Årsaker og konsekvenser av barn aggresjonForeldre er ofte møtt med utilstrekkelig oppførsel av barnet sitt. Han bryter leketøy pauser noe slem, bite, schypaetsya og sverger. Barn aggresjon - et spørsmål om alvorlig bekymring foreldre. Men det er mulig at det er foreldrene, og er årsaken til destruktiv atferd.
Årsaken
Grunnlaget for barnets aggresjon er ofte slike følelser som misnøye, bitterhet eller sinne. For eksempel, et barn som forbyr åpne skapet og se hva som var inni. Og far snakker i denne situasjonen som aggressoren, så forbyr barne utforske verden i kategorisk og ubekreftede skjema som "Du kan ikke! "; "Ikke rør! "Og så videre. E. På grunn av den psykologiske umodenhet av barnet kan ikke" arbeid "med disse følelsene. Aggresjon synes å ham klar og enkel måte å kaste akkumulert. I denne alderen og evnen til å snakke er lagt til og verbal aggresjon. Barnet begynner å ukontrollerbart og ganske frekt banne. Det er åpenbart at laynutysya lett, og hvis det handler om fysisk aggresjon far kan fortsatt liksom stoppe (mer om dette senere), verbal aggresjon ofte gå ubemerket og derfor ustraffet.
En annen grunn ligger i det samme - i forbud, men sine mekanikere er noe annerledes. Det er ikke en "dårlig" foreldre intonasjoner eller forbedre tone, men det faktum at i de første årene av livet mamma prøver å forutsi dens behov. Deretter endrer situasjonen, men barnet var vant til å få alt annet han ønsket. Til slutt, fikk ikke den ønskede barnet finner ut sine følelser i aggresjon.
Den tredje versjonen av barns aggresjon - er undertrykt sinne. For eksempel, min mor ofte etterlater ett barn, og han fra høy angst, er sikker på at moren forlot spesifikke egenskaper. Da moren kom tilbake, barnet i stedet for den forventede glede skjenker hennes sinne. En mangel på forståelse av situasjonen bare forverrer konflikten mamma.
Kampen mot aggressoren
Å bekjempe barne i den sanneste betydning av ordet er ikke verdt det. Aggresjon - bare en reaksjon på situasjonen. Og emosjonelle umodenhet og manglende evne til å håndtere følelser kan bare komplisere avgjørelsen. Men aggresjon kan og må overvinnes.
For eksempel, ikke begrense barns rettigheter. Noen ganger er det nødvendig å tillate ham å være sint på deg. Når planlagt en annen skandale med sammenbruddet av leker og spre designer, bare presse ham og si: "Jeg forstår at du er sint på meg fordi ..." Grunnen forklaring milde klem - vil det være nok. Ikke bort i lange argumenter om pedagogikk og betydningen av forbudet. Barnet i det lange løp uansett. Det er viktig som hørte ham, behandlet ham med forståelse og ømhet.
Et annet alternativ - et spill med regler. Barnet er morsomt å spille, og foreldrene underviser kvalitet resultat. Hvis aggresjon er en reaksjon på forbudet eller strenge regler fastsatt i familie praksis følger reglene i form av spill - sysselsetting er svært nyttig.
Et annet alternativ som hjelper inkludert i voksen alder, en fysisk aktivitet. Sport - flott utløp for negativ akkumulert. Sport Barnet velger ifølge hans eget temperament og preferanser. Noen vil være nok til å drive ballen, ellers Bring boksing, karate og andre aggressive idretter. Men den terapeutiske effekten av dem åpenbare og fordelaktig, fordi det er gjennom å spille sport barnet lærer bryter, endre følelsesmessige bakgrunn og administrere sine følelser.
Ikke vær redd for at et barn reagerer aggressivt til noe. Hvis årsaken er oppdaget (og dette er en foreldrenes bekymring), deretter jobbet med det, kan du få et flott resultat. I mellomtiden, barnas aggresjon - det er bare et tegn på hjelpeløshet og nevmilosti. As, imidlertid, og voksen.  
Hvordan velge leker?Leketøy - det er ikke mat. Law "Alt er nyttig i munnen trengt" fungerer ikke. Foreldre tror - ikke alle lekene er nyttig barn, heller ikke det alle liker. Hvor er den gylne middelvei mellom mote (selv blant barn) leker og leker nyttige?
Trender, merker, balalaika
Det høres bare rart. Men verdens barn har også sine egne trender. Hvordan dannes og en eller annen mote trend?
Mye avhenger av foreldrene. I de tidlige stadier av livet fordeler lek sjelden har alvorlige vekt og valg rangler - et rent foreldreomsorg, barnet kan bare godkjenne eller ikke godkjenne deres valg til slutt.
Med alderen, ting blir mer komplisert. Utvalget begynner å avhenge av mange faktorer: hva viser de elsker det de gjør og foreldrene. Viktig rolle i barnas smak spiller en foreldre okkupasjon. For eksempel, mange barn avhengige av noe relatert til arbeidet med sine fedre og mødre. Sønn liker å leke med pilot fly og datter koker med en høy grad av sannsynlighet kan spille kokk.
Fra hva leker er de med hvem et barn som leker i hagen, som finnes i barnehager og skoler, avhenger like mye. Tross alt, er foreldre kjent i denne situasjonen, samt kjøpe sine barn hva som er moteriktig. For eksempel ikke langt til å søke. Tamagotchi på midten av 90-tallet svekket marked og lagt hodepine av mange foreldre.
Og barn ser på TV. Fra dette kan ikke unnslippe. Skaperne av tegneserier, TV-serier og filmer som er som barn i alle aldre, ofte begravet i første budsjett produksjon tema leker. Naturligvis, med populariteten til en serie voksende og salg av leker.
Omtrent dannet og barns leke preferanser og smak. Som du kan se, ikke bare mote eller noe å spille i gården, påvirker barnets preferanser. Rollen til foreldre overvurdert, og ofte blir det avgjørende.
Hvorfor spille! Han har vokst!
Leker barnet trenger å vite om i verden, studie av en behandling for å vedta visse sosiale koder. I dette tilfellet, roboten, som barnet vil spille, men hva paven ikke godkjenner, forskjellig fra flyet som pappa elsker og respekterer?
Selvfølgelig, vil roboten mest sannsynlig ikke lære et barn til å oppføre seg som kreves av etikette. Men hva hindrer kombinere underholdning, spill med trening?! For den samme robot - er det også en trend av vitenskap i prinsippet, som også kan snakke, spørre, som til slutt kan bli bygget i fremtiden. Det viser seg at skadelige eller meningsløse leker foreldre tradisjonelt kalt som er knyttet til de tingene de ikke forstår. Også farlig obzyvayutsya de leker som barnet, ifølge foreldrene og bør ikke spille på hans alder. Men psykologer si at du kan spille opp til 14 år. Og spille ut like farlig som valdet.
Konklusjonene foreslå seg selv. Det eneste som kan skade barnet ditt er substandard eller forfalsket leketøy. For å unngå dette, må du ta hensyn til punktene som er beskrevet nedenfor.
Stedet. Foretrekker spesialforretninger. Sjanse til å kjøpe falske leketøy er mindre.
Utseende leker. Ikke i noe tilfelle, må leken ikke skremme barnet. Dens farge skal ikke være sterke nok til å være i stand til å se det fra verdensrommet, så sterk farge leketøy er oftest faktisk giftige (toksiske mer intense farger). Når du kjøper en leke, gjerne krølle det og lukt.
Det viser seg at det ikke er noen unødvendige leker. Det er foreldre som ikke forstår spillet. Og selv annonserte oppfinnelse kjent japanske artister, animatører, nedfelt i leketøy monster, som er forvandlet til en mini-kjøleskap, visse fordeler. Det bør bare se på det fra en annen vinkel.  
Hvor kan jeg finne en veileder?Hvem trenger en mentor om emnet? I lang tid var det føltes - bare lagging studenter. Men ting endrer seg. Nå enda ustyhayuchym studenter trenger en veileder for å forberede for graduate school eksamener eller for innreise til universitetet.
Finn på anbefalinger
Finn fornuftig lærer er lett nok porozpytuvaty førsteårsstudenter, eller ring organisasjoner som yter tilsvarende tjenester. Stilt overfor en fremtidig trener ville være fint å vite hvor mange elever han lærte mottatt. Hvis en person gir viduchylysya telefon, nyutdannede han - et pluss.
Forresten, det samme kan forberede studentene for opptak til universitet. Selvfølgelig er denne bussen neppe ha tilstrekkelig undervisningserfaring. Men det er ganske fokusert på hva kunnskap vil være nødvendig for opptaksprøve. Dermed kan det gi råd søkere om hvordan man skal oppføre seg med en bestemt lærer, som også er viktig. Kommer med studenten rimeligere enn professynalnыm veileder.
Hvis undervisningserfaring for foreldre - en grunnleggende poenget, men kostnaden er også viktig, er det fornuftig å bruke på en skole lærer. Vel, at personen kjenner styrkene og svakhetene til barnet, vil det hjelpe i utarbeidelsen av treningsprogrammet. Men lærere er ikke alltid kjent med krav til universiteter. I stedet, universitetslærere vet nøyaktig hva som vil være å be om opptaksprøver. Bare en time veileder videregående skole vil måtte betale mye mer enn andre.
I tallene, ser det ut som dette: lærere fra universiteter for akademisk time er 300 rubler. for opplæring i humaniora og fra 450 rubler. for "tekniske" elementer. Eksamensforberedelser humaniora lærere vil koste fra 150 per akademhodynu, Teknologikyndige - 200 rubler. Forresten, populær veiledning program av forberedelsene til EGE rimeligere hvis de studerer i grupper på opptil 5 personer. Kostnaden for gruppetimer er redusert til 300 for klasser til 450 rubler. Studentene tar klasser for 100 rubler.
Lær av proffene
Når det ikke er tid til å søke bedre sving til en spesialisert rekrutteringsbyrå eller selskap som driver skriftlig prosjekter og avhandlinger. I slike organisasjoner alltid har en liste over folk profesjonelt engasjert i veiledning.
I form av kvaliteten på opplæringen har sine egne nyanser. Noen ganger kan en spesialist på sitt felt, er ikke alltid en lærer av naturen. Han kan godt ha faget, men ikke være i stand til å forklare studenten materiale. Ikke alle lærere vet hva kravene er high school. Derfor er det viktig å først snakke med en lærer, finne ut hvilke undervisningsmetoder og undervisningsmateriell han bruker. Det er nødvendig å tenke på hvor klassene vil bli holdt. For eksempel erfaringene fra "hjem" er ikke alltid effektive. Familiemedlemmer, kjæledyr, naboer og andre distrahere fra læringsprosessen og student og lærer.
Dersom vedtaket er gjort for å appellere til en veileder, er det verdt å huske at deltakeren med noe ønske om å lære, kan resultatet ikke være. Selv den beste treneren vil ikke være i stand til å skifte sine hoder "hode uforsiktig student. Konfigurere utfallet av barnet og foreldrene er viktigst for favoritter "retning" var en kandidat for sjelen.  
Яндекс.Метрика