Sunn baby søvn

 Hvordan sikre en sunn baby søvn


 Vi slår til praktiske råd for foreldre som har barn har problemer med å sove. Fra denne samtalen, tilbud om å ta hensyn til viktige detaljer.
 Jeg tror du har lagt merke til at vi bare kort berørt tilfeller av komplekse system sykdommer i nervesystemet. Selvfølgelig, kan drømmen om barn med alvorlige diagnoser også ha misdannelser. Men i slike situasjoner, forstyrret søvn er fysiologiske og anatomiske røtter er ikke midlertidig og kronisk. Disse søvnforstyrrelser behandles sammen med den underliggende sykdommen og glattet med utbruddet av total remisjon.
 Vi er interesserte i hovedsak søvnforstyrrelser hos barn skyldes:
 - Altfor emosjonell reaksjon på visse situasjoner;
 - Innflytelsen av miljøet (magnetiske stormer, trykkfallene og klimatiske temperatur);
 - Fysiologiske faktorer ("hazykamy" spedbarn og t F..);
 - Midlertidig komplikasjon av eventuelle somatiske sykdommer (SARS, for eksempel);
 - Faser i rask vekst eller funksjonell umodenhet av nervesystemet (hos spedbarn).
 Selvfølgelig, triksene som kan brukes for legging liten "sovyat" vil variere fra metoder som brukes hos eldre barn.
 Følgende er anbefalinger og praktiske råd om installasjon av barnet, NPT-regimet og mye mer basert på alder.

 Organiseringen av plass og mikroklimaet i barnehagen


 Natt søvn er svært viktig for et barn i alle aldre. Det hjelper barnet å vokse sunt og rolig, gjør det mulig å "fordøye" dag akkumulert erfaring og forberede nervesystemet utnyttelser til en ny dag. I lang tid er det ingen hemmelighet at tilstrekkelig natts søvn gunstige effekter på hukommelse, oppmerksomhet og tenkte. Å drømme bringe maksimal avslapning og fritid, er det viktig å ta vare på stedet der barnet sover.
 Air
 Er du i stand til å sove i et tett rom? Neppe. Når rommet ikke kan puste, av god søvn er nødvendig bare kan drømme om, og mriyetsya arbeid i slike forhold. Midnatt kasting på leting etter praktiske, korte perioder med søvn og våkenhet smertefull natt, endelig, "tung" hodet i morgen, kontinuerlig gjespe og uimotståelig svakhet hele dagen - slike effekter venter for hver av oss, hvis dårlig forberedt et soverom for å sove. Barn i denne forstand, er intet unntak. Og tvert imot, ugunstig klima i rommet de reagerer mye skarpere.
 På grunn av de rent fysiologiske karakteristikker av strukturen i slimhinner og varmeoverføring i respons til småbarn mangel på frisk luft og fuktighet er raskere. Den første til å svare nese og lepper - som de tørker, levere baby ubehag forbundet med tørr slimete, deretter økende tørst. Barnas hud er svært tynn og følsom, begynner å klø. Som et resultat av babyen, ligger i sengen, ubehagelig. Han kan ikke få en pute, teppe kast, svette, spinning, begynner pochisuyetsya opp gradvis til å handle opp.
 Den optimale mikroklima i barnehagen flertallet av foreldrene ved første øyekast virke "strenge". Men ledende barneleger si i én stemme at babyen på soverommet bør være fuktig og kjølig, bare 18 ° C og luftfuktighet - jo mer jo bedre. Ved denne temperaturen barnet å puste lett, kommer flatt og rolig i morgen søvn nyte god helse, lette og munterhet.
 En bekymring for foreldre om at barnet mitt kan fryse ubegrunnet. Barn helt andre enn vår, varmeveksling system. Videre, i praksis, ved 18 ° C oppgir ikke barnet fast og sniffet under dyna.
 Endelig, varme myke pyjamas eller konvolutt sove løse problemet med oppvarming smuler og fremfor alt omsorg foreldre.
 Å justere temperaturen på soverommet, ganske ofte nevner vinduet, og i løpet av fyringssesongen å bruke ventilen på batteriet (hvis mulig). Riktig ventilere rommet hver halvtime og nøye før sengetid.
 Spørsmålet om luftbefuktning også lett løses. Nå følger et bredt spekter av klima kontrollere enheter, slik som luftfuktere. De kan være i en rekke former og størrelser, med funksjonen til rensing og ionisering av luft eller mekanisk fjernstyring.
 Hvis du ikke kan bruke en luftfukter, kan du erstatte den med vann beholdere, satt på hodet av sengen eller i nærheten av batteriet. De gir også en god fuktighetsgivende effekt, men ikke så viktig.
 Som et resultat av disse enkle midler, vil du i stor grad øke søvnkvalitet baby og eliminere den negative virkningen av "inneklima" på hans hud og luftveier.
 For en sterk og sunn søvn bør velge komfortabel seng.
 Draperier
 Som i tilfellet med sengetøy, gardiner en design tenke i form av en kombinasjon av begrepene "funksjonalitet-nytte-skjønnhet." Hovedmålet med gardiner i barnehagen - beskytte mot lys, som hindrer babyen til å sove, og om mulig hindre inntrengning av lokalene til insekter, poppel lo og andre ubehagelige "gjester" på gata. Store pompøse permisjon gardiner til stuen, fordi de samler for mye støv. I barnehagen er bedre å henge (Roman gardiner) gardiner. Senket persienner skape et komfortabelt øyenskygge, og dagen kunne lukke den lyse lett dis med en munter bilde.
 Husk å holde renheten av gardiner - luftveiene baby vil fortelle deg mange takk for det!
 Belysning
 I rommet der barnet bor (og ungdommer), er behovet i verden alltid høy. Først, alle spillene og barnas kreativitet bør skje i et godt opplyst rom, og andre, du ofte slår på lyset om natten. Til slutt, for det tredje, noen barn ikke liker å være i mørket selv under søvn.
 Vel, ikke prøv å overbevise et barn noe bedre å gå for å møte hans ønsker. Dette vil bidra til riktig belysning løsning - avslag (men ikke nødvendigvis) fra lys for små lysene på omkretsen av rommet. Natt lamper, gulvlamper, lampetter og vakker natt lys støtte rettet belysning og mykt lys lampe vil gjøre barnet ditt til å slappe av og nyte den drømmen.  
Styrking barnehelse

 Hvordan kan vi forbedre helsen til barnet ditt? Hvordan styrke immunforsvaret til barnet?
 Som bare gjør ikke kjærlige foreldre at deres barn var sunt. Noen mennesker alltid gi barn noen piller, dråper og vitaminer. Andre kjører med sin baby barbeint i snøen og bading i hullet. Vurdere noen måter du kan forbedre helsen til barnet.
 Før du begynner noen behandlinger:. Massasje, herding, urter, vitaminer og så videre E., Rådfør deg med barnets barnelege.

 Helse Programmer


 God helse til å gjennomføre en omfattende velværeprogrammer. Ta kontakt med din barnelege hvordan å lage et individuelt sett gjenopprettings for barnet ditt.
 Estimert helsestasjon (tabell.). Før bruk, ta kontakt med en barnelege!
 Bord

 Tittel


 Mangfaldet 1


 Tranebærjuice eller tranebær


 To ganger i året, i to uker. Å styrke kroppen under hevingen av forkjølelse 2


 Askorbinsyre


 To ganger i året, en tablet to uker 3


 Multivitaminer


 To ganger i året, om vinteren og våren rate - en måned 4


 Mineralvann


 To ganger i året, to uker før sengetid 5


 Sirups hofter


 Med økt fysisk eller psykisk stress 6


 Vitamin te (tørket rose hofter -. 1 time L., Daisy -. 1 time L., Honey -. 2 timer L).


 I vinter og bare dersom barnet har ikke allergisk mot komponenter av te 7


 Oksygen Cocktail


 200 ml, 1 gang per dag, en måned (to kurs per år)


 Mens økende forekomsten av akutte luftveissykdom, luftveissykdom, influensa, som vanligvis skjer i den kalde årstiden, før du går ut, er det lurt å smøre nesen barnet oksalinovoyu salve.
 Akupressur Akupressur kroppen i systemet av professor Alla Alekseevny Uman. Forbedrer immunitet barn.
 Metoden er treffpunktet fingrene på ni soner på barnets kropp (fig.). Massasje øker de beskyttende egenskapene til membraner av nasopharynx, strupehodet, luftrøret, bronkiene og andre organer.
Styrking barnehelse

 Å massere oppnådd positive resultater, må du gjøre det regelmessig, ingen mellomrom. Bedre hvis akupressur inn en vane. Da vil han gi et positivt resultat. Massasje hun trenger i orden, første punkt 1 og deretter 2 og så videre. E., uten å bryte sekvensen.
 Å starte med en kort massasje bør ostryzhennыmy negler rene og varme hender fuktig nærende krem. Før du bruker teknikken av babyen din, ta kontakt med en barnelege og prøve å massere deg selv.
 Klikk på et punkt pads av én eller flere fingre. Deretter foreta vvynchyvayuschye bevegelse - 9 ganger mot klokken og klokken så mye, så gå til neste område.
 Poeng 3 og 4 massasje ellers. De trenger begge hendene samtidig masserer, gnir bevegelser fra topp til bunn fra baksiden til forsiden av halsen. Alle symmetrisk punkt (678) også massere samtidig.
 Å styrke immun Barn nyttig herding.

 Lufting


 Temperaturen i babyens rom bør være mellom 20 og 22 C. Lufting vinter kan gjøres i nærvær av et barn, men ikke tillate utkast. På grunn av de åpne lufteventiler og vinduer raskt oppnådd ved å redusere temperaturen med 1 grad. Gjenta vinter lufting 4-5 ganger om dagen, og sommeren tilgang frisk kjølig luft til å være permanent.

 Vann Behandlinger barn


 Generelt bad med helling. Haug barnet, vanligvis ved en temperatur i badet på 37 ° C. En annen vanntanker klar for den første gjengen det bør være under 10 ° C. Første oblyyte foten kjølig vann og deretter tilbake langs ryggraden til baksiden. Babyen tørk med et håndkle. Bringe badet og umiddelbart satt på. Det anbefales at hver 3-5 dager for å redusere temperaturen på vannet ved en grad Våt, nådde vanntemperaturen 18-20 ° C
 Vitser mens helle. Til et barn var det gøy mens du helle kan fortelle barnet rim, ordtak som er gått fra generasjon til generasjon. Hver gang min mor eller bestemor spolaskyvaly babyen rent, kaldt vann, holdt de sier: "Som med gås vann fra (navn på barn) storfe! »
 Og dette prybautku jeg hørte et barn:
 Vann Flow - rene, lyse,
 Ta all den sorg, motgang, sykdom.
 Vis det onde øyet,
 Ord dårlig språk.
 Hvor techesh, er det bærer.
 Gjennom disse besøkene den rymivky god og mør forholdet mellom en voksen og et barn. Det er veldig godt kjent av våre bestemødre, i hvert fall de hadde en munter dikt. For eksempel, hvis en kvinne startet pannekaker, hun alltid sang en sang for barna lystig motiv er enkel:
 Den første pannekake - en clod,
 Og de andre - venner.
 Tredje pannekake - fjerne slektninger,
 En fjerde - meg.

 Våte tørke Barn


 Våt tørke bør begynne å forberede babyens hud til følgende prosedyrer. For denne tørre flanell klut hver morgen pund kropp, armer og ben av barnet til rosa, men gjør det forsiktig. Etter 7-10 dager kan du begynne å våt slitasje. Dypp et håndkle i vann (35-36 ° C - vinteren og 33-34 ° C - i sommer), vri og tørk av hendene fra fingrene til skulder, ben - fra fot til lår, bryst, buk, rygg. Dermed oppnår vi en kombinasjon av massasje og vann handling. Umiddelbart etter våt tørke tørke tørt håndkle til lys rød. En gang hver 5 dager for snyltende vanntemperaturen med 1 grad lavere, og bringer den til 28 ° C. Varighet av behandlingen - 3-4 minutter. Bedre å tilbringe hennes dag før du går til sengs.  
Яндекс.Метрика