Skoleuniformer


 En spesiell egenskap av studenten, som skiller den fra andre - er hans skoleuniform. Skolene i det siste århundret, er det gitt flere ganger, deretter kansellert. Etter offisielt obligatoriske former i skolen er ikke i Russland, men noen skoler gjennomføre ved sine egne regler om dette emnet og studenter kledd i deres "merkevare" klær. Det bør bemerkes at dette ikke er et slikt plagg, som var Sovjetunionen. I motsetning til de gamle, ubestemmelig uniformer, moderne kommandoer respekt, trekker oppmerksomhet og gjør at folk behandles med respekt og elever, og skolen. Skolen bare ha igjen blitt populært, men ikke offisielt obligatorisk.
 Dersom skolen ikke har noen krav til klær - det gjør ikke forby du kjøper en god skole klær til sine barn på området http://www.burguy.ru/. En obligatorisk standardisert skole klær har flere fordeler, blant annet følgende:

 •  Den eneste form for disiplin for alle studenter og fremmer deres forening i en mer eller mindre sammenhengende team.

 •  Om ikke helt, reduserer i det minste sterkt lagdeling blant studenter på de "rike" og "fattige".


 •  Hvordan du skal velge?


   I dag er skoleuniformer valg svært bredt. Hvis skolen din ikke holder deg til noen krav på skolen klær - du kan velge riktig alternativ for din smak, fra en rekke dresser, jakker, boleros, bluser, kjoler, gensere og så videre. I dag, alle disse typer klær tilgjengelig for barn.
   Danner barnet ditt til å skape en unik stil inngir respekt, både blant studenter og blant lærere. Utvalg varierer så mye at du kan plukke opp absolutt alt til din smak og basert på ønskene til barnet. Selvfølgelig, den viktigste formen for studenter - det er lett å bruke og veldig streng stil. Når du velger klær for bekvemmelighet bør også følge nøye med. Dermed er helt avhengig av valg på dine personlige preferanser.

   Historien om uniformer


   For første gang i skoleuniform ble innført i 1834. Etter den sosialistiske revolusjonen i 1917 ble anerkjent som en relikvie skjema borgerskapet og kansellert. Men i 1948 Sovjetunionen igjen innført enkelt skole klær. Siden 1968, kjole for skolen i USSR endret hvert 10. år. I 1992 ble det avskaffet i Russland. I dag er det blitt mer og mer populært blant folk.  
  Den beste veileder i fysikk - i nettverket


   Forblir mindre tid til CSE, jo flere foreldre er ute etter en veileder som kan trekke urolige student kapitler i læreplanen. Ofte dagen før eksamen, så lærerne er overarbeidet og sliten i løpet av vinteren, er ikke klar til å bruke ekstra klasser. I tillegg, noen ganger læreren rett og slett ikke kan "komme ut" til studenten i kraft av de komplekse relasjoner eller foreldrene ikke er fornøyd med læreren.
   Mange vanskeligheter er et obligatorisk fag som fysikk. Denne vitenskapen - en av grunnlaget for vitenskap, definerer de grunnleggende lovene i utviklingen av den materielle verden. En god lærer kan rate Teach forårsake en brennende interesse for barnet, men med samme sannsynlighet svak lærer kan permanent motet lære.
   Heldigvis, etter hvert dukke opp elektroniske tjenester, som har gode veiledere for fysikk i Moskva fra ulike skoler i landet.
   Det er veldig praktisk for alle - elever, lærere og foreldre. Du trenger ikke å bruke tid, krefter og penger på å reise til den andre enden av byen, koordinere tid til å tilpasse arbeidsmengden til en lærer eller bekymre deg for at barnet ikke forsto noe. Å skape en virtuell lærings klasse - ganske koblet til datamaskinen. Er styret som lærer og elev kan tegne eller skrive sammen. Det er to-veis kommunikasjon - studenten kan stille spørsmål og få det raskt på det riktige svaret. En forelder kan styre prosessen - alle er helt synlig og hørbar.
   I slike tjenester som regel er det folk for hvem lenge siden slått sammen med hobby. Du vil ikke møte en mann som pleide å formelt planlagt avspasering - elimineres naturlig. Med noen repeater kan være vanskelig å få ut deler på kinematikk, mekanikk, optikk, elektrostatikk, kjernefysikk, termodynamikk eller den andre.
   Gutter som ønsker å vinne i OL, vil være i stand til å få svar på spørsmål naykaverznishi. Du kan godt forberede tester - offisiell eller øving.
   Studenter og interesserte voksne vil også være i stand til å kommunisere effektivt med kunnskapsrike mennesker. Du kan ikke bare gjelder skolen lærer med stor erfaring, men også en lærer i videregående skole eller høyskole, som har en grad.
   Http://www.tutoronline.ru/може løse dagens problemer.  
  Leketøy selskapet så bra for barnet


   Det skjer slik at barnet ikke ønsker å spille en. Gutten vet ikke hva jeg skal gjøre på rommet mitt hele tiden å ta deg ut av husarbeid.
   Spille alene, alene, har barnet til å føle seg komfortabel og få en spesiell nytelse. Noen barn absolutt ikke bryr seg om plasseringen av sine foreldre, de er glemt, stuper inn i hans spill. Dette er naturlig.
   Barnet tar etter to år med individualitet, og denne prosessen er ledsaget av usikkerhet. Gutten prøver å monopolisere oppmerksomheten til voksne. Fordi et barn overlatt til seg selv, ikke kan konsentrere seg fordi han trenger hvert minutt sørge for at en voksen er i nærheten. Selvfølgelig, når den blir uavhengig. Men barnet trenger støtte for å klare seg uten din hjelp.

   Livet


   Barn i alderen to til fire år begynner å innse at han - en selvstendig personlighet, lærer han ikke å rotere foreldre når de spør om noe fra ham. Denne perioden kan kalles kompleks hvis et barn på en huske - er det som kommer, og blader. Hans frykt for ensomhet øker, han kan føle seg usikker, han trenger din oppmerksomhet. Forlate uavhengige spill, pedagogiske spill, synes han å være å si at du ikke føler deg komfortabel. Det kan være et inntrykk av at du hadde betale ham oppmerksomhet. Men det er viktig å forstå at forstyrrer et barn å være en kilde til fantasi for seg selv. I separate spill, barn ser seg selv som andre, noen ganger av flere tegn. Dette er meget viktig. Hvis voksne er faste deltakere i spill, bremser denne prosessen.
   Når barnet ringer deg leke med det, ikke føler seg forpliktet til umiddelbart svare på en forespørsel! Hvis du ønsker å slappe av eller du er veldig opptatt, kan vi godt si, "Jeg kan ikke hjelpe deg, men jeg er sikker på at jeg spiller en gang zvilnyusya." I dette tilfellet trenger du ikke bli bare dårlige foreldre gir du bare vet at du - det samme individ, og har også rett til å forvente forståelse og tålmodighet. Selv om ungen ikke kan gjøre uten din hjelp, kan han ikke alltid være avhengig av andre.
   For at barnet ditt å spille alene, kan du invitere ham til spill. Inntil to eller tre år bør han være mange forskjellige leker, barn biler, dyr figurer, osv puppe. I denne alderen, kan du ikke begrense valget av leker, mens kjøpe maskiner gutter og jenter dukker. Disse kunstige begrensninger fattigere barnas spill.
   Kjøp, for eksempel et hus-telt der barnet kan trekke seg tilbake. Han føler seg komfortabel i sin lille, koselig plass. Inviter invitere huset gjester å arrangere et teselskap. Be om tillatelse før du ser inn i huset. Dette er en fin måte å la barnet at han hindret fra inntrengere. Denne metoden vil åpne det hyggelig side ensomhet - en mulighet til å administrere sin tid og personlige plass etter eget skjønn.  
  Profesjonell fotosesjon for barn med familiebilder


   Tilbake fineste tradisjonene


   Det første kameraet ble oppfunnet og skapt en lang tid, og med dem har vi en unik mulighet til å stoppe slående øyeblikk, slik at de kunne komme tilbake igjen og igjen. Med bruk av fotografering der og god familietradisjon - å skape minneverdige hjerte bilder og skrive dem ut på papir. Sannsynligvis alle foreldre har en tendens til å ønske å bevare minnet om viktige øyeblikk i livet til barnet, selv etter å bli voksne, vi ofte ønsker å gå tilbake til barndommen. Husk de lykkelige øyeblikkene når de selv var barn: Nyttårsaften med julenissen og pyntet juletre, først ringe skolen eller bursdag med venner fra barndommen! Bilder kan gjenopplive disse minnene og selv gjenoppleve disse følelsene igjen.

   Familie fotograf: mote eller nødvendighet?


   Med bruk av digitale kameraer for å ta bilder var mye enklere: minnekortet er hundrevis, om ikke tusenvis av stillbilder (noen ganger - vellykket, noen ganger - ikke). Men barnas fotoseanse, gjort profesjonelt, er en hel kunst i denne saken bedre å stole fullt dyktige - familiebilder. Han vil avsløre den indre verden av barnet vil være i stand til å velge den mest passende tidspunkt og vinkel for hvert skudd. Professional vil være i stand til å forstå sjelen til den lille mannen, avslører dybden av hans karakter, overføre standard situasjon i rammen. Det er derfor profesjonell babyen fotoseanse alltid fylt med originale og nyskapende løsninger.

   Barnekunst bilder


   Baby bilder er en del av konseptet "familiebilde", som oppsto i dagene av svarte og hvite filmkameraer. Mens kameraet var sjeldne og folk behandlet i et fotostudio for å gjøre et enkelt skudd i familien. Når du hører at en profesjonell barne fotografering - er en kunst, ikke en telling av uttrykk overdrivelse! Barn er alltid uttrykksfulle og når du skal fotografere oppfører seg som naturlig. Profesjonelle fotografer må vurdere mange nyanser som er spesifikke for å fotografere barn. Evne til å ta hensyn til dem er grunnlaget for kunstfotograf og hans ferdigheter. Bare en mester av sine båter finne riktig tilnærming til barn og hvert bilde vil bli utgitt i best perspektiv!

   De mest hyggelige minner - fra barndommen!


   Baby bilder beholde de mest verdifulle: barna smile og minner fra sin barndom. Dette bildet er interessant å vurdere med sine barn, og gjennom årene - med barnebarn. Over tid blir de sanne familieklenodier. De mest vellykkede bilder kan ordnes i rammen og dekorere deres interiør stue eller soverom. En annen veldig god løsning kan være print album eller fotobok som inneholder de mest levende bildene.  
  Яндекс.Метрика