Tarminfeksjoner hos barn - symptomer, behandling, mat

 Akutte tarminfeksjoner hos barn er vanligvis forårsaket av bakterier og virus som kan komme inn i kroppen til babyen med skitne hender, nepromыtыh grønnsaker eller frukt.

 Symptomer på tarminfeksjoner hos barn


 De viktigste symptomene på tarminfeksjoner hos barn er diaré (muligens blandet med slim eller blod), kvalme, oppkast, magesmerter, feber, slapphet, svakhet.

 Behandling av intestinale infeksjoner i barn


 I behandlingen av tarminfeksjon hos et barn er det første du bør gjøre - er å ringe barnelege. Det primære målet for fedrene til barneavdelingen - fyll i antall tapt væske og normalisere vann-salt balanse. For dette formål egnet farmasøytisk glukose-saltvannsoppløsning. La ungen et par teskjeer av løsningen hver 5-10 minutter.
Tarminfeksjoner hos barn - symptomer, behandling, mat

 Hvordan å lage en saltoppløsning for akutte tarminfeksjoner


 Saltløsning i akutt tarminfeksjon for et barn kan gjøres hjemme. For å gjøre dette, bland 4 ss sukker, 1 ts bakepulver og 1 ts salt. Den resulterende blandingen oppløses i en liter kokende vann og la barnet så ofte som mulig.

 Hvordan å mate babyen tarminfeksjon


 Mange foreldre står overfor det faktum at barnet nekter å spise. Så, hvordan å mate babyen tarminfeksjon? Spør ham tørket fruktkompott eller søt te. Følge prinsippet om fôring "i appetitt". Avstå fra å drikke melk. I den akutte fasen av infeksjon, når alle symptomene "i ansiktet", vanligvis en sekundær laktosemangel - mangel på enzymet laktase, som fordøyer melk. Så lenge barnet holdes løs avføring, utelukke fra kostholdet hans en sterk buljong, frisk frukt og juice, eggeplomme. Dette er hovedoppgaven for hvordan å mate barnet med tarminfeksjoner. Når sykdommen har gått, må du hjelpe små mikrofloraen i tarmen gjenopprette, så spør din barnelege om å oppnevne en spesiell probiotiske forberedelser. Behandling av tarminfeksjon i et barn går som regel bort innen 5-8 dager etter at alle symptomene er normalt og godt-baby. Ikke bli syk!  
Ursosan for nyfødte

 Ursosan for nyfødte - har vist seg bemerkelsesverdig narkotika i moderate mengder er trygt for barn. Vanligvis fødsel liten mann til lys - en veldig gledelig begivenhet for hans foreldre. Ta vare på barnet, mate ham, omsorg for ham - dette er hovedsakelig for foreldre glade og hyggelige gjøremål. Kroppen til barnet, dessverre, født mistilpasset for livet, fordi i tillegg til problemfri lykkelig der og alle slags problemer. En av disse problemene - er utseendet på gulsott hos den nyfødte, som er designet for å kjempe og ursosan for babyer.
 Barnas anemi vanligvis løser seg innen to uker. Men, dessverre, ikke alltid. Fysiologisk gulsott er ofte alene og krever intervensjon og behandling. Bilirubin - et stoff som fører flekker huden gul (derav navnet), som vises i kroppen når verdien begynner å gå i oppløsning. Ursosan for nyfødte - et stoff spesielt designet for å håndtere gulsott. Av aktiv bestanddel har positive effekter på leveren, noe som igjen forbedrer nedbryting av hemoglobin.

Ursosan for nyfødte

 Ursosan: Bruksanvisning for bruk nyfødt


 Barn ursosan: Bruksanvisning Neonatal sier at stoffet er bedre å bruke frekvensen av vekt babyer. Ett kilo 10-15 mg medisinering nok. Før bruk, les bruksanvisningen godt og angi mengden av stoffet per dag i lege. I alle fall doserings ursosana nyfødte alltid strengt individuell og avhenger av mange faktorer. Dette var hoved viktige punkter er dekket i den opprinnelige søknaden instruksjoner ursosana nyfødte.

 Anmeldelser Ursosan baby


 Om Ursosan Infant følgende vurderinger: "Min datter ble født for tidlig, og dermed for lite vekt. Og, selvfølgelig, på den tredje dagen etter fødselen ble diagnostisert med oss ​​"gulsott". Legene rådet til å umiddelbart kjøpe ursosan. Medisinen er ikke billig, og sykehuset vi ikke gi ham fri. Men vi kjøpte meg personlig, fortsatt ligge på sykehuset, barnet spiste Urosan. Sykepleiere spesielt tildelt sprøyter til oss i denne saken. Det er på grunn av ham, og etter hvert strømmet inn i munnen hans. Gulsott forsvunnet et sted på den femte dagen av opptak. "
Ursosan for nyfødte

 Det bør bemerkes at på internett på Ursosan baby råde positive tilbakemeldinger.

 Ursosan Baby: Hvordan lage


 Som for tooho akseptere ursosan Baby, alt avhengig av barnet ditt. Noen barn opplever noe nytt normal, mens andre ikke tar noen form for innovasjon. Ursosan Tilgjengelig i kapsler, og barnet bør fôres minst én kapsel om dagen. Derfor er det nødvendig å avdekke kapselen og dens innhold dividert med antall mottak. Denne rask tutorial hvordan du gjør riktig ursosan Baby. Spesielt individuelt forklare legen din.  
Chlorophyllipt for babyer

 Chlorophyllipt for babyer - dette antibakterielt stoff som dreper staph og andre kokker. Gjort forberedelser av eukalyptus blader, snarere er det et utdrag av bladene av dette vakre treet. Det er kjent at stafylokokker - et patogen av mange farlige infeksjoner, inkludert forkjølelse og inflammatoriske sykdommer i utviklings nasal og munnhulen hos mennesker. Så, chlorophyllipt baby godt ødelegge disse farlige bakterier, Staphylococcus helt ødelagt, så enhver form, det være seg olje eller alkohol løsning, effektive i kampen mot sykdommer i øvre luftveier. I motsetning til antibiotika, chlorophyllipt for babyer håndtere godt i kampen mot stafylokokker, dreper den umiddelbart.

 Alkohol løsning chlorophyllipt for nyfødte


Chlorophyllipt for babyer

 Alkohol løsning for nyfødte chlorophyllipt brukt i behandlingen av umbilical sår for bedre healing ungdommer kan det utnevne på betennelse i mandlene, sår hals, fjerner det nesten umiddelbart. Miliaria - en annen plage møtt av foreldrene. Alkohol løsning chlorophyllipt avsatt på huden med en bomullspinne stopper utvikling av patogener.

 Hvordan håndtere navlen nyfødt chlorophyllipt


 Etter utskrivning fra sykehuset min mor er nødt til å håndtere den meget navlen til barnet at det er skikkelig leget. Chlorophyllipt - et flott verktøy for å bidra til å helbrede navle såret. Redigering navlen nyfødt chlorophyllipt rett? Det handler ganske enkelt. Behandle såret uhelbredede umbilical kreves to ganger om dagen, morgen og kveld.
Chlorophyllipt for babyer

 Chlorophyllipt for navlen nyfødt: de første dagene etter utslippet fett jod eller kaliumpermanganat morgen, og bare den andre eller tredje dag behandler alkohol løsning. Før dette, sørg for å fjerne restene av filler og død hud, smøre morgenen to ganger om dagen, en rekke løsning nødvendigvis kommer inn i såret. Bekymre ikke nødvendig, et karakteristisk trekk ved løsningen er at den ikke forårsaker en brennende følelse i motsetning til den samme brilliant grønt.

 Olje løsning chlorophyllipt baby


 Interessant, oljeoppløsning chlorophyllipt Infant ikke bare brukes for påføring på huden, slik det er foreskrevet for oral administrering. Chlorophyllipt olje for babyer hals, rett før fôring, bruke flere dråper til brystvorten. Ved å bruke denne oppskriften, behandlet mange mødre neonatal hals olje chlorophyllipt løsning.

 Video "umbilical sårbehandling hos spedbarn '


 Ser utvalg av våre videoer, vil du lære hvordan å håndtere navlen nyfødt chlorophyllipt.

Hofytol for nyfødte

 Hofytol for nyfødte - en reell besparelse på spedbarn gulsott. Gulsott rot statistikk 90 barn ut av 100. Det er manifestert umiddelbart etter fødselen. Grunnene som forårsaket det kan være annerledes, inkompatible blodtyper av foreldrene, manglende evne i kroppen til å endre nyfødt hemoglobin, etc. Hofytol baby bare foreskrive behandling av gulsott hos barn. Hofytol ikke bare gjenoppretter skadede leverceller, men også kurerer sykdommen. Den er laget av bladene på artisjokk hofytol Dette homeopatisk medisin. Dets sammensetning inneholder etanol. Mange mødre er skremmende, og de stresser for å søke ulike fora om hofytol anmeldelser for nyfødte og spør råd. Hvis legen har utnevnt deg dette stoffet, slik at det er grunn til å ikke tro vi stå? Gå deretter til den andre. Hør hva han sier.

 Prisen på hofytol for nyfødte


Hofytol for nyfødte


 Som for kostnadene Hofytol for nyfødte, vil prisen på én ampulle med disse medikamentene koste i mengden av rundt hundre rubler. Hetteglass som inneholder fem milliliter medisinering. Prisen på Hofytol baby strengt betinget og kan variere ikke bare fra nakrutok hver selger, men avhengig av regionen.

 Instruksjoner Hofytol baby


 Instruksjonene Hofytol baby si at narkotika kan brukes til barn under ett år bare i form av dråper. Fortynn til 5 ml vann og gi 5-10 dråper tre ganger om dagen. Barnet magen må være tom. Som du kan se, er instruksjonen til Hofytol for nyfødte veldig enkel.

 Hvordan du skal gi hofytol nyfødt


Hofytol for nyfødte

 Mange spør hvordan du kan gi hofytol nyfødt rett? Det handler ganske enkelt. Oppløse hofytol i kokt vann og la flasken gjennom morgenen. Sørg for å tom mage. Som en del hofytola inneholder etanol, så sørg for å fortynne hofytol vann. Fortynn bare det nødvendige antall dråper som legen foreskrevet til dere, som antall dråper er avhengig av barnets vekt.

 Vurderinger på Hofytol Infant gulsott


 Vi ble sendt her er en gjennomgang Hofytol for nyfødte gulsott:
 Mitt andre barn (sønn) er født med gulsott, mest sannsynlig på grunn av det faktum at vi har med ham etter blod uforlikelighet. Det er ikke det engang, men det faktum at legene på sykehuset ved utskrivning, sa vi ingenting. Barnelege da jeg kom til den planlagte gjennomgang forskrekket og utnevnt oss hofytol. Jeg fant anmeldelser Hofytol Infant gulsott, noe forferdelig har jeg ikke sett. Så jeg begynte å drikke umiddelbart hofytolom sønn, jeg var ikke engang redd at som en del inneholder etanol. Gulsott ble holdt foran, tro meg, jeg overdriver ikke. Ikke vær redd for å gi hofytol hvis legen hans foreskrevet, så det bør være.  
Яндекс.Метрика