Symptomer på akklimatisering hos barn

 Alle bringer miljøendringer på egen hånd. Noen la ikke merke til noen endringer, og com-Endre tidssone og klimaforhold reflekteres sterkt nok, og han trenger noen dager for å justere din vanlige daglige rutine. Spesielt følsomme for miljøendringer barn.


 Hva er den akklimatisering hos barn?


 Barnekropper er ennå ikke helt dannet, så sårbare for eventuelle endringer og eksterne stimuli. Barnet i forbindelse med akklimatisering kan bare miste daglig rutine, noe som ville innebære irritabilitet og søvnforstyrrelser eller akklimatisering utvikle depresjon, hysteri, problemer med appetitt og fordøyelse.
 Akklimatisering hos barn er ganske lyse og tyngre enn hos voksne, men det er et kortsiktig fenomen, så ikke få panikk. Menneskekroppen har en tendens til å bli vant til alle endringene og væremåter og akklimatiseringsperiode gradvis endring avhengighet. Akklimatisering hos barn er mer alvorlige faser, som er ledsaget av visse symptomer.
 Den estimerte fasen. Dette er begynnelsen av endringer i miljøet, og den første manifestasjon av reaksjoner. I løpet av denne perioden mottar personen den maksimale mengden av ny informasjon fra omgivelsene. De resulterende pulser opptre på hjernebarken, som en slags stimuli. I denne perioden er en stor byrde på visuelle, nervesystemet og hjerte-systemer.

 Reaktiv fase.
 Det er en reaksjon på ytre stimuli, noe som resulterer i tydelige symptomer akklimatisering hos barn.
 Fase justering.Den gradvis tilvenning til mennesker og miljø normalisering av vitale prosesser i kroppen.
Symptomer på akklimatisering hos barn


 De viktigste symptomene på akklimatisering hos barn


 Som vi har sett, akklimatisering barnet går gjennom flere faser, som er ledsaget av visse symptomer. Alvorlighetsgraden av symptomene og ganske individuelt og avhengig av eksterne stimuli og generelle helse.De hyppigste symptomene på akklimatisering hos barn inkluderer:
 plutselig hodepine, svimmelhet;
 svingninger i blodtrykket;
 økt intrakranielt, okulær press;
 kvalme og oppkast;
 diaré;
 søvnløshet;
 irritabilitet, tearfulness;
 slapphet, svakhet;
 frykt, fobier;
 Body kløe, allergi, rennende nese;
 feber.

 Dermed responsen å endre er under dekke av symptomer, men bør være svært forsiktig for ikke å gå glipp av utviklingen av en sykdom som kan skjule symptomene på tilpasning. Pereakklymatyzatsyy Symptomer pleier å gå for 2-7 dager.


 Kan jeg unngå?


 Dessverre menneskekroppen, spesielt et barn, ute av stand til å bevege seg stille brå klimaendringer og miljø. Han er preget aktivt svare på eventuelle stimuli. Således lærer vårt arbeid og immunsystemet, noe som kan sies å være nyttige også for barn.
 Helt unngå symptomer hos barn akklimatisering du er usannsynlig, men du kan prøve å redusere uttrykk for ubehagelige reaksjoner. For at barnet ditt til å reise mer lett flyttes, foretrekker bakketransport, trene bedre. Så kroppen til barnet ditt ikke er aktivt utsatt skjelver som en bil eller buss, og ikke raskt svare på trykkforskjeller i fly.
Symptomer på akklimatisering hos barn

 I tillegg kan et barn som er utsatt for reisesyke i kjøretøy unngå denne ubehagelige fenomenet i toget. Pass på at barnet ikke blir overopphetet peremerzal. På slutten av ferien flick løpet av vitamin terapi. Herde deres barn og for å venne riktig kosthold og søvn.
 Symptomer på akklimatisering hos barn er ganske forskjellige, men takle ubehagelige symptomer fortsatt mulig. Takket være din kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet du vil gi barnet ditt de forholdene som bidrar til raskt å håndtere "syndromet av den reisende."

Vitaminer i barnas kosthold
 Vitaminer er nødvendig for det normale livet av folk i alle aldre og kjønn. I dietten til barn må nødvendigvis være til stede vitaminer som fungerer som biologiske katalysatorer som påvirker hastigheten og kvaliteten av prosesser energi og metabolske i kroppen til barnet. Mengden av vitaminer bør oppfylle ønsket alder og barnets helse standarder, og vitamin overflødig eller mangel kan føre til en alvorlig svekkelse av helsen, og fremveksten av ulike sykdommer.

 Vannløselige vitaminer for barn


 Alle vitaminer er delt inn i to grupper - løselige og fettløselige. Begge er viktig i kostholdet til barn og derfor bør jevnlig inge babymat.

 • Vitaminer i barnas kosthold
   Vitamin C
  . Askorbinsyre har et bredt spekter av biologiske aktiviteter det regulerer redoks og metabolske mekanismer i kroppen. Dette vitamin støtter den normale tilstand av brusk og ben, beholder fleksibiliteten og elastisiteten av blodkar intercellulære substans. I vinter askorbinki hjelper barn til å motstå virus og infeksjoner, økt motstand og immunitet for barnet. Mye av dette vitaminet som finnes i grønnsaker, frukt og bær, og fra animalske produkter - lever og produksjon av melkesyre.

 •  B-vitaminer. Tiamin eller Vitamin B1 normaliserer funksjon av nervesystemet og fordøyelsessystemet av barnet, kan det bli funnet i brød fra hvetemel, poteter og bønner og kjøtt matvarer. Vitamin B2 er en viktig deltager i prosessen med dannelse av hemoglobin, slik at det kan utvikle en systematisk Dyfitsyt anemi. Å etterfylle vitamin i kroppen, må du drikke et avkok av rose hofter og forbruker gjær bakverk. Pyridoksin eller Vitamin B6 er involvert i syntesen av proteiner og aminosyrer. Til barnets kropp å syntetisere sine egne dette vitaminet fra matvarer av vegetabilsk og animalsk opprinnelse bør holde det helt sunne mikroflora.

 •  Vitamin PP. Nikotinsyre - en sentral aktør i proteinstoffskiftet, i tillegg, det påvirker tonen i blodårene og tilstanden til CNS. Dette vitamin finnes i kjøtt og fisk, belgfrukter og korn, grønnsaker, kli og andre-klasse mel.

 •  Fettløselige vitaminer for barn


   Fettløselige vitaminer er avgjørende for rettidig utvikling og vekst av barn.

   Denne gruppen omfatter:
 • Vitaminer i barnas kosthold
   Vitamin A
  . Retinol er ansvarlig for den normale dannelse av barnet i henhold til alder, hjelper det beskyttende egenskaper i hud og slimhinner. Den spesifikke funksjon av vitamin A er sin deltakelse i dannelsen av øyet netthinnen. Retinol barn kommer inn i kroppen med animalske produkter - melk, egg, ost, smør og så videre. Absorpsjon av vitamin A hjelper karoten finnes i røttene, plantedeler og frukt, malt i lyse oransje.

 •  Vitamin E. Tokoferol er involvert i viktige metabolske prosesser som er nødvendige for muskelsystemet, og regenerative mekanismer. Sin viktigste kilde for mennesker - en rekke vegetabilske oljer.

 •  Vitamin D. Dette vitamin er en regulator av kalsium-fosfor metabolisme i barnets kropp, hjelper i dannelsen og veksten av ben, er involvert i vev respirasjon, oksidasjon og reduksjon, og dens mangel på vanlige årsaker rakitt. Dette vitamin er mer vanlig i animalske produkter.

 •  Vitamin K. Dette vitamin normaliserer permeabiliteten i veggene av blodkar og kapillærer, og påvirke blodkoagulering. Vitamin K er hentet fra greener, kål, poteter, kjøtt og fisk.

 •  Vitaminer for barnas helse


   De fleste av de vitaminer i barnets kropp ikke syntetiseres, noe som betyr at vitaminer må komme fra utsiden - med mat og drikke.

   For å bevare vitaminer i grønnsaker, bør i det minste utsette dem for mekanisk og termisk behandling, frukt og bær skal spise frisk, ikke holde dem for en lang tidsperiode. Den første og andre kurs for barn anbefales å lage mat hver dag, så har en sjanse til å spare noen mengde vitaminer i dem. En kjøtt og fisk bake bedre enn yngel, koke eller småkoke. Ta vare på å bevare vitaminer, så barnet ditt vil alltid være sunt og moro!  
  Hvordan å uttrykke og hvordan å lagre morsmelk?

   Amming er det mest naturlig mat for barnet ditt i begynnelsen av sitt liv.
   Siden morsmelk inn i kroppen på babyen mottar all nødvendig for riktig vekst fysisk og mental utvikling næringsstoffer og antistoffer fremstilles,
   gi pålitelig immun beskyttelse mot store infeksjoner i første leveår.

   Nylig anbefalte sykepleier i fri modus, er at, på anmodning fra babyen.
   Med denne foring ammende mødre installeres raskt og melk blir produsert bare i den nødvendige mengden for et barn.
  Hvordan å uttrykke og hvordan å lagre morsmelk?

   Likevel noen ganger nødvendig pumping :
 •  I separate bo hos barnet for mer enn 3 timer for forskjellige grunner.

 •  Dersom barnet er for syk eller svekket.

 •  Hvis mor tar potente antibiotika eller medisiner.

 •  Med en overflod av melk og lave behov hos barn, noe som kan føre til mastitt lactostasis og (for første gang for å stabilisere amming).

 •  Hvordan å uttrykke morsmelk?


   Pumping ganske lang og langtekkelig prosess, men hver mor må mestre den riktige teknikken for pumping. Du kan uttrykke bryst hender, ved hjelp av en rekke av brystpumper og ved "hot flaske." Den mest nyttige og effektive brystpumping er manuelt hvis bryst er mykt og fullt. Før pumping Vask hendene med såpe og vann, skyll med vann bare bryster. Hold steril flaske med en vid hals til brystet. Løft brystet i håndflaten som dekker henne utenfor areola. Tommelen er på topp med brystet og peker under det motsatte.
   Lære å amme
   Klem forsiktig på brystområdet for areola i retning til brystet, unngå å klemme brystvorten. Ikke mye du kan komprimere brystet for å ikke komprimerer ikke skade melkekanalene. Når etter noen sammentrekninger begynner å vises melk - stream eller dråper, holde rytmisk komprimere brystet ved å bevege fingrene i en sirkel for å dekke alle melke bihulene. Bare klikk på areola området for å forsikre deg om at melk stsezheno helt. Hvis brystet stramt og hardt pumping for hånd - bruk brystpumper. Hvis brystet er full og smertefull, kan ekstremt effektiv pumping være å bruke en flaske med varmt vann.

   Hvordan å holde ernæringsmessige egenskaper av morsmelk?


   Uttrykt melk må lagres i steril, forseglet glassbeholder. Kjøleskapet uttrykt melk kan lagres i ikke mer enn 48 timer. Hvis du har tenkt å lagre mer enn en halv time i romtemperatur eller mer enn to dager i kjøleskapet for melk beholdere bør steriliseres.
   Du kan i 30 minutter for å kjøle uttrykt melk og deretter fryse den. Små flasker til frysing må fylles ut bare halvparten melk. Bedre og flaske ulike mengder melk beregnet for fôring tilskudd eller fullstendig. Stokk alltid etiketter på flasker dato.
   Avhengig av temperaturen uttrykt melk kan lagres i forskjellige tider. Kjøleskapet / fryseren med ulike temperaturregimer kan lagre morsmelk fra 7 dager til seks måneder.
   Ved romtemperatur oppbevaring av melk bør ikke overstige 6 timer unna varmekilder i mørket.

   Hvordan å uttrykke og hvordan å lagre morsmelk video


  Яндекс.Метрика