Hvis du føler deg syk i morgen, det er en ubehagelig reaksjon på sterke lukter, og testen viser to lyse band, vi ønsker deg velkommen, du - gravid!
 Selvfølgelig er alt dette ganske overdrevet, kvalme, og selv oppkast mer kan ikke være lett døsighet og tretthet - det er lett skjønt toxemia, trist som det kan være, møtes hvert sekund av fremtidige mødre.
Som graviditet toxemia kan kjempe?

 Dette fenomenet kan ikke kalles en sykdom, spesielt i mildere former fordi de fleste gravide kvinner, ignorere det og tror at kvalme og oppkast - det er normal tilstand av enhver kvinne som er i en interessant posisjon.
 Ja, det er sant, og her viser det seg, kan de viktigste symptomene på toksisitet kontrolleres, og vel, så det er ikke nødvendig å tåle alle de tingene som overskygge begynnelsen av svangerskapet.
 Vanligvis de første symptomene på tidlig toksisitet oppstår 5-6 uker interessant stilling, men det også skjer allerede ved første forsinkelse av mensen følte kvalm og svimmel.
 Noen jenter sier at den første dagen etter ubeskyttet samleie oppleve alle gledene av tidlig toksisitet, men ekspertene si med sikkerhet at dette ikke kan være. Dette virkninger eller forgiftning av kroppen, tretthet syndrom eller selvhypnose, vises det spesielt lyse jenter som er redd for å bli gravid.
 Forresten, den virkelige morgenkvalme, noe som skjer på riktig tidspunkt, kan også vises kun på grunnlag av selvhypnose, spesielt damene som nasluhalysya fra mødre og bestemødre, "som de er syke og kvalm under svangerskapet."
 For slike tilfeller til og med psykologer hjelpe takle fremtidige mødre psykologisk tilstand.
 Vanligvis alle symptomene opphøre til 12-13 uker, og alle de problemene er glemt som et mareritt. Men det finnes tilfeller der en kvinne plaget av toxemia under alle ni måneder, eller, enda verre, i de senere stadier der mellitus (sent og en forferdelig versjon av toksisitet, som krever behandling).
 Hver kvinne i familien veien dit eier individuelle sett med metoder som bidrar i kampen toxemia av svangerskapet.
Som graviditet toxemia kan kjempe?

 Selvfølgelig, det er mødre som er heldige og symptomer på fenomenet de ikke føler seg i det hele tatt i løpet av svangerskapet, som er normal tilstand.
 Hvordan å forstå alt dette? Ekte eller helt bli kvitt denne ekle tilstand, eller finnes måter som gjør at det å unngå? Hvordan toxemia tatt og hva det betyr? Alt dette og mer vi prøver å avtale med deg.

 Hva er toxemia og hvorfor det skjer?


 De viktigste symptomene på tidlig toksisitet find: kvalme, svimmelhet, oppkast, irritabilitet, vekttap, dårlig humør og søvnighet.
 Selvfølgelig kan alle veldig individuelt, noen gjøre en kvalme, og noen kan plage konstant oppkast flere ganger om dagen, som vanligvis er ubehagelig.
 De fleste eksperter mener at fenomenet i spørsmålet ikke kan betraktes som en sykdom fordi det krever spesiell behandling, i tillegg til riktig kosthold og livsstil.
Som graviditet toxemia kan kjempe?

 Likevel, hvis du føler at hver dag tilstanden verre, oppkast bare øker antall ganger vekten begynte å raskt avta, så se en lege umiddelbart, som sjelden skjer uten intervensjon spesialister ikke kan takle .
 Inntil nå har ekspertene ikke er enige om en felles mening, hvorfor det Toxicosis hos gravide kvinner. Noen mener at dette er et resultat av hormonelle endringer i kroppen: i de første 5-6 ukene av aktivt å danne fosteret, dets organer og nervesystemet.
 På denne tiden moren ikke brukes til en slik tilstand, oppfatte fosteret som et fremmedlegeme, prøver å rive bort alle måter, som et resultat av den vordende mor alltid føler seg uvel og alle de andre symptomene.
 En annen teori forklarer dette faktum er noe annerledes: i de første 16 ukene med frukt aktivt dannet morkaken, som hjelper ham spise beskytter barnet mot negative påvirkninger.
 Ved tidspunktet for sin fulle modenhet, er den kvinnelige kroppen beskyttet mot metabolske produkter som skiller seg barnet, forårsaker forgiftning. De mest følsomme individer reagerer på lukten, smaken av mat og til og med lyder, oppfatningen er i endring, og påvirke denne tilstanden er vanskelig.

 Toxicosis kan være farlig?


 Det er normalt hvis det er rimelig oppkast: ca 4-5 ganger i løpet av dagen. Vanligvis er dette ikke påvirker barnet og vekttap, mor kan fortsette normal aktivitet.
 Hvor farlig hvis oppkast utvikler seg til et høyt nivå - ca 10 ganger om dagen, vanligvis i en tilstand kvinne mister vekt og dehydrering kan forekomme, noe som er farlig for fosteret.
 I slike tilfeller trenger øyeblikkelig sykehusinnleggelse. Men slike situasjoner er svært sjeldne, slik at ingen trenger å igjen jukse sine medmennesker, ikke glem morgenkvalme kan være psykologisk fiction!

 Hvordan takle kvalme under svangerskapet, medisin og folk rettsmidler


 De fleste eksperter og leger anbefaler dette området for å overvinne seg selv og prøve å holde ut de første tegn på toksisitet. Hvis kvalme og oppkast ikke gir hvile, så du bør prøve å ta affære.
 Først bør en gravid kvinne huske at brudd på dagen og stress kan forverre symptomene, så er det viktig å ofte gå, sove så mye du vil. Hvis du jobber, ta fri, god vidisplyatsya og vidlezhytsya.
 Det er viktig å huske på at det å spise riktig og sunne produkter reduserer symptomer ubehagelig fenomen.
 Denne mekanismen kvinnelige kroppen gjerne hjelpe, påpeker han fremtidig mor hva han vil ha mer, og viktigst, hva den mangler. Vanligvis oppstår i gravid aversjon mot all skade, alkohol, nikotin og lukte kaffen.
 Eller annen måte å bekjempe kvalme, prøv å velge en frukt eller lukte at lukt er din smak eller redusere kvalme, for eksempel, kan det være en sitron, syltede grønnsaker og aromatiske oljer.
 Kode bestemme alltid bære den med deg og, om noe, ta fordel. Husk hvor mye du skal drikke svart te kan erstattes med friskt vann med sitronsaft hjelper også noen ganger grønnsakssuppe.
Som graviditet toxemia kan kjempe?

 Ved tegn på toksisitet spesielt blande seg inn i morgen, er det en god måte: ikke hoppe ut av sengen en gang våken. Før du får opp, drikke en kopp te eller spise et stykke brød, knekkebrød eller en banan, en liten løgn ned, og bare da få opp. En annen velkjent folkemedisin - en spiseskje honning resorpsjon.
 I ekstreme tilfeller kan du bruke spesielle medisiner, de vanligvis er av vegetabilsk opprinnelse og har ikke tid forventningsfull mor og barn. Før du bestemmer deg for å ta dette skrittet, bør du rådføre deg med legen din, er det at han foreskrive deg noe annet.
 For å glede barna sine nye leketøy, ikke nødvendigvis den første til å kjøre på det nye kjøpet, viser det seg, kan det være ganske enkelt å lage dine egne hender. Du vet sikkert at dukken er en av de eldste typer leker, og selv om først de var gjenstand for tilbedelse av gudene, over tid, barn håndtere deres fortsatt slått i favoritt leker.
Hvordan gjøre hendene fin dukke?

 De første dukker ble nevnt i egyptiske manuskripter og ekte produkter ble funnet i antikkens Hellas, hvor slike produkter er laget spesielt for barneselskap.
 De var en av tre figurer som skjærer og dekorert med maling og leire perler. Fille dukker er utbredt fikk akkurat det samme i slaviske land der de var ikke bare leker, men hele idoler og rituelle gjenstander.
Hvordan gjøre hendene fin dukke?

 Jeg må si en stor takk våre praprababushki hva kunsten å lage hjemmelagde fille dukker ikke går tapt og hardnakket vedvarer, og til å plukke opp momentum i popularitet og interesse blant folket.
 Det faktum at de ordinære bondefamiliene ikke hadde råd til å skjemme bort sine barn og store navn designer produkter fordi min bestemor og min mor gjorde hjemmelagde dukker fra skiftene som tidvis omgjort til kunstverk.
Hvordan gjøre hendene fin dukke?

 Hemmeligheter og produksjonsmetoder gått ned fra generasjon til generasjon, nøye bevoktet og supplert med nye ideer. Moderne håndverkere, basert på mange års erfaring fra våre forfedre, som skaper en helt unik mesterverk og kunstverk som er enda noen ganger deretter selge for store penger.
 Selvfølgelig har vi ikke tilby en slik seriøs tilnærming til virksomheten, men hvis du noen gang prøvd å sy et slikt leketøy, kan det neppe forbli likegyldig til slikt fascinerende verden av håndarbeid.
 Lag en Barbie dukke med sine egne hender, spesielt slik som vi pleide å se i butikkene, ikke vil fungere: det er at du ikke trenger spesialutstyr og prosessteknologi.
Hvordan gjøre hendene fin dukke?

 Men tro meg, hjemmelaget skjønnhet, som passer all din kjærlighet og sjel er forskjellige slags sjarm og ynde, disse puppe er interessant ikke bare for barn, men for voksne som stilig og svært interessant hjem innredning.
 I tillegg kan du selv lage slike verk som er særegen natur talisman og hjem healer: i sy-tallene innebygd i en spesiell følelse, og medisinske urter som er sunnere hjem luft. Her er de svært forskjellige og uvanlige kreasjoner laget av hender, alltid er ekstremt energi.

 Hvordan kan jeg lage en dukke fra skrap materialer?


 Det hele kommer an på hvilke konkrete tall du ønsker å spille, fordi det er så mange varianter på produksjon av noe som krever dens elementer og verktøy.
 For eksempel kan du lage en dukke av papir som, faktisk, det enkleste alternativet gamle strømpebukse, garn, stoff, strå og andre ulike komponenter!
Hvordan gjøre hendene fin dukke?

 Avhengig av produksjonen som du får en rekke verk for å være påfallende forskjellig fra hverandre. For eksempel, en dukke av papir eller papp er ganske enkel: hvis du tegner godt, deretter Tegn din silhouette tallene, deretter forsiktig skjære langs konturen.
 Å dukke raskt potrepalas ikke, er det bedre å holde seg til papp og kutte ut igjen på banen, så det vil vare lenger. Vanligvis kan barn nysgjerrig forkledning og forvandle deres kjære, vil det ha å trekke noen pyntegjenstander, også beskrive konturen av figuren.
Hvordan gjøre hendene fin dukke?

 Forresten, omtrent det samme sekvens som brukes til å lage dukker fra gamle nylonstrømper eller sokker fra rammen. Skjær med tykke pappfigurer av - armer, ben, hode og overkropp. Tight hudfarget strømpebukse dem, så puppen erverve ønsket farge.
 Fikse dem på baksiden av hver figur tråden så hemmelighet masker kombinere delene sammen. Som du kan se gamle strømpebukse kan ikke kaste bort, og bruke dem for en slik nyttig og spennende ting. Fortsatt trolig mer interessant å lage tredimensjonale figurer - og de holder hender og behagelig på sokkelen kan plantes.
 For å hjelpe deg igjen kan komme alle de samme nylon strømpebukse, av tallene må stappe vatt, koble til, og deretter tenke på utseendet på puppen.
 Øynene kan erstattes ґudzychkamy, munn maling eller brodere fargede tråder. Hår vanligvis laget av ullgarn som i hemmelighet sydd sting, eller du kan bruke et lommetørkle figur eller en søt lue.
 Det neste elementet - odezhki skape attraktive fordi, på mange måter, er det tydelig karakter og bilde av produktet. Her kjenner grensene for fantasien ikke slutten, satt på sin favoritt og populære kjoler, aftenkjoler, dresser eller fine tema antrekk.
 Forresten, er dette muligheten til å lage dukker for å reprodusere ansiktsuttrykk og karakter figurer som nylon perfekt eksponert for komplisert å sy.

 Tilda dukke. Hvem er det og hvordan blir det gjort?


 Nylig blitt ganske populær karakteristisk puppe, som vanligvis kalles - Tilda. Alle tall er forent av en felles funksjon: Tilda dukker absolutt neemotsiyni lage det på ansiktet ditt med bare øyne-perler.
Hvordan gjøre hendene fin dukke?

 Det fine med denne dukken som alle kan tenke ut sin historie og følelser av denne bemerkelsesverdige figur. Å sy et mirakel, vil du trenge de riktige mønstre som er ganske lett å finne på internett, må du passe på materialet for stuffing - polyester eller bomull.
 Husk at de mest nøyaktige og vellykkede tall kommer først når du sshyvaete elementer manuelt, i stedet for å bruke en symaskin.
 Poshyvshy kroppen, ikke glem å forlate ikke sydd opp og ned håndterer å dukke det lettere å slå ut.
 Mest på noen måte lage dukker - prosessen med å lage klær, fordi du ikke kan begrense deg til ingen grenser. Lag en dukke Sonia i kveldsdrink og nattkjole eller søte dukke damer i pen sarafan og panser. Du kan selv lage figurer som skal vise bilder av noen film eller tegneseriefigurer.

 Der dukker leve?


 De fleste barn elsker å spille ikke bare dukker, men å skape for dem et liv og historier om disse tallene virkelig blir levende.
 Her er de nødvendige tilleggs gadgets for å bidra til å realisere drømmer og fantasier av ditt barns liv, men igjen, dette betyr ikke nødvendigvis kjøre til butikken.

 Hvordan å lage et hus for dukker, møbler, slik som en seng eller duker, sko eller smykker, fordi vi ønsker å ha pet det var som i det virkelige liv!
 Ikke bekymre deg hvis du er i harmoni med sine hender, mye kan gjøres uavhengig, fristende i denne prosessen, og barnet som fremmer finmotoriske ferdigheter av hender, og selvfølgelig, fantasi!
 Det beste alternativet - det er faktisk satt sammen et ordentlig hus med kryssfiner eller tynne plater: Tenk planlegging, plassere detaljene, og deretter gjøre det!

 Husk at du bør få en side-visning av barnet var komfortabel bruk av din kreasjon. Obkleyte veggen ved vegg, gulv og kaste biter av linoleum sannsynligvis noe sånt zavalyalosya renovert.
 Alternativ enklere - utstyrt hylle eller gammel pappeske, det skleyivshy etasjer og rom fra resten av styret. Som du vet, det er alltid et sted for kreativitet og fantasi, så alt er i dine hender!
Яндекс.Метрика