Psykologisk forstoppelse

 Mange foreldre står overfor dette problemet. Hva du skal gjøre i denne situasjonen? Først må du forstå hva mental forstoppelse i et barn hva de skal gjøre i dette tilfellet.
 Dette problemet oppstår når barnet eller annen grunn ikke kommer til å tolerere potten og på hans siste ben. Som et resultat av containment krakk stivner, og gå til potten blir vanskelig.

 Årsaker til forstoppelse i barnets psykologiske


 Psykologisk forstoppelse hos barn 6-3 år. I løpet av denne tiden barna begynner å hevde sin uavhengighet, og en av årsakene til forstoppelse kan være en "protest" mot venne til potten. Sjenerte barn kan lide av dette, å være i et ukjent sted eller team. Men mest mental forstoppelse vises etter en smertefull handling av avføring, forstoppelse på grunn eller anal sprekker.

 Hvordan å overvinne den psykologiske forstoppelse


 Foreldre må være tålmodig. Behandling av mental forstoppelse - det er lang. Foreldre bør for det første å sikre barnet en myk stol og dernest å overbevise ham om at alt vil bli bra.
 I fremtiden, alt avhengig av de aksepterte mål på helse og pasient foreldre.

 Psykologisk behandling av forstoppelse i et barn


 Hvis du har noen problemer sørg for å besøke gastroenterolog. For det første kan legen bestemme sykdom, hvor barnet var smertefulle avføring, og for det andre, foreskrive en diett som bidrar til å overvinne den psykologiske forstoppelse. Dette vil være den beste psykologisk behandling av forstoppelse hos barn.
 Nøye se for riktig ernæring av barn. La ham mer grønnsaker. Veldig nyttig gresskar juice drikke på tom mage eller med stuet svisker. Pass på at barnet ikke er glad i søtsaker og drakk mye.
 Sørg for at hver dag barnet gikk til badet.

 Gi tillit til at alt vil bli bra


 Et barn på den tiden nektet å gå til potten. Husk, det er midlertidige problemer. Prøv ikke å skjelle ham på dette tidspunktet, hvis pokakaye i bukser som gir det viktig å forstå at å gå på do - det var bra. Omsider han lærer å gå på potten rett og slett ingen grunn til å stresse ting. Nå er det viktig at barnet gikk til badet hver dag.
 Psykologisk forstoppelse hos barn - problemet er komplekst, men behandles. Hjelpe foreldre kjærlighet og oppmerksomhet til barnet hjelp deg å takle.  
Forstoppelse hos barn: symptomer, årsaker, behandling, forebygging

 Barn skjer ofte fravær av stolen for noen dager eller vanskeligheter med å gå på toalettet - en slående symptomer på forstoppelse hos barn. Foreldre ikke alltid ta hensyn til disse symptomene på forstoppelse i et barn og enda mer sjelden går til legen.
 For å betimelig ta hensyn til behovet for å vite hva som bør være frekvensen av avføring hos barn.
 For nyfødte norm er tilstedeværelsen av avføring etter hver foring, men kan være normal avføring to ganger om dagen. Forstoppelse i flaske-matet babyen kan være i fravær av stolen av en dag. Hos barn etter et år anses normal avføring 1-2 ganger om dagen.

 Årsaker til forstoppelse i et barn


 Årsaken til forstoppelse hos et barn kan bli usunt kosthold. Barnet ble spiser planteføde eller spise litt og litt drikkevann. Inaktive barn kan også føre til forstoppelse hos barn.

 Forstoppelse hos et barn kan være forårsaket av medfødte defekter tarmen. Disse låser er behandlet kirurgi.

 Behandling av forstoppelse


 Først av alt, for behandling av forstoppelse hos et barn bør normalisere barnet ernæring og væskeinntak.
 Mat i behandlingen av forstoppelse i et barn bør være balansert med alder og inkluderer mat som øker intestinal motilitet. Dette, selvfølgelig, frukt og grønnsaker rå og tilberedt, grovt brød eller brød med tørket frukt, havregryn, kjøtt med høyt innhold av bindevev, vegetabilsk olje.

 Forebygging av forstoppelse i et barn


 Et barn predraspolozhennomu til forstoppelse, anbefaler ikke å spise puré supper, ris og semulegryn, gelé.
 Som forebygging av forstoppelse i et barne nyttige meieriprodukter, ost, yoghurt, yoghurt.
 Spedbarn fortsatt dårlig utviklet refleks avføring. God forebygging av forstoppelse hos et barn kan gjøres ved å gjøre ham gymnastikk, massasje magen, undervisning i magen, bøye bena til magen.
 Like viktig er den livsform. Prøv å holde barnet så mye gåing, hopping, løping.
 Det er viktig å observere den daglige rutine. I morgen bør ikke være på vei. Et barn trenger å spise frokost og gå på do.
 Bedre ikke gi barnet et avføringsmiddel egen. Medisiner må utnevne en lege.
 Vi undersøkte årsaker, symptomer, behandling og forebygging av forstoppelse.  
Hvordan avvenne en baby fra brystet

 Hvert barn som blir ammet, før eller senere må avvenne. Og når det kommer en tid hver mor lurer på hvordan du gjør det riktig, for ikke å skade barnets sinn.
 I morsmelk inneholder alle de essensielle vitaminer for barns utvikling i de første seks månedene av livet. Selv når barn begynner å spise andre matvarer, er morsmelk den viktigste delen av kostholdet i det første året av livet.
 Men barnet vokser i fremtiden, er mors melk ikke alltid næringsrik og nødvendig for barnet. Her nå, og det er dette avgjørende tidspunktet for avvenning. Dette er en lang prosess som krever forberedelse av både mor og barn. Den mest fordelaktige måten avvenning Gradvis avvenning. Relaterte artikler hvordan å uttrykke og lagre morsmelk som?
Hvordan avvenne en baby fra brystet
 Naturlig avvenning prosessen begynner så snart barnet begynner å spise alt, men morsmelk. Dette inkluderer vann, juice og annen fast føde melk. Her og nå bør starte prosessen avvenning. Du må først redusere og deretter fjerne den daglige fôringen, og la bare natten.
 Så gradvis vidvykne babyen fra brystet og ikke spørre. Takket være dette system avvenning man ikke bare å redusere risikoen for skade på barnet, men også risikoen for mastitt, som også er en viktig del av denne prosessen.

 Hvordan avvenne en baby fra bryst video


Krem Bepanten Infant, anmeldelser

 Babyen Cream Bepanten dukket opp nylig, men har allerede vist seg positivt. Hvert barn er svært interessant i naturen og noen ganger mamma har ikke tid for ham å følge. Barnet er nysgjerrig bokstavelig talt alt som omgir det. Med en slik aktiv livsstil litt problemer som skrubbsår og skrammer er gitt hver nysgjerrig person. Huden av våre små barn fortsatt øm, og hele kroppen som en helhet kan ikke takle alle de problemene, falt på ham. Bepanten Baby - krem ​​som kan fremme rask helbredelse av små sår og riper på babyens hud. Det gir ikke bare helbredelse, men også anti-inflammatorisk og antiseptisk. Cools og lindrer sår hud av barnet. Tilgjengelig Bepanten Barn i form av en krem ​​eller salve, ingen signifikant forskjell. Perfekt for sårheling hos voksne.

 Bepanten pluss baby


Krem Bepanten Infant, anmeldelser

 Bepanten pluss for babyer - er dette kremen bare i Bepanten pluss Baby er antiseptisk, så Bepanten pluss kan brukes til å behandle eller riper å desinfisere huden. Bare Bepanten Baby (uten pluss) er mer egnet for forebyggende tiltak, hvis barnet bruker bleier, modifisere de brukte bleier må smøre huden rødhet.

 Bepanten pluss salve for nyfødte - mange under og skiller Bepanten pluss salve for babyer fra Bepanten pluss krem ​​for babyer? Svaret er veldig enkelt, faktisk, ikke noe mer, kan bare den delen av kremen Bepanten pluss for nyfødte inkludere ulike oljer som mykner huden. En salve - et rent medisinske begreper. Hva du skal velge, salve eller krem, bestemmer du om det kan gi råd barnelege.

 Babyen Bepanten anmeldelser


Krem Bepanten Infant, anmeldelser

 Vanligvis Bepanten nyfødt positive tilbakemeldinger. Her er et eksempel på slike vurderinger.
 Jeg kjøpte Bepanten pluss salve for babyer, bleie utslett når babyen min begynte å skape bekymring. Til dette har prøvd mange forskjellige metoder, ikke har brakt lettelse, rødhet i huden bare bleknet, men ikke helt gått. En salve Bepanten fullstendig kurert hud. Etter en hel kurs, en som rådet legen, vil bleie utslett ikke bli returnert. Før det, jeg også holdt babyen hygiene og rødhet fortsatt vises. Nå, ikke noe problem i det hele tatt, men etter behandling det har vært en lang tid. Om Bepanten Infant tilbakemeldinger fra andre kan du lese kommentarene under artikkelen.

 Video salve eller krem ​​Bepanten baby


 Denne videoen vil snakke om Bepanten krem ​​for babyer.

Яндекс.Метрика