Svøping baby. Vanlige spørsmål om endring

 1. Når bør jeg begynne å swaddle en baby?
 Starter Swaddle babyer kan være fra fødselen. Dette hjelper dem til å føle varm og koselig, som om de "var hjemme igjen."
 2. Det er barn som ikke trenger å endre?
 Mange barn er stille godt gjøre uten å endre. Men den rastløse barnet, jo mer den trenger. Tight svøping så effektivt at noen babyer har enda raspelenыvat å vekke dem opp og fôr.
 3. Fremmer skiftende lang og god søvn?
 Ja! Selv de rolige barna som ikke trenger å endre ofte sove mye lenger hvis de brytes. Innpakning gjør dem våkne opp fra plutselig skrekk. Men pass på at du spovyly gutt ganske stramt. Det er farlig å sette en baby i en krybbe med tepper hengende kanter.
 4. Hvis ungen aldri svøpt i hvilken alder å starte for sent?
 Begynn swaddle i alle aldre i løpet av de første tre månedene av livet. Men vær tålmodig. Du må kanskje øve før babyen blir vant til prosessen. Prøv å starte swaddle når barnet sover, eller når han er i godt humør.
 5. I hvilken alder et barn ikke trenger å endre?
 Det hele avhenger av egenskapene til babyen. Mange foreldre tror at de bør slutte å swaddle noen uker eller når barnet motstår svøping. Men på denne tiden i endring en stor fordel.
 For å finne ut om et barn trenger å endre, kan du prøve følgende metode: etter å ha nådd to - eller tre vikle sin alder, og etterlater en gratis penn. Hvis et barn viser tegn til angst, så han ber deg om å fortsette å dekke det i flere uker. Men hvis han er glad og fornøyd i å endre det ikke lenger er behov for.
 Med få unntak, ungene klar viduchuvatysya med å endre en alder av tre eller fire måneder, men noen må sove var mye roligere og sterkere zapelenatыe.
 6. Hvor mange timer om dagen er anbefalt å swaddle en baby?
 Alle barn trenger å unnta fra vugge til å innløse dem, gjøre dem massasje, tillate dem å strekke. Men du har kanskje lagt merke til at barnet er mye roligere, hvis fortsatt spelenatыm 12-20 timer i døgnet. (Etter ni månedene av svangerskapet, ble han fanget i de trange veggene i livmoren tjuefire timer i døgnet.) Etter en måned eller to kan redusere denne tiden, avhengig av hvor rolig barnet uten innpakning.
 7. Hvordan vet jeg at jeg ikke zakutuyu barnet for stramt?
 I tradisjonelle kulturer, foreldre til barn spovyvayut ganske stramt, for løst som et teppe bundet uunngåelig bli avslørt.
 Men det er en enkel måte å sjekke om du ikke er for stramt zakutaly baby. Stikk hånden mellom bleie og mate babyen. Følelsen må være den samme som om du, som er den niende måneden, presset hånden mellom magen og undertøy elastisk linning.
 8. Hvordan å avgjøre hvorvidt overopphetet babyen?
 Premature babyer ofte plassert i kuvøser, hvor temperaturen er høy, men fullbårne barn trenger bare litt klær, et teppe og en temperatur på 18-21 ° c. Hvis huset varmere, kan du gjøre uten klær og pakk babyen i en lys bomull teppe i ett bleier.
 Sjekk om overopphetet eller barn, er veldig enkelt - potorkayte ørene og fingrene. Hvis de er varmt, vått og rødt, så han pakket altfor varm. Men hvis bare litt varme og ikke svett, er normal hans temperatur.
 9. Hvordan bestemmer du når du trenger å swaddle en baby og når du skal mate?
 Sulten baby vil gi deg noen signaler:
 • Hvis du berører leppene, avslører han straks munnen hennes som kyllinger, klar til å snappe fra den overordnede ormen nebb.
 • Han spytter raskt ut brystvorten, pososav det bare et minutt eller to, og begynner å sutre.
 • Hvis du gir ham bryst eller flaske, han umiddelbart akseptert grådig svelge melk.
 Vennligst tror ikke at zapelenatыy barnet glemmer å spise. Swaddling bidrar til å roe barnet, som bare er litt sulten, men vil ikke hjelpe noen som er døende av sult.
 10. Barnet mitt er veldig nervøs og antsy. Vil endre i et slikt tilfelle?
 Noen babyer sover så dypt at selv skyte en pistol og noen rekyl av en telefonsamtale. Slike barn kan ikke tro at nerve, de er bare følsom. Swaddling bidrar til å begrense voldsom reaksjon og gjør dem opprørt selv.
 11. Det er farlig å sette en baby til sengs innpakket i et teppe?
 Som nevnt tidligere, anbefaler ikke legene forlater gjenstander i sengen - puter, utstoppede dyr og mer. Gutten skal være tett innpakket i et teppe.
 12. Har ikke vi må lære barna frihet og naturlighet, og ikke for å begrense deres bevegelse?
 Frihet - det er fint, men som vi alle vet, med frihet følger ansvar og. Hvis barnet ditt er i stand til å roe deg selv, har han opparbeidet seg rett til å gjøre uten å endre. Men mange babyer er ikke i stand til å takle dem navalyv stort kompleks verden. De trenger noen måneder tilbake i en komfortabel endring å ikke nappe febrilsk og ikke skade seg selv.
 13. Hva skjer hvis barnet ditt vil trenge pochesatysya, mens han bandt hendene?
 Heldigvis, det var aldri et problem. Nyfødte ikke får tydelige signaler fra kroppen, slik at de ikke får følelsen av kløe. Hos spedbarn og svært korte perioder av konsentrasjon. I motsetning til voksne, noe som beviser de umulighet skrape gale babyer umiddelbart glemme det. (I tillegg er de ikke så godt vet hvordan å kontrollere kroppen sin til selv pochesatysya, selv om behovet oppstår.)  
Premature barnBlant premature babyer er babyer som er født før 38 uker på tidlig graviditet. Det er vanlige vektgrenser (mindre enn 2, 5 kg) og høyden (mindre enn 45 cm), men hvis svangerskapet faller kort av 38 uker, blir barna fortsatt anses å være for tidlig. Det bør bemerkes at i de nåværende omstendigheter overleve selv de barna som har vekt er mindre enn 1000 gram.
Beskrive utseende og underutviklede premature babyer, er det ingen mening, som et enkelt sett med vilkår og mamma forferdelig diagnose vokse en sunn baby er usannsynlig å hjelpe. Mødre bør vite imidlertid at premature babyer trenger spesiell oppmerksomhet og forsiktig hensyn til de første månedene av livet, som kroppen på denne tiden fortsetter å utvikle til det normale.
Det viktigste som er viktig å vite mødrene til premature babyer -hvordan å gjøre babyen raskt styrket og ble helt normal.
Den beste hjelpen for premature babyer - morsmelk. Ideelt når mor ammer, men hvis barnet ble vant til flasken (for tiden i en egen boks - inkubator) kan zdoyuvannya og umiddelbar fôring morsmelk fra en flaske.
Premature barnSom for perioder mellom feedings, er det beste premature barn fôres på etterspørsel, som de har en veldig liten mage,og energibehovet er svært høy. I en alder av ca en måned i dietten til premature barn trenger å legge proteinforbindelser (ost eller utnevnt barnelege protein blanding). Og det er ikke avhengig av mors melk matet babyen eller kunstige blandinger.
Alle barna er ufullkomne system av termoregulering. Den viktigste regulatoren av neonatal lunge handle at premature barn ikke er fullt utviklet. Dette betyr at det er nødvendig å overvåke barnets kroppstemperatur. Hvis et barn blir blek når diapering, bleie varme opp, hvis det ikke er nok, deretter plassere tabellen i nærheten av varmeapparatet.
Premature barn, uten å vise noen tegn på hva de kaldt ikke kreve ekstra oppvarming. Ved en temperatur på 20-22 grader Celsius vanlig nok endring med håndtak på toppen og tepper. Hood i dette tilfellet er ikke nødvendig, som leder mottar nok varme til å varme kroppen.

Hvis barnet ble født for tidlig, betyr ikke dette at det skal vikle og gjemme seg for omverdenen.
Tvert imot, flere ganger om dagen åpent vindu (vinduet), for å la frisk luft inn i huset. Årlige barna kan være på andre eller tredje dag etter utskrivning fra sykehuset ble først satt til pyatnadtsatymynutnuyu gange. Og i løpet av neste uke for å øke varigheten av å gå halv time.
Vinter premature barn innlagt på friluft etter popravlyatsya 2, 8-3 kg. Videre bør utetemperaturen ikke være under 8 grader Celsius. Bør starte med femten minutter, og deretter bringe til en time. Da må vi gå to eller tre ganger om dagen i en time.
Premature babyer vanligvis foreskrevet massasje som gjør i klinikken. Det vil være stor hvis mor vil huske i hvert fall noen av de enkleste bevegelser og begynne sin daglige praksis hjemme. Regelmessig massasje er i stand til sterkt akselerere utviklingen av premature barn.
I massasje, premature babyer gjør vel vanngymnastikk. For denne prosedyren krever to personer. Pappa setter babyen på armen, slik at barnet lå på ryggen på nakken i vann. På denne tiden, min mor stille og forsiktig dekomprimerer fingre og tær for barnet sitt, og unbend og bøy bena. Du kan legge til litt tapping med fingertuppene på babyens hud (lett massasje). Bevegelse gjentas 8-10 ganger.
Temperatur bade premature barn bør ikke være under 37 grader Celsius. Og prosedyren svømming og gymnastikk bør ikke fortsette mer enn 8-10 minutter.
Under vaktsom øye leger og omgitt av grenseløs kjærlighet til foreldre premature babyer svært raskt komme tilbake til det normale. Husk, dette er bare et spørsmål om tid før utviklingen av premature barn fange deres normale jevnaldrende. Elsk dine barn så mye som mulig, uavhengig av om de ble født på tid eller for tidlig, og da alt vil bli bra!  
Moralske oppdragelse av barn i hennes syv
 Moralske oppdragelse av barn i familien


 Foreldre moral forbundet med dette konseptet i psykologi som tilfeldighet. Tilfeldig oppførsel - er kontrollert atferd der barnet er alltid å gjøre et bevisst valg av hvordan du gjør det, basert på den rådende verdensbilde og verdisystem. For eksempel, en child'd liker å svinge på en swing, men han gir sin venn, som nå kom for å besøke ham. Eller når han ga godteri og han gjerne deler med sine yngre søster forfriskninger.

 For alle slike tilfeller bør ha minst en liten erfaring. Hvert barn er helt individuell personlighet, og åpenbart at talet er naturlig for barn - alt på én gang. Men dette betyr ikke at i oppdragelsen av sine barn, foreldre vil tålmodig vente til han er klar til å handle vilkårlig. Det er barnas gruppe og en grunnleggende forståelse av begrepet moralske mennesker, og disse ytre faktorene plassere barnet i å kommunisere sine krav og samhandling. Vanligvis opp til fire år barnet begynner å se ut av redet "for å se hva det er utenfor. Med andre ord, er det opp til fire år for et barn er en viktig anerkjennelse ikke bare hans familie, men også sosial vurdering. Her er en milepæl alder - 4 år - og er for foreldre til utgangspunktet når du trenger for å begynne å legge begrepet moral hos barn. Det betyr også at denne alderen bør lære et barn til å handle vilkårlig.

 Hvordan du gjør det? Hvordan å generere tilfeldige oppførsel? Du trenger en komplett melodi. Det er fordi motivet barnet vil gjøre valg i riktig retning. Den enkleste måten å bruke "gulrot og stokk": gjøre det bra - få en belønning, gjør dårlig - straff. I noen familier, er denne metoden ikke så primitive barn og foreldre som tilhørende god og tillitsfullt forhold som i nærvær av en enslig mor pjokk aldri tillate brudd på etiske standarder, ikke å miste hennes vennskap og kjærlighet og ikke til opprørt henne.

 Ofte disse barna og i fravær av myndighet i ansiktet mens foreldrene går i oppfyllelse, men tiden løper ut, barna blir eldre, og moralske retningslinjer løs. Hvorfor? Fordi det er av respekt for mødre og fedre disse barna holder seg til moralske standarder som er styrt av ekstern kontroll. Deres atferd hadde i utgangspunktet personlige oppfatning er at dette er hvordan man skal oppføre seg, og ikke noe annet. Det er, som det er bittert klar barnet gjør rett, ikke fordi den er god, ærlig, rettferdig, og at det skal være så lønnsomt i møte med mine kjære foreldre og for ikke å miste sine gode holdninger.

Moralske oppdragelse av barn i hennes syv
 Derfor
 moralsk oppførsel uten barnets egen, personlige bevissthet om behovet for å gjøre det rette, kortvarig og raskt ristet og til slutt ødelagt av tid, interne aldersrelaterte endringer og påvirket av jevnaldrende som som en tenåring, for eksempel, har langt større autoritet enn seg selv elskede foreldre.

 Her kommer vi til kjernen problemet med moralske oppdragelse av barn - før forming personlig (egen) moralsk motiv?
 En av de mest effektive metodene for utdanning kan betraktes skyld og tilgivelse. Barnet brakk dyrt leketøy (bil på fjernkontrollen)? Foreldre bekymre deg - pengene brukt beklager, beklager for barnet - ingen flere leker. Det er nødvendig å understreke dette poenget - barnet må tåle skyld til foreldrene fordi de er frustrerte og overleve tapet av en følelse av egenverd. Men etter denne opplevelsen, ikke minst foreldrene føler tilgivelse og tilgi seg selv. Hvordan tror du denne erfaringen vil ikke oppleve følelser av skyld og tilgivelse i fremtiden til å være mer forsiktig, omsorgsfull og imøtekommende? Dette er den virkelige moralske motiv.

 Enda mer effektiv måte fremveksten av moralsk motiv barnet er hans uttalelse i en posisjon voksen tilsyn med korrekt utførelse av en sak. Husker fra den populære animerte Masha tegnefilm "Masha og bjørnen" serien "En, to, tre! Juletre, fjell! "I det øyeblikket da Maria ønsket å ta alle gavene selv, og Santa Claus snudde det til Snow White. Denne endringen i posisjon er uatskillelig fra ansvarsfølelse som kommer sammen med den. I tillegg barnet "vokser" i øynene av å motta en slik tillit fra voksne, og søker å styrke sin posisjon ytterligere, og øker med det moralske selvtillit.

 Hva et resultat vi kommer? Med hvilken moralsk oppførsel kan dannes på to forskjellige måter. I ett tilfelle - en konstant ekstern kontroll av foreldre for barnets atferd. Men i dette tilfellet ikke glem om hva et barn føler press stund. Selvsagt, frigjort fra dette ytre press i ungdomsårene, barnet trygt frigjort fra å utføre etisk atferd. Ellers - utviklingen av de sensoriske områder av barnet, forstå begrepene godt og ondt ved å gjøre. Pluss uselvisk stil av kommunikasjons foreldre med et barn når de tilgi barnet, gi det tid, energi og varme.

 Som et resultat av alt dette foreldre bringe opp et barns moralsk motiv for å forbedre seg selv i øynene og styrke denne moralske bilde. Dette moral er fri fra ytre kontroll og i stand til å danne visse prinsipper barnets atferd, uavhengig av påvirkning utenfra. I fremtiden vil følgende prinsipper være pålitelig støtte for sin eksistens i det store og komplekse verden av mennesker.  
Яндекс.Метрика