Spill oppmerksomhet for barn 6-8

 Utvikling spill merk svært nyttig for utvikling av barnet ditt. Alle spillene er tilbudt av oss i bilder av oppgaven. Ozbroyitesya blyant og begynne å spille. Spillet er enkelt, men det er mer komplisert. Til mer komplekse spill besvart her.
 Spill på utvikling av oppmerksomheten i bilder

 Kamp 1


 Hver av disse elementene er noe ekstra. Sirkel de ekstra delene.
Spill oppmerksomhet for barn 6-8

 Game 2


 Og hver av disse elementene, men noe mangler. Matche hvert element med en manglende brikke.
Spill oppmerksomhet for barn 6-8

 Game 3


 Tror det skal være tom bur. Tegn hvor det ønskede bildet.
Spill oppmerksomhet for barn 6-8

 Spillet 4


 Franske keiser Napoleon døde nesten to hundre år siden på øya St. Helena. Vdyvysya i dette bildet med en hemmelig og finne keiser silhuett ved siden av graven.
Spill oppmerksomhet for barn 6-8


 Spill 5


 Kunstneren malte jakt etter dinosaur gamle mennesker, men gjorde fem feil? Sirkle dem.
Spill oppmerksomhet for barn 6-8

 Spillet 6


 På plenen vakre sommerfugler flagret sju. Men en av dem fløy. Sammenligne to bilder og finne ut hva.
Spill oppmerksomhet for barn 6-8


 Spillet 7


 Hva mirakel skjedde ikke i nyttårsaften! Disse bildene vasset syv forskjeller. Finne dem.
Spill oppmerksomhet for barn 6-8

 Spillet 8


 Hvis du spilte i "Battleship" er enkelt utføre oppgaver. Og hvis du ikke spille, lære! Jack laget tre skudd på skip Misha: ZH9 B6 og G2. Feire det var Misha og si at Bob skipet "såret" og er "sunk".
Spill oppmerksomhet for barn 6-8


 SVAR:


 Spillet №4
Spill oppmerksomhet for barn 6-8

 Spillet №6
Spill oppmerksomhet for barn 6-8

 Spillet 8
 Bob "sank" odnopalubnыy skip og "såret" chotyrypalubnyh.  
Spill utflukt for barn 3-4 år

 Interessante turer med et barn 3-4 år i ulike årstider.
 Barn 3-4 år interessert i stue og livløse naturen, egenskaper og kvaliteter av gjenstander, fenomener. De liker å føle, se og høre. Og alt de trenger å vite i bevegelse handlinger. Gå med barn - en god skole for deres utvikling. Tross alt, de trenger å utvide sosiale sirkel. Mange mennesker på gaten, animere og livløse fenomener i naturen. Så prøv å gå oftere med barn, la dem plass nysgjerrighet, oppmuntre deres aktivitet og uavhengighet.
 La dem vite at det er skyer som bilohryve hest som er ikke dårlig vær, og som forlot fotavtrykk i snøen.
 En, to, tre, fire, fem.
 Igjen, vi gå en tur.
 Vi tror vi kjegler
 Jeg samler bladene.
 Som en måte å bevege seg,
 Vi ønsker å vite nå.
 Hvor mange farger i regnbuen -
 Det er også nødvendig å vite.
 Hvorfor torden brøler,
 Vinden rører bladene,
 Hvorfor er vinter
 Under furu søte søvn.

 Sandy matlaging


? Tilby å gjøre med sand velsmakende informasjonskapsler. Pynt den med steiner, blader, bær. Holde en konkurranse for unge kokken - som dekorere den beste, og han vant. Ikke glem å behandle "cookies" dukker.

 Naughty leker


? Dersom barnet kan telle, la det teller til 20 og på den tiden du skjuler et leketøy: et tre, en busk, benk osv D. Da må han finne den. Kan du foreslå: "kald", "varmere", "hot". Du kan fortelle at leken er et emne som begynner, for eksempel lyden av "P" (stubben) eller til venstre, høyre (borte).
? Da har barnet skjuler, og du er ute etter. Det bør også gjøre deg et hint.

 Later gul flue


? Nahrebyte gaten to eller tre hauger av blader, be barnet å snu seg bort eller lukke øynene og gjemme seg i en av de hauger av leketøy. Et barn kan telle på denne tiden: ". En, to, tre, fire, fem - Jeg kommer til å se" Så vil det være morsomt å flytte alle hauger av blader!
? Husk å ligge på dem, samle dem tilbake i haugen. Lyd, forlater poshurshyte.

 Snø pyramide


? I vinter, ta tak i scoop på gaten og kutte snø nivå "byggesteiner". Hvis de spør hverandre, kommer snø pyramide. Du kan lage en pyramide, et barn - hans. Hvem pyramide vil ikke falle over og vinneren.
? Forestille seg hva annet du kan gjøre med de "byggeklossene"? (Benker, festning, teller, etc.) kan gjøres for å styrke boksen til disken - kaker av snø. Hvis dette beat, er det en fascinerende tur lang forsinket.

 Sand Castle


? I sommer, spør barnet å gjøre sand slott. La ham hjelpe deg. Konstruksjon beat. Bruk små leker, dyr og mennesker. Dette slottet prinsessen kan leve med sine dyrevenner, og så videre. N. Rollen som historieforteller. Drømmer. I nærheten av slottet du kan lage en blomsterhage, hold deg i sand kvister, blader og blomster. Nå å leke med andre barn.
? Og i vinter, gjør slottet festning av snø. Dekorere bygge flagg kan bruke soldater, biler.

 "Og himmelen Hire oss"


? Hvis din hytte er en grønn plen, spre et teppe og ligge på det med barnet ditt, Tenk hva lignende sky. Eller velge ett i skyen og se hvordan det endrer form og blir annerledes: det var som en bjørn nå som en båt.
? Synge sangen "Clouds, bilohryve hester". Hvis du tok ut et papir og fargeblyanter - fylle det du ser. Du landskapsmaler. Hans bilder da razveshayte bygge vegger.

 Sticks tegne i sanden


? Barn elsker å tegne en pinne i sanden, i snøen. Oppmuntre dem til å delta i konkurransen. Winner - Premie: blad eller snø brød av poeng bær.
? Du kan tegne bare to eller tre forhånds diskuterer hvem som har ansvar for hva. Få et panoramabilde.
? Eller male med farget kritt på fortauet.

 Frimerker


? Ta en tur på plastflasker med forskjellige diametre. På snø eller sand bunn med utskrifter kan få interessante bilder -. Stor eller liten blomst mosaikk spor, og fabelaktig fugl t D. Hvem vil komme opp med flere bilder av vinneren.
? Du kan spille spillet "fingeravtrykk" - gjett hvilken leketøy igjen et merke: ball, spade, bøtte, muggsopp, og så videre D..

 Snø butterfly


? Alle liker å ligge på snø i vinter! La barnet ditt til å legge seg ned i snøen og presse armene og bena fra hverandre. Få omrisset av en sommerfugl. Vil bare dorisovat hennes øyne og antenner, og snø bilde klar. Og hvordan gjør omrisset av blomsten? (Ta snøen og snurre rundt ham, berøre føttene.) Trees? Kolobok? Dreams! Oppmuntre barnet i hennes fiksjon. Premien velge selv.

 Detektiver


? Mange spor i snøen, footprints hunder, katter, voksen, spor av ski, sleder, dekk og så videre. D. På turen Play detektiver. Du kan selv ta et forstørrelsesglass. Hvem er mer lagt merke fotspor i snøen, og han vil være sjef detektiv. Gi ham en kikkert eller kamera - ekte eller ikke, bestemmer.
? Hvis blandet spor, hvordan vet du hvis de er? (Opprinnelig av drift passert en mann på hans sti da noen gikk på ski og så videre F..) Og du kan gå på ski i fotsporene til know som gikk - et barn eller en voksen? Og hvis du tilbyr barnet ditt "smøre" bør foten, og dermed øke den i størrelse - det tok Bigfoot eller onkel Steve?

 Mosaic


? Å gå til stranden, ta med en stor mosaikk, med den kan du lage interessante mønstre på sand. Hvis et barn ikke kan - hjelp. En hånd ham en "mikrofon" - la ham gi hans navn mønster og snakke om det. Han er en arkitekt ved åpningen!

 Robot


? Oppmuntre barnet til å bli en robot. La ham enkle kommandoer: tre skritt frem, to skritt til høyre, tre til side, sitte ned, stå opp. Lage enkle instruksjoner, for eksempel for å fjerne snø fra benken. Dersom roboten er galt - svikt av programmet, er det nødvendig å reparere.
? Arbeidet kan være deg. Og hvis et barn vil gi deg kommandoen "løgn"? Du kan også krasje programmet!

 En, to, tre - løp


? Du gikk utenfor, og det er kult? Arrangere konkurranser pobihayte rase til treet til gjerdet og så videre. N. Start for å kjøre bare etter ordet "run". Ellers må starte på nytt.
? Arrangere mini lommelykt, må hver deltaker løpe til sitt emne, plukke den opp og kjøre tilbake til startstreken. Hvem kom først vinneren.
? Komplisere spillet. Sette to objekt og be deltakerne om å flytte dem en etter en til startstreken. En dommer på dette tidspunktet kan vurdere, for eksempel, til 20. Alle som hadde - en medalje.

 Krabber fighter


? Husk diktet "Tarakanysche." Be barnet til å sikkerhets bort som kreft, ikke snu seg og ikke komme borti objekter; gå, heve høy føttene som Heron; ri som hest; jag som en gepard; gå som en bjørn; hoppe som en kanin, ekorn; gå store og små, trinn stiger (som et tau); gjøre hopp; hoppe på plass og går fremover på en fot; lateral løp galopp; gå med øynene lukket og så videre d Or, barnet ønsker å kjøre og knurring -.. alt er tillatt.
? Disse øvelsene utvikle koordinasjon og fantasi.

 Hvor nål, tråd og det


? Et barn går opp til deg, du - nålen, han - tråden. Hvor du er, det var han. Prøv å forvirre ham, vind dramatisk endre hastighet, retning. Minyaytesya roller. Du kan synge sangen: "Vi kommer, kommer, kommer", "God streife lys av godteri kinn" andre.
? En god vinter play game "i sporene." Kom rundt trær, benker. Også minyaytesya roller.

 Ulike produkter


? Stående ved siden av butikken, spør barnet ditt å gjette hva som brakte dagligvarebutikk Machine: grønnsaker, brød, rent vann og så videre D. Spør hvordan han gjettet.? Kanskje bilen er reklame; kanskje han fast bestemt på emballasjen?
? Spille spill "Spiselige lyder": husk melkeprodukter som begynner eller i navnet som er, for eksempel, lyden "M" (melk, smør, rømme, etc.).

 Ører på toppen


? Fest øynene og be barnet å nevne lydene han hører (vindstøy, horn sirene ambulanse, kvitrer fugler, knirkende dører og t. D.). Jo mer han ville kalle den bedre.
? Hva om konkurransen? Nå antar du og telle antall sjetonger som hver deltaker får for det riktige svaret. Hvem har mer av dem, får han en premie.

 Bыstronom


? Foretar et kjøp i butikken, spør barnet ditt å finne selge visse produkter, brød, meieriprodukter og så videre. D. Spør hvordan han fant dem. Gi ham penger, kan han betale kontant for kjøpet, vil endre seg. Gi ham en sjanse til å føle seg som en voksen.

 Prognosemakere


? Flytt gate turntables, stick-shurshalochku tom plastpose, kalender av natur, hvor du viser skjematisk ulike atmosfæriske fenomener. Spille til prognosemakere. Finn ut hvordan været i dag overskyet, vind, sol, med nedbør og t. E. Spør ordninger å velge mellom vær nødvendig. Finne ut om det er vind, hvilke krefter som måte å blåse. Og for å hjelpe deg med dette spinner, stick-shurchalochka, trær, gress, og folk har på seg t. E.
? Spør "prognosemaker" i at det kan råde barn til å spille i sol, overskyet, regnvær? (La solstråler, kjøre under paraplyen, vurdere snøflak på mørkt stoff og så videre F..) Når skal lage fargede bånd - i vindfullt vær eller rolig? Når man skal gjøre en lommelykt? La barnet velger sine eksempler. Oppmuntre ham ved overraskelse.

 "Red-det er ingen måte"


? Gå til krysset med barnet, se trafikklysene. Sjekk om oppfølging trafikkreglene brudd teller, hvis noen. Husk diktet:
 Rød - ingen passasje.
 Gul - advarsel.
 En grønn sier:
 "Kom, passasje åpen."
? Se bevegelsen av kjøretøyer på veien - det er ensidig eller bilateral, hvor mange rader av biler gå? Hvilken bil skal passere? (Ambulanse, brann lastebil, bil trafikkpoliti, redningstjeneste).
? Hva mer - biler, busser eller varebiler? Hvordan oppføre seg på bussholdeplassen mennesker står i kø og venter på transport? Be barnet til å fortelle deg om de veiskilt som han har kjent avklare nye verdier.
? Spill spillet "Guess-ka", som gikk i ambulanse, brannbil (lege, brannmann).

 Rød, gul, blå


? Når du går nedover gaten, spør barnet ditt til å navngi objekter av en bestemt farge. Eller han kaller, for eksempel elementer i rødt og blått deg. Hvem er mer merke til vinneren. Men av og til gi etter for det.

 Zvuchalochky


? På vei til barnehage, butikk nøye titt rundt og kalle ord som starter, for eksempel lyden "før" - skøyter, kølle, lønn og t E. Du kan hjelpe barnet ditt, men hvis han ikke ønsker å hjelpe ham, ikke gjør det. . Feil - trekkes poeng. Hvem bedre ringe vinneren. En premie er en pakke med overraskelser som du alltid er for hånden.

 Matematiske gåter


? På turen telle alt. Hva mer - store eller små hus, poppel eller bjørk, barn eller voksne, høy eller lav trær, benker og sandkasser, gamle eller nye hjem?  
Яндекс.Метрика