Pedagogiske spill for barn fra 8, 9, 10 måneder

 Pedagogiske spill til 1 år


 Spill for barn 8, 9, 10 måneder


 Vurdere en serie med å utvikle spill for baby 8-10 måneder.
 I løpet av denne perioden, barn bedre holdning kontroll under stående, tar sine første skritt, kan fjerne barrierer og hindringer for målet. Det er med stor glede ser på og vurderer objektene i det der er spesifikke bevisst manipulasjon: skating spillet, trykke samtalen, løfte ringer, selv bruke flasker, bokser av å investere i hverandre, roterende, bevegelige deler. Et barn kan styre din oppførsel med gester, sier visse lyder og stavelser. Det kan svare på spørsmålet: "Hvor er dine øyne? "" Hvor er ballen? "Og så videre. D. Gutten snur hodet til den kalt objekt mangler det viser en finger eller tar og strekker voksen heter objekt. Ikke tvinge et barn til å utføre en handling som han ikke fungerer, går du tilbake til dette problemet i en dag eller to. Mildhet, tålmodighet, oppmerksomhet - dette er de assistenter i klasserommet med babyen.

 Bowling


 Mål av spillet : Utvikling av motorisk koordinasjon, evne til å bruke en leke med vilje, enkle bevegelser, agility trening og evne til å kontrollere sine bevegelser.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Blanket, ball, pinnene.
 Anbefalinger : Spill i et rom hvor det er god plass til å leke, barnet tilfeldigvis blakk speilet eller andre gjenstander.
 Spille spillet : Spre et teppe på gulvet, satte den på babyen, sette pinner i forskjøvet rader i nærheten av stedet der barnet sitter. Sitte ved siden. Vise barnet hvordan ballen ruller og han kan slå ned pinnene. Dette gjerne si, "Caught, se, vi fange. La oss telle hvor mange pinner skutt ned, en, to "og så videre. D. Da har barnet prøve å slå ned pinnene selv. Barnet lærer raskt å rulle ballen og veilede ham i riktig retning. Den største glede i å forårsake det pisket nålene. Ros barnet ditt for nøyaktigheten og smidighet. Etter å ha spilt med leker på plass fjerne.

 Barricade


 Mål av spillet: vinne hindringer, utvikle koordinasjon, generelle motoriske ferdigheter, ta selvstendige beslutninger.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Forskjellige størrelse puter, myke rundstykker, lastet ned fra tepper, favoritt leker til barnet.
 Anbefalinger Når dere bygger barrikader, ta vare på sikkerheten til barnet, ikke lage bråk for høy og uoverkommelig.
 Spille spillet : Gulv strukturer med forskjellige hindringer tepper, puter, leker, plassere en kort avstand fra improviserte barrikader, sette barnet foran denne strukturen. Reist barrierer må være lav til lekene var i sikte på babyen. Se hva som vil gjøre barnet der han vil begynne å overvinne barrikadene. Hvis barnet ditt kan ikke erobre hindringer bygget en lang tid, mens du prøver noen forenkle oppgaven, erstatte høy pute til en lavere platen med tepper eller pute-view. Neste gang prøver å hindring litt komplisert, men det var kraften av et barn. Hvis barnet prøver å overvinne hindringer, prøver å interessere en favoritt leketøy, sette den første på kanten av barrieren, men så at det falt utenfor barrikadene, vil barnet bli trukket av et leketøy. Vanligvis er spillet babyen mange inntrykk og positive følelser. Husk å rose barnet ditt for ethvert forsøk på å handle, kan de ikke engang lykkes. 

 Gi meg vær så snill


 Målet med spillet: utvikling av materielle dialog, forståelse vendt språk, følelsesmessig kontakt, ferdighetsspill i par.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: ulike leker som allerede er kjent for barnet og som han elsker å spille.
 Spille spillet : Sitt ved siden av lekende barn. Litt lek rundt med ham, snakke, gjenta hans favoritt ord, podstroytes i sin tone og stemning. Spør barnet spørsmål: "Hvor Natasha (navnet på barnet) ball? "Ungen begynner å se gjennom øynene til en ball gå i hans retning. Når det ønskede objekt vil være i hendene, spør barnet ditt, "Gi meg behage en ball." Når du får ballen, ros barnet, fortell ham takk, sørg for å si noen ord om leken "rund ball, vakker, og at rask, ser ut som å hoppe! "Kaste det opp når han begynner å hoppe lykkelig si," morsomme hopp, en, to, tre, la den fange opp. " Deretter prøve med barnet ditt fange ballen rase. Gjøre noe lignende med andre leker, improvisere, etter å ha spilt med leker på plass fjerne.

 Pyramider


 Mål av spillet : Utvikling av motoriske ferdigheter av hender, evnen til å finne elementer bruke, enkel repetisjon for voksne.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Plast pyramide teppe.
 Spille spillet Sett babyen på et teppe spredt ut på gulvet, sitte i nærheten. Plukk opp en pyramide og vise hvordan det er mulig å få ut ringene og bygge et tårn. Etter å ha fjernet ringen telle hvor mange av dem, og vurdere når du bygger et tårn. Fortell barnet hva farge ring størrelser (stor og liten). Samle pyramide barn er vanskelig, så hjelpe ham, men snart vil han gjøre det uten din hjelp, over tid, lære å bygge et tårn. Ros barnet for oppfinnsomhet og utholdenhet.
 Hvis et barn ikke klarer å bygge et tårn eller fjerne ringen og denne aktiviteten det irriterende gutt avlede oppmerksomheten, fjerne pyramide, gå tilbake til spillet etter et par dager etter datoen da babyen stoppet. Direkte barn, hevdet han at det begynte å ta slutt.

 Store, små


 Målet med spillet: utvikling av finmotorikk hånd, utvikling og konsolidering av begrepene "liten", "stor" kognitiv aktivitet.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Fargerike esker med forskjellige størrelser, matryoshka.
 Spille spillet : Du har spilt med babyen i spillet "magiske boksen", er dette spillet mer komplisert alternativ. Plasser boksen foran barnet, se hva han vil gjøre. Dersom barnet i lang tid ikke kan åpne boksen, for å vise hvordan det gjøres. For et barn å være en overraskelse at en boks er en annen boks. Observere at barnet alene tok ut en liten boks. La ham prøve å åpne den, og så den minste boksen. Åpning følge barnet gråter av forbauselse gledesrop, eggende interesse kid spørsmål: "La oss se hva som er inni, åpnes raskere," etc.. d. Når barnet får til den siste boksen (boks sette den siste overraskelse), viser hvordan du kan sette dem i omvendt rekkefølge. La ungen prøver å gjøre det selv. Ganske lang tid, vil han gjøre feil, men kommer gradvis til avgjørelse. Vær tålmodig, prøv å ikke rask løsning av problemet som mulig. Hvis et barn ikke klarer å sette en boks til en annen, og det begynner å bli sint og lunefull, er det nødvendig å avlede hans oppmerksomhet og flytte boksene, noen dager rygg mot rygg spill siden, som stoppet. Bringe spillet til slutt at barnet har samlet bokser i henhold til deres størrelse, selv om det tar noen dager. 
 Som konsolidering tilbudet baby doll demontere og montere.
 Husk å rose barnet ditt for sin suksess og prøver å gjøre noe.

 Avhopper


 Målet med spillet : Utvikling av motorisk koordinasjon, utvikling av vestibulære apparat pivot.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Bright leketøy barnevogn.
 Anbefalinger : Anbefales å spille med familien,
 Å spille spillet.
 Alternativ 1: Spillet holdes hjemme. Familiemedlemmer sitte i en sirkel på en kort avstand fra hverandre. Babyen satt i nærheten av sofaen, komme vekk fra ham et lite stykke og vise ham et flott leketøy, spør barnet til henne. Oppmuntre barnet, ros mot, trygghet for barnet strekke det en hjelpende hånd til han prøvde å nå ut, holder leken i den andre hånden. Når barnet kommer til deg, gi den en leke, la ham spille rundt med det litt. Når et barn blir distrahert, gi et leketøy neste familiemedlem og Start spillet først.
 Andre alternativ: Spillet holdes hjemme. Familiemedlemmer sitte i en sirkel på en liten; avstand fra hverandre. Babyen satt i sentrum av sirkelen, pappa gråtende baby og strekker seg til hendene: ". Kom til meg, baby" Når barnet når paven, glede omfavner han modig. Da babyen gråter mamma og pappa også uttrykt på denne påtegning: "Gå til min mor, hvor vår mor? "Et barn med stor glede og spenning av å spille, gjør gledelig stemning du til å ta kontakt med babyen.
 Tredje alternativ: spillet er laget for walking. Sett noen barnevogner, la ham ta opp sin penn. Forsiktig skyve vognen frem til et barn flyttet med det. Over tid vil barnet skyve en barnevogn raskere og raskere, noe som vil føre ham glede og fryd. Ros barnet ditt for sin suksess. Du kan forsøke å følge et barn å lese et dikt:
 Tunge veien
 Fra ovnen til døren!
 Fra døren til bordet
 Også veldig tung.
 Top top, top top,
 Shaken (ristet) - smellkyss!
 Og sitter rop:
 Ikke sammenkrøpet (skadet), mener jeg.
 (Elena Blahynyna)

 Jernbane


 Målet med spillet : Utvikle evnen til å fokusere, koordinere bevegelser, kompetanseutvikling avgjørelser i uventede situasjoner.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Stoler, tepper, puter, bord, lyse bredt fargebånd og leker.
 Anbefalinger : Først utføre veien med barnet ditt.
 Å spille spillet: store lyse farget bånd (jernbane) bane gjennom rommet, som en guide, la "jernbane" er under bord, stoler, krakker gjøre av tunnelen. Spille motoren, propolzayte under bordet, gjennom tunnelen, og ropet baby sammen. I tunneler sette en leke som barnet så henne, stoppet, tok en. "Happy Train" tiltrekker baby. Det er med stor glede at følger foreldrene, homofile mamma eller pappas stemme gir ham selvtillit og mot på slutten av veien venter på babyen lykkelig bestemor (bestefar). Ytterligere barn selv være med jernbane, passerer gjennom alle hindringer for å skjenke sin ankomst mamma eller pappa. Etter kampen med babyen glad han endelig fått det som endelig kom. Hugs baby, kyss, presse deg selv til at enhet er foreldrene og barnet.
 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика