Psykologiske og fysiologiske utvikling av seks-måneders baby

 Barnet ditt har vokst, det har mange dyktige og raskt lærer alt nytt. Du vet allerede alle ønskene til babyen. Hva psykologiske og fysiologiske utvikling av seks-måneders baby.

 Fysisk utvikling


 Barnet beveger seg mer. De fleste barn begynner å krabbe. De er ikke helt stativ går på alle fire, men de kommer opp med sine egne måter å transport. De fleste babyer begynner å krype tilbake.
 Ved slutten av den sjette måneden, mange barn er i stand til å sitte godt, noe som betyr at de sitter med rett rygg, ikke zavalyvayas fremover eller til siden. Men på ingen måte forsøk på å rette inn på baksiden av barnet. Hvert barn hans vei. Noen sitter vel tidlig, mens andre kan gjøre det bare syv måneder.
 Ofte barn i alderen seks måneder prøver å gå i dem det er ønske. Men ikke glede seg. Ta hensyn til barnets ben. Hvis bena bøyd i kneet og foten revet ut, er barnet fortsatt for tidlig å gå. Det er bedre å bruke "vandrere." Dette vil gi barnet frihet ønsket. Det er nyttig i denne alderen slike øvelser som "hoppe" og "dans".

 Mange barn på denne tiden begynner å bryte ut tenner.
 Et barn som holder en kopp gratis og liker å leke med mat på en skje.
 Hvis du tar et stykke papir og skrive ned hva barnet ditt har lært å gjøre, så vil du forstå hvordan fysiologiske og psykologiske utvikling av barnet tilbrakte seks fremover sammenlignet med tidligere måneder.

 Psykologisk utvikling


 I denne alderen begynner barnet å forstå og vise sine følelser og følelser. Krangler mellom voksne kan skremme ungen, han var klar over "høy tone" samtale. Forstå det og gode ord av foreldre, besteforeldre og søsken.
 Ungen allerede vet hvordan man bytter oppmerksomhet fra ett objekt til et annet og hans følelser nettopp byttet ofte. Bare sitte, smilende, og plutselig ble alvorlig.
 Det er "favoritt" og "såra og vonbrotne" retter, leker og selv folk.
 Med den seks måneder gamle babyen trenger så mye snakk. Han husker navnene på ting allerede, men kan fortsatt ikke spille dem.
 Psykologisk og mental utvikling av et barn seks måneder trenger å kommunisere, barnet er stadig på jakt etter kommunikasjon, er hans favoritt tidsfordriv å leke med voksne.
 Babyen ler når han liker noe. Den gjenkjenner stemmen din og snur når hans navn nevnes.
 Lytt til musikk og til og med noe "syng med".  
Spill for barn på festen

 Du planlegger en fest for barnet ditt, og inviterte sine venner? Du må vurdere hvordan du vil underholde gjester. Barn husker mest varierte spill enn mat, som du har forberedt for dem. Derfor velger en tid til å tenke på spill for barn på festen.
 Spill kan søke på internett, spør foreldre som har erfaring av partene. Kanskje det er verdt å nevne spillet av hans barndom.

 Starte parter


 Så, dagen utnevnt, ingenting kan ikke avbryte. Spill for barn på festen tenkt og forberedt. Gjester samles. Velkomne gjester kan allerede forestille spillet. Zagotovte forhånd masker eller hatter. Ved inngangen av barna vil gjerne prøve deg kokte fargede caps eller masker.
 Du kan bruke spillet "Spot halvdel." For å gjøre dette, klippe kort, bilder eller fargede hjerter på to forskjellige måter. Ved inngangen, velger hvert barn en kompis og deretter leter etter sin partner, med tilsvarende halvparten.

 Når alle gjestene samlet først glede av å møte litt stilnet, invitere gjester til bordet. Men etter "fest" igjen, spør barna å leke.

 I hvilke spill å spille


 Spill for barn på festen er av to typer: mobil, hvor du kan kjøre og poshumity og tabell der du kan vise din intelligens og vidd.
 Pre-kokk premier til vinnerne, og ikke glem at prisen skulle få alle barn.
 Her er noen eksempler på spill for barn på festen.

 Loop


 Lå på gulvet rundt en liten "posylochky" - gaver innpakket i papir. Barn løpe rundt musikken posыlochek. Musikken stopper, og barn skal ha tid til å hente en gave. Hvem har ikke fått en gave, blader. På forhånd utarbeide en gave for første pensjonert. Du kan sitte på gulvet sirkel ball. Hvem lot ballen når musikken er over - eliminert.

 Pantomime


 Lederen viser bevegelser av dyr eller person av en viss yrke, andre barn må gjette hvem det er.

 Objekt


 Ett av barna som kommer ut av rommet, mens andre gjette hvilket som helst objekt. Barnet må lære objekt unnfanget ved å stille spørsmål. Kan besvares bare "ja" eller "nei".

 Hva mangler?


 Dette spillet observasjon. Lederen ber barna til å se nøye på bordet. Barn trenger å huske plasseringen av objekter på et bord med sine gjester kolychestvo.Odyn innhentet, og de resterende ren noen ting fra bordet. De som forlater rommet, må være hva som mangler.
 Det er best å veksle mobile, og rolige spill for barn på festen, at de ikke perevozbuzhdalys, men ikke lei.  
Spill for voksne og barn

 Det er lett å komme opp med lek og moro for barna som er glade for å leke med voksne. Det er noe helt annet å komme opp med underholdning for "barna" som allerede stanset og dannet tentakler regne. "Voksne barn" brukes til å finne deg en morsom - kommunikasjon med jevnaldrende, datamaskiner, sosiale nettverk. Men fagmessig organisert festival vil hjelpe dem å huske at de fortsatt er barn. Foreslå tenåringer salochki, gåter, danser, selvfølgelig, trenger ikke å komme opp med morsomme spill for voksne og barn.

 Søken


 Dette er et meget interessant alternativ er for voksne barn, men krever omfattende opplæring, flere av voksne. Men hvis du organisere et spill, vil barna være svært takknemlig og vil huske det i lang tid. Vi vil fortelle deg den ideen med spillet, og mer - rett til din fantasi hvordan å lage spill for voksne og barn den mest interessante på dine barn.
 Først av alt trenger du et godt sted å studere, noe som vil være vert for spillet. Neste tegnet kart over plasseringen av viktige punkter. Kart er skåret i biter. Hver tast punkt bør være ledende, gjennomfører konkurranser. For hver tast punkt, tenk på sine konkurranser, slik at de ikke gjentar seg. Dette kan være å kaste dart, kaste ballen i kurven, løse gåter. Konkurranser bør ikke være for vanskelig, men ikke lett å tenåringer tilbrakte styrke og energi og oppfinnsomhet vises. Etter å ha fullført oppgavene, deltakerne får den neste stykke kort med følgende vilkår. I det siste avsnittet barn skal motta premien. Bare godteri baller og ball, og en alvorlig gave. Det kan være kinobilletter, invitasjoner til kafeen for middag betalte billetter bowling. Det avhenger av din fantasi og økonomiske evner.

 Detektiv


 Denne rollen spille innendørs. Tenk, eller låne fra litteraturen mystisk kriminalfortelling tomten. Ta kulissene kjent for barn: "Harry Potter", "Avatar". Hvert barn bør tenke på sin rolle og litt hjelp på tomten. Tenk nøye gjennom reglene i spillet: hvordan å tagge en magisk spell eller skudd, "såret", "drepe" utveksling av informasjon. Vel forberede attributter som svarer til plottet: tryllestaver, pistoler, sverd. Spillet skal være ledende og helst assistenter. Oppgaven med ledende og assistenter er å følge løpet av spillet, løse tvister oppstår, sikre at spillet ikke ender svært raskt. Dersom kampen blir forsinket, kan verten gi ytterligere ledetråder. Mer enn 2-3 timer bør du ikke spille, barn blir lei. Bedre lukker spillet og fortelle essensen av historien. Tro meg, to timer med dette spillet for voksne og barn alle får mange inntrykk.

 Fjern film


 Hvis du har et kamera, kan du lage en film. Barn kan være involvert fra starten - tekstskriving. La oss komme opp med en tomt fordele roller, du kan fungere som en rådgiver og oppmann. Dette spillet vil glede barn i lang tid, ikke for en dag.  
Er det mulig å bade en baby med en kald

 Hvordan ville min mor ikke prøver å beskytte barnet mot alle typer sykdommer, fra forkjølelse, men likevel ikke kan unnslippe. Og når det så mange spørsmål og bekymringer. Krenket vanlig daglig rutine. Du kan gå til barnet, eller barnet kan bade i kulda?
 Rennende nese - en av de manifestasjoner av virussykdom. Kroppen prøver å holde ut virus på: lunger, hals. Derfor neseslimhinnen utskiller store mengder slim som blir en barriere mot virus, den inneholder stoffer som nøytraliserer virus.

 Undead bassenger


 Så, er det mulig å bade en baby med en kald? Snarere forbudet mot bading i kaldt var tilbake i de dager da boligene uten varmt vann. Du kan svømme og nødvendig - en god måte å lette barnets tilstand. Observere noen regler når man bader, bør vannet være varmt, om grader under kropps baby, sørg for å unngå trekk.
 Veldig nyttig i et kaldt bad med havsalt. Dråper vann, som i alle fall vil falle i barnets nese, og tvang ham vыsmarkyvatsya, clearing slimhinnene i nesen.
 Selvfølgelig må vi opptre som et barn. Hvis barnet ditt har feber, rennende øyne, er det vanskelig å puste og ikke ønsker noe, verken som bathings ikke snakker. Men hvis barnet ditt bare kaldt, så er det nødvendig å bade.
 For øvrig, under sykdoms og toksiner ut gjennom porene i huden, og hvis de ikke er rene, de er absorbert inn i kroppen.

 Behandling av kaldt vann med salt


 En måte å behandle en kald - saltvann. Mens bading i et bad med havsalt og er en godbit. Så spørsmålet: er det mulig å bade en baby med en kald nok en gang svare - ikke bare mulig, men nødvendig.
 Vel vaske nesen med saltvann. Dette også kan gjøres under bading. Til denne oppløsning av saltet i et glass vann. Vis barnet hvordan å trekke vann. La ham prøve, selv om det ikke fungerer, noe av vannet kommer inn i neseborene.
 Men hvis barnet er lite, eller ikke liker å vaske nesen, så bading i vann med salt - en stor erstatning for vask.  
Яндекс.Метрика