Navlestreng forviklingerNår gravide høre fra legen om navlestreng forviklinger, de uforvarende begynne å bekymre deg. Denne diagnosen blir automatisk oppfattet som en risiko for barnet, selv om han kan være trygg. De kvinnene som har ultralyd viste forviklinger navlestrengen skal være under kontinuerlig medisinsk tilsyn for å være i stand til å kontrollere situasjonen og for å oppdage mulige komplikasjoner.

Hva er navlestrengen forviklinger

Navlestreng - en kropp som kobler fosteret til mor og gir placenta sirkulasjon. Korrekt funksjon er avgjørende for liv og riktig utvikling av barnet. Dannet snor som vanligvis opptil 14-15 uker av svangerskapet. Rundt denne perioden leger fore ultralyd overvåking, noe som kan bli tydelig at det er varierende grader av obvyvannya ledningen. Navlestreng forviklinger kan vises innpakning halsen på fosteret, snabelen eller ekstremiteter. Navlestreng forviklinger også preget av følgende funksjoner: stramt eller ikke stramt, kombinert eller isolert, én eller flere. Forekommer navlestreng forviklinger er ikke så sjelden - om lag en fjerdedel av alle svangerskap. Ofte, når diagnosen, isolert, ikke stramt navlestreng forviklinger.
Navlestreng forviklinger forferdelig i seg selv, og dens konsekvenser. Risikoen øker mange ganger når navlestrengen forviklinger resulterende forkortet og strukket. Deretter kanskje komprimering av blodkar, og for tidlig løsgjøring av morkaken, og mangel på oksygen, eller hypoksi av fosteret.
Det er psykologiske effekter, såkalte matrise lagt stille mens i livmoren eller under fødselen. Det kan være spasmer i halsen (opp til anfall av åndenød) i stress situasjoner, uvilje mot å bære en hals stramme ting (skjerf, stramme krage). Slike barn kan ikke heve stemmen hans for ikke å forårsake tårer, og det beste showet babyen barn nevrolog.

Kontroll og levering, når navlestrengen er obvyvannya

Mest navlestreng forviklinger kan sees i ultralyd, men det kan bli funnet og mens du lytter til hjertet av fosteret. For vurdering av blodstrøm og fosterets hjertefrekvens er vanligvis foreskrevet for undersøkelse og Doppler kardyotokohrafyyu. Slike undersøkelser kan utføres flere ganger i løpet av graviditet.
Svært ofte situasjonen med flettet seg selv lov til å forlate. Barnet bare får ut av loopen. Men hvis det er den minste risiko for foster kvelning under fødselen eller hypoksi, beslutningen om keisersnitt. Vanligvis er det oppnevnt før vanlig tid av fødsel - 37 uker, om nødvendig - er fortsatt i drift.
Navlestreng forviklinger kan ikke være et hinder for arbeidskraft naturlig. Legen hver halve time måler fosterets hjerte. Kanskje navlestreng forviklinger indikasjon for en episiotomi (snitt av perineum), for å lette passasjen av barnet gjennom fødselskanalen. Etter at hodet er født, bør jordmor umiddelbart frigjøre barnet fra halsen ledningen looper.
Dermed navlestreng forviklinger - en klar dom for keisersnitt og andre beredskapsmessige manipulasjon, men konstant, årvåken overvåking av fosterets og navlestreng nødvendig.
Forebygging av navlestreng forviklinger
Navlestreng sammenfiltring, som nevnt ovenfor, er meget vanlig, og ikke minst, på grunn av den mettede stresset livsstil av moderne kvinnen. De viktigste risikofaktorer som kan føre til navlestrengen forviklinger - økt aktivitet av fosteret og den resulterende hypoksi. For å unngå dette, må du mer tur i frisk luft, natur, unngå stressende situasjoner. God hjelp slappe av meditasjon og pusteøvelser. Du kan gå til spesiell relaxationly-respiratorisk trening og yoga for gravide.
Hva du ikke bør gjøre i alle fall - er å bruke folks oppskrifter med urter og "øvelse" for rakne. Skader fra slike hendelser kan overgå graden av nytte, selvfølgelig, dersom det er i det hele tatt.  
Hvordan å ha en guttMange par som søker å skaffe avkom ikke gi mye vekt på hva kjønn barnet er. For andre spørsmål føde en gutt eller en jente er så viktig at foreldrene gjør vårt ytterste for å ha et barn av et bestemt kjønn. Dette gjelder spesielt for de familiene som allerede har et barn av et bestemt kjønn, og de har en tendens til å ha et barn av motsatt kjønn.
På babyens kjønn påvirker en rekke faktorer. Noen er vitenskapelig basert, mens andre finner ingen vitenskapelige bevis. I alle fall for de par som ønsker å ha en gutt, kan noen råd være nyttig.
Hvordan å ha en gutt - Kalender
Forskere har viet tiår utforsker muligheten for å planlegge et barn av et bestemt kjønn, og konkluderte med at det er mulig å ha en gutt ved hjelp prorahovuyuchy kalenderdager og eggløsning. Sædceller som bærer gener kvinner, mer levedyktig følgelig lever de lenger enn menn med sperm gener. Sperm inn i skjeden surt miljø er berørt, da sperm med kvinnelige gener er mer sannsynlig å overleve. Men med tilnærming av eggløsning miljøet i skjeden blir mer basisk, så sjansene er at du til slutt vil føde en gutt.
Så hvis du vil ha en gutt, er det viktig samleie i forhold til eggløsning. Hvis unnfangelsen holdt av to eller tre dager før eggløsning (ca fjorten dager før menstruasjon) sannsynligheten for å ha en gutt vil vokse ytterligere. Også øker sannsynligheten for å få en gutt hvis samleie finner sted på tidspunktet for eggløsning.
Å føde en gutt, er det viktig å bestemme eggløsningsdagen. Den enkleste av dem - å måle basal kroppstemperatur, noe som i stor grad øker under eggløsningen. Også i apotekene kan du kjøpe spesielle eggløsningstester. Noen ganger selv utføre ultralydundersøkelser.
Hvordan å ha en gutt - Mat
Mange forskere og forskere hevder at kjønn på babyen gir en stor innflytelse mors ernæring. Studier har vist at fødsels gutt trenger å spise animalske produkter. Forventningsfull mor bør inkludere i kosten alt kjøtt som skinke og pølser. Drinker kan kalles brus mineralvann, te, kaffe, fruktjuice, små mengder kan øl og vin. Å føde en gutt og spise all slags fisk. Som for grønnsaker, betaler spesiell oppmerksomhet til poteter, tørre hvite bønner, linser, tørkede erter, sopp. Frukt kan spises alt, spesielt god til å føde en gutt, kirsebær, bananer, appelsiner, aprikoser, fersken, fiken. Mat skal være salt. Vi anbefaler at når det er mulig eliminere melk og meieriprodukter, mineralvann som inneholder kalsium, kaviar, krabbe og reker, grønne bønner og greener, brønnkarse, kål, ost, kakao, nøtter og melkesjokolade. Å føde en gutt, gi eller minimeres forbruk brygget på deig egg, pannekaker, brød, vafler, konditori produkter laget av melk.

Hvordan å ha en gutt - samleie

Å føde en gutt barn ved unnfangelsen å trekke oppmerksomhet til en rekke tilleggsvilkår. En av dem må tilskrives orgasme hos kvinner. Hvis det skjer før en mann, blir mer basisk miljø i skjeden, så sannsynligheten for å bli gravid en mannlig økes betraktelig. Å føde en gutt sannsynlighet var enda høyere før samleie bedre hold for fire til syv dager.
Forskerne har også rådet til å elske i kulden. Høy temperatur påvirker sperm er meget slitesterk, bærer mannlige gener.
Vel, selvfølgelig, å føde en gutt, må du ta hensyn til holdning. Velg holdning "tilbake", da sperm vil strømme ut i nærheten av livmorhalsen.  
Hvordan å tenke seg en guttHvordan å unnfange en gutt Lunar
Det viser seg at å få barn av et bestemt kjønn er mulig å forutsi eller plan, gitt månedlige dager. I denne forbindelse, er mange kvinner mer orientert nøyaktig på dagen og månefasen ved unnfangelsen. En av reglene i månekalenderen er en tommelfingerregel mest kapable kvinne å unnfange et måne dag som den ble født. Det vil si, hvis du ble født i de nye måner, og sjansene for å bli gravid er det høyeste i dag av den nye månen. For å planlegge unnfangelsen anser det som en gutt, som er tegnet av månen. Måned for å unnfange en gutt bør være i Væren, Tvillingene, Lviv, Væren, Skytten eller Steinbukken. Ved regnskapsføring av disse fasene i bakhodet at egget kan ikke umiddelbart oplodotvorytsya dag sex, det kan skje neste dag, der månen skal allerede være i et annet tegn i dyrekretsen.
I tillegg er noen statistikere anslår at kvinner som partall år er mest sannsynlig å tenke seg en gutt i ulike måneder, det vil si i januar, mars, mai, juli, september og november. Hvis kvinnen er et ulikt antall år, vil det være i stand til å unnfange en gutt i løpet av måneder av året.
Å beregne nøyaktig hvilken dag det er din par kan tenke seg en gutt, bør du ta kontakt med dine profesjonelle astrologer. En erfaren astrolog i detalj og vil demontere horoskop par. Som et resultat av denne astrologiske forskning kan ikke bare telle dagen kan du tenke seg en gutt, men når sex bør foregå.
Hvordan å unnfange en gutt eggløsning
Det antas at den mest sannsynlig å tenke seg en gutt når samleie finner sted på eggløsningsdagen. Ifølge noen eksperter, er dagen for eggløsning alkalisk Vagina mer gunstig "til den mannlige sperm, inkludert lettere å overleve bare sperm, som senere vil gutt. Også vist at sperm-gutter og raskere bevegelse enn sperm-jentene, og eggløsningsdagen kan de raskt komme til mål, og befrukte egget.
Hvis du ønsker å beregne nøyaktigheten for å bli gravid en gutt ved eggløsningsdagen, så må du begynne å definere presist dagen når eggløsningen skjer. I dag er det mange måter å gjøre dette. Du kan kjøpe på et apotek teststrimmel eggløsning, prinsippet om som ligner på graviditetstester arbeid. Du kan bestemme eggløsning ved å måle basal kroppstemperatur og tegne den aktuelle planen.
Hvordan å tenke seg en gutt å oppdatere blod
Hvordan å tenke seg en guttKanskje mange av oss har lært fra skolen biologi vet at blodet vårt er i stand til å bli oppdatert. Så oppgradere blod hos menn oppstår hvert fjerde år, og kvinner blod oppdateres hvert tredje år. Med fokus på oppdatering metode for blod skal beregnes, hvis blod med yngre par. For å gjøre dette, må du alder forventningsfull mor delt inn i tre, den fremtidige pave i en alder av 4. Hvem figur som et resultat av beregningen er mindre enn blodet til både yngre. Det følger at hvis blodet vises under pave mamma, kan du mest sannsynlig forvente at du vil ha en gutt.
Folk tegn til å unnfange en gutt
Overtroiske mennesker, for eksempel, tror at hvis samleie fant sted i morgen, lunsj tid, kan du forvente å unnfange en gutt. Det er også antatt at de fleste gutten er født, hvis barnet ble unnfanget på mandag, tirsdag, torsdag eller lørdag.
Hvis du var min mann og lite vedlikehold (5-7 dager), ved første seksuell handling du er mest sannsynlig å bli gravid bare en gutt. Fordi oppbevaring taktikk kan også brukes for å planlegge oppfatning av sex.
Og husk, så lenge barnet er ønsket og elsket, og da vil du uansett gutt eller jente du, du er bare lykkelige foreldre til vakre barn.
Merk: Behandling i Israel, har lenge vært et populært reisemål. I dag er det mange som kommer til å bli behandlet nøyaktig i Israel på grunn av det høye nivået av lokale leger.  
Яндекс.Метрика