For normal funksjon av kroppen bør det gis tilstrekkelig vann. Ved mangel av ødelagte blod tilstanden forverres metabolisme, bremse ned alle de fysiske og kjemiske reaksjoner kan utvikle fordøyelsesenzymer juice og sunn prosess av svette. Derfor, for å sikre barnet, hvis legemer er spesielt utsatt for negative påvirkninger, blir antallet drikke - et presserende nødvendighet.

 Jo mer vann babyen?

 Barn under seks måneder er best å drikke morsmelk. Denne samme fôring mor bør ta vare på en tilstrekkelig tilførsel av vann kroppen din til melk var høy kvalitet og inneholder den nødvendige mengden av vann. Når en hetebølge kan bli ytterligere filtrert vann baby kokt vann eller kullsyreholdig mineralvann med spesielle barn. Med sju måneder eldre utvalg av drinker som du kan slukke tørsten barna, litt utvidet på grunn av frukt eller grønnsak juice. Men det er best å vanne babyen lagrer ikke juice inneholder mye konserveringsmidler, fargestoffer, tilsetningsstoffer og andre som ikke er i favør av stoffer og presset seg selv. Ikke gi barnet ditt juice konsentrat - sørg for å fortynne det med vann i forholdet én til én.
Slukker tørsten. Summer Drinks for Kids
I ti måneder kan gis elskede avkom hjem gelé laget av dårlige druer med et minimum sukker. Tranebær, tyttebær, etc. gi en sterk irriterende på slimhinnen i magen til babyen på grunn av gelé er best å mate barn. Med ett års alder kan barn drikke kompott av tørket frukt, eller snarere mottatt som følge av matlaging væske - du tørket babyen inntil det er bedre å ikke gi. Sukker bør tilsettes drikken på et minimum, ved å erstatte det i fravær av allergi honning. I tillegg, siden begynnelsen av mat når barnet ditt har å lære å spise potetmos og frokostblandinger, du kan drikke fruktkompott. Koker det må være absolutt ingen sukker og bruke bare én type frukt eller bær, ikke forårsake allergiske barn. Med et halvt til to år slukke tørsten barnet kan og med ikke veldig varmt og skjør te. Det er best å starte dating denne gutten ikke drikke direkte fra te og buljong av vill rose eller tusenfryd.  
 Vegetarisme - spørsmålet er ganske kompleks og tvetydig, ledsaget av et stort antall argumenter "for" ham og ikke færre argumenter "mot". Og hvis du respekterer deg selv du har rett til å bestemme hva du spiser, og at - nei, barnet bør definitivt gi den beste, nyttig og ikke frata det av essensielle næringsstoffer. Er det mulig samtidig heve deres barn som vegetarianer?

 I de få planteføde vitaminer

 Til å begynne, ser vi at sammensetningen av animalske produkter er ekstremt viktig vitamin B12 kan ikke hentes fra planteføde. Dette viktige vitamin som fremmer normal bloddannelse, dannelse av sunne nervefibre, intellektuell og mental utvikling av barnet. At avvisning av kjøtt, selvfølgelig påvirke nivået av hjerneaktivitet barnet og hastigheten av dens utvikling.
Barn vegetarisme
 En annen viktig vitamin som finnes i kjøtt - riboflavin eller B2. Denne sporstoffet spiller en viktig rolle i syntesen av legemet og spaltning av proteiner, fett og karbohydrater. Ved mangel på vitamin B2 normal metabolisme blir forstyrret, noe som bidrar til dens sårbarhet for mange sykdommer og infeksjoner. I tillegg er det kjøtt inneholder nok jern. Hvis barnet ditt får nok mat med jern i cellene vil utvikle anoksi, som det er dette stoffet bidrar til å spre healing oksygen til alle organer. Hvis barnet ditt forstyrret appetitt, han fort sliten, urolig søvn og vokser langsommere enn jevnaldrende - mest sannsynlig, er hans kropp jernmangel. Vanligvis er dette fenomenet observert med syv måneder gamle.

 Skriv inn kjøtt i kosten

 Innføre kjøtt (og fisk) i kostholdet til barnet trenger 7-8 måneder fra kylling og kalkun. Begynne å lære barnet ditt til å spise dette produktet gradvis, en ts mild kjøttretter. Hvis barnet nekter å egentlig alt kjøtt og spise bare velling og pyureshky - dette betyr ikke at han ble født "vegetarianer av natur." Denne atferden er en liten gourmet, ofte indikerer tilstedeværelse av kolecystitt, kronisk kolitt eller pankreatitt. Så ikke glem at mennesket av natur er altetende. Vi er ikke rovdyr, og kan ikke være fornøyd med bare ett kjøtt, men ikke planteetere - kroppen vår ikke innebærer arbeid på bare én planteføde.  
 I dag industrien produserer nok kvalitet radiostyrte modeller har gode kjøreegenskaper og god fart gjennom den kraftige motoren. Med sine små, men kraftige radioutstyr gjennomført kvalitetskontroll maskiner.

 Parametere av radiostyrte modeller

 Når du kjøper en bil radio bør ta hensyn til en rekke parametere som karakteriserer en bestemt modell. Blant dem:
 skalamodeller;
 type motor;
 Stasjonen;
 Påstander om.
 Skala modell av bilen viser hvor mange ganger mindre enn den opprinnelige. Forskjellige mål krever ulike skalamodeller. For eksempel, for å kjøre med et bord eller på gulvet i bilen egnet til omfanget av 1:24 og 1:14 for mer alvorlige hendelser egnede modeller 1:10 1: 8 og 1: 5. Av typen motorer er radiostyrte modellbiler med elektrisk og ICE (forbrenningsmotor). Først tryggere arbeid lydløst og er egnet ikke bare for gaten. Sistnevnte er å foretrekke å bruke bare gaten fordi de mer forurensende. Disse motorene er ofte installert på lastebiler og SUVer. Etter type og formel kan skille om racing og off-road modeller. I gatebiler ofte kjører beltet tilbake, og stasjonen firehjulsdrift SUV. Ikke rolle utseendet på modellen kjøpt, men hvis spesifikasjonene endringen er vanskelig, er det lett å arbeide med design, med klistremerker, spoilere og fôr. 

 Typer av radiostyrte modeller

Radiostyrte modellbiler og deres funksjoner
 Til tross for det enorme utvalget, kan alle modell biler på radio deles inn i to hovedtyper: utendørs og innendørs. Av "street" modeller inkluderer:
 biler for rally;
 maskiner for vei (rally) løp;
 Lastebiler til ICE;
 RC utstyr;
 RC buggy;
 off for racing;
 monstre-veis.
 Hvis du kjøpte et leketøy for barn, er det best å velge en modell beregnet for rom. Det vanligvis maskin på fjernkontrollen, som du kan arrangere et løp i rommet på gulvet og selv på bordet. Omfanget av denne "mirakel" er liten - 1 til 24 eller 1 til 12 motortype - elektrisk. Administrere lignende modell kan barn i alderen 5-6 år. Moderne leker radio ganske sterk, så føler tåler noen eksperimenter selv den mest rastløse barn, og forsiktig vare på dem er nødvendig.
 God gave for eieren av bilen - en liten modell, hvis lengde ikke mer enn flaten. Det er også et utvalg av racing biler Premium forskjellige konfigurasjon og system som ligner på en ekte sportsbil racing. RC modeller vil ha nytte av å tilbringe tid utendørs, og du vet nøyaktig hvordan å ta barnet på ferie. Det vil ta år og muligens i fremtiden barnet ditt vil engasjere seg i bygging av radiostyrte modeller.  
Eksemplar menyen babyen åtte måneder

 Babyen ernæring nært knyttet til sin utvikling. Siden 8 måneder barnet begynner å lære ulike mat smak og tekstur. Dette mange barn begynner å bli interessert i forskjellige slags ting og små ting. Gitt disse nye evnene til barnet, kan du gjøre prosessen med å spise et variert og interessant.

 Funksjoner menyen babyen åtte måneder


 Siden åtte måneder baby spiser mer varierte, nye produkter. Dietten vises ost. Denne osten gjøres best ved å kjøpe melk eller mat. I ost for barn industriell tilsatt sukker, som ikke trenger babyen. I eksemplarisk menyen inneholder babyen 8 måneder kjøtt og fisk.
 Alle nye produkter inn kosthold barnet små porsjoner, og starter med en halv teskje. Hvis barnet ditt ikke liker et produkt, er det best å sette det på den tiden. Deretter prøver igjen i små barn smake endres ofte. Kjøtt og fisk gi barnet mashed. Bedre bruk av marin fisk, det har mer verdi for barnet og vitaminer; la det to ganger i uken.

 Meny barn åtte måneder


 Selvfølgelig, vi bare gi deg en grov meny babyen 8 måneder. Gjør barnet ditt en full meny vil du kunne, gitt hans smakspreferanser.
 Morgen og kveld er best igjen babyen morsmelk eller tilpasset blanding, avhengig av om barnet ditt er ammet eller flaske-matet.
 Den andre fôring, melkeprodukter eller meieri-fri frokostblandinger, frukt puré og en halv eggeplomme.
 Mellom andre og tredje fôring kan gi barnet ditt fruktjuice.
 Tredje fôring: Grønnsakssuppe med most grønnsaker eller mashed grønnsaker, kjøtt eller fiskesaus, brød, matolje - en halv teskje.
 Fjerde fôring, ost, saus, cookies.
 Mellom den fjerde og femte barnet foring er også mulig å gi fruktjuice.
 Det er menyen kan se grovt babyen åtte måneder, men husk at i hvert tilfelle menyen består strengt individ.
 Siden åtte måneder kan du lære barnet ditt til å drikke fra en kopp. Barnet ditt vil være glad for å lære nye ferdigheter og ikke bekymre deg, hvis først vil det kaste løpet væske eller flom tabellen. Gradvis, med din hjelp, vil han mestre nye fag.  
 Nyfødt baby krever konstant oppmerksomhet og mors omsorg, og nyfødt omsorg gutten har sine egne særtrekk. Den er basert på flere faktorer som, først av alt, må du vite den unge moren ikke å få panikk uten grunn.
Funksjoner vare på den nyfødte gutten

 Ungen i de tidlige dagene av å oppleve seksuell krise fordi overskytende mors hormoner kan føre til midlertidige behov uten innblanding utenfra hevelse i pungen. Ikke bekymre deg om mangel på testiklene for temperaturdifferanse de skjuler i lyskekanalen. Normen er en manifestasjon og fysiologi som fimose - Lukk penis forhuden, som må gå alene i 3-4 år, ellers må du vise gutten urolog. I løpet av de hygieniske rutiner som benyttes krem ​​på penis nyfødte testikler, pungen og perineum behov uten å bruke tynt lag med pulver for å ikke dannet klumper som skadet barnet øm hud.
 Unnlatelse av å overholde de grunnleggende reglene for hygiene og omsorg for gutten på den første dagen for hans fødsel kan føre til ulike problemer av mannlige i sitt voksne liv. Ifølge urologer fundamenter menns helse i fleste tilfeller er lagt i tidlig barndom og mangel på grunnleggende kunnskap til unge mødre fører til det faktum at de ubevisst undergrave helsen til sine barn. Feilaktig og manglende omsorg for en nyfødt gutt alltid går betennelse i kjønnsorganene til et barn. For å unngå dette, bør du:
 •  bading under prosedyren (eller kort tid etterpå) forsiktig skyve tilbake forhuden og gni forsiktig glans penis fuktig bomullspinne;

 •  gjennomføre endrings bleier hver tredje time, pidmyvayuchy barn rennende vann;

 •  obligatorisk sjekk forhuden gutt om natten for å unngå opphopning av smegma - tvorozhystoy masse som i store mengder er en god grobunn for bakterier.

 •  Like viktig i denne perioden har klær for gutter. Det bør alltid være ren, ryddig størrelse (i alle fall ikke lukke). Etter sterk ukutuvan på sart hud av baby bleie utslett kan vises på perineum, penis og pungen, noe som negativt påvirke helsen hans.

 •  Bleier - ja eller nei?


   Bleier har kontroversielle synspunkter. Noen uttalelser de overopphetes kjønnsorganer, noe som resulterer i forstyrret naturlige prosessen med dannelse og utvikling av sperm. Selv om resultatene av undersøkelser bemerket en svak økning i temperaturen (over 2 grader), ikke påvirker utviklingen og funksjonelle trekk av kjønnsorganer. Faktisk er det bevist at modnet generasjon av barn har vokst med hell i bleier egne barn blir født. Det eneste som i dag er alarmerende er den høye prosentvise veksten av primær mannlig infertilitet. Derfor erfarne eksperter anbefaler å redusere tiden et barn i bleier til lav. Ikke helt gi opp bleier og i tilfelle av allergi mot dem, nok til å endre av produsenten og rett til å velge sin størrelse. Spedbarn med allergiske problemer perfekt "system av naturlige stellebord" som er preget av sin miljøvennlighet og effektivitet, men utviklingen vil kreve ekstra tid. 
  Funksjoner vare på den nyfødte gutten

 •  Oppsøk lege hvis nødvendig:

 •  utseende på babyen rødhet, hevelse og smerter i pungen;

 •  etter kusma (kusma);

 •  identifisere hevelse, rødhet og hevelse medlem, problemer med vannlating, hvis ikke lukket hode forhuden.

 •  Under puberteten gutter fimose kan forekomme i tillegg til disse abnormiteter, Hydrocele, kryptorkisme og balanoposthitis. Å gjenopprette helse trenger medisinsk behandling og tilsyn urolog.
   Etter å ha lest de ovennevnte forslag kan unngå ubehagelige konsekvenser, og lære å ta vare på en nyfødt gutt. Noen med en sunn baby bringer alltid foreldre bare glede og lykke.  
  Яндекс.Метрика