Pedagogiske spill for barn fra 1 år til 2 år

 Utvikling spill fra 1 til 2 år


 Interessant pedagogiske spill for barn fra 1 til 2 år
 Vurdere en rekke utviklings spill for barn 1-2 år.
 I denne alderen barnet er trygg gange, frigjort hendene for forskning. I løpet av denne perioden, noe som fører til at barnet forblir objektiv aktivitet, og likevel han vil gjerne vite hva som var inni?
 Trodde barn fra 1 til 2 år kan fortsatt ikke gjøre uten hender, baby "tenkning hender" (K. Hutt), undersøke, skrape, bryte. Dermed barnet fyller objekter som er tilgjengelige for ham i form. Tenker barnet opptatt at nær at du kan ta på, føle, smake, eller demontere rozhvyntyty. Mer og mer utviklet forståelse tale adressert til barnet, to år gammel baby ikke bare legger ordforråd, men også bygger en setning. Barnet begynner å bruke språket til å kommunisere, blir det en måte å tenke og atferd regulering. Ungen mer og mer besatt materielle handlinger (atferd av objekter i henhold til felles sine formål), vises en økende nysgjerrighet første spørsmålet: "Hva er det? "" Hvorfor? "" Hvorfor? "Vi utvikler oppfatningen av farge, form, størrelse. Barnet fortsetter å vise spillet handling i form av arv handlinger og oppførsel av voksne. Bedre koordinering. Barnet lærer å renslighet og selvregulering av deres fysiologiske funksjoner. 

 Spill, utvikle barnets kroppsbygning koordinasjon, styrke og smidighet


 Yikes-slave


 Mål av spillet: utvikling av koordinasjon og presisjon bevegelser, utføre handlinger på sammenligningen, utvikling av oppmerksomhet, utvikling av auditive og visuelle analysatorer, massasje aktive soner av palmer i hendene, utvikle evnen til å navigere.
 Foreldre oppmerksom. Mental utvikling er i forkant av den fysiske delen. Det bør bemerkes at fysisk utvikling er en kraftig incitament mental utvikling.
 Anbefalinger , Er det ønskelig at familiemedlemmer spille sammen for at barnet kunne navigere og analysere riktigheten av bevegelsene.
 Spille spillet : Deltakerne står i en sirkel spill er valgt vert (se alternativer schytalochek i "Bestemor bryst"), som er en sirkel og begynner å snakke vers og viser bevegelse, utføre all annen trafikk bak ham:
 Gjenta etter meg beinet,
 Yikes-klapp-klapp foran ham.
 Og så overhead.
 Venstre, høyre, ta deg tid,
 Jeg viser hennes hender.
 Sitt - klapp,
 Og stå - klapp,
 Flagrende ikke sliten.
 Pop selv bak,
 Så igjen overhead,
 Yikes-klapp-klapp foran ham.
 Gjenta etter meg beinet.
 Rentesatsen settes vilkårlig så langt som deltakerne i spillet fanget bevegelsene. Etter kampen ledende ros til de som var mest oppmerksomme og riktig utført øvelse.
 Foreldre merke til. Nøyaktighet - muligheten til å gi bevegelse eller idé ferdig utseende.

 Steeplejack


 Målet med spillet: utvikling av koordinasjon, utholdenhet hånd muskler.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: Svenske stige eller vertikal stige på lekeplassen.
 Anbefalinger : Sørg for å første barn og holde ham nær. Det bør bemerkes at ungen klatre opp raskere enn de kommer ned fra det høye.
 Spille spillet : Flytt babyen til trappen, satt på nederste trinn hjelp fangst tak i baren. Vise barnet hvordan å klatre en vertikal stige, opprettholde den på det. Du kan oppmuntre barnet ditt, og sa:
 Hender, føtter,
 En eller to ganger,
 Lisa opp på det sterkeste.
 Ikke svimmel,
 Jeg så opp spent.
 Barnet lærer raskt prinsippet om oppadgående bevegelse, med nedstigningen er mer komplisert, fordi den første gangen voksen anbefalt å fjerne den fra høydene nådd. Senere mestret han under din kontroll og ned trappen.
 Jeg går rolig ned
 Med lite toppen.
 Leg sette nøye
 Hånd stille utelate.
 Raskt viser seg
 Jorden ikke vingle.
 Etter å løfte eller senke må berømme den lille Jack.
 Foreldre oppmerksom. Leke med barn bare i godt humør, ellers spillet vil bringe glede verken du eller barnet ditt.

 Racing


 Mål av spillet : Utvikling av motorisk koordinasjon, utvikling fart og smidighet, positiv holdning til motstandere prosess.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Fargerike leker, to stoler, fløyte.
 Anbefaling: spille alle familiemedlemmer hjemme eller går.
 Å spille spillet.
 Alternativ 1: Spillet holdes hjemme, stoler er en kort avstand fra å spille på stoler trenger å sette lekene på konto: "En, to, tre, Run" eller plystre spillet deltakerne må kjøre til en stol og ta et leketøy. Etter den første delen av spillet er over (nådd leder), bør partiet spill vende tilbake til sine opprinnelige posisjoner med leketøy. Å fortsette spillet følgende deltakere utføre handlinger imot: bamsen som på en stol og komme tilbake uten det. Hvis størrelsen på rommet ikke tillate deg å sette stoler og for sikkerhets spill (spiller bare barn) kan spille uten stoler, kan lekene bli satt på gulvet. Vinneren synger en lystig sang.
 Andre alternativ: spille turen. Det er best å spille i parken eller skogen, er et lite stykke leker plasseres på bakken eller på en stubbe. Spille spillet kan være den samme eller litt modifisert for din takknemlighet.

 Trening


 Mål av spillet: utvikling av koordinasjon og presisjon bevegelser, utføre handlinger på sammenligningen, utvikling av oppmerksomhet, auditive og visuelle analysatorer, massasje aktive soner av palmer i hender og føtter, evne til å fokusere, styrke muskler.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Rytmisk musikk, fløyte.
 Anbefalinger : Tenke klart og munter stemme til barnet gått på din positive holdning.
 Å spille spillet.
 Alternativ 1: Slå på upbeat musikk, spør barnet til en morsom start å lese et dikt ved å følge bevegelsen tydelig, være forsiktig så du ikke babyen sklir ut av rytme. Hvis det faller kort, noen sakte tempo. Når et barn er fullt osvoyitsya tempoet og mosjon, kan du øke tempoet. For å starte spillet, og bevegelser kan brukes og fløyte ("starter" og du plystre i en fløyte).
 Håndtere pohlopaem:
 En, to, tre, ganger to, tre.
 Beina er begravet:
 En, to, tre, ganger to, tre.
 Lør - igjen,
 Vi fikk - to,
 Hodet fjernes.
 Tre, fire - hoppet, lør-lør
 Tupnuly, poppet,
 Deretter fløy.
 Etter å ha spilt barnet ros for innsatsen.
 Andre alternativ: Du kan tilby barnet blåse i fløyta for å starte spillet, blir barnet virkelig liker, og det er med stor glede vil utføre denne oppgaven. Senere kan du tilby barnet ditt holde en spill-charge: barnet viser øvelser, og du gjentar. I dette tilfellet, kan du gjøre øvelser til musikk eller et dikt du stemt, og barnet viser utviklingen.

 Turner


 Mål av spillet : Utvikling koordinering og nøyaktighet bevegelser fasthet hånd, utvikling av den visuelle analysator, massasje aktive soner palmer i hendene, evnen til å fokusere, styrke muskler.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: eren.
 Foreldre oppmerksom. Hvis det er frykt for barnet, ikke insistere på å fortsette spillet eller trening og mer ironisk eller skam.
 Anbefalinger : Voksne må forsikre barnet.
 Spille spillet : Spill hjemme, heve en baby på nivået på bar, at han fanget med hendene, deretter forsiktig slipper barnet, slik at han kunne henge deg selv. Etter at han osvoyitsya, kan det vise hvordan du kan fange opp på baren, mens du hjelpe barnet ditt møte med framveksten av kroppen, som støtter ham og løfte opp. Når du løfter opp kan fortsette å si:
 Fanget veldig fort,
 Drukket som jeg feste.
 Prehensile hender,
 Musklene sterke.
 Povysila og pidtyahnuvsya,
 Venstre, høyre back.
 Povysila litt,
 Pappa ser veldig strengt.
 Han sier: "Det er på tide å gå"
 Og jeg var med faren min på veien.
 Denne gutten oppmuntre, ros for suksess og prestasjon mulig.
 Å spille på en spasertur. Spille spillet er den samme som når du spiller hjemme. Pass på at barnet ikke blir skadet om metall tverrliggeren. Det er ønskelig at barnet pappa viste hvordan skal fange opp og henge på bar, hvilke øvelser kan utføres i en posisjon henge på stativet. Godkjenning og ros er viktig for barnet.
 Det er viktig å vite at når et barn er bare henger på baren kan du slappe muskler, leddbånd og mellomvirvel muskler som fremmer riktig holdning og avslapping av musklene i ryggraden.
 Foreldre oppmerksom. Pivot i en ufullkommen barn. Spill som tar sikte på å utvikle en følelse av balanse, bør være obligatorisk forsikring av barn av voksne.

 Wiredancer


 Målet med spillet : Utvikling av motorisk koordinasjon, "balanse" berøringsfølsomhet føtter.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: tau eller kritt, lett skjerf.
 Anbefaling: Spille beste tynne sokker eller barbent.
 Spille spillet Fortell barnet ditt om kanatohodtse fortelling om hvordan han smart. Oppmuntre barnet til å øve for å være smart som linedanser. Tau på gulvet, fortrinnsvis i en rett linje. Be et barn å passere tau og ikke falle (ikke stige ned fra tau). Vise barnet hvordan kan hjelpe i denne situasjonen hender. På slutten av veien til ros for sin dyktighet. Komplisere problemet, spør barnet ditt å gå på et tau "bind for øynene. Knytte babyen øyne lys skjerf, at han prøver å passere på et tau. " Kontroll av riktigheten av gitte reseptorer stoppe baby. Første gang forsikrer baby, være der, og med øynene lukket barnet er mest sårbar. På slutten av banen må berømme "linedanser" med dyktighet og mot.
 Du kan spille og en tur, deretter bruke tau i stedet tegnet med kritt grense, og gi barnet mulighet til å tegne et "tau", og deretter gi det videre. På slutten av spillet obligatorisk ros.

 Tiger (kattunge)


 Mål av spillet : Styrking tilbake muskler, utvikle koordinasjon, fantasi.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: teppe, leketøy fitte.
 Spille spillet : Be barnet ditt til å vise hvordan katten turer. Se hva som vil gjøre barnet som et dyr vil oppføre seg som hvordan det vil gå. Be barnet å vise hvordan katten beveger seg, eksempel på leker.
 Fortell barnet ditt som bor i Afrika stor katt, tiger, som sier "r-r-r" i stedet for "meow". Be barnet å vise hvordan den vil oppføre seg tiger hvis den kommer til deg i en leilighet han spiser, hvor den vil sove og t E. Dette barnet lese verset.:
 Du trenger ikke stå for nær,
 Jeg cub, ikke fitte.
 Praise "tiger", fordi han kjenner reglene for oppførsel av en stor katt i leiligheten, og de burde.
 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика