Pappa ved fødselen
 Man kan gi uvurderlig hjelp mødre kone seriøst forberede seg denne viktige begivenheten. Fedre som var ved siden av sin kone i barsel, sa: "Vi fødte sammen." Det er ikke en overdrivelse, men føler dypt følelsen. Og mamma og pappa som fødte, sammen, enstemmig: du virkelig stoler på hverandre og ta familien som helhet. Mange ektefeller finner ut at vanlig etter fødselen blir nærmere hverandre, men en melding - galt. Fordi den felles leverings avgjort bare de par som var utgangspunktet nær hverandre.
 "Jeg ønsket å se fødselen av hennes barn - sier Andrew. - Dette er ikke tom nysgjerrighet Vi både ønsket en baby sammen de begynte det hele sammen var gravid Hvorfor er dette viktig øyeblikk i livet vårt jeg skal være ute før..? Jeg kunne virkelig støtte en kone. Jeg trengte ikke ord, jeg pivpohlyadu, ved den minste bevegelse av henne visste at nå hun ønsker å være, men nå hun trenger hjelp til å rulle tror jeg noen lege vil se ut som det vil gjøre en kjærlig mennesker. " Det er en vedvarende myte om felles fødsel. Det antas at fødselen - ikke veldig estetisk fysiologisk prosess, etter som folk ikke lenger i stand til å engasjere seg i sex med sin kone. Denne myten er ofte støttet av kvinnene selv, som antas å være forferdelig utseende i øynene til menn. Menn er til stede ved fødselen finner ut at det er den oppfatning av folk uvitende eller ikke klar til å forlate.

 "Fødsel - en naturlig prosess - sier Alex. - Hva betyr det estetiske? Når jeg blir syk eller kone, vi bryr oss om hverandre, uten å tenke hvordan det ser ut."Og likevel, hvis du ikke vil at ubehagelige overraskelser fra sin mann under fødselen som besvimelse, er å komme til kurs for felles levering. Ikke alle fødselspermisjon sykehus lar fedre til å være til stede ved fødselen. Kursene vil hjelpe deg å velge det sykehuset der det praktiseres. Du kan selvfølgelig lese bøker, men med dem kan du få informasjon, ikke emotive. Og kursene vise videoer av fødsler og foreldrene er mer ekte god ide om hva det er. For felles arbeid som kreves to obligatoriske forhold: både ønske og forberedelse til fødsel. Hvis noen av dere, men ikke insistere på felles deltakelse. Mange menn er redd for en type blod, de skremme din fremtid lidelse - sammentrekninger makt. Fødsel - spesielt alle de samme fysiologisk prosess, og ikke hver person vil være i stand til å akseptere det. Men som ikke alle kvinner er klar til å stole på det punktet om elskede mann å tillate ham å delta i denne intime prosessen. Men hvis du har fast besluttet at tilstedeværelsen av den fremtidige paven under fødsel - tilfellet for dere begge for gitt, deretter begynne å forberede dem. Og lurt å ikke snakke om tilstedeværelse av fødsel og pappas måte deltakelse. Faktisk, for mennesker i nød, og denne gangen hans kone for å lindre smerte, støtte. Og se hvordan blir født en ny mann - hans etterlengtede babyen. 
 Hva kan virkelig gjøre en fremtidig pave under fødsel?
Pappa ved fødselen
 Først av alt, ikke glem at hovedpersonen er fortsatt hans kone. Det er ikke tid til å krangle med ham eller forsvare sine synspunkt. Prøv å bare gjøre det ber: kommer sammen i menigheten under fødselen, snu tape av hennes favorittmusikk, mute eller vice versa klarere lys til lys.
 Du kan vurdere tid mellom riene, det vil distrahere moren i smerte, og vil bidra til å orientere hvilket stadium av arbeidskraft du befinner deg i.
 Lag en massasje. Fast klemme fingrene i en knyttneve og intern massasje til sin kone ved sin side tilbake i halebenet - dette bør redusere smerten litt.
 Pust sammen - hans kone gjør spesielle pusteøvelser, vil du hjelpe henne til ikke å fjerne seg fra beat.
 Ikke glem å muntre henne, i det øyeblikket hun spesielt behov ord av støtte. Ikke vise henne sin begeistring. Ellers ville hun må bruke sin makt for å berolige deg.
 Under sammenstøt kvinne ofte forsøker å velge den stilling i hvilken det er lettere å bære smerte. Noen ganger ønsker hun å henge på noe: i vestlige sykehus selv for dette er det spesielle kabler. I vår fødselspermisjon er usannsynlig å møte, men nakke og skuldre mann - ikke mindre effektiv støtte.
 Når babyen ble født, legene for en mens hans mor lå på magen hennes, og hvis legene tillater det, kan nylig pappa kuttet pupovynku som koblet alle ni måneder med mor og barn. Selvfølgelig, for å gjøre dette "jobb" vil forberede.
 Nå vanlige slekter er ikke noe nytt vises flere og flere kurs, der foreldrene kan forberede for dem. Men det er ikke hver mann bør og kan være til stede ved fødselen. Vel, ikke alle er gitt! Dessverre, noen kvinner gjør en alvorlig feil ved å insistere på den uunnværlig del av fremtiden far i barsel. "Hvis han ønsker å være med meg på et så viktig øyeblikk, så han er ikke glad i meg" - med harme i stemmen hans, sier Anna. Man må kjenne mannen - han omsorgsfull og kjærlig mann, spent venter påfyll i familien. Han har bare noe annet enn Anna tenkte, hva som bør være hans hjelp, gjort reparasjoner i leiligheten, kjøpte alt som trengs for baby, tok en hytte i landet og søke om permisjon til utgangspunktet hjelpe kona med en nyfødt. Mange instruktører bevisste foreldre kurs, basert på lang erfaring, hevder at dersom fremtidig pappa eller annen grunn ikke er klar for det, sin tilstedeværelse ikke bare hjelpe sin kone, men noen ganger også i stand til å bremse ned eller komplisere generisk prosess. 
 Så tenker: felles arbeid - er dette virkelig hva du vil at din familie?  
Tilstedeværelsen av mannen ved fødselen
 Første gang jeg ble møtt med dette problemet lenge før hans egen fødsel og selv graviditet. Min venn, som deretter ble far for tredje gang, med interesse og fargerikt fortalt detaljene i hans kones arbeidskraft. Selv da tenkte jeg, men faktisk verdt menn (ikke honning. ansatte, selvfølgelig) å tillate for en så viktig og hellige mysterier som fødsel, fordi de fortsatt ikke forstår den fysiske og følelsesmessige kaos oppleves av kvinner. Da jeg klart besluttet at min mann deltok på en fødsel er ikke. Veldig mye jeg ikke liker å se all den smerte, angst og glede av den kommende fødselen, ble fortalt av et glass øl med venner, som om det hadde nettopp revidert Handling eller verre Comedy. Senere, da det var den etterlengtede svangerskap og fødselsdato var overhengende tilnærming, begynte jeg å tenke, hva om du fortsatt tilby mann være til stede ved fødselen. Før du gjør et tilbud til mannen, prøvde jeg å identifisere fordeler og ulemper, og prøve å underbygge sine argumenter fagfolk. 
 Jeg ønsket å forstå hva som motiverer meg: frykt, egoisme, ønske om å dele glede, eller nærmere teste forholdet. Sist jeg ingen tvil avvist umiddelbart, så sjekker relasjoner fødsel - er liksom vilt, kan man også si umoralsk. Følelsen av frykt i meg, merkelig nok var ikke der. Til tross for at jeg får veldig lune i noen smerte, noe den kommende fødselen jeg var ikke redd i det hele tatt. Og så, ingen kan være sikker på at i det avgjørende øyeblikket plutselig blir skremmende mann.

 Og jeg forestilte meg at jeg var tuning i å støtte sin gru øyne ser på det og møte øynene med nøyaktig samme øyne! Mange psykologer dele tanker - kvinne av natur er klar for det før eller senere vil det passere gjennom det. Menn ser ingen generisk smerter befalt. Dette er et spørsmål om fritt valg. Men ettersom plaget kone, mann kan ikke overleve bare at han ikke hjelper henne. Det ofte ord ømhet i denne situasjonen kan skape motsatt effekt. Før fødselen er det viktig å sørge for at hvis en mann ønsker å være til stede ved fødselen. Og til tross samtykke fra ektemannen, må vi forstå at hvis overvinne sin frykt, kan han gå og klandre ingen vil. For eksempel, er jeg redd det er at min mann bare ikke vil stå og vil. Etter tuning på felles arbeidsmarked, forventer jeg ham til å støtte. Det kan også i sin tur forstyrrer den naturlige prosessen. I nærvær av menn, ifølge psykologer, kan en kvinne føler og oppfører seg som en liten forsvarsløs jente. Og når neste til ingen støtte, alle arbeidstakere har en akkumulere å bidra til å flytte modig generisk mel. Det er en annen psykolog om fremtidige fedre som yrke er forbundet med risiko og fare. 
 Slike menn er vant til å ta avgjørelser i vanskelige situasjoner oppfører seg ganske tøff. Ved fødselen, kan det være svært skadelig. For at det skal være en mann først og fremst trenger kjærlighet og støtte, ikke et team for å implementere neste oppgave.
 På den annen side, hvis begge foreldrene ikke tar fødsel som noe forferdelig, og vice versa. Tross alt, i hovedsak, fødselen av den lille mannen, og særlig av de innfødte og kjære - en merkelig mirakel. Og hvis du nærmer mysteriet fødsels ansvarlig, kommer på kurs for foreldre; se en film om fødsel; møte med en lege som vil ta levering, bør den felles arbeids gå bra. Mange av paven, "fødsel" med sin kone, med større ømhet og ærefrykt tilhører barnet.
 Jeg vil ikke ligge med en mann som er villig til å gjennomgå dette livsstadiet sammen var stor. Men jeg hørte at noen menn fødsel påvirke mange sterke inntrykk av at den intime liv kan bli glemt i lang tid. Og så, til tross for at min mann i mange år sammen, jeg kan fortsatt ikke si nøyaktig hvordan det vil påvirke denne hendelsen.
 Jo nærmere fødsel, spesielt frykt dukket opp som fueled reportasjer om salg av barn og alle andre skjerpende omstendigheter. Så jeg rykket ned sin mann, en helt spesiell rolle i denne prosessen. Tross alt, kan han i det minste delvis kontrollere handlingene til leger under fødsel. På sykehuset, legene sjelden kommentere sine handlinger og deretter min mor ikke visste at hun knivstakk og gjorde. Ofte postpartum kvinne så utslitt, at på dette tidspunktet, oppmerksomhet og støtte for menn kan være veldig viktig. For sin egen sjelefred å ta kontroll over barnet vil være overflødig, enda mer fordi det er riktig av foreldrene, som de kan bruke.
 Det er et annet punkt. Jeg vil gjerne min mann virkelig forståelse all behandlet på en fremtidig hendelse. Tross alt, alt annet - er vår etterlengtede baby! Og deltakelse på levering, kan fødselen av førstehjelp kone ha en positiv innvirkning på familieforhold. Liker det faktum at den innledende fase - planlegger barnet og hans veksten i lyset, har vi gjort sammen! Dette 50% medvirkning rett og slett ikke kan være likegyldige eller ikke interessert i den videre utviklingen.
 I alle fall på refleksjon, kom jeg til den konklusjon at uansett hva humøret mitt, jeg har å tilby. Og hva var min overraskelse da min mann sa at han ønsket å tilby meg dette for lenge siden begynte å forberede meg på denne rørende øyeblikk. Vi ble enige om at vi ikke vil skyte noe, vi begrenser oss til det faktum at den første leveransen vil bli reflektert i hukommelsen vår for alltid. Jeg kan ikke si at jeg nå ikke opptatt av hvordan alt går, men ser på den måten min mann trygt avventer levering, jeg zaspokoyuyusya for sakte.
 Selvfølgelig kan du ikke si på forhånd nøyaktig hvordan ting skal være og hva ville være bedre. Hver forholdet er veldig individuelt. Men vi har valgt for oss selv og ser frem til utseendet på vår baby.  
Яндекс.Метрика