Som opprinnelig bemerket bursdagIdeer for alle årstider
Hvordan og hvor du skal markere hans fødselsdag svært uvanlig sommer, vinter, høst eller vår?
Winter. Hvis han "faller" i vinter:
Blant snihovychkiv! Lenge siden du skulpturert denne skjønnheten? Selv om lenge .... Så du har en fantastisk anledning til å huske hvordan det gjøres. Snømenn blind slik at de dannet en stor sirkel og romslig. I denne sirkelen, og vil du være i stand til å feire en bursdag.
Ski. Betingelser for venner å gå med deg til steder der du kan trygt gå på ski. Dette alternativet vil passe deg hvis dine kjære venner vet hvordan å ri dem.
I skogen. Spydene, brann, gitar .... Hva en skjønnhet! Og denne skjønnheten varmer ikke bare brannen, men hun obstanovochka.
Den "nål". Du lurer sikkert som med alle materyalchyka bygge dette hus og hjem. Lese instruksjon av sin bygning og prøve å bygge noe sånt. Som nålen er ikke nok plass? Utelukker! Sett nålen i det for alle.
På et hotellrom. Det er bedre å fjerne suite. En som du aldri ville løftet en normal dag. La det vil koste deg en pen penny, men i stedet vil du huske denne ferien for alltid.
Under treet (under trærne). Hvis denne dagen - bursdag) ved utgangen av februar, kan du ikke fjerne en festlig juletre. Det er en ganske tree - et viktig element for å hjelpe dekorere uvanlig ferie.
Skøyter. Og hvorfor, faktisk, for ikke å nevne ferie sin på skøytebanen? Alle vil være fornøyd med denne ideen!
I lymuzynchyke. Assosiert med bryllupet? Bursdag - dette er dagen som er verdig en slik ære! Det er bedre å velge en liten hvit limousine, ikke Chornenka. Enig i at hvit limousin er en litt mer elegant ....
I nærheten av peisen. Wow, hvis peisen er plassert i nærheten av vinduene. Vel, hvis dette ikke er kunstig stein (elektrisk) og en ekte! Roztashovuytes på gulvet (hvis det er teppe eller gulvet - oppvarmet og nyte festlig atmosfære.
På en stor snøfonn. Driver av enorm størrelse, forresten, kan du erstatte den enorme snø fjellet. Du kan (på toppen drift) arrangere stoler, sette et bord og begynne å feire den fantastiske ferie!
I alle varme land. Fly til hvilken som helst øy! Ikke bli forvirret av det faktum at så gjorde, og fortsette å gjøre mye. Det som teller er at du ikke glemmer kameraet.
I en varm og koselig leilighet. Du vil få en "høy" er av oppfatning at gaten er veldig kaldt, og hele leiligheten fylt med varme. Dette alternativet er egnet for folk som ikke ser på ham med noen vanlig.
I fiske. Ideen - fantastisk. Likevel er det nødvendig å være forsiktig! Sjekk isen (istykkelse) for å unngå ulykker.
Sommer. I sommersesongen:
I havet av blomster. Samle inn penger til mange blomsterbuketter. Kjøpe like før bursdagen hans. Disse blomstene dekorere stedet hvor du planlegger å tilbringe en ferie, en ferie galla kveld og natt.
I stor og romslig båt. Du kan også leie en båt, hvis båten er på langt nær! Utleiebåter - dyrt. Men kan denne morsomme oppstå. Venner (hvis de er trofaste og sanne) Dette vil ikke bli nektet. Nyt ferien til deg!
Turene. Den beste attraksjonen - et pariserhjul. Og etterpå kan du fortsette å ri og andre. Generelt være utrolig gøy!
Nær fontenen. Har du fontener på torget? Kjempebra! Så er det og gå. Men ikke ta noe alkoholiker. Dette alternativet innebærer "bezalkoholnost." Du kan kjøpe en masse juice og drikke.
I parken. Er du dette stedet ingenting sier? Et sted du ikke liker? "Inkluderer" alle tankeprosesser, slik at du kan huske mye.
Slottet. Redd for? Det er ikke nødvendig å kjøpe det! For noen tid, kan du ta den av som en vanlig leilighet. Vær forberedt på det faktum at prisen "bite" deg og din bevissthet.
Høst. Høsten året:
I et tog. Om sovende hørt? Deretter diskutere ruten med kjæresten, kjøpe billetter og gå på en ferie tur!
I skjønnhetssalongen. Hvorfor det? Du "drepe flere fluer i ett smekk" på en gang! Først slår du deg selv i superkrasavytsu og da .... du har lyst på vil fortelle deg hva du gjør!
I badstuen. Spesielt kult er dette fødselsdag, hvis du aldri har vært i en badstue. Plan "feiring" bare må bli født spontant.
Våren.
Hvordan å feire sin bursdag i løpet av våren året:
I trikken. Du ikke selv tror! Vi kan si at skjebnen til alle trodde for deg. Kan du tro at et sted for feiring - overraskelse - en gave av skjebne.
Blant gutter. Se hele listen over tallene i din telefonchik. Tror noen av dere ønsker å se i din herlig dag. Utgående kaller dem. Snart vil du vite hvem som vil komme til deg, og som ikke vil. Det første trinnet er allerede gjort! Det andre trinnet - utarbeidelse av ferien. Forresten, gutta bestemme selv over ferien!
På motorsykler. Først må vi kjøpe en motorsykkel eller noen de låne! Poenget er, du bare ri rundt i byen (med sine venner og venner, selvfølgelig). Stoppe deg favoritt og vakreste stedene i byen, snakke, skyting, dans, spise vkusnyashky ....
Blant jenter. Høne og hjort netter! Aldri så feiret? Nei? Så ... Du - en dobbel feiring! Bursdager og "debyutyrovanye" utdrikkingslag.
På taket av en vakker multi-etasjes bygning. Ganske ekstreme alternativet, men mange folk liker det. Kanskje han vil ha sympati. Vi må prøve å definere det.
I garasjen. Utstyre den med den nyeste stilen, kjøpe alt du trenger klar og invitere alle gjester. Bedre ikke si først at du kommer opp og skapt for ferien.  
Aktiviteter for barnas fødselsdagJeg skynder meg å dele med deg hvordan du kan ha det gøy bursdagen til barnet ditt. Dette programmet kan gjennomføres med barna vokse fra 8 til 10 år.
Bekymring blant barn noe i vår tid er svært vanskelig, så jeg anbefaler fra begynnelsen av spillet og bringe et element av overraskelse.
Vi hadde kjøpt ferie ballonger og små spiselige podarunochky. Det kan være hva som helst, og tyggegummi, og sang, og Chupa Chups. Sett dem i ballonger og oppblåst. På et møte hver gjest for hånd i en slik ball - selv om det tar en del i din glede og din ferie. Disse barna liker spesielt, fordi ikke bare gir barnet bursdagsgave, men han får en liten overraskelse.

Barn må ha noe å underholde, og for at jeg plukket opp fra forskjellige kilder her er spill:

Masquerade
Forberede seg på forhånd ark med tegning papir, blyanter og viskelær. La hver gjest tegne en maske selvfølgelig hjelp av voksne. Hvem ønsker å være en hund, kanin, noen Teletubbies eller Luntikom. La barna bestemme hvem de være, og når arbeidet er ferdig og masken er klar, kan du ordne konkurransen "Gjett hvem jeg er."

Favoritt godteri wrappers

Husk de små sjokolade, sjokoladepapir på som malte scener av russiske eventyr? Kjøp noen av søtsaker med forskjellige bilder og la hvert barn velge en sjokolade og en tegning gjette hva denne fortellingen, og hvis det kan, deretter fortelle historien. For hvert riktig svar barnet betrodd premie: - en eske fargestifter, en god viskelær, pennal.
Hva er skjult?
Voksne i rommet på forhånd skjule ulike suvenirer, pyntegjenstander. Spør gjester puslespill, den som svarte riktig, kan begynne funnet tyder premie i "varm" eller "kald".

Wonder poser

Foreldre Forhåndsbetaling ulike premier (fra blyanter, godteri, søte til brystvorten (i underholdnings), kan du selv sette løk, poteter, en brødskive, innpakket i papir (vi tok en avis), bandt garn til pakken. Før kampen skal henge hele lengden av tauet rom og henge poser på den. Men prøv å gjøre dem hengende i hendene på et barn eller en litt høyere slik at han kunne få. i prioritert rekkefølge bind for øynene barn gi opp en saks og et barn må føle pose med saks og klippe det. Premien det!
Dette spillet vanligvis fører en storm av følelser hos gutter.
Stoler
Dette er den mest favoritt og visst hele spillet. Stoler bør være mindre enn 1, antall barn. Spille musikk ... en gang er det en pause - barna må ta stolen. Dette er ikke nok - er eliminert. Og så det varer så lenge ingen gjenstår - vinneren. Vanligvis vi utlevere ham premien - en suvenir. Det mest interessante - at vinneren er ofte den samme (med sine egne observasjoner).

Mandariner

Trenger et stort antall Mandarin - 2,3 kg, 2 store plater. Alle deltakerne deles inn i to lag og hånd skjeen. kaste mandariner mandariner ... Nuzhnosobyrat skje uten å bruke hendene. hvilket lag sanket over - vinner - den mindre skje - det vanskeligere å samle inn. Spill elementære - men barna virkelig liker - som og deretter samle og telle.
Hva har endret seg?
Av gruppen av barn velge en. Barn bør nøye vurdere det - alle detaljer om klær, frisyrer ... Albuer rom, endre noe i hans klær eller hår - en annen kjole sokk, fjerne klokke hårnål belte ... - vise det til barna. De bør identifisere hva som er endret. Overraskende, barna nok et par sekunder - finne alt. Den første til å gjette - gå til et annet rom, nå noe endre det, etc.

Blyant på en snor

Ser stick tråd (helst Knitting) på 50 cm og en blyant - like mye som barn, to glass flasker øl (plast også passe, trenger bare å helle vann i dem, for ikke å falle).
Blyant festet med en tråd, er den annen ende en løkke, en løkke trekkes inn i denne pinne. Så noe sånt som en fiskestang.
Barna er delt inn i to lag. Oppgaven - for å få enden av en blyant i en flaske og slippe den blyant. Hvilket lag har gjort raskere - vunnet.

Frukt-string

Trenger prochnae langt tau, frukt - antall barn. Du må binde hver frukt på tau ca 40 cm. Barn bør prøve å spise grønnsaker uten å bruke hendene.
Epler, pærer - mye vanskeligere å bite hardere enn bananer.

Poteter i en skje

Du kan spille sammen hvis flere barn - for å dele dem inn i to lag. The Game - Den ene enden av rommet er tomme plater 2 i den andre - to fulle små poteter. Du må flytte håndfri en potet fra en bolle til en annen, som raskt vant han.
AT BAG
Dette spillet er interessant for barn 3-5 let.Vыbyraetsya noen leker - 8-9 stykker - de må være svært forskjellig - for eksempel, kube, kosedyr, retter, kopp og skål, dukke, ball, boks ... Dette viser barn så gjemmer seg i en pose. Barn bør være gjennom posen, famlende gjette at i deres hender, men du kan kjøre inn i håndtaket tillater.
Piggy
2 Tegn en gris hode ... I stedet for Nasse Nøff, stakk jeg tape. Baller av skum - tidig patch - stikke den andre delen av tape. Barn Blindfold, legge ved en kort avstand, spinn. Målet - pinne snute. Teamet befaler handlingene til spillerne - høyre, venstre, over, under ...
Du kan tegne en patch, ikke en pinne, så blanker griser trenger så mange spillere.

Hvem har mer vann

Trenger 2 flasker, 2 store plater med vann, 2 ss flasker er på stolen.
Barna er delt inn i to lag. Den første deltakeren går til flasken og prøver å helle vann inn i det med en skje, får 3 forsøk (3lozhky), deretter skjeen den passerer den andre deltakeren. Spillet kan vare veldig lenge ... barna strømmet fallende / stoppe spillet når som helst og sammenligne mengden av vann i både flasker.
Jeg satte flaskene i store bassenger, for ikke å gjøre noen pytter

Jeg håper at etter denne ferien, og dine gjester vil gå i godt humør! Prøve, som alle elementære enkel!
Яндекс.Метрика