Tilbehør til babyer

 Du forberede barnet alt du trenger: kjøpe klær, ordnet soverommet hans, ikke glemt toalettsaker og medisinskap. Hva med å gjøre det lettere å ta vare på et barn?
 Tilbehør til babyer

 Tilbehør til babyer kan i stor grad forenkle livet til enhver mor.
 Hard smekke, laget av en plast. I motsetning fille slyunyavchykov lett å rengjøre og har en "lomme" for å samle savnet munningen av babymat.
 Balanse: Veiing babyen før og etter fôring, kan du se hvor mange drikker melk dem. Du kan også spore økning i vekten av barnet, uten å vente på marsjen til klinikken.
 Radio barnevakt: den kan brukes til å overvåke barnet når han ikke er i nærheten av deg, og ikke bekymre deg unødig. Noen modeller er nyttige enheter for barn å overvåke temperaturen i barnehagen, brenne dine egne vuggesanger for baby og selv designe tak fargebilder.
 Ukachyvatel for rullestoler: nyttig tilpasning som er festet til barnevognen håndtak og gjør den til en barneseng. Drevet av et innebygd batteri, så det er lett å bruke og en spasertur. Intensiteten av swing kan justeres på vilje.
 Tilbehør til babyer
 Luftfuktere og ionisers, etterspørselen etter varer komfortabelt hjem hvor det er en nyfødt baby. De vil lage den mest gunstig klima for å dyrke sunn liten baby.  
 Barnerom - en spesiell verden som ikke har for å passe perfekt i din leilighet eller hus, men for å være trygg og behagelig sted for barnet ditt. Hvis du absolutt på et tap og ikke vet hvordan å trekke en barnehage, kan få hjelp komme uventet - sosialisere med barnet ditt.
Hvordan nursery (10 bilder)

 La oss huske sin barndom - hvordan ville ha sitt eget rom, ikke enkel, og at det så ut som en eventyrriket skip eller hytte, eller kanskje en øde øy. Over tid, endrer smak, vi manndom og urealiserte drømmer og alle levende sted på underbevisst nivå.
 Ikke nødvendigvis følger alle fantasier om barnet, spesielt hvis det er svært liten, og mange, selvfølgelig, ikke forstår.
 Be barnet ditt å tegne et rom i drømmene dine, vil dette bildet være et lite verktøy i denne forbindelse.
 Så du kan vise barnet at du bryr deg om hans mening og pocherpaete noen ideer - du selv se hvilke farger og hvilke elementer barnet ditt vil føle seg komfortable. Noen foreldre klarer å helt gjenta som skildrer hans sønn, men mange kan regne det er ikke rasjonelt. Men det bør minnes om at barn - dette er stedet hvor noen barn har gått i oppfyllelse fantasy.
Hvordan nursery (10 bilder)

 Noen retningslinjer og regler


 Den første alvorlige og presserende regel i utarbeidelse av babyens rom, er sikkerhet.
 Ifølge psykolog, er det antatt at et barn på tre år skal allerede ha din personlige plass og personlig seng, som vil være atskilt fra foreldrene.
 Så du må være sikker på at du er redusert til et minimum de risikoer som kan være til stede i rommet før du gjør.
 I utformingen bør ikke tillates glass og speilflater, spesielt hvis barnet ditt hyperaktyven. Møblene i barnehagen bør ha færre skarpe kanter og fremspring som kjente til barn under en viss alder er ufullkommen samordning av bevegelse, ofte faller og beveger seg mer enn voksne.
Hvordan nursery (10 bilder)

 Alt materiale, som vil omfatte utseendet på din nye barnet bør være fra miljøvennlige materialer. For eksempel er kinesisk vinyl tapet ikke akkurat egnet til barn, selv om de er enkle å rengjøre, praktisk, som små barn elsker å male på veggen. Disse bakgrunnsbilder er ikke pustende, noe som kan ha negativ innvirkning på helsen til barnet.
 Det samme gjelder for "lett" linoleum. Oppgaven begynner å ekspandere, rommet bør være ikke bare vakker, men også riktig valgt materialer.
 Før reparasjon, tenke nøye om alle detaljene i rommet fordi hvert år for å endre din perekleyvaesh møbler og tapet. Start med fargevalg.
 Selv om tradisjonelt, er jentenes rom designet i myke og varme farger - rosa, gul, fersken og gutter - blå, grønn, i denne sammenheng ingen bestemte regler.
 Hvis rommet ligger på solsiden, kan du velge og kjøligere nyanser hvis, tvert imot, rommet var lys, bedre å velge varme farger. Farger har også en psykologisk effekt.
Hvordan nursery (10 bilder)

 For eksempel, tilstedeværelse av et stort antall av design for høyt og lyse farger påvirker spennende og irriterende, så hvis barnet ditt allerede er aktiv, er antall farger bedre å redusere, å ty til kjøling toner.

 Prosjektet er klar - er begynt å bygge


 Hoved Heldigvis for alle foreldre til sitt barn har alltid vært frisk og aktiv. Så det første poenget i å tegne opp et barnerom bør være et helseproblem. For å unngå alle typer utkast, bør erstattes av nye gamle vindusrammer, fortrinnsvis to-lags vinduer.

 Gulvvarme


 Velge riktig gulv kan også i stor grad påvirke helsen til barnet. Fordi barn er bare begynnelsen for å utforske verden på egen hånd, ved hjelp av den første bevegelsen i fanget eller ved føttene, mesteparten av sin tid bare i samme etasje.
Hvordan nursery (10 bilder)

 Den mest varm og ren, selvfølgelig, vurderes treet. Belegg og maling postelene riktig, kan det vare en meget lang og rettferdig.
 Et annet alternativ er teppe, nå kommer de i en rekke nyanser og farger.
 Men merk at det skal være så myk og med en kort lur at barn ikke schesыvaly knær og hender.
 Teppe støvsuging lett, men det er betydelig dårligere i tilfelle at noe sølt på den eller fast. Og barna - et territorium maling, leire og andre leker som kan lett smitte og pryliplyuvatysya. I dette tilfellet, er en god løsning på laminatet. Denne type dekke er lett å krype, bare en ren og edel utseende.
Hvordan nursery (10 bilder)

 Vegger og tak


 Valget av farger tapet er ditt, beste brukt tekstil eller papir tapet, de er det tryggeste for barnets helse. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre typer tapeter, fordi barnet vil vokse, og hans smak vil endre seg, med alt dette, og blir nødt til å endre utseendet på hans personlige hjørne.
Hvordan nursery (10 bilder)

 Vegg altfor store og lyse bilder kan raskt naskuchyty og selv irritere babyen som vil føre til motvilje mot å bo i rommet hans.
 Taket er valgt avhengig av den generelle tilstanden til rommet. Hovedregelen - det bør være godt opplyst og romslig. Det er bedre å velge lys i taket, den enkleste måten er å male dem, du kan ty til spenning eller tak.
Hvordan nursery (10 bilder)

 Møbler


 Ifølge psykologer, barn oppfatter og ta de beste møbler lyse farger for jentas rom kan komme og hvite møbler. For den fulle utvikling av barnet og komfort, bør rommet være komfortabel seng, skrivebord og stol for å skrive skap med leker og klær. Barnerom bør være så romslig og gratis.
Hvordan nursery (10 bilder)

 Hvordan barn i et lite rom?


 Hvis de minste barnas rom, kan det være hensiktsmessig spesielle møbler sett der sengen er i en alkove eller skapet vegg spillet.
Hvordan nursery (10 bilder)

 En annen løsning ville være mer vellykket hvis det nisje vil bosette skrivebord, eller kanskje arrangere en bred terskel for å lese og okkupasjon.
 Vegger og tak i denne saken, bedre å lys til visuelt utvide og øke plass i rommet. Ingen unødvendig rot skap og andre møbler, husk at i barnehagen bør alltid være plass for lek og moro.

 Med utformingen av rommet til babyen din må du tinker litt, men smilet ditt avkom verdt det.  
Hvordan å bade en nyfødt

 Bading en nyfødt prosedyren er nødvendig og ansvarlig. Så hva bedre å velge en svømmetur? Barn bad til enhver tid, men likevel, det er best å gjøre det i kveld, like før fôring på ca 20-00.
 Varigheten av den første behandlingen bør ikke være mer enn fem minutter. Når barnet vokser opp, deretter bad tid kan økes ved de femten minutter. Med bruk av såpe å bade barnet kan være 1 per uke og på andre dager kan du bare rent vann.

 I tilfelle at barnet ditt på hodet er det hard skorpe eller med andre ord gneis, deretter ca 1 time før bading babyen bør smøre hodet babyolje, og deretter fjerne dem veldig nøye, mens når du vaske den ned. Ved første øyekast, sannsynligvis fjerne alt mislykkes, i så fall kan du fullføre det neste gang når du bade en baby.
 Sikkerhet i bading en nyfødt! Like før du begynner å bade babyen, bør mor vaske hendene godt med såpe og vann, fjern alle gjenstander kan skade den sarte huden til barnet. Du må fjerne klokker, ringer, armbånd. Det er lurt å trimme neglene sine. Under prosedyren, må bading huske på sikkerheten til barnet ditt. Mens hun lå på ryggen, skal hodet være på underarmen og hånden er nødvendig for å opprettholde barnet for hans motsatt skulder.
 Skum barnet bør svært nøye, prøv å vaske nøye folder. Bruk kun være spesiell såpe beregnet for små barn, samt ulike verktøy designet bare for babyer, vil noen dråper være nok. En annen viktig ting du trenger å vaske bort barnet forfra og bakover, spesielt i tilfelle hvis det er en jente.
 Alle dine bevegelser gjør forsiktig og mykt. Bading bør fullføre skylling med barnet kovshyka av tidligere kalt kokt vann. Vanntemperaturen bør være rundt 37 grader på det meste. Deretter må du pakke inn babyen din i god håndkle, deretter forsiktig tørr hud. Nyte svømming deg!

 Hvordan å bade en nyfødt baby video Etter fødselen, er magen din sannsynligvis ikke slik du ønsker det, så lære å gjøre magen sexy.  
Яндекс.Метрика