Tenåringer om sex

 Svar på spørsmål om sex for jenter


 Alt hva du ønsker å vite, men skammer seg over å spørre
 Selvfølgelig, med mine venner er du diskutere mange temaer knyttet til personvernet. En dårlig - mange jenter verdiløs bolt fremmede hemmeligheter.
 I stedet, boken som du holder i hendene, ikke prohovorytsya. Med den kan du enkelt sekretnychaty!
 I klasserommet eller verftet er trolig den fyren som du liker. Du ønsker å være venner med ham, gå med ham på kino, kafeer, tilbringe ferien sammen
 Eller kanskje du har blitt bestevenner? Og du tror at du ikke kan leve uten den?
 Denne følelsen - den sterkeste av de som føles. Første kjærlighet er alt. Om hennes skrive klassikere komponert dikt poeter Selv om første kjærlighet ikke vil vare livet ut, nevner det vil du være hjertelig.
 Kanskje denne gutten du er nær ikke bare åndelig, men også fysisk. Ikke vær redd for dette, selvfølgelig, hvis dere begge er trygge på sine følelser og er klar for et slikt forhold. Men ikke hastverk! Sex bare ut av nysgjerrighet fører ofte til skuffelse.

 Ditt spørsmål


 La oss snakke om hva du definitivt interessert, men du viker for å spørre om det. Da spurte den samme jenta som du møter psykologer som vet nøyaktig enn kjæresten!

 Farlig sex?


 Skadelige ikke sex og dets konsekvenser, seksuelt overførbare sykdommer, traumer (hvis det er relatert til vold, er at hvis du ikke vil omegn), uønsket graviditet. Sex skal være en kilde til positive følelser! Så ikke forholde seg til det før den seksuelle og psykologiske modenhet.

 Hva seksofobyya?


 Denne frykten for sex. Oftest er det utvikler seg etter et mislykket, smertefull, ekkelt første kontakt med såra og vonbrotne partner. Slik seksuell erfaring er ofte ledsaget av alkohol eller ta narkotika. Det påvirker psyken til jenter. Som et resultat av henne å ha ubehagelige assosiasjoner til sex.
 Noen mennesker har alvorlige fobier eller frykt, på grunn av seksuell svikt. Vanligvis fobi karakteristisk for de som i utgangspunktet tilbøyelig til samokopannya, samozapuhyvanyyu og overdriver sine feil på alle områder.
 Det eneste som kan gi råd i dette tilfellet - vurdere konsekvensene og prøve i fremtiden for å unngå slike situasjoner.

 Farlig onani?


 Mange tror at lærdommene fra onani eller masturbasjon, vokse hår på hendene. Naturligvis, dette dumhet! Denne metoden er egnet for seksuell tilfredstillelse av stress eller avslapning. Men onani - det er sex uten en partner. Man fanger dermed sine følelser for seg selv.
 I sex med en partner viktigst - gi glede til din kjære. Begge parter nyte er ikke resultatet, men selve prosessen. Noen ganger kan en mann onanerer flere ganger om dagen. Dette er obsessive, usunn tilstand som forårsaker overdreven bekymring og ehoyistychnosti i seksuell aktivitet.

 Hva klappe dem og kan erstatte sex?


 Klining - en erstatning form for seksuell omgang. Det er bedre å onani, som en form for partnerskap, som gjorde forståelse. Men husk: hvis du er i dyp petinh (sex uten innføring av penis inn i skjeden) sædvæsken kommer på kjønnsleppene, kan sperm trenge gjennom åpningen av jomfruhinnen og deretter graviditet kan forekomme.

 Hvor kan jeg finne informasjon om kjærlighet og sex?


 Det er opplæringsvideoer for tenåringer, utdanningsprogrammer om emnet. Du kan lese en bok av Vladimir Shahydzhanyana "1001 utgaven av det." Det viktigste - tror ikke den informasjonen med de aktuelle TV talk show eller funnet på de første comer nettsteder. Det er ikke det faktum at det vil du vite sannheten!
 Kjærester og venner sikkert vet mye. Men ikke hør på dem, og de er faktisk omtrent like gammel som deg! Så, hva deres mening kan være falsk. Ofte råd "opplevd" kan ikke bare forvirrende, men også skade! Det er bedre å få informasjon fra dem som kan si at du bryr deg profesjonell.

 Hvorfor gjøre noen gutter noen kjærlighet og ha sex med?


 I psykiatrien er det et sammensatt begrep Madonna. Han lider av dette komplekset mann deler alle kvinner til å se ut som min mor (disse kvinnene han elsker platonisk, ren kjærlighet) og de som kunne ønske, men det er umulig å elske. På grunn av dette, det er en selvmotsigelse: jo flere mennesker med sammensatte Madonna elsker jenta, jo svakere hans ønske for henne! Dette komplekset ofte utvikler seg under påvirkning av en despotisk mor eller enslig mor som ser sin sønn i uniform motstand og støtte. Denne moren behandler henne ikke som en sønn, men som en venn.
 Madonna kan utvikle komplekse og gutten som vokste opp i en familie der barna ikke snakke om sex og kvinner presentert en høy pidestall som et objekt og tenke på at synden. Og resultatet er at når overgangen skjer, det er en bølge av hormoner, og har erotiske drømmer. Gutten føles galt, føles en følelse av skyld for hva han ønsker intimitet med noen. Dette skjer på et ubevisst nivå, og fyren er vanskelig å forklare seg.

 Hvorfor kjæresten og venner snakke om sine erfaringer og oppsummere du har sex?


 Det beste i intime forhold til jevnaldrende å navigere. Fordi deres ord bør tas kritisk, snarere enn som en veiledning til handling. Ikke kompleksuy at noen allerede hadde sin første seksuelle opplevelse, men du fremdeles ikke. Tross alt, hvis du tror du er i en gunstigere posisjon enn de er. Du er i gang! Hvis du i løpet ler og sier at alt er prøvd, husk at kjæresten din er nesten helt sikkert oppfunnet sin "seier"! Vi må også vise frem til andre.
 Hvis folk lage komplekse, så derfor de løse sine egne problemer. Ikke la dem løse sine psykiske problemer på egen regning. Ikke engang tenke å ta sine ord på hjertet!
 En ting til: sann venn du aldri vil ta "de svake", og overtalt til å ha sex! Og ikke skryte om sine "suksesser", hvis du vet hva du fyr ennå. Tenk om å kommunisere med den venn som ikke kjæreste?

 Hvilken plass i livet ditt bør ta sex?


 Noen mennesker tror at alt dreier seg om sex. Dette skjer fordi de er stadig å snakke med venner og venner om dette emnet, lese erotiske bøker og se filmer relevant. Med andre ord, de kunstig skyve en seksuell interesse i livet.
 Ikke noe bra, som du skjønner, er det ikke. Hvis en person sier at sex opptar 50% av sin levetid, med videre diskusjon synes det som om hele livet består av sex og TV.
 En allsidig mann neppe sette sex i første omgang. Etter at han og så mange viktige erfaringer og interesser!
 Så hvis du er harmonisk, hvis du har en hobby, sex spørsmålene vil ikke bry deg bevisstløs! Du kommer trygt behandle sex og kommer ikke til å bli hengt opp på den.

 Når du skal begynne å ha sex?


 Vanligvis i de tidlig begynner å ha sex, sex blir en rutine klasser for show. I tillegg er disse menneskene, hva de sier, de vet ikke all visdom sex. I alle fall utstyret - det er ikke viktig at vi skal forstå de unge jentene.
 Det er et interessant forhold: den senere jenta begynner å ha sex, jo rikere og bredere spekter av fag hennes følelser. Hvis 13-14-år gammel jente begynner å leve seksualitet, hennes forhold til gutter oftere er flyktig og bringe noen skuffelse.
 Ønske om ikke å sove med en fyr! Tross alt, hvis en mann og kvinne virkelig elsker, de nøye satt sammen. Og kjærlighet kommer etter en lang periode med frieri og kjærtegn.

 Hvordan man skal oppnå harmoni med sin elsker i sex?


 Å bringe glede til både sex-partnere skal kunne diskutere åpent hva som skjer. Det er også viktig ønske om å gjøre en felles innsats snarere enn krangel.
 Hvis partnere forstå og stole på hverandre, de er ikke redd for å snakke om hva noen liker og hva ikke. Dette er ikke nødvendig bruke ord - fordi noen ganger alt er klart uten dem.
 Sex noe som minner om dansen: la dem første trinn og klønete, men hvis partnere støtter og elsker hverandre, kan de oppnå fremragende og harmoni i kjærlighet. Sex - er ikke trening, det er en ny opplevelse hver gang og bølge av positive følelser.
 Mange kvinner er interessert i spørsmålet om hvordan man best fyr tapende jomfrudom - en erfaren eller ikke?
 Du skal bare ha sex med noen du er glad i! En erfaren eller ikke, spiller ingen rolle. Det viktigste i et forhold - kjærlighet.

 Skulle en jente å ha sex hvis den unge mannen insisterer på?


 Selv om du er gal om denne fyren aldri være engasjert i sex, hvis hun ikke er klar for dette. Ikke vær redd for at hvis du nekter, kaster du den fyren. Hvis han er - virkelig elsker deg, vil han vente. Og de som ikke bryr seg om følelsene dine, vil du kaste selv om du pohodyshsya nærhet.
 Du må virkelig bevisst ønsker å ha sex, så var det følelsen av at du er veldig bortskjemt. Tenk om det hyggelig? Ikke gi den til deg senere frustrasjon?
 Først må du bygge følelsesmessig rolig, veletablert forhold med en fyr som kan forstå deg.

 Du kan få glede av sex med vonbrotne?


 Såra og vonbrotne - er ikke den som hun hører dårlig. Dette er en fin, søt hun opplevde partner som kan bringe en kvinne nytelse. Men til sex med denne partneren brakte en behagelig følelse, må hun vet hva hun vil og har skal utvikles personlighet.
 Full modning kvinner fullførte bare 27-30 år. Hun er fortsatt ung, men bak henne noen år med regelmessig liv med en fast partner. Promiskuøs sex annet enn skade, ikke bringe!
 I en alder av 14-19 år erfaring glede er først og fremst på grunn av den enkelte partner. Hvis ingen ømme følelser for fyren, vil hun ikke være i stand til å slappe av og oppleve moroa, selv om den unge mannen opplevde. Derfor er det første trinnet gjøres best med en kjær. Hvis dette ennå, trenger ikke å stresse.

 Svikt i sex - hvordan å behandle dem?


 Ikke forveksle den teoretiske kunnskaper og ferdigheter oppnådd i praksis.
 Hvis en sterk mann virgin kompleks, på grunn av det faktum at for første gang ikke fungerte eller ikke fungerte som ønsket, kan også utvikle nevrotiske reaksjoner. Infinite skott detaljer og mistanke om at alt ikke er som det bør være i en posisjon til å gjøre distrahere fra din fyr noen handlinger av ømhet. For å unngå dette, må du være tålmodig og vennlig satt opp. Ikke kritisere enten seg selv eller sin og, hvis mulig, vil kaste skylden på omstendighetene.

 Hva om favoritten ikke viser initiativ?


 Årsakene til passivitet gutter er ofte psykologisk. De er gravlagt i underbevisstheten. Ja, det kan være et resultat av utdanning. Skolen har alltid oppfordret guttene rolig og modig og oppfinnsom utmerket student. Dessverre er dette i motsetning til naturen, der det motsatte. Fyren må være aktiv, med vilje til selvhevdelse. Og hvis han er omgitt av krigere Amazons? Da gutten kan bli feminin og homofile tendenser selv kjøpe. Dette kan skje med både gutter og jenter, og hvis de knuser myndighet av en forelder av det motsatte kjønn.
 Men det skjer også at fyren er veldig snill mot kjæresten sin og skulle til å miste det for deg selv og ikke la noe. Selvfølgelig, smigrer det. I dette tilfellet kan ta initiativ selv jente. Bare dette bør gjøres diskret.
 Hun skal være klar til å mislykkes, men det må være husket: avvisningen - problemet med fyren! Ikke i noe tilfelle kan ikke ta det personlig, og tror du ikke er god nok for ham.
 Bare noen relasjoner kan bare være romantisk, men noen - vennlig. Kan ikke først - deretter, skjebnen sendt deg en ekte og god venn! Det er også en sjelden suksess. Forresten, blant gutter, det er de som ikke er interessert i sex i det hele tatt. Noen menn kan leve et helt liv uten intimitet.

 Hvorfor blir alle jenter drømmer om en prins på en hvit hest, ikke fyren fra neste gate?


 Jenter er slik innrettet at noen av dem bo i den romantiske fasen av livet. Selvfølgelig, fiktive idealer i hverdagen er svært sjeldne, og til å elske den fyren med den virkelige verden, må vi venne oss til tanken om at det ikke er noen mennesker uten feil. Det er viktig å bestemme selv hvilke feil kan tolereres. Selvfølgelig, i det virkelige liv å leve hardere enn oppfunnet. Men vi må finne mot og lære å bli glad i virkeligheten, ikke i drømmer.

 Hva interesserer gutta pornografi?


 I gutter eksitasjon prosessen er mer opptatt av fysiologi. Jenter blir krenket bare i respons til en bestemt person. Etter deres biologiske oppgave - å velge ektemann, far barn.
 Unge mennesker er konfigurert annerledes. Den viktigste oppgaven for dem - øke sannsynligheten for formering. Derfor kan de bryter noen jente, selv de som de bryr seg om!
 Ikke bli fornærmet til fyren hvis han entusiastisk Slår magasin med nakne kvinner og tilbyr utsikt erotisk film. Det er like naturlig som jenter elsker å smykker eller ting med dyre butikker.
 Ikke vær sjalu når kjæresten din går med deg arm i arm og ser på ganske neznayomok. Tross alt, hvis du vil ordne scener av sjalusi, bare overføre til en fyr komplekser og deres misnøye!

 Er det mulig å gjenopprette jomfrudommen?


 Du kan - ved hjelp av kirurgi. Denne operasjonen utføres under lokalbedøvelse, pålegge noen sømmer som simulerer jomfrudom verdiløs. Smerte er ikke der.
 Med tap av jomfrudom restaurert jente føler en skarp smerte som hun mentalt forberedt på hva som skjer.
 Hvorfor og hvem som trenger denne kosmetisk kirurgi? Noen er det, etter tradisjonen. For eksempel, mange nasjoner vedtok gifte seg kysk. Noen ganger frykt synes uerfaren fyr og foretrekker bare intakt.
 Men siviliserte folk forstår at fysisk jomfruelighet og kyskhet er ikke en intern ett og det samme. Og ikke alle menn insisterer på en manglende seksuell erfaring for jenter.
 Menn bør ikke bekymre deg som partnere kom til ham, og om han vil bli den siste. Og hvis forholdet kollapser bare på grunn av det faktum at det ikke er den første, er det best! Så, kjærlighet var ikke.
 Ikke bekymre deg for mye og på grunn av tap av uskyld, eller det faktum at hun fortsatt er med deg. I en alder av 18-20 år ikke kan Tine anses normalt, mens hvis tretti-dame uttalt at hun var tom, kan hennes favoritt bli varslet.

 Er oral sex perversjon


 Hvis det er tvunget, oral sex, så vel som alle andre - en perversjon. Dersom denne slags sex fortrenger normalt, er det også vanlig. Vanligvis oral sex - mest slående tillegg til seksuallivet. Partnere avgjøre om du trenger det eller ikke. Det viktigste som var et ønske. Hvis en av partnerne i disse nådegaver avsky, bør du prøve å forstå hvorfor. Det hender at mannen ikke oppfatter dette, og kanskje klandre og partner med utilstrekkelig oppmerksomhet til personlig hygiene.
 Men hvis fyren ikke ønsker å bringe jenta til å møte og vurdere det skitne okkupasjon, oppstår spørsmålet, hva det betyr for ham, er dette jenta og sex med henne.

 Hvor erogene soner, hva er det og hvordan de påvirker?


 Erogen sone - en hud på kroppen, rørende som fører til seksuell opphisselse. Den tradisjonelle plassering (i kraft av påvirkning):
 - Genital område (genital), bryster, lepper;
 - Hals, ansikt, ører, såkalte kattens plass i kvinner (smilehull mellom skulderbladene), rumpe, innsiden av lårene.
 Det sies at ethvert sted på huden kan være en erogen sone. Og det er ikke alltid standard, slik som innsiden av benet eller generell formann. Finn et område kan bare empirisk, er det rørende. Å forstå om dette erogen sone, du må bare fortsette stimulering. Så spenningen kan nå orgasme. Stimulere bør være på vei oppover, rørende, stryke, kyssing, slikking, massasje, riste, trykk, klype fra tid, biting, kloring. Bør opptre som en hyggelig partner, så sørg for å spørre hvordan og hvor han ønsker å bli kjærtegnet.
 I seg selv er heller ikke sjenert til å vise følelser som du liker. Tross alt, hvis du er stille, tenker du fin fyr.

 Hvorfor en jente som bestemte seg for å kvitte seg med uskyld, plutselig begynner han å gjøre innrømmelser?


 Hvis hun snakker mye og prøver å forsinke øyeblikk av intimitet, noe som betyr at det ikke kan flytte til den intime atmosfæren. Du er nødt til å forstå hvorfor dette skjer: skummelt, ingen brudd er ikke fornøyd eller hennes partner hindrer noe.
 Hvis pratsomhet vedvarer, kan det være psykologisk. Da er det bedre å ikke ta med kommunikasjon til intimitet, fordi uordentlig bly fyr i delstaten opphisselse og gi opp i siste øyeblikk. Ingen grunn til å tro at en prøve, men hvis du ikke liker det, så si, er ikke klar. Dette er ikke riktig virkemåte i forhold til seg selv. Hvis en jente bestemmer så sine problemer, bør det være klart, at fyren vil bruke det i slike formål.

 Hva er en orgasme?


 
 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Яндекс.Метрика