Når å "bosette" baby i barnehagen

 Sammen eller hver for seg?
 Debatten om hvorvidt eller ikke å tisse "bosettes" barn kan
 Synspunkter på denne saken, det er bare to - eller bosettes, eller omplassere. Tidligere, de fleste barneleger rådet til å sette eneste barn i en egen seng og boareal hvis tillatt, trekke resettling baby i et eget rom. Motstandere av "samboerskap" (vi snakker om barn to eller tre år) hevder at så utdannet avhengighet babyen legger "feil" egenskaper.
? Ifølge en undersøkelse utført online, 43% av barn sove i samme rom med sine foreldre, men i en egen seng. 24% - dele en seng med mamma og pappa mens du sover separat. 18% av barna sover i sengen sin, men i morgen kommer til mammaer og pappaer. Bare 15% av spedbarn sove alene på rommet sitt.
 For eksempel har noen mammaer og pappaer mener at barn som bor lenge i samme rom med sine foreldre er altfor svak karakter vant til konstant beskyttelse og kan ikke klare seg selv. Som om de tror at verden rundt oss altfor aggressiv og fiendtlig og ikke tendens til å komme i kontakt med andre barn. Men min erfaring viser ganske annerledes. Det faktum at barnet mens den fremdeles er ganske liten, krever konstant støtte og beskyttelse av voksne. Selv om babyen plutselig redd for noe, er bare vissheten om at min mor er i nærheten, slik at det for enkelt å takle sin frykt. I opplevelsen av foreldrene: "Hva om han er nå et helt liv med oss ​​sove! "Jeg er veldig lett å finne svaret. Etter tjuefem tjue eller år vokser opp poprosytsya barnet sannsynligvis ikke vil sove i foreldrenes seng, og neppe noen gang ønsker å leve med dem i samme rom.
 Selv på tretten eller femten år, har barn foretrakk å sove i sengene sine og ikke bry slitne foreldre sine besøk. Men jeg ser at de barna som er foreldre lov til å sove med dem i sengen eller i samme rom, tvert imot, vokse mer komfortabel og trygg på sine evner. Etter deres nervesystemet er ikke i en tilstand av konstant angst.
 "El, når vi har et år bosatt i et annet rom, ble stadig gråt. Hun kalte meg: "Mamma, mamma, kom til meg" - og mitt hjerte med blod oblyvalosya. I går kveld våknet hun opp fem til syv ganger, og jeg har alltid hatt det løping og rock, liggende i nærheten. Min mann nok akkurat en uke. Så vi bare spytte på reparasjoner utført i barna og besluttet at det er bedre å la barnet være rolig og bra at han alltid vil lide så mye. Og justeres. Ale ble stille sovner og sove gjennom natten uten oppvåkninger "- sier problemet er en av mødrene.
 Ønske pjokk seng ved siden av min mor ganske naturlig, fordi i ni måneder ble han vant til hennes varme, lukt, hjertebank. Så fjerne det faktum at mange av de litt uvillig til å sove i sengen sin og et par ganger i natt kalle sine mødre, så de tok dem i armene.
 La oss se på fordeler og ulemper med felles og separate soverom barn og foreldre.

 Babyen sover i sengen sin


 Cons:
? Barna vil være vanskelig å sove uten voksne, som det ofte føler behov for å varme strøk.
? Gutten kan føle angst og følelser av ensomhet, ofte gråt og krever foreldrenes oppmerksomhet.
? Moren vil ofte våkne opp å gå til barnet. Mødre som har barn sove separat tilbringe mye mer tid fôring og dermed ikke nok søvn.
? Et barn som alltid føler seg ensom, vil føle seg usikre, ofte bekymre morens fravær og mindre søvn.
 Pros:
? Som en baby crib kan føle seg fri.
? Han blander seg ikke med støy av TV eller snakke foreldre.
? Fra de tidligste dagene av barnet blir vant til det den uavhengige og selvstendige.

 Babyen sover med foreldre


 Cons:
? Mulige problemer i hans personlige liv foreldre dersom leiligheten er ikke mer rom for privatliv.
? Dersom barnet sover med sine foreldre i samme seng, noen voksne klage på søvn og for følsom nærhet.
? Mange mødre alltid lytte til barnas puste, slik at deres drøm blir grunne. Så dårlige mødre hvile om natta.
 Pros:
? Min mor sover rolig når hun hører hennes baby pusten.
? Mamma trenger ikke å løpe vekk når babyen våknet.
? Barnet føler rolig når mamma og pappa er i nærheten.
? Babe får kroppskontakt med foreldrene og gjør en tilstand av fysisk og følelsesmessig komfort.
? Tiny hadde ikke lang tid til å gråte, vente til det passer.
? Hvis barnet ditt ikke har kommunikasjon med foreldre i løpet av dagen, kan denne mangelen fylle det om natten når min mor vil føle varme kroppen, pusten hennes og stryke.
? Om natten, mange barn briste, kaster av teppet. Men den lille gutten som sover ved siden av min mor, ikke fryse, som min mor alltid betimelig skjerming og varm med kroppen hans.
? Sammen med moren babyen mye lettere å takle barnas frykt.
 - Hvis vi ønsker å avvenne en baby sove med oss ​​- spør meg uptight far - mest sannsynlig at han ikke ønsker å flytte inn i sin barndom?
 Men alt i livet er litt annerledes. Før eller senere vil det kommer en tid når barnet er klar for uavhengig "flytende". Noen med den lille tiden som kommer i 2-3 år, noen senere. I alle fall, en vane av å sove med foreldrene til et barn for livet igjen.
 Forfatter: Natalia Elizarova barnepsykolog  
Hvorfor babyen gråter?

 Hemmeligheter barn gråter for foreldre begeistret
 "Vel hvorfor han gråter? Hvorfor er han skriker? » - Engstelig spurte den lille mamma veldig ung. Faktisk, kan barnet ikke ennå snakker bare gråt og gir oss signaler om deres helse, stemninger, begjær, og at han ikke liker noe. For noen annen måte han ennå ikke kunne fortelle mamma den nødvendige informasjonen. Det viser seg at mange barn hvis du ikke sove eller spise, deretter gråte. Alle mødre er begynt å bekymre seg og bekymre seg når de hører barnegråt. Så naturen har tatt vare at foreldrene kunne møte barnas behov i tid og dermed redde livet til barna sine.
 Hva gjør foreldrene hvis barnet gråter
 Det viktigste i denne situasjonen - det er litt rolig av foreldre. Etter at babyen gråt er ikke en katastrofe. Men ofte mødre oppfatter det som en veiledning til handling og kjøre ringe leger vet, bla gjennom bøker og blader for omsorg for babyer, på jakt etter informasjon på Internett. I mellomtiden fortsetter barnet å gråte. Nykommere i utdanningen, er det foreldrene som nylig har fått en gave fra storken lite prangende ball, fremdeles tapt på hva babyen gråter uten grunn (minst tror de så). Og det vil fortsatt ta tid før foreldrene lære å identifisere årsaken til dette først lyder. I mellomtiden vil vi prøve forskjellige måter for å roe barnet.
? Nylig salg kom instrument, oppfinnerne kalt "Interpreter barnet gråter." Enheten lar foreldre ikke lenger lure på, uansett grunn deres gråtende baby. Enhet Hvorfor Cry Baby-Analyser bare 20 sekunder er i stand til å analysere gråtende baby. Enheten er utstyrt med et spesielt program som er i stand til å analysere stemmen til barnet og konkluderer med at årsakene til barnas tårer. Enheten er i stand til å identifisere fem grunner gråter: sult, kjedsomhet, stress, irritasjon, døsighet.
 Enig umiddelbart - vil ikke føre til at babyen lang teste vår tålmodighet. Og vi ikke følge rådet "la pokrychyt, ikke at da alle hender obirve", "vil hengi - vokse lune" og så videre. Vi vil overholde følgende foreldrenes posisjon som den første babyen bør få fra oss alle som gjør henne lykkelig og behagelig liv. En av komponentene av lykke ungen er vår foreldrenes varme, oppmerksomhet og kjærlighet. Så ta babyen i armene. Og så snart de hører et skrik. Dersom barnet er overbevist om at hennes mor ved siden av henne ikke hadde lenge igjen å gråte, vil han oppføre seg mye roligere og gråte sjeldnere. Testet på min erfaring mange moms!
 Neste handling - gni baby, ta noen pokachyvayuschyh rytmiske bevegelser altfor stille pjokk. Det er til en slik dimensjonal rocking det ni måneder i mors mage vant. Noen barn føler meg veldig komfortabel i en slynge eller skjerf-komfortabel ryggsekk som mamma setter på seg selv. Og bære babyen din i disse "poser" kan ikke bare utenfor, men også hjemme. Liggende i en slynge, babyer ofte gråte. Alt er forklart veldig enkelt: i en slynge pjokk kan ta en komfortabel stilling, krøllet der han lå i mors mage, og være sammen med min mor, lytte til henne hjerterytme, som virker på nervesystemet av barnet som en beroligende og hypnotisk beste måte.
 Hvis årsaken til å rope - sult, følger deretter nøyaktig hjelp. Sette babyen til brystet og spørre ham noen forfriskninger. Forresten, i morsmelken inneholder spesielle stoffer som bidrar til å berolige babyen.
? Spanske forskere fra Universitetet i Extremadura funnet at sammensetningen av morsmelk endringer i løpet av dagen, og det er svært viktig for barnet fordi det hjelper ham til å sove på dagtid og sove godt om natten. Tre nucleotide (guanosine, adenosin og uridin) som finnes i morsmelk påvirker nervesystemet av barnet, stimulerende eller beroligende henne.
 Ingenting hjelper barnet er fortsatt gråter? Selvfølgelig, du fortsatt vanskelig å avlede hans oppmerksomhet fordi babyen litt lenger holder gjenstander i sikte, men fortsatt noe du kan prøve. For eksempel, hold flott leketøy nærheten av barnet og riste det før det hørtes. Eller gå ut av rommet inn på kjøkkenet, slå på eller slå av lyset, at liten endring miljøer.
 Noen ganger gråtende babyer reagerer på en våt bleie, også varme klær eller omvendt, kuldefølelse. Endre bleie poschupayte håndtaket og tut baby klær og plukke opp som tilsvarer temperaturen i rommet. Når du flytter baby, stryke ham på rygg, armer, ben og buk. Noen ganger babyer gråter er fordi de håndterer eller nummen ben, legge dem ubehagelig eller presserende klær. Lett massasje løse opp spenninger og skape en baby endring taktile inntrykk.
 Hvis du ser at ungen kjører ut føtter, rynker og skriker, så kan det forstyrre intestinal kolikk. Gni magen hennes. Det er stressende? Deretter en mild massasje klokken bringe litt lettelse. Og hvis du ofte sette barnet på magen, gjøre enkle øvelser pidtyskayuchy bena "frosk", veldig snart vil du merke at barnet roer seg og er ikke lenger skriker.
 Cry babyen kan være forårsaket av tilstedeværelse av fremmede eller folk som har kommet sjelden. Angst gjør babyen gråte gråte mamma og fortelle henne om hans omsorg. Fremmed stemme og lukt lage et barn spent og han spør moren skriker etter hjelp og beskyttelse. Hvis du legger merke til at i løpet av dine besøk er ikke veldig nære slektninger eller venner barnet begynner å vise interesse for en tid rett og slett nekte mottak, vente til barnet blir eldre og vil gjerne prate.
 Hvis du har prøvd alle måter å takle babyen gråter, så sørg for å ta kontakt med barnelege bra at han nøye undersøkt babyen og funnet ut årsaken til dette barnet.
 Forfatter: Natalia Elizarova barnepsykolog  
Яндекс.Метрика