Te å forbedre amming ammende mødre

 Ingen mat for babyen er ikke så nyttig og verdifull som morsmelk. Morsmelk inneholder alle de essensielle næringsstoffene babyen din: proteiner, karbohydrater, mineraler og vitaminer. Videre er andelen av alle stoffer i morsmelk - perfekt, så perfekt melk er absorbert. En indikasjon på at melken er helt absorbert, er det ingen avføring i løpet av dagen, selv om barnet mens han føler seg bra, ingen bekymringer.
 En kvinne som er i humør må amme uten å ty til kunstig fôring, prøver å ta vare på at melken var nok for en normal babymat. Ofte, fra den første dagen det begynner å ta te å forbedre amming ammende mødre som "Bestemors kurv" Hipp (Hipp), Laktavyt, Amlyak. La oss se på mulige årsaker til nedgangen i morsmelk.

 Årsakene til mangel på morsmelk


 1) Amming er ikke en prioritet for kvinner til flaske-fôring;
 2) Mat Nneratsyonalnoe kvinner under graviditet og amming;

 3) Den negative situasjonen i familien;
 4) Fôring på timeplanen.
 Før du begynner å ta te å forbedre amming ammende mødre, kvinner trenger å eliminere de ovennevnte grunner, eller i det minste redusere deres innflytelse.
 Sikre gode amming hjelp enkle regler:
 - På tidspunktet for anvendelsen av babyen til brystet kvinne føler makeløs lykke. Det var fôring tid mellom mor og baby nært forhold er etablert, føles barnet morens kjærlighet og ømhet. Derfor amming for barnet - er ikke bare slukke sult. Babyen er ikke bare å få god ernæring, men var rolig, mate babyen trenger så ofte som mulig, spesielt om natten. Den kvelden melk produsert mer intens.
 - Ikke gi barnet ditt på en tidsplan, og på forespørsel fra babyen. I noe tilfelle ikke vekke barnet å mate: våken baby kan ikke spise så mye du vil, og etter en kort tid igjen ber om å spise.
 Te å forbedre amming ammende mødre kvinne bør hvis det fortsatt merker at melken i brystet er ikke tilgjengelig så intens som ønsket. Å være i trøbbel for anledningen, kan du prøve å starte enkle midler:
 - Melke te;
 - Valnøtter, forseglet i en termos kopp kokt melk med tillegg av en teskje honning.
 I tillegg til te forbedre amming ammende mødre "Bestemors kurv" Hipp (Hipp), Laktavyt, Amlyak tilgjengelig over disk.  
Hvordan avvenne en baby fra brystvorten

 Suger - er en av de første og viktigste reflekser hos nyfødte. For barn er det nesten like viktig som luft. Gjennomføre noen undersøkelser har vist at suger brystvortene eller fingrene i de første månedene av livet bidrar til den raske mentale utvikling. Vitenskapelige bevis for at brystvorten kan ødelegge bite ennå. Tvert imot vil de ordinære smokker tennene være sterkere enn det konstante nærvær av en flaske med ferskvann i munnen. Men over tid foreldrene spørsmålet - hvordan å avvenne en baby fra brystvortene hennes.
 Å avvenne barnet fra brystvortene til å bruke noen prinsipper i komplekset. For å starte, kan du prøve å avvenne babyen fra flasken. For å gjøre dette, kan du prøve å mate ham med en skje og drikke fra en kopp. For resultater som minimerer kontakt med smokk.

 Prøv å distrahere barnet interessante spill, leker, bøker eller spill med fingrene. Kanskje barnet hadde glemt tilstedeværelse av brystvorter.
 Hvordan avvenne en baby fra brystvorten
 Det er viktig otuchenyy barn fra brystvorten ikke bruke sin bestemors metoder. Ikke smøre dummies sennep, grønn maling eller annen frastøtende vederstyggelighet. Smaken er svært viktig for et barn, og han trengte ikke mye stress på dette grunnlaget. Akutte eller sur smak kan irritere slimhinnene i munnen.
 Heller ikke bør prystыzhat barn, sier at den oppfører seg så lite eller si at andre barn gjør dette. Barnet ditt - er en komplett person og fortelle slike ting, du barndom innpodet ham et mindreverdighetskompleks.
 En effektiv måte å avvenne en baby fra brystvortene hennes er protыkyvanye eller kutte av tuppen av brystvorten. Hvis du bare ikke hjelper, bør du klippe av et stykke hver dag.
 En annen metode består av bruk av fantasien, og jo bedre er det deg, er det mer effektivt prosessen med avvenning. Det er nødvendig å finne opp en historie som hevdet musen eller smokk fe. En annen måte for avvenning barnet er til stede ritual av et annet barn brystvorter. Du kan fortelle hvordan barn lever på jorden, hvor mamma og pappa ikke kan kjøpe en smokk. Be ham om å hjelpe dem. Barna virkelig har en følelse av medfølelse for andre.  
Meny 8 måneder gamle baby på åtte måneder

 Ved 8 måneders alder barnet har begynt å komme sammen med morsmelk kosttilskudd i form av grønnsaker og fruktpuré, fruktjuice, ost og eggeplomme, hardkokt.

 For å legge inn en ny baby mat diett?


 I matvarer som barnet allerede får i menyen 8-måneders baby på åtte måneder gradvis lagt kjøttkraft og kjøtt.

 Kjøtt inneholder animalsk protein med aminosyrer, fett, mineraler, vitaminer - batteriene som nødvendig voksende organisme.
 Menyen åtte måneder gamle baby på åtte måneder kjøtt er innført gradvis. Opprinnelig grønnsakspuré tilsettes 20 gram biff kjøttkraft. Etter 1-2 uker i kjøtt kjøttkraft allerede du kan lage grønnsakssuppe. For dette formål, grønnsaker kokes i kjøttbuljong. Filtrerte buljong, grønnsaker gnidd gjennom en sikt og blandet med kjøttkraft, inntil væsken puré. Ikke glem å legge 1-2 teskjeer vegetabilsk olje.
 I grønnsakssuppe puré i menyen 8-måneders baby på åtte måneder introdusert kokt kjøtt: kylling, kalkun, kalv, okse. Også nyttig og innmat: tunge, lever. For mat verdi av disse produktene er ikke mindre viktig enn kjøtt.
 Slakt barnet skal fôres melkoyzmelchennыmy. Og enda bedre - spesielt kjøttsaus utarbeidet av næringsmiddelindustrien kontrollert Institute of Nutrition. Hermetisk barnemat produsert i ren form eller blandet med grønnsaker. Det er veldig praktisk å bruke: bare varme opp innholdet i glasset.
 Når barnet blir vant til kjøttkraften, det begynner å kjøttet i en mengde på 50 til 70 gram, eller kjøttsaus, mengden av hvilken som skal mate 100 g, med et tillegg på 50 g vegetabilsk puré. Ved slutten av den åttende måneden - 100 gram kjøtt saus og 100 gram grønnsakspuré.

 Hvilke produkter kan fortsatt gå inn i menyen 8 måneder gamle babyen?


 Menyen åtte måneder gamle baby på åtte måneder med vanlig fisk. Tilsvarende alle andre produkter, fiskesaus eller buljong også innført i kostholdet gradvis. Siden en teskje, gradvis økende til 100 gram i en foring. Denne fisken menyen barnet til 8 måneder bør ikke være mer enn 1-2 ganger i uken, fordi det kan føre til allergier.
 Dersom fisken er forberedt hjemme, bør du bruke fiskefileter og nøye filtrere kjøttkraft å unngå å komme i et ferdig produkt små bein.
 Det er veldig praktisk å bruke klar hermetisert fisk produsert av næringsmiddelindustrien for babymat.  
Hvordan å ta barnet i tre (3) år

 Barn er alle forskjellige, og det er de som kan ta seg selv. Men likevel mer enn de som er nysgjerrige og har overalt klatre. De kan ta følgende ting.

 Maleri


 Barn 3 år kan ta tegning. Du kan gi plass fantasy baby. Bare gi ham fargestifter, maling, gouache, brev, og barnet selv vil trekke alle at hans hjerte ønsker. Du kan hjelpe ham i denne prosessen, eller du kan bare se ham fra sidelinja.

 Formet av leire


 Tegning barnet tar en kort stund siden, og det kan endre modellering. Leire bør være lyse å tiltrekke seg oppmerksomheten til barnet ditt. Her uten din hjelp er nødvendig. Vise deg hvordan å forme noen dyr, alt fra enkle figurer, slik Kolobok og kompliserer prosessen.

 Du kan tilby barnet samle kuber eller kit.
 Hvordan å ta barnet i år 3 (tre år)

 Sykling swing


 I tre år baby kan ta en sykkel eller en sving. Swing kan bli satt hjemme vil bli enda tryggere. Men denne gangen må du alltid være rundt barnet, da det kan falle ut av swing.

 Rengjøring av huset, matlaging


 Den treårige barnet kan hjelpe deg med å rydde huset eller matlaging. For eksempel, hvis du baker kaker, kan du gi barnet ditt i hendene på deigen, vil den erstatte leire. Når du rengjør det kan hjelpe deg å tørke støv eller samle alle slags papir.

 Data pedagogiske spill for barn


 Nå for barn tre år utvikler dataspill som samtidig fanger og lære barnet. Du vil også være interessant å lære sammen med barnet ditt.

 Tegneserier, musikk


 Barn elsker å se på tegneserier. Du kan slå det noen interessante barnas tegneserie eller en god historie. Denne lange glede barnet ditt. Noen barn sover i tegneserier. Du kan også inkludere musikk og dans med barnet ditt. Du kan inkludere barnesanger og sanger fra tegneserier, men du kan aktivere og moderne musikk.

 Bøker


 Barn i alle aldre trenger å lese boken. Det utvider sinnet og barnet utvikler fantasi. Spesielt gode lese eventyr ved sengetid.
 Barn under 3 år og fokuserer lenge på en ting, fordi barnet bør få tilbud om en endring av aktivitet. De er alle interessante, foreldre trenger bare å hjelpe barnet erkjennelse av verden.
 Nå vet du hva du skal gjøre med et barn på tre år (3 år).  
Яндекс.Метрика