedyren.
 Teknikken gjør det mulig for babyer å starte herding prosedyrer for 6-7-dag liv. De viktigste faktorene tempe - sol, luft og vann.

 Luft prosedyrer


 Når du skifter til å forlate barnet naken spovyvalnomu tabellen. Til å begynne med bare tre minutter. Tid gradvis øke, og bringer de 15 minuttene - opp til seks måneder og ett år - opptil en halv time.
 Jevnlig ventilere rommet. Om vinteren bør rommet luftes 4 mai ganger om dagen. Om sommeren er best å holde konstant luften.
 Daglig tur med babyen. Spedbarn fra den andre uken kan gjøre en tur i frisk luft i sommer. Begynn å gå 15 minutter, sakte øke tiden til 1-2 timer.

 Vann Behandlinger


 Begynn barn vask med varmt vann (ca 28 grader). Ikke rush til raskt å senke temperaturen, gjør det hver 2-3 dager og bare én grad. Gradvis bringe den opp til 22 grader. Etter vask, pakk babyen i et håndkle og deretter pereodyahnit.
 Vann behandlinger for herding babyer:
 Generelt bad med helle kan gjøres fra fødselen av. Badevannet skal være 37 grader, og for å helle - 26. Etter bading babyen i badekaret fjernet, holde tilbake opp og hell fot først og deretter hele baksiden av halsen. Etter å helle klapp babyen og zakutayte en enkel og flanell bleie. Hver 3-5 dager for å helle vanntemperaturen reduseres med én grad, og bringer den til 18 -22 grader.
 Rubdown barn begynner å to måneder. Først må du forberede barnet. For å gjøre dette i 5-7 dager i morgen bedre gni barnet tørt håndkle inntil huden blir rosa. Deretter begynne å tørke av med en fuktig håndkle. I sommer vanntemperaturen til 33-34 grader snyltende, og i vinter - 35-37 grader. Tilbring rubdown i 3-4 minutter.
 Metoder herding babyer vann behandlinger gir daglig av alle prosedyrer sesongen.

 Intensiv herding


 Ved intensive metoder omfatter herding og Douches, og kontrast douche.
 Tilbring babyen kontrast dousing ben. For å gjøre dette, forberede to organer: en med vann 38-40 grader, og den andre - den vannkjøler med 3-4 grader. Dypp baby føtter til anklene, først i varmt vann. Hold et par minutter og deretter suge i 20 sekunder i den kjølige. Fremgangsmåten gjentas flere ganger. Redusere temperaturen på kaldt vann hver 5 dager per grad. Så gradvis kommer vi til 12,17 grader.  
Tegn på tenner i babyerFørste utbruddet av tenner hos barn er vanligvis mellom den fjerde til syvende måned av livet, med en sekvens følger: første vises fortenner, premolarer da, etter at de jeksler og jekslene vises sist. Imidlertid er denne sekvensen bevaring ikke nødvendig, samt alder (noen barn tenner bryter ut tidligere, noen senere).
Våre nye foreldre trenger å kjenne tegn på tenner i babyer, som denne prosessen er ofte ledsaget av endringer i humør og atferd hos barn, spesielt spedbarn. Du må vite hvordan du kan hjelpe barnet ditt på dette stadiet.
Utseendet til den første tannen i et barn
Tennene begynner å danne selv når barnet er i mors liv - i sine tannkjøttet dannet begynnelsen på tennene.
Som nevnt ovenfor, klart definerte vilkår og ocherednostey, som må teething, nei. Utseendet på tennene, akkurat som andre barn utviklingsparametre (høyde, vektøkning, etc.) for tid og kan variere betydelig, da det avhenger av egenskapene til barnet, vilkårene for sin utvikling, arvelighet. For eksempel kan tennene bryter ut og det nyfødte barnet (slike hendelser, selv om sjeldne, men forekommer). Tilsvarende kan de første baby tenner ikke være tilgjengelig før 15-16 måneder, noen ganger enda mer.
Mange forskere og leger mener at mellom når det var tenner foreldre (spesielt mødre) og hva som vil skje når tenner hos babyer, det er en genetisk kobling. Derfor bør mødre være klar over at hvis de har tenner brøt ut sent, så mest sannsynlig at barnet skal være den samme. Men denne regelen ikke har.

Vanligvis tennene hos barn vises i følgende rekkefølge (husk at hvert enkelt barn):

- Første fortenner (øvre og nedre);
- Second fortenner (øvre og nedre);
- Store jekslene - den første (øvre og nedre);
- Hunder (øvre og nedre);
- Store jekslene - den andre (øvre og nedre).

Når barnet er tre år gammel, skal han ha en serie på tjue tenner som ikke faller til rundt seks år - tiden når tennene begynner å bryte ut røtter.
Hovedtrekkene i tenner
De første tegnene på tenner hos barn - er vanligvis veldig sterk spyttsekresjon, smerte og hevelse i tannkjøttet. Disse teething tegnene kan vise litt tid før han kan se på tann. Noen ganger symptomer kan bringe ubehag der barnet vil være vanskelig å sovne, vil han bli humørsyk, tap av appetitt og begynner å vise et ønske om å tygge på harde gjenstander.
Nærmere lede utbruddet av tann på tannkjøttet vil kunne få betydelige belesovatoe utvekst eller en tynn hvit linje.
Men i noen tilfeller, tenner og kan være ledsaget av noen andre, mindre hyggelige funksjoner. Blant dem:

- Fever.
 Denne funksjonen utbrudd forbundet med frigjøring av et tilstrekkelig stort antall av aktive stoffer i området av tannvekst. Vanligvis, hvis temperaturen stiger, betyr det ikke overstige trettini grader og varer ikke mer enn to dager. Ingen spesiell handling i tillegg til å ta medisiner for å senke temperaturen (paracetamol), ikke trenger. Hvis temperaturen holdes over to dager, og deretter vise barnet ditt legen;
- Utseendet av løs avføring og diaré. Dette symptomet er utseendet på tennene på grunn av økt spyttsekresjon (barn svelger en stor mengde spytt) og akselerert intestinal peristaltikk. Stol på bakgrunn av barnets tenner vanligvis vassen, men ikke så hyppig (ca to til tre ganger om dagen), varigheten av tilstanden - ikke mer enn tre dager. Hvis stolen har blitt for hyppig eller var blodpropp, bør barnet se legen fordi det kan indikere en tarminfeksjon;
- Rennende nese.Dette symptomet tilskrives teething slim kjertler, som er plassert i nesen. Vanligvis, rennende nese på bakgrunn av tenner vassen (slim har en gjennomsiktig farge og er svært sjelden), og utvalget er ikke for tung og varer ikke mer enn tre eller fire dager. Hjelpe barnet i dette tilfellet, kan du rengjøre nasal slim. Hvis du oppdager at slimet har endret fargevalg var rikelig, det er nesetetthet, varer rennende nese lenger at perioden - se en lege.  
Hvordan kurere en rennende nese i et barnTypisk utvikler barnets rennende nese i 7 til 10 dager, avhengig av typen av sykdom som det provoserte. Hvis det er et symptom på sykdom SARS, så det bør behandles på samme underliggende sykdom under medisinsk tilsyn. Kronisk rhinitt også bli behandlet i medisinske sentre, ikke gjør noen egenbehandling, som i de fleste tilfeller ikke hjelper kurere en kald, men bare komplisere saker. Hvis du foretrekker tradisjonell medisin alene, jeg prøver alltid å rådføre seg med eksperter.
Temaet for denne artikkelen vil fokusere på hvordan å kurere enkle rhinitt hos barnet, som ble forårsaket av en infeksjon. Foreldre som har omsorg for sine barn bør ha en viss kunnskap om hvordan bør ordentlig ta vare på det, og hvorfor det er så viktig.
Riktig behandling av forkjølelse
Før du starter noen behandling, må foreldrene gi barnet førstehjelp, dvs. prøve å lette hans tilstand er for hånden. Først av alt bør barnet plasseres slik at hodet, skuldre og rygg ble vinklet 45 ° i forhold til resten av kroppen. Imidlertid har han til å føle seg komfortabel. Dette er et første skritt mot for å kurere en sykdom. Denne bestemmelsen vil bidra til at slim som dannes i nesen, vil skille seg ut bedre. Og kanskje kurere rhinitt du lykkes selv uten å ta noen medisiner.
Hvis du ønsker å kurere en rennende nese i en baby som han kan ennå ikke vysyakatysya, så det er ofte brukt gummi pære, som du kan suge slim som dannes i nesegangene. Imidlertid er det anbefalt for alvorlig nesetetthet oppspytt. Alternativt kan du bruke en gummi pære sprøyte vanlig. Ved å gjøre denne prosedyren, bør foreldrene være forsiktig fordi disse objektene kan skade slimhinnen i nesen. Slim sugd vekselvis fra hvert nesebor. Dette slim bidrar kurere rhinitt raskere. Hvis det kreves av situasjonen, og deretter prosedyren kan gjentas flere ganger.
Det andre trinnet foreldre som vil hjelpe kurere denne sykdommen vil ikke tillate tørke sputum. For dette formål, kan nesen dryppe noen dråper av saltvann. Det betyr at det ikke vil tillate å oppspytt visnet i nesegangene, noe som gjør det vanskelig nasal pusting. Skyll neseborene med saltvann også bidra til å kurere en rennende nese og holde en slags forebygging. Alternativt kan du bruke saltvann og vanlig saltvann. Begrave disse midlene trenger 3-4 dråper flere ganger om dagen (du må grave i hvert nesebor). Han skal ligge med hvelvet hodet tilbake. Å kurere en kald, ved hjelp av denne metoden, er det mulig for noen få dager, så lenge foreldrene har tydd til å bruke den umiddelbart. Et annet punkt: for drypping av en baby kan være veldig hyggelig, noen ganger det er ledsaget av hoste eller nysing, i sjeldne tilfeller - selv oppkast. Imidlertid kan slike effekter føler det bare på de første gangene denne prosedyren. Så er det en gradvis tilvenning av neseslimhinnen og hals gurgle til dette, og du vil raskt kunne kurere en rennende nese selv. Hyppigheten av denne prosedyren er avhengig av kroppen, så lenge foreldre så slimet i nesen, som ikke bør tørke opp. Derfor vil bruk av saltoppløsning eller saltoppløsning som er fortynnet sputum i denne fasen, og være den viktigste måte for å herde en rennende nese på et barn.
Hvis barnet ditt er svært følsom for denne type skylling, kan saltvann erstatte oljeholdig væske, blant disse er løsninger av vitamin A og vitamin E, som selges i apotek. I motsetning til saltvann eller saltvann disse funksjonene bidrar ikke bare razzhyzhzhenyyu slim, men også fuktighetsgivende slimhinnene i nesen, fjerne irritasjon, og gir regenererende handling som gjør det lettere å bli kvitt infeksjonen, og dermed raskere kurere rhinitt.
Når det gjelder bruk av narkotika som letter nasal pusting. Å kurere en kald, trenger noen eksperter anbefaler ikke bruk av slimhinneavsvellende midler (typer narkotika zakapыvayuschyesya nese). Faktisk bruker slike medisiner kan ikke bare kurere forkjølelse, men også føre til at noen komplikasjoner. Men disse eksemplene skjedde hovedsakelig på grunn av misbruk av disse stoffene som forverret den generelle tilstanden til barnet. Fordi årsaken til alle slags komplikasjoner er ikke narkotika, og deres bruk er analfabeter. Hvis noen stoffet er lagt instruksjon på sin søknad, er det nødvendig å strengt følge sine instrukser. Bare riktig bruk av medisiner kan kurere rhinitt uten noen komplikasjoner i fremtiden. Også, det sier seg selv at å behandle barn medisiner voksne, er strengt forbudt.
Nå ser vi på noen medisiner som er anbefalt for barn å behandle dem kaldt. Foreldre bør også huske at fullstendig avvisning av bruk av alle typer nesedråper kan føre til utvikling av sykdommer som bihulebetennelse og bihulebetennelse. Dette skyldes det faktum at det dekongestanter bidra til åpningene mellom bihulene og nesehulen helt lukket. Kurere rhinitt noen ganger svært vanskelig på grunn av det faktum at med en sterk svelling av neseslimhinnen forsegling av hullene. Og variablene er utledet gjennom dem og mikrober. Så når du bestemmer deg for å kurere et barns rennende nese bruker nesedråper, og de vil bidra til å sikre at de var åpne. Hvis du ikke bruker decongestants, er bihulene stadig samle bakterier som kan forårsake betennelse i bihulene, og bihulebetennelse eller bihulebetennelse.
Effekter av medikamenter for å lette pusting når kald
Av alle legemidler som letter nasal pusting når kald, er det to hovedgrupper - lokale decongestants (aktuelle) og systemiske decongestants. Virkningen av disse to legemiddelgruppene likt som de brukte til vasokonstriksjon av slimhinnene i nesen. Dersom fartøyene er smalere, på grunn av redusert svelling av neseslimhinnen. Det bidrar også til delvis eller fullstendig gjenoppretting av pust som bidrar til å kurere rhinitt hos barn. I tillegg er bruken av dekongestanter åpne hull mellom bihulene og nesehulen, noe som reduserer risikoen for sinusitt eller sinusitt.
Hva bruker medisiner for å kurere en rennende nese i et barn
Først av alt, kjøp av et medikament for å bruke det kunne kurere en kald, bør foreldrene ta hensyn til detaljene, som produserte medisiner. Nå for tiden den samme medikamenter kan utføres av forskjellige selskaper og fremstilt under andre navn. Men det aktive stoffet, som i det lange løp, og bidra til å kurere en kald, instrukser disse stoffene den samme. Derfor, når man kjøper en hvilken som helst medikament skal se på hva den aktive bestanddel, som er grunnlaget for denne medisinen. Du bør også ta hensyn til konsentrasjonen av stoffet, fordi hvis den er for lav, henholdsvis, vil være ineffektiv, det hjelper ikke kurere forkjølelse.
Blant disse stoffene kan kalles narkotika Derynat. Den brukes dersom barnet har en rennende nese dukket opp som et resultat av manifestasjonen av en vanlig forkjølelse eller akutte luftveissykdommer. Derynat kan brukes ikke bare for å herde kan være kald, men også for forebygging. Dette stoffet er svært godt tolerert av barn ikke forårsaker allergi. Man kan bruke det for i tilfelle av spedbarn. Hovedmålet med dette stoffet er å fremme lokal immunitet, noe som bidrar til å bekjempe bakterier og virus som forårsaker forkjølelse. Det særegne ved denne medisinen er å forbedre fordelene og effekten av andre legemidler som kan tas i forbindelse med det.
Uansett, for å kurere en kald, bør foreldrene handle umiddelbart for å unngå uønskede konsekvenser og komplikasjoner i fremtiden. I tillegg bør noen behandling av forkjølelse skje under medisinsk tilsyn.  
Яндекс.Метрика