Problem Child sjalusi
 Barnas sjalusi hvordan å svare

 Nesten hver familie der aldersforskjellen mellom barna er stor nok, før eller senere foreldrene møtt med problemet av barns sjalusi. Hvor mange ganger har sett en storebror eller søster bare spotte yngre. Noen har en tendens til å gå i deg selv, søke støtte utenfra. I dette tilfellet, kan konsekvensene være svært negativt. Barn som lever i familier med sunt psykologisk miljø vanligvis ikke bli "fiender" for livet. Og deres konvergens i de fleste tilfeller umulig.

 Ofte sjalusi begynner fra det øyeblikket når mor bringer dette gode nyheter til familien. For et barn som har vært det primære fokus for mødre, fedre, besteforeldre, kan denne nyheten høres til ham som torden fra en klar himmel. Spenningen fra det faktum at nå er han bror eller søster skiftende følelse av frykt. Det oppstår fra det faktumDen kjente verden endrer seg raskt. Barnet synes at nå er han alene med deg selv, dine følelser. Paven, som tidligere ledet ham stadig til dyrehagen, gikk med ham på en fisketur, betaler han mindre og mindre oppmerksomhet. Graviditet reduserer også mor til barnet. Mye av snakk i familien er dedikert til utseendet nasvet baby. Foreldre bør vurdere det faktum at barn iboende egoisme. Og dette er ikke overraskende.

 Perioden av svangerskapet en viktig øyeblikk da sjalusi kan forebygges i fødselen. Vi må vise at den eldste sønn eller datter ikke blir mindre viktig for deg. Den trenger nå mer oppmerksomhet og omsorg. Oftere snakke med barnet på utseendet på et nytt medlem av familien din. Snakk om "magen" bringe enorme fordeler. Det starter med den såkalte scenen og vanedannende kort.

 Det er lurt å gi barnet ditt føleAt han er direkte involvert i forberedelsene til babyen fra ham mye avhenger. Barn liker å føle "voksne". Ta på noen av problemene og bekymringene til foreldre. Diskutere hva navnet du gir barnet ditt en fremtid sammen. Hele familien er engasjert i innredning rommet, kjøpe ting. Dette vil bringe klare fordel. Din eldste sønn eller datter vil elske ennå ufødte bror eller søster, selv når den vil være i mors liv. Og viktigst av alt, vil det utvikle en følelse av ansvar.

 Gone levering. Pappa med en ungdom på vakt ved vinduet, brakte overførings arrangert fyrverkeri til ære for fødselen av babyen. Og nå kommer den etterlengtede dagen for utskrivning fra sykehuset. La nylig slektninger umiddelbart være sammen så mye tid. Vuggesanger for natten, går felles erstatnings bleier, mating, bading og spill, alt dette vil komme som vi trengte. Hoved ikke overdrive det og ikke gjøre å ta vare på sin yngre bror og søster omgjort til uutholdelig byrde. Til ungdom var en plass hvor han kan være alene og slappe av, noe som vil være bare hans territorium. Ikke glem å snakke med ham, interessert i hans problemer, tanker. Ikke oppmuntre sjalusi som den yngre barn. Ved roten for å stoppe denne atferden bør stille og forsiktig. Skape et hjem atmosfære av kos og varme.

 Tiden vil fly, og du vil se at din familie kjærlighet hersker blant barn og gjensidig forpliktelse. Fra den iboende egoisme barn vil være over. Foreldre trenger å se fremover og være sikker på at selv han vokste opp, trenger deres barn ikke kaste hverandre i en vanskelig situasjon. Alt dette er lagt i barndommen. Det er mye lettere å forhindre et problem enn å løse det til slutt.  
Fødsel - levetidsforlengelse
 For en ung kvinne er en hendelse i hennes personlige liv, som Graviditet og fødsel - Er utvilsomt en av de mest emosjonelle og kreative arrangementer. Det må sies direkte at i moderne utviklede samfunn, at det kan virke rart, er graviditet noen ganger positiv begivenhet for alle kvinner. For noen er dette faktum slett ikke ønskelig, men dette er vanligvis ikke i hoveddelen av det kvinnelige publikum.

 Hvis vi tar den mest grunnleggende del av kvinner for hvem graviditet og fødsel - en følelse av sin eksistens på jorden, da denne tilstanden er normalt for dem. For kvinner, er denne type barn velkommen og elsket skapninger, som de vier hele livet. Starter fra øyeblikket da barnet ble født, og nesten til slutten av sitt liv følge sin mor for livet.

 I mellomtiden, barn født til en rekke bekymringer. Første graviditet er en tilstand hos kvinner hvor hun maksimal måte bør overvåke deres helse. Bare fullt sunn kvinne kan føde en helt frisk baby. Foreløpig kan du se en rekke kvinnelige røykere som gjør det til det stadiet av svangerskapet. Dessuten er det også tilfeller hvor røyken i nærområdet på sykehuset, som er nesten ved fødselen. I slike tilfeller, fødselen av et friskt barn, absolutt ikke utelukket.

 Vanligvis barnet født trenger god kvalitet mat for sin fulle utvikling. Kid bør kle, finne tid for en tur, underholde og opplyse. Fôring en nyfødt baby innebærer visse skritt, ledsaget av stabil fôring tidsplan og spesielle betingelser for moren. Siden hvor godt vil følge alle disse forholdene vil naturligvis avhenge av barnets helse, hans evne til å sove om natten. I sin tur, for en ung mor som tar disse forholdene, er mer gunstig, samt en rolig natts søvn situasjonen.

 Senere, etter at barnet er litt eldre og hans intellektuelle evnen til å oppfatte verden, stige til et høyere nivå, bør barnet begynne å vaksinere alle de ferdighetene som trengs for å bemanne den første fasen av sitt liv. Alt dette er ledsaget av en betydelig innsats, men som regel aldri blir en byrde for foreldrene. Tvert imot, blir livet for dem en helt annen kvalitet, og det er takket være babyen. Senere, som regel står overfor barnet et sosialt liv, møter ham i en krybbe, barnehage og andre lignende institusjoner. For en ung mor her også, fant mange problemer som også krever den optimale løsningen. Disse bekymringene knyttet til fødsel og videreutdanne seg - en bekymring ikke bære den negative komponenten. På grunn av disse bekymringene, er den personen klar over den fulle betydningen av hans liv. På grunn av disse bekymringene, fortsetter livet på jorda i mange århundrer på rad.  
Ung mor - råd for unge mødre, deprimerte mødre og psykologi

 Utseendet til en ny mann i familien radikalt forandrer psykologien i den unge moren, og etter det er en endring i den ekteskapelige forholdet. Det er et ubestridelig faktum som havet er skrevet forskjellig informasjon. Og likevel, dette problemet har ikke blitt utmattet av slutten. I denne artikkelen prøver vi å avdekke de virkelige årsakene psykologiske endringer mamma. Og med det, prøve å forhindre mulig "uorden" i familien eller gjøre det mindre smertefullt.
 Så hva som er endret i psykologi mor til barnet?
 For å besvare dette spørsmålet, en titt inn i fortiden - samtidig forholdet mellom deg bare stilt opp. Det var en sann utførelse av femininitet: sensuell, øm, søt og så sårbar. Jeg ønsket å skjule og beskytte henne fra denne store verden. Det vil alltid føle henne i armene sine. Det var så rørende. Klok og smart, hun visste alltid noen uforståelig følelse når den holdes i livet ditt forandret seg dramatisk. Jeg hjalp henne deltakelse diskret og råd. Hun var en lojal og sann venn, og på samme tid, en lidenskapelig elsker. Slike tilfeldigheter i livet ditt har aldri skjedd før. Det er, selvfølgelig, perfekt egnet til deg og din kone ble slik.
 Det tok litt mer tid, og du var en baby. Denne lille skapningen var moro utførelse av kjærlighet og av en høy standard forstand. Det er synd at hans opptreden førte til irreversible endringer i forbindelse med oppførselen din ledsager. Uhemmet utbrudd av følelser: sinne og misnøye, og nådde til anklagene, ispedd tårer og luner. Og så videre og så videre ikke ønsker å dvele ved dette altfor lenge. Det er bare nødvendig å si at slik oppførsel - ikke bare typisk depresjon ung mor, årsaken til hvilke ungdoms hormoner. Denne oppførselen - en endring i sin status. Nå har det blitt en mor.
 Her er mer fra dette stedet. Min mor - et stort ansvar som bør ta og bære. Så min mor alltid sterk, avgjørende, noen ganger nedlatende og ofte hardt som stål. Alle disse kvalitetene pålegge en alvorlig refleksjon over naturen og psykologi ung mor. Videre skjer endringen i status så raskt at du gjøre for å forberede seg på det - å realisere, for eksempel at det er absolutt ingen tid.
 Til slutt, dette er hva som kommer ut. Søt, snill, mild og feminin favoritt blir mer krevende og sterk mor. Inne i nylig mamma er en alvorlig splittelse, som gir den alvorlige problemer i håndteringen primært med seg selv. Og som et resultat - med sin mann. Dette er sjelen til hver kvinne. Sin doble natur: på den ene siden - Kvinner, på den annen side - den overordnede ikke lenger lov til å leve i fred. De to sidene er langt samt nord og sør poler av verden. Hva kan jeg gjøre?
 Hvilke råd vil gi unge mødre?
 First. Ung mor bør innse og akseptere hans dobbel posisjon: den første - og andre kvinne - mor. Forresten, er denne avgjørelsen en halv andel av suksess ut av denne vanskelige situasjonen.
 Sekund. Mamma må godta at feminine og mors side av hans natur er fullt berettiget og rett til å eksistere. Dette er en intern avtale vil unngå intern kamp.
 Tredje. Mamma må bare lære å være fleksible for å deftly manøvrere mellom de "to lys" (en mann og et barn) og uttrykke seg, da som en myk, feminin og føyelig natur, er så sterk og prinsipiell mor. Og i alle fall ikke å forvirre sine roller. Fordi man ikke godtar behandling av ham som barn og aldri enig "å gjemme seg bak skjørtet mor" og være "under hælen" av hans kone. For et barn for myk og forsvarsløs mor - ingen troverdighet.
 Så lytt til stemmen til ditt hjerte og frimodig gå frem for å forstå sin kvinnelige natur! Vær modig, opptre og holde stillhet, og etterlater en full rett - være levende utførelse av et komplett mysterium.  
Яндекс.Метрика