Symptomer og årsaker til hjernehinnebetennelse hos barn


 Typer Meningitt •  Viral - den minst farlige og kan lett behandles. Det begynner vanligvis som en virusinfeksjon som er funnet i nasopharynx smittsomme lesjoner, tarm eller tarmkanalen. Varer i opptil to uker. Noen ganger forbedring kommer på fjerde dagen. Deknings pasienter forekommer svært ofte, men noen ganger utvikle muskelsvakhet og forstyrret koordinering av bevegelser. Men dette er etter regenerativ terapi.

 •  Bakteriell - en alvorlig sykdom. Det forekommer sjeldnere på grunn av vaksinen som barn komme tilbake til år, men effekten det veldig vanskelig. Bakterier produkter for sitt livsgrunnlag nervøse og autonome systemer er utvikling av smittsomme og toksisk sjokk, blødninger i slimhinner, binyrene, hender og føtter, etterfulgt av døende (nekrose) av lesjonene. Det er en endring av rygg myke skall. Økt intrakranielt trykk endrer posisjonen av hjernen komprimerer medulla oblongata, noe som er meget farlig og kan føre til respiratorisk paralyse. Spinal membraner bli betent, noe som fører til økt permeabilitet av blod-hjerne barrieren, er blodstrømmen til hjernen reduseres, utvikler det hevelse. Hvis tiden ikke gjenkjenner sykdom, til konsekvensene for barnet være fryktet.

 •  Serøs - overført gjennom skitne hender, vann, grønnsaker, bading i bassenget eller i den åpne rate av flåttbitt. Skjer endringer i den nedre overflaten av hjernen.

 •  Nagende - agent - en mann. I tillegg til avanserte former for hjernen påvirker nyrene og leveren.

 •  Meningokokk - mest vanlig. Hans ekstra funksjon foruten forferdelig hodepine og feber er et utslett. Umiddelbart manifestert sykdom og er karakterisert ved rask forverring av pasienten.

 •  Pneumokokk - oftere sekundær sykdom etter ørebetennelse og bihulebetennelse, men noen ganger manifesterer seg umiddelbart som en typisk hjernehinnebetennelse.


 •  Forskere har vist at noen bakterier som forårsaker meningitt lever i den menneskelige munn. Hvorfor noen av dem føre til ødeleggelse av ryggmargen, og den andre påvirker ikke helsen er uklart.
   Det finnes grupper av mennesker som er mer sannsynlig å utvikle sykdommen mulig.
  Symptomer og årsaker til hjernehinnebetennelse hos barn

   Risiko Kategorier •  Spedbarn opp til to måneder;

 •  barn lider ofte av sinusitt, sinusitis og andre sykdommer som er assosiert med dannelsen av fluid i organer av hodet;

 •  gikk en hodeskade eller kirurgi til hjernebarken.


 •  Symptomer som kan tyde på begynnelsen av hjernehinnebetennelse •  I en alder av 2 måneder: feber, slapphet, overdreven gråt, til avslag spise, løs avføring med urter. Fordi disse symptomene kan være i en bestemt sykdom, inntil SARS må umiddelbart informere legen din.

 •  I en alder av to måneder til to år, feber, frysninger, oppkast, tretthet, overdreven moodiness, økning eller FONTANEL hevelse på hodet.

 •  De første tegnene på sykdommen er feber og kramper, men i enkelte tilfeller korte anfall mulig ved høy temperatur som funksjon svar på noen sykdom.

 •  I en alder av 2 til 5 år: tilstedeværelsen av alle de ovennevnte funksjonene forbedrede klager over hodepine, smerter i øynene, eiendom eller forverring mobilitet av nakkesøylen, ufrivillige muskelkramper. Også, barnet kan ikke i liggende stilling seg å bøye knærne, ikke klaget over en forferdelig hodepine.


 •  Et annet tegn på sykdommen i nærvær av andre, sette barnet ditt på en rett flate, og hvis han ikke kan få haken til brystet, umiddelbart ringe "fast". Hvis hjernehinnebetennelse er svært viktig anerkjennelse hastighet og tid til sykdom i gang behandling. Man må huske at inkubasjonstiden og begynnelsen av reaksjoner på produkter av virus og bakterier fra 2 til 10 dager. Fordi sykdommen er i stand til å flyte i svak 2 timer eskalere og føre til alvorlige, om ikke dødelig.

   Diagnostisering av Meningitt


   Diagnose "hjernehinnebetennelse" kan spørre en lege. For å bekrefte barnet på sykehuset for å ta blod bakteriell infeksjon og gjøre lumbalpunktur.
   Denne fremgangsmåten er sikker for pasienten og består av prøvetaking av væsken fra posen som omgir ryggmargen ved hjelp av en lang nål og sprøyte. Punktering er gjort i området like over halebenet nederst i ryggmargen for å unngå skade på nerveender. I analysen av bakterien gjennom punktering kontrollere mengden av sukker og protein i blodet til pasienten.
  Symptomer og årsaker til hjernehinnebetennelse hos barn

   Behandling


   Dersom analysen er positiv for meningokokk eller andre bakterier som forårsaker hjernehinnebetennelse gjennomføres krisetiltak for barnerommet til karantene smittsomme avdeling på et sykehus.
   Vanligvis behandling utnevnt antibiotika intravenøst ​​(ampicillin og kloramfenikol). For å støtte funksjonene til pasienten put dropper med glukose og andre støtteløsninger. Intramuskulære injeksjoner brukes i mindre alvorlig sykdom. Også gitt diuretika som reduserer vev hevelse i ryggmargen og hele organismen.

   Forebygging


   Enkelte typer av bakteriell meningitt kan forhindres ved å gjøre vaksine mot pneumokokkvaksinen. Det er effektivt for mange alvorlige infeksjoner, som meningitt og lungebetennelse. Det er en vaksine mot meningokokk. Men de ikke gi en 100% garanti nezarazhenyya. Så måten å aldri bli syk med hjernehinnebetennelse har ikke kommet opp. Det tar en veldig god kjennskap til skiltene og den minste mistanke om ham til å se en lege.
  Karneval kostymer til barn - tips om hvordan du velger


   Gala - kostyme og kostymer var lenge et karakteristisk trekk for enhver anledning. Selv når du er søker etter en dress, dannet stemningen i feiring og glede. Det er nødvendig å vedta en litt innsats for å skape en unik drakt med hendene, plukke et mønster som passer ditt barn best og diverse lim broderi og krystaller for å skape en forsmak på helligdager og betale en eventyrhelt av barnet sitt.

   Det er de gangene når foreldrene ikke har ledig tid, så kan du søke bistand av fagfolk som er spredt for å passe enhver vykriytsi, på grunn av ubegrenset fantasi, vil disse ekspertene kunne realisere alle dine ønsker. Selvfølgelig, er det ulike online nettsteder og butikker som kan tilby deg et stort utvalg av modeller som vil umiddelbart forvandle barnet ditt et eventyr helt eller favoritt karakter fra tegneserie. Med disse kjolene bekymringsløs jente vil bli en sjarmerende fluffy kattunger, sommerfugler eller prinsesser og guttene vil være fine tiger, røvere eller pirater modige. Gitt egenskapene og de avhengige barna kan trenge å velge de riktige kostymene er mulig å understreke enkelte personlighetstrekk litt og skape din egen stil. 

   Uvanlig babyen bilde kan lages ved hjelp av tegninger til personer vanlige og populære i det siste. Disse tegningene er laget ved hjelp av spesielle flekker som ikke vil skade helsen til barnet og skape et komplett bilde, og dermed vil glede ikke bare barnet, men føler overrasket ser observatører. Husk frank smil ditt avkom - den høyeste lykke!

  Karneval kostymer til barn - tips om hvordan du velger

  Karneval kostymer til barn - tips om hvordan du velger


   Anbefalinger for valg av karneval kostymer   Hva bør fokusere når du kjøper kostymer.

 •  Emne og script feiring. Før du kjøper dine Daze kostymer, bør tema hellig lære i barnehagen eller på skolen. Det er tider når rollen som barnehagebarn mellom distribuert og du vil bli pålagt å kjøpe en dress som skal passe inn i scenariet en rolle som er tildelt barnet ditt. I tilfelle av scenario, hvilke emner du lærte senere kjøpte en dress ikke bekymre deg barnet ditt vil sette det på en annen ferie.

 •  Størrelsen av drakten skal passe. Det er nok av kostymer som er universelle i størrelse. Men det er også kostymer som er designet for en bestemt størrelse, vekst eller barnets alder. Derfor, når du kjøper Vær spesielt nøye med å velge en som vil sitte perfekt på barnet ditt.

 •  Materialet som laget kostymer. Jeg ønsker å trekke oppmerksomheten din til det faktum at kostymene ser veldig kunstig pels gevinst enn andre. I tillegg ganske festlige og lyse kostymer ser av sateng og fløyel med masse ekstra pynt og tilbehør. Det bør bemerkes at hvis du kjøper en drakt for en konsert i Storsalen, så det anbefales å kjøpe med fuskepels, slik at rommet kan være kult. Hvis du velger en dress med et lett stoff, bør du vurdere på forhånd at barnet ditt vil kle topp, for ikke å ødelegge hans bilde.

 •  Ta hensyn til interessene til barnet ditt. Men det er trist og trist lyder, men karneval kostyme i første omgang bør ikke liker deg og barnet ditt. Selv om du passer veldig mye som ikke hastverk med å kjøpe den, men først spørre som ønsker å få fra din unge helten drakt. Du bør også ta hensyn til natur og ønske barnet ditt til en festival, følte han den lykkeligste gutten i den vakre drakten.

 •  Hvordan du kan spare penger og tid. I dag er det mulig å bestille et karneval, fancy eller nyttår kostyme utleie og dermed i stor grad spare tid og penger. Lei en drakt du liker deg selv i butikken og bestille det på nettet butikken og plukke opp sine grener eller ved budtjeneste. Courier vil utstede dine bestillinger raskt og gir din bestilling raskt, mens utstede en kontrakt om å leie en dress.


 •  Som du kan se problemer med å velge karneval kostymer for ingen røyk, og enda er det mange muligheter. Så nært forhold til våre anbefalinger du får den beste dress som liker deg og din baby. Vi håper at disse tipsene vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget.


  Яндекс.Метрика