Risikoer bruke industriell babymat

 I dag rundt en god del av reklame og produktmiks for fôring barn, og alle produsenter hevder at deres produkter har gått de høyeste standarder for kvalitet. Vi ivrig hevder at slike blandinger er nesten umulig å skille fra morsmelk, og noen til og med gå så langt som å føde snakke om virkningen av dårlig økologi i morsmelk. Liker, er kumelk produsert blanding miljø puste ren luft i motsetning til innbyggerne i storbyen, så er det ikke bedre å betale penger for blandingen, fôret selv.
 Hvor mye sannhet i alle disse argumentene økonomisk interesserte produsenter som industrielt produsert mat for barn er en kvalitetskontroll som snur renere morsmelk?
 Temaet for Verdens Breastfeeding Week-1997 var "Amming -. Den naturlige måten" At informasjon (på russisk) utvidet forskjellen mellom morsmelk og formel:
 "Baby mat er industrielt produsert mat, som er i ferd med å håndtere flere endringer kumelk og snu den til et pulver beriket. Ikke overraskende påvist risiko for infeksjon av skadelige bakterier og radioaktive kjemikalier, fremmedlegemer og insekter. I tillegg skaper vann, blandes med pulveret ytterligere risiko for infeksjon sammenlignet med mating fra morens bryst.
 Morsmelk - en levende substans. Melke hver kvinne individuelt laget for hennes egen baby. Videre er det i stadig endring som melk på hver fôring, og dag til dag - for å møte behovene til barnets utvikling. Når mor blir utsatt for sykdomsfremkallende faktorer, det produserer antistoffer for å bekjempe dem. Maternale antistoffer mot barnet kommer ut av morsmelk.
 Eksempler forurensning
 1997 - Storbritannia: Milumil trukket tilbake fra salg på grunn av salmonella-smitte.
 1997 - USA: Federal Office of medisiner og mat trukket følgende blanding Nestle gjennom bedrageri og produksjon i uhygieniske forhold. Bruken har forårsaket gastrointestinal sykdom.
 USA: Apple og plomme juice Heinz for barna svarte, som inneholdt bly i overkant av det normale.
 1994 - SRI LANKA: tollere sikkerhets stor belastning på tørr blanding Nestle, importert fra Polen, fordi det var forurenset med radioaktive partikler.
 1993 - USA: Nutramigen blanding trukket tilbake etter at hun ble funnet å inneholde knust glass.
 1993 - USA Soyalac blanding trukket tilbake på grunn av infeksjon med Salmonella.
 1992 - India: i pakker laktogen blanding slått svart levende insekter og ormer.
 Industriell forurensning betyr at giftige stoffer, herunder dioksiner og bifenyler, er i maten vår, våre kropper og miljø. På grunn av den utbredte de er også funnet sammen med andre forurensende stoffer, noen prøver av kumelk og morsmelk. Men etter nøye vurdering, WHO - Verdens helseorganisasjon - ". Enhver ønsket alternativ" om giftstoffer i miljøet og risiko barn besluttet at fordelene ved morsmelk langt oppveier eventuell risiko og anbefaler amming som
 Man kan anta at i 1997 tok det 10 år, og kanskje den generelle utviklingen i produksjonsmiks endret. Tross alt, trenger vi åpenlyst lyver når du skriver om sikkerheten av disse produktene for helsen til våre barn? Åpne noen barne magasin, og det vil sikkert se beroligende ord om "strenge leverandører og kvalitet av råvarer", den "multi-level kvalitetskontroll av ferdige produkter"
 Dessverre, i løpet av tiåret produsenter og hvis noe flyttet, så bare kunsten å ignorere problemene. Her er bare noen av grunnene til at blandinger babymat anmeldelser over hele verden siden 1997.
 Også i 1997, minnes 2.141.880 Gerber krukker med mat for fôring med gulrøtter på grunn av høye konsentrasjoner av arsen.
 I 1998 tilbakekalte 25760 flasker med Heinz-produkter for matvarer på grunn av høye konsentrasjoner av bly.
 I 1999 126 456 glass med babymat Heinz «brokkoli, gulrøtter og ost" trukket ut fra det faktum at produktet for matvarer inneholdt stykker av hard plast.
 I 2000, etter lang ignorerer ordre fra lokale helsetjenester, selskapet trakk sitt HiPP blandingen på en. Katastrofale overkant av tungmetaller i blandingen selges førte til det faktum at selskapet mottok klager fra dusinvis av foreldre som har barn ble deaktivert med nyresykdom.
 I 2001, flere snakket annerledes blandinger produsenten Mead Johnson grunn av feil i den pakken som produktene inneholder melkeproteiner behandlet merket "meieri-fri". Gitt at produkter med dette merket er kjøpt spesielt for barn med allergi mot melkeproteiner, er noen gjette hvor mange barn ble berørt av disse feilene.
 2002 var de mange tragiske tilfeller av defekte produsenter blandinger. Først ble det trukket 17 358 bokser blanding Portagen samme produsent Mead Johnson fordi blandingen ble smittet Enterbacter sakazakii - hos barn med dårlig utviklet immun denne bakterien forårsaker sepsis, meningitt og nekrotiserende enterokolitt. Årsaken til dette uttaket var død av et barn på grunn av sykdom forårsaket av forurenset blanding.
 Deretter fra den samme bakterie-infeksjon ble trukket flere satser av en rekke forbindelser under forskjellige navn kun 15 millioner bokser - produsentens Wyeth Nutritionals.
 I 2003 en blanding av Mead Johnson kalt EnfaCare Lipil igjen trukket fra infeksjon med de samme bakteriene!
 I 2003 den samme skandalen med en blanding Remedia Super Soya en utført av Israel selskap Humana - mangel på vitamin B1 forårsaket sykehusinnleggelse av mer enn 20 barn og tre babyer døde.
 I 2005 ble en blanding av jern-Similac - 82 986 bokser - produsent Ross produkter trukket tilbake fra aktivt innhold PVC.
 I 2006 opphevet blandingen i flasker, klar til å spise, Similac (200.000 flasker) og Alimentum (100.000 flasker) fra samme produsent. Årsaken var mangel på vitamin C, noe som kan forekomme hos spedbarn som forbrukes blandingen over 2-4 uker.
 I 2008, tilstedeværelse av melamin i baby melk formel av Sanlu Group og ytterligere 21 selskaper - inkludert den verdensberømte forfattere i sin annonsering av "streng sikkerhetskontroll" - har ført til dødsfall av fire babyer og alvorlige forgiftninger barn 6244, flere hundre av dem nå lider av akutt nyresvikt. Melamin - et stoff som brukes til å produsere plast, lim, maling, fargestoffer og plantevernmidler. Melamin fører til dannelse av nyrestein - eksperter tror at leverandører tilsatt melamin i melkepulver fortynnet til en økning av det proteininnhold.
 Vi kan bare glede oss over at mødre som fôrer sine babyer bryst trenger ikke å spille lotteri dystre helsen til sine barn, uten å vite at det kan være i noen av glassene kjøpte industriell babymat
 Tre spørsmål om temaet:
 Leste nylig i nyhetene som finnes i morsmelk dioksin. Så, min melk jeg vrizhu babyen din? Og som er tilfellet med blandinger, alltid skrive at de rent? Som det viser seg, vennligst forklar!
? Dioksiner er virkelig i morsmelk. WHO sier at det mest giftige dioksin (ikke alle typer av giftig!) Er dannet under kloreringsprosesser industrielle, kommunale avfallsforbrenning eller produksjonen av visse plantevernmidler. Alle disse forbindelser er oppløselige og meget stabil, og så de som finnes i kjøtt, melk, fisk, brystmelk og vev i menneskekroppen. WHO understreker at kumelk og geitemelk, som er produsert av en blanding, er intet unntak! Forurensning av dioksiner ujevnt fordelt over hele planeten - for eksempel i morsmelk av mødre fra landsbygda i Kasakhstan dioksiner mer enn 10 ganger det nivået som finnes i melk av svenske mødre. Men kyr og geiter bare har en tendens til å påvirke alle det samme, og deres melk og kjøtt dioksiner akkumulere det samme! Selv såkalte miljøvennlige områder dioksiner ble funnet i kjøtt og melk fra kyr, om enn i mindre tall enn i neblohopoluchnыh. Videre er det i de industrielle produksjons mikser er mer sannsynlig å få aflatoksin forurensning mikser, som ikke faller inn i morsmelk. WHO understreker at oppveies den positive virkningen av amming på barns utvikling, ikke installert. Hvis du er redd for at barnet ditt er i en veldig tidlig alder allerede gjennomgå virkningen av dioksiner, bør prøve å gå til svært ren, beste - vegetarisk mat, og aller viktigst - ikke gå rundt med en barnevogn kjørebane. Dosen av dioksin kan få barn bil eksos, bare ikke sammenlignes med hva det kan potensielt komme gjennom morsmelk!
 Flere nylig, anbefalinger om fôring var annerledes. Jeg selv ga en gang hennes baby-modus, gi en smokk, tre måneder spiste juice fra tid til annen dokarmlyvala blander - men nå er alt i orden. Så enten å insistere på de åpenbare fordelene ved amming og farene ved kunstig, og hvis det er nødvendig på alle disse moderne anbefalinger - trenger kanskje ikke en størrelse passer alle?
? Men tross alt, i en tid da babyer fra fødsel matet rugbrød med ku horn ormer, om enn mindre enn en fjerdedel av barn født og gjenlevende. Og deres mødre sannsynligvis også si at de næret så sine barn, og alt ser ut til å være ok! Kan vi derfor si at det, også, kan ikke en størrelse passer alle? Gjeldende anbefalinger for amming gitt for å sikre alle barn de beste forutsetninger for utvikling. Avganger en risikofaktor. Avhengig av individuelle forhold av denne risikoen kan realiseres, eller kanskje ikke. Noen mate babyen med en smokk til to år, og noen i bakgrunnen smokker barnet nekter brystet rask. Noen dopayvaet vann ", og ingenting", og mange barn i denne bakgrunnen økende ubalanse i tarmfloraen. Amming kan noen ganger også i tilfelle at ekstra vann baby, mate på modus, etc.. Morsmelk er alltid sunnere og bedre mix. Men hvis du ikke følger de grunnleggende anbefalingene for amming, noe som gjør innrykk for brystvorte mikser og juice, da, for det første, fordelene vil være mindre lett på grunn av det faktum at morsmelk er byttet eller barnet kommer fullt; Sekund, det krenket de grunnleggende prinsippene for amming kan bare slutte. Beslutninger om fôring sine barn alltid moren. Det er imidlertid viktig at hver har hatt tilstrekkelig informasjon og hun kunne veie risikoen for et skritt. Og bestemme "pris" eller "gratis" - også hennes rett til tilstedeværelsen av informert valg. Og dette valget prøver å gi våre mødre bok. 
 Jeg er en fan av amming inntil to år eller mer, og forstår all tvil fortelle alle plusser. Men jeg hadde noen kontrovers. Til tross for de beskyttende egenskapene til melk av min lille gutt fortsatt ofte syke (rennende nese, hoste noen ganger). Jeg har heller ikke veldig bra immunforsvar, og en god far, men jeg ammet i lang tid, og det er opp til 6 måneder. Hvorfor vår baby - babyen ofte?
? Morsmelk gjør gi immunitet. Men immunitet er ikke absolutt, ellers ville det være et universalmiddel.
 Det er feil å sammenligne et enkelt barn ammet babyen med individuell kunstig. Hvis to barn fra en familie, med en tilsvarende arvelighet, er det fortsatt mulig å trekke noen konklusjoner, men det er best å ta et stort utvalg barn - spedbarn og "yskusstvennykov", og det er i en stor prøve for å sammenligne hyppigheten av sykdommen. Det er det i et stort utvalg av barn syke spedbarn mindre - men det betyr ikke at ikke bli syk i det hele tatt! Alltid er relativt sunn "disse kunstige" og ofte syke babyer, fordi morsmelk - en svært kraftig beskyttelsesfaktor, men ikke bare spiller en rolle. Mikser inneholder ikke mange beskyttende stoffer morsmelk fordi de kunstig nevosproyzvodymы oppdatert teknologi. For eksempel, er svært kostbare legemidler fungerer er å være beskyttet fra ulike sykdommer og løft immunitet, som er laget av resirkulert donor morsmelk.
 Forfatter: Irina Ryuhova, seniorkonsulent i den russiske grenen av Association of Consultants for amming  
Яндекс.Метрика