Reisesyke midler til barn i kjøretøy

 Barn zahytuye transport - en ganske vanlig fenomen. Det viser seg, ifølge statistikk overkant av 58% av barn under 12 år er utsatt for reisesyke. Reisesyke kan ødelegge enhver tur. Hvilket inntrykk kan være lykkelige foreldre når deres baby er blek grønn og sitter hele veien med en bøtte i hånden. Nå i drugstores alle slags rettsmidler for reisesyke, men om de vil passe barnet ditt? Hva reisesyke midler til barn i bedre og tryggere transport?

 Farmakologiske midler reisesyke hos barn transport


 Dramina - det mest populære stoffet. Dramina designet for å overvinne svimmelhet og kvalme av ulike grunner, men som oftest er det brukt mot reisesyke. Dette stoffet kan gis til barn under ett år. Selv om ikke veldig fin liste over kontraindikasjoner, narkotika populære.

 Air-Sea - homeopatisk middel spesielt utviklet for å bekjempe sjøsyke. Tilgjengelig i kapselform og karamell, men dette stoffet bør ikke gis til barn under 6 år.
 Kokkulyn - også et homeopatisk middel for reisesyke forebygging og syndromer. Du kan ikke gi til barn under 3 år.
 Som du kan se fra reisesyke fond for barn i farmakologi transport ikke er spesielt utviklet, består listen av bare tre poeng. Så vi slår til folk rettsmidler.

 Folk rettsmidler for reisesyke hos barn transport


 Det første du anbefale - suger surt godteri eller til og med en skive sitron. Det er ikke syre eller godteri, og suger bevegelser, villedende magen og ikke gi passasjerene konsentrere seg om følelsen av kvalme. De sier selv at kamper holder i munnen bidrar til å utsette turen mer avslappet.
 Mynte-te med sitron hjelper i pumping. Brygge te og ta den på veien. Drikk i slurker mens du kjører.
 Et annet middel for reisesyke bestemors barn i transport: Bland en skje honning med en dråpe eterisk olje av peppermynte og la rozsmoktaty barn.
 God hjelp med kjøleelementer til bunnen av hodeskallen og solar plexus.  
 Hvordan kan jeg gi fødsel til en sunn baby? Dette spørsmålet blir regelen heller enn unntaket, ikke å henvise til den aller beste av moderne økologi stilling, nivå og generelle helsen til folk. For å sikre at barnet ble født og vokste opp sunt, en grundig planlegging denne hendelsen og gjøre mer trening i flere måneder før unnfangelse.
Hvordan å ha en sunn baby

 Som om dette ikke var trist, men mange par forsømme disse anbefalingene og håper å "kanskje", noe som fører til alvorlige konsekvenser.

 Hvor skal jeg begynne?


 Hvis du er overbevist om at de er klare til å bli en forelder, bør du gå direkte til en spesialisert lege, legesenter. Der vil du oppnevne de nødvendige undersøkelser og tester som må gå gjennom for å få en mest mulig nøyaktig og trofast råd om ditt tilfelle er.
 Omtrent to måneder før planlagt befruktning, må gi opp alle dårlige vaner og prøve å flytte til en helt sunn livsstil, ikke bare for fremtiden mor til barnet, men også for hans far.
 I denne perioden vil være nyttig folsyre (400 mikrogram per dag), noe som påvirker den videre harmonisk utvikling av fosteret, fravær av alle typer overgrep under graviditet og fravær av ulike sykdommer.
 Ta dem, unngå stress, plukke opp et riktig kosthold fylt med vitaminer og mineraler, prøve å eliminere trøtthet og muligheten for viral og forkjølelse. Det er med disse enkle regler begynner å forberede seg til fødselen av et friskt barn.

 Hurra, vi er gravid!


 Etter den første dagen forsinkelse gjorde du test som viste to kjært og strimler. Du må vente i 7-10 dager fra utbruddet av menstruasjon forsinkelse, etter som du kan gå til resepsjonen til gynekolog.
Hvordan å ha en sunn baby

 Du vil mest sannsynlig foreskrive en ultralyd, som kan undersøke fosteret i livmoren, et anslag av sin størrelse og «tilknytning» gjør hele godkjennings to uker utnevne deg en hel omfattende undersøkelse, som nødvendigvis må gjøre: besøke en allmennlege, tannlege, optiker og andre spesialister. Må være utformet tester, kan de være ulike, det vil avhenge av saken og personlig fysiologi.
 Således, i en periode av «intrauterin føtal utdannelse". Enhver normal forelder ønsker at barna får den beste og nødvendig.
 Bærekraftig og balansert tilstand av den vordende mor er et viktig poeng for de som påvirker helsen til det ufødte barnet.
 Prøv å få graviditet bare positive ting - nyte sin formue, lese interessante bøker, bør du la følelsen vakker - se gode filmer, tsikavtesya kunstverk og arbeid, lytte til god musikk, klassikere bedre, oftere i frisk luft og hyggelig prat med deg mennesker.
 Hvis du bor i en stor og travel by, ville det sikkert være ideelt å bruke under graviditet eller et sted ut av byen i et rolig provinsen. Der vil du være i stand til å vie seg kun med hans tilstand, puste frisk luft og nyte skjønnheten i verden. Obligatorisk betingelse at du må forstå din situasjon, lære å forstå betydningen av ordet "Mother".

 Sunn livsstil


 Den grunnleggende regelen for vellykket graviditet er noen lekkasje riktig ernæring og godt planlagt daglige kosthold. Gravide kvinner bør bli forlatt fra søte og mel retter for salt og krydret.
 Bedre eliminere brus, kan det gjøres unntak gjøre slabosolenыe mineralvann, som fjerner overskuddsgasser.
 Når graviditet er nødvendig for å beskytte det kardiovaskulære systemet, spesielt sterk te eller kaffe - er det for mye belastning på den. Prøv å holde maten var det meste hjemmelaget, uten ulike tilsetningsstoffer og urenheter, med tillegg av kun naturlige produkter. Veldig nyttig under graviditet vil bruke frukt, grønnsaker, meieriprodukter, fisk og kjøttsaft.
 Disse produktene inneholder vitale og viktige elementer for riktig og rettidig utvikling av fosteret.
 Vitamin under svangerskapet - er prisverdig, men husk at overdreven bruk av syntetiske vitaminkomplekser, kan påvirke helsen til et barn.
 I praksis mest vordende mødre liker å gjøre "samonaznachenyem" vitaminer. Før du begynner å ta noen form for narkotika, bør du oppsøke lege.
 Hvorfor er det truet? Vel, for eksempel, kan overdrevent inntak av vitamin A føre til utvikling av ulike defekter i den nyfødte: et brudd på skjelett, hjerne, øyeepler. Et overskudd av vitamin D fører til overflødig kalsium i utviklings fosteret, som kan føre til vanskeligheter med mental utvikling.
Hvordan å ha en sunn baby

 Hva annet kan jeg gjøre for å føde et friskt barn?


 •  I noe tilfelle ikke la ideen at når du er gravid, bør du alltid ha en god tid. Så er resten nødvendig i akkumulering av tretthet, men bevegelsen er et must element på dette tidspunktet.

 •  Gå, gå, kan du registrere deg for spesielle øvelser for gravide kvinner, som utviklet spesielt sett med oppgaver og belastninger som er nødvendige for dannelsen av riktig utvikling av det ufødte barnet.

 •  Du kan besøke bassenget, aerobic øvelser kan vel forberede musklene i bekkenet, mage og rygg, som vil måtte jobbe hardt ved fødselen av en baby til verden. Bassenger - er bra, men åpent vann - ikke fordi svømming i dem er veldig lett å plukke opp en infeksjon.

 •  Prøv å begrense deg fra alle slags sykdommer og virus som sjelden som mulig z'yavlyaytesya på steder som er overfylt med folk, se på hygiene din - vaske hendene ofte. Med alt dette ikke glem å besøke mens legene utføre deres råd og rettidig besøk ultralyd. Denne prosedyren vil tillate deg å overvåke status og utvikling av frukten - du kan se i sanntid - vitale organer og andre nødvendige parametre.

 •  Unngå under graviditet og for å lese så mange bøker emne som interesserer deg, må du være kunnskapsrike på dette området. Fordi, dessverre, det er forskjellige leger, også, så du trenger å vite om hvordan og hva som skal skje og skje med hver dag av interessant stilling.

 •  Hvis du er alvorlig nærme seg spørsmålet om planlegging av svangerskapet, vil belest i dette problemet ved å følge legens anbefalinger og råd av boken, da vil verden være sunn og glad baby.
   Første bursdag - en svært interessant og viktig hendelse i livet til alle foreldre og hans barn. Det virker bare som om babyen er fortsatt svært liten, og det nevner ikke ferie og gaver som er så vanskelig å finne. Så for å tenke helt feil og kjedelig, fordi mange bilder du vil bli sett på som en familie for en lang tid, minner en minneverdig øyeblikk av livet ditt barn.
   Hva du skal gi barnet ditt et år av livet? Spørsmålet du skje uansett om du forbereder din egen baby gave, eller kanskje du er invitert til å feire de første jubileum babyen venner eller slektninger.
  Hva du skal gi barnet ditt et år

   Gaver fra kategorien "nødvendig" og "praktisk" ville være passende bare hvis du vet foreldrene ba baby. Etter ulike sett med håndklær, sengetøy og overaller for vekst, mest sannsynlig, vil ikke mye glede foreldre og absolutt ikke heie baby.
   Det er ikke hensiktsmessig og gaver som passer til alder barn, fordi i øyeblikket han ikke fullt ut kan bruke dem, og når den tid kommer, kan leken rett og slett ikke overleve intakt til dags dato.
   Bursdag er her, så ett års babyen bør prøve din glede i ferien, ikke et år eller to.

   Hva kan du gi et barn et år?


   Med gjennomføringen av det første året av et barn begynner en periode da ikke bare engasjert i å spre og kontemplasjon av leker, men begynner å arbeide for å finne nye funksjoner gjenstander og leker.
   Så, først av alt, egnede leker og enheter som er fylt med ulike bjeller og fløyter, og i stand til å utføre en rekke handlinger. Hvis du virkelig ønsker å bringe ikke bare glede, men også dra barnet ditt, bør du gi, utvikle ulike ferdigheter leker.
   Listen kunne starte med de enkleste oppfinnelser av menneskeheten, designer eller mosaikk. Absolutt ingen grunn til å gi designere kompleks, som består av tusenvis av små deler. Disse settene er vanligvis egnet for eldre barn. En liten fidget dress designere, som består av store blokker, lyse og lett å kaste.
   Utmerket kan se ut som gaver selv vanlige terninger som vil koste deg mye, men de utviklingsmessige egenskapene til slike sett kan ikke engang tale, fordi de vet alle.
   Hvis du bestemmer deg for å donere en mosaikk, velger det slik at noen oppgaver var stor - minst 3 cm.
   Ikke dvele ved tematiske sett, for eksempel alle typer redning. Dette designer babyen har ikke samle og små deler kan lett gå seg vill eller verre, barn har en vane for å prøve "til tannen".
   Hyppig gave til ett års utviklings alder er en tabell eller joggesko. Utvikle tabellen - en uvanlig tabell som omfatter flere typer pedagogiske og underholdende elementer.
   Vanligvis kan de lære farger, tall, musikk låter slike tabeller kan "snakke" på russisk, er alt dette gjort rent i spillform.
  Hva du skal gi barnet ditt et år

   Treningssko ofte uvanlig, kan de være blonder, inneholde lyse knapper, loops og borrelås. Barnet begynner vanligvis zatsikavlyuyetsya og dra nytte av det mangfoldet av fargerike detaljer på beina, som fremmer utvikling av motoriske ferdigheter av hender.
   En viktig del av en harmonisk utvikling av babyen har nok fysisk aktivitet. Dessverre har foreldre ikke alltid har en stor mengde tid som gjør det mulig for aktive spill på luft, spesielt i de kjøligere månedene av året.
   Fordi mesteparten av sitt liv har baby hjemme, hvor det også er nødvendig å kjøre sitt lagret energi. En perfekt gave til et barn på den første årsdagen kan for eksempel spille telt eller tørt basseng fylt med baller.
   Nesten alle barn til en viss alder, elsket å skape unike telt og bygde hus med tepper å dykke inn i din egen spillverden. Du forenkle denne oppgaven, noe som gir gaming telt.
   En tørr pool - en god trener for alle muskelgrupper, vanligvis barn elsker å boltre seg i denne attraksjonen, særlig hvis foreldrene noen gang vist hvordan.
   Av vakre gaver fra samme serie kan tilskrives suspendert svinger. Nå er det så mange. Slike svingninger hang i døråpningen, men du kan gå mer moderne modifikasjoner som har sin egen støtte.
  Hva du skal gi barnet ditt et år

   Velge et tau swing, prøver å ta hensyn til veksten av barnet, barnet kan klatre på egen hånd.

   Gaveideer for første bursdag gutt?


   Faktisk et år - er en alder da sex forskjellen er ikke så mye innvirkning på valg av en gave, fordi barn i denne alderen kan bli involvert i noe, jentene er som biler og gutter - dukketeater sett.
   Snakker av maskiner. Det er en fantastisk ting, som tolokar. Hva er det? Dette er en stor maskin som har en sittegruppe. Når et barn sitter på det, kan det bli frastøtt meter fra gulvet og dermed flytte på gulvet, som vanligvis resulterer i ubeskrivelig glede barna. Tolkarы vanligvis har lyst rattet, kan inneholde mange interessante stykker barnet - gi en buzz, spille melodier og til og med blåse bobler!
  Hva du skal gi barnet ditt et år

   Hvis dette er at du ikke kommer inn under noen parametere, og du ønsker å gi den en bil, prøv å velge best mulig og mest levende at det kan tjene som vognene - tie tau til det, vil barnet være glad for å ri en så god stykket.
   Men bilene på radio og batteri kan skremme ungen, fordi de ikke er i stand til å klare det, og det er uklart på bevegelige objekter, barn reagerer ulikt.

   Gaver til en jente for første bursdagsfest?


   Vanligvis år gamle barn fortsatt ikke forstår hva en "jente" og at en "gutt" som en tradisjonell gave - en dukke - kanskje ikke helt vellykket fordi den hadde handling, og spilte i "Mødre og døtre" jenter begynne tidligst tre år.
   Men hvis du fortsatt ønsker å gi henne dukken, er det ønskelig at det var mye klær, slik at du kan kle kle av seg, er det mulig å plukke opp et lite sett - møbler for dukker eller flere klesplagg. Prøv å holde alt dette var for liten og hadde en lys farge.
   I denne alderen, barn er mottakelig for "snakke" og "Singin 'leker, kan det være så dukker og bøker som leser selv. Vanligvis disse bøkene har fargerike design, knapper og andre småting.
  Hva du skal gi barnet ditt et år

   En god gave som vil bli husket, kan være et sertifikat for en fotoseanse baby, rostometr eller kit kaster. Slike gaver er vanligvis oppbevares i lang tid og behage øyet med alle familiemedlemmer.
  Яндекс.Метрика