Tale terapi massasje

 Massasje tungen refererer til en av de delene av tale terapi. Det bidrar til å forbedre tonen i språket hos barnet og normalisere funksjon av vokalapparatet, bedre uttale, stemme, redusere symptomer på nevrologiske lidelser. Prosedyren er gjort med involvering av musklene i kinnene, tunge, lepper, bløte ganen. For hver pasient valgt en type massasje basert på eksisterende brudd.

Tale terapi massasje

 Lohomassazh bidra til å takle slike problemer:

 •  brutt talespråk;


 •  økt spyttsekresjon;


 •  hypertoniartikulasjon muskler;


 •  mangel på muskel sammentrekning;


 •  nedsatt koordinasjon, hyperkynez;


 •  ubebygde frivillige bevegelser;


 •  inelasticity av muskelfibre.


 •  Se nedenfor video tale terapi massasje


   Baby massasje for tunge


   Det er svært viktig for barnet under prosedyren. Den mest optimale holdning:

 •  liggende på ryggen. Når plassert flatt hode pute;


 •  sitter i en stol med noen kastet hodet tilbake på nakkestøtten;


 •  semisitting stilling i stolen;


 •  Mamma på hånden, hvis barnet er redd.


 • Tale terapi massasje

   Prosedyren skal utføres i en varm og koselig rom. Vennligst skape et komfortabelt miljø for barnet å ham det enklere å flytte prosessen fra et psykologisk synspunkt. Hender massasje bør være varm, med korte negler, uten hudsykdom og ringer og andre smykker. Før en økt munn barn bør være klar av matrester.
   Mest Kurset består av 20 økter. Det er lurt å holde det hver dag. Deretter, med et intervall på en måned utpeke en andre terapi. Det nødvendige antall baner bestemmes av graden av avvik. Varigheten av en sesjon er fra 5 til 30 minutter. Før lohomassazha må sette opp et barn på en positiv måte, for å roe, å nærme seg. For første gang på dag bør være minimal (5 minutter).
  Tale terapi massasje


   Massasje språk hjemme


   Til tross for det brede spekter av pedagogiske videoer på internett, før massasje språk barnet hjemme, bør du ta kontakt med en logoped. Denne fremgangsmåten blir utført med hjelp av spesielle prober ved spesiell teknikk. Med uforsiktig bruk kan ødelegge dem munnen på barnet. Ofte brukt for hjemmebruk vanlig tannbørste. Det er viktig å forstå detaljert diagnose for barnet å vite hva slags massasje han trengte: avslappende eller oppkvikkende.
   Video tale terapi massasje huset


   Tale terapi massasje sonde for språk Novikova


   Kjent psykolog E. Novikov uavhengig utviklet en unik type massasje der massert lepper, kinn, tunge og bløte gane. Fremgangsmåten blir utført ved åtte prober. Massasje er ganske enkel, men svært effektiv måte å eliminere problemet med den språklige system av et barn. Teknologi-designet slik at hver sonde behandler visse berørte deler, og hjelper dem til å gjenopplive.
   Før prosedyren er nødvendig å gjennomføre en detaljert studie på kinn, lepper, tunge og bløte gane. Ifølge informasjon mottatt konklusjoner, og etablerte graden av dysfunksjon. Da legen er i stand til å gi råd på vilkår som er nødvendig for en full gjenoppretting funksjoner. Til tross for detaljerte instruksjoner og forklaringer av metoder, må spesialist ha omfattende kunnskap og erfaring. Foreldre trenger regelmessige legebesøk og elementær disiplin.
   Sondere massasje språk:
  Hvordan å massere babyen din

   Fødsel - en velkommen og gledelig begivenhet, som innebærer mye av hyggelige og problemfri alvorlige ansvar. For et barn å vokse opp sunn, sterk og utviklet av alder, trenger god ernæring og riktig omsorg. En av de nødvendige prosedyrer er baby massasje. Det bidrar til å forbedre pust og sirkulasjon, økt muskeltonus, styrke det kardiovaskulære systemet og immunsystem.

   Det antas at det skal utføre bare på visse helseproblemer. Faktisk er det ikke. Selvfølgelig, hvis det er variasjoner i helsestatus og barns utvikling fagfolk trenger å ta kontakt for å få hjelp i denne saken. Men den nyfødte massasje utføres ikke bare for medisinske formål, men også for forebygging. Slik forebyggende prosedyre kan utføre hver mor i hjemmet.
  Hvordan å massere babyen din


   Hvordan å massere babyen din


   Det første spørsmålet som oppstår i den nylig mødre: «Når nyfødte begynne å massere? ". De fleste leger mener at de bør vente 3-4 uker etter fødselen, når barnet vokser opp og bli kjent med miljøet. Definitivt, er det nødvendig å starte arrangementet etter samråd med en barnelege og en orthopedist. Som et barn, vil de gi deg råd når du skal fortsette å massere og hva det skal være - en profylaktisk eller terapeutisk.
  Hvordan å massere babyen din

   Før du gjør massasje nyfødt, bør negler kuttet kort til ikke å skade barnet. Pass på å vaske hender og varme, fjerne alle smykker - ringer, armbånd, klokker. Rommet bør være varm, lett og godt ventilert. Utføre sesjon nødvendig fasting eller en time etter måltider. Det er bedre å gjøre i morgen etter å ha sovet når babyen er glad og i godt humør. Under prosedyren trenger du å snakke til babyen eller synge ham sanger. Varighet - 10-20 minutter.
   Selv om du kan bruke babymassasjeolje eller krem, samt andre spesielle kremer barn hvis de ikke har baby allergiske reaksjoner. Bevegelsene skal være myk, er det nødvendig å bære dem sammen leddene, ingen grunn til å tvinge - barnet skal ikke føle smerte. Rekkefølgen på - fra topp til tå, først foran kroppen, da - på baksiden.
  Hvordan å massere babyen din

   Avslappende massasje for babyer er gjort før du tar et bad og gå til sengs, så barnet vil roe seg ned og sove godt. Her bruker vi bare metoder rubbing og stryke. Gutten skal nyte rørende mamma og ikke føle ubehag eller annen grunn. Derfor, hvis barnet gråter, slem, kommer ut, bedre avslutter. Alltid ta hensyn til generelle helse, trivsel og oppførsel av barnet, fordi det er tider når masserer vil ikke nytte.
  Hvordan å massere babyen din

   Kontraindikasjoner mot massasje babyer:

 •  smittsomme og virussykdommer;


 •  feber;


 •  inguinal, umbilical, lyskebrokk, er underlagt begrensninger;


 •  alvorlige rakitt;


 •  medfødt hjertesykdom, alvorlige forstyrrelser i det kardiovaskulære systemet;


 •  tuberkulose av ledd og bein;


 •  blodsykdommer;


 •  blødning;


 •  hepatitt;


 •  akutt betennelsessykdom i lymfesystemet, bein og muskler;


 •  åpne sår på huden, sår og ulike utslett;


 •  åpen form for tuberkulose;


 •  Onkologi.


 •  Hvis du bestemmer deg for å lage sin egen baby massasje, video tutorial du vil bli en assistent.

   Her finner du tips og trinn for gjennomføring. Massasje - en viktig prosedyre for barnepass. Hvis ingen kontraindikasjoner ikke, og du ser at din pjokk sunt, føles godt og gjør godt humør, gjerne videre til et slikt nyttig hendelse.  
  Hvordan kle barnet
   Tenker hvordan å kle et barn, alle mødre primært omsorg som han gjorde ikke kjølt og ikke overopphetet. Alle klær må være laget av naturlige materialer, ikke begrense barnet og ikke henge på den. All right, letthet - en viktig faktor. Men i tillegg til alt som er babyen din bør også se estetisk.
   Ofte foreldre når du velger klær hans daze stole kun på din smak, men, kjære mamma og pappa, bør det bli forstått at klær og utseende av barnet som helhet - er forming hans smak og selvfølelse. Utvilsomt, denne oppfatningen av sine omgivelser, og kvaliteten på fremtidige liv. Kledd smakfull, ryddig mann sett i noen vennlige sies å møtes på strøk.
   Med alder, barnets voksende behov for manifestasjon av hans personlighet, så prøv å gi ham mer frihet i valg av klær og tilbehør fordi barnet uavhengig person skal også dannet. Ditt råd vil hjelpe barnet ditt navigere, men ikke forveksle Rådet og imponerende sine synspunkter. Foreldre må overvåke kvaliteten på klærne er - er ditt ansvar.
   Noen ganger tror vi at vi ikke nødvendigvis har vår daze stor garderobe, fordi barn vokser raskt, og avfall er ikke hensiktsmessig. Klar til å overbevise deg, ifølge psykologer, et utvalg av klær - Et annet element av individet i samfunnet, og utvikling av intelligens og kreativitet. Dominerende klær barnet kjedelig og mørke nyanser kan føre til apati og treghet, hvis ting begrenser bevegelse - kan ha stivhet, irritabilitet og aggresjon.
   Vennligst merk: kun barn velger lyse, prangende farger - eller han liker oppmerksomheten til andre, eller ønsker å bringe hans klær ensartethet viser også en mangel på oppmerksomhet.
   Jeg kan ikke si at barna klær må være rent og ryddig utseende, fra erfaring hage vet hvordan du føler klosset stygge barn, de er komprimert, sjenert, prøver å skjule uforsiktighet, ikke hans, og voksen.
   Derfor, kjære foreldre, la oss gi våre barn til å uttrykke sin individualitet, for å danne en harmonisk og kreativ personlighet, og ditt eksempel og praktiske råd bare hjelpe det.
   Forfatter: Mary melasse  
  Яндекс.Метрика