Trendy babyklær


 Krav barn og foreldre til å bære ofte divergere. Foreldrene vil at kjolen var upretensiøs omsorg, ingen merker, sterk og slitesterke naturlige stoffer. Barna vil føle deg komfortabel selv i den mest aktive spillet, men bo i tale prinser og prinsesser, vakre som voksne.
 Faktisk lært designere samlinger lenge siden at hver lille jenta ønsker å være som så trendy baby klær for jenter tradisjonelt svært nær den voksne samling en voksen sjarmerende prinsesse. Fashion House hver bære farger, utskrifter, stoff tekstur og en kombinasjon av voksne barn i samlingen ved å legge til figurer og kutting, kreves for å endre mobile spill.
 I barnas garderobe i tide til å dukke opp lagdeling og 7/8 jeans lille sorte kjoler, jakker, dresser og farget chiffon skjorte. Returnere fargerike mønstre og små erter, plissering, hatter, joggesko, ballett leiligheter og motetilbehør. Jentene synes clutcher og vesker i en kiste.
 Gutter i avslappet elegante bukser og polo vыpravlennыh, en jakke eller Tolstoyans og yttertøy fra år til år helt kopierer menns kolleksjoner sesong. På menns mote jakken kommer kombinasjon med jeans, hvite bukser med lyse genser og litt behersket brun-beige farger.
 I fremtiden, høst og vinter, for eksempel i en mote dype nyanser av grått og brunt, khaki, blå, lilla, sort, rød, mørk bardovyy, metalliske og hovedfargesamlinger for voksne - smaragd. Klassisk stil og enkle geometriske former også forvandlet til en barnekolleksjon. Med dem gikk over militær stil, ikke bare for yttertøy, men for jenter kjoler, celle og bånd, asymmetri og utskrifter av eksotiske dyr.
 Kjedelig og ikke barn av farge synes grå og khaki klesdesignere slå stil futurisme, snu fantastyzm ikke bare i aftenkjoler, men også i hverdagen. Spesielt romantiske naturer har pels, farget, neon eller fargede pelsluer, krager, kapper, jakker og selv skjørt.
 Selvfølgelig, på vil vokse raskere designerne har ikke glemt om barns fortelling, forlater dem lille prinsessen blonder kjole brodert krage, krystall sko, smykker samling og samlinger av klassiske dresser for prinser.  
 Selvfølgelig, spørsmålet om "Hvordan å bære en nyfødt baby? "Bare oppstår når du ta babyen fra sykehuset og har tenkt å gjøre med det første utflukt. Men det er verdt å tenke lenge før ikke å gjøre noen dumme ting, og ikke for å skade barnet. For nyfødte babyer er så liten og hjelpeløs at de ønsker og være sikker på å vikle hundre stykker av klær, og toppdekselet er teppe. Ikke på noen måte er mulig! Følg alltid den gylne regel - babyen slitasje for været!
Hvordan å bære en nyfødt baby

 Mange bøker og nettutgave rådes til å sjekke temperaturen på en baby med nesen. Hvis en gutt frøs, er nesen alltid kaldt, og hvis det er varmt - absolutt hot. Varm middelklasse tut indikerer at barnet behagelig og koselig i sine klær. Men dette er ikke alltid tilfelle.
 Best babyen kroppstemperatur sjekk matsayuchy hans fontanel eller rygg og nakke. Ved fontanel lett å komme utenfra, og alle andre deler av kroppen sjekk hjemme, så kan du konkludere med at føltes som en baby. Så, selvfølgelig, må justere antall biter av klær smuler til neste øvelse.
 En annen indikasjon på at barnet ditt er frosset, er det en hikke. Under påvirkning av fasjonable påvirkninger moderne mor ikke lenger bære en cap på barnet, tro at dermed født herde barnet sitt. Men ikke hver mor tenker om hva barn i ulike organismer, noe sterkere, og derfor ikke barhodet forårsake mye ubehag for barnet.
 Hvis barnet er mer utsatt for kulde, spesielt hos premature og malovahyh barn, er det ikke behagelig og ubehagelig. Hos spedbarn, dessverre, er det første fryse hodet, selv om barnet er kledd varmt nok.

 Hvordan kle barnet for en tur?


 Tips om dette emnet og lest mye nasluhatysya utallige, og som er riktig for barnet ditt - det er opp til deg. Ikke prøv å aldri prøve å dempe eller omvendt, for mye kjæle barn. Avhengig av sesong, er det nødvendig å variere mengden av klær eller bleier til babyen din, kontroller alltid barnet ved å berøre nesen og fontanelles.
Hvordan å bære en nyfødt baby

 Hvordan å bære en nyfødt baby i sommer?


 Til enhver tid skal alltid overvåke temperaturen i uteluften og hjemme. Dreven innpakning barnet kan føre til feber baby, noe som kan resultere i svært dårlige konsekvenser. Så prøv å følge disse enkle instruksjonene:
 •  Hvis lufttemperaturen varierer fra 20 grader, vil barnet være svært tynne skjorter, over hvilke slitasje bomull bluse på bena - glidere, og hvis du ønsker å ha på seg en lys lue.

 •  Ved temperaturer over 23 grader, prøv å la armer og ben av babyen åpen. Det kan være lys T-skjorte og underbukse.

 •  Når merket på termometeret viser 26 må du la barnet i shorts eller bleier, eller alt av og dekke det lett teppe.

 •  Beskytte barnet fra direkte sollys, slitasje i dette tilfellet panama eller lys lue.

 •  Ta alltid et par bleier, som kan vikle barnet ved ekstreme værforhold.

 •  Sommerklær til babyen bør bestå av naturlige materialer som syntetisk ikke tillater huden å puste.

 •  I så måte en nyfødt baby å bære i vinter?


   Om vinteren kan du bruke en enkel regel - babyen bære ett lag varmere enn seg selv. Men i vinter bør være forsiktig med turer, frisk luft, selvfølgelig, nyttige og nødvendige barn. Men det er nødvendig å gå en tur i -10 under null? Mange leger følger en negativ mening om det. Tross alt, babyer fortsatt ganske skjør nasopharynx og avtale med slike værforhold det er ikke klar ennå. Men temperaturer om vinteren er forskjellige, så se etter baby klær vinter.
 •  Først må du følge prinsippet om multi-layer. Den viktigste funksjonen til det første laget - er å holde kroppen tørr baby, så primordial slitasje undertøy.

 •  Det andre laget med klær - en dress eller koftochka og bukser, strikket lue.

 •  Det tredje laget - vinterklær, arbeidsklær, dress eller konvolutt. Fremfor alt, hvordan babyen din er laget av naturlige materialer - ull eller fleece med, og det øverste laget hadde evnen til å holde varmen.

 •  Hvis utenfor temperaturen er ca -2 obligatoriske to par sokker, hansker, skjerf. Du kan også være lurt å være ekstra strømpebukse, strikket lue, lue henhold poddetыy.

 •  Hva du skal ha til en nyfødt våren?


   I løpet av våren, da høstværet er skjør, så du bør følge nøye med temperaturen din baby. Valget av barnas klær må tilpasse seg hverdags lag med klær bør ikke endres og vzayemozaminyuvatysya. I utgangspunktet er det som en tre-lags klær, erstatter et tredje lag enklere.
  Hvordan å bære en nyfødt baby

   Hvordan best å bære en nyfødt baby hjemme?


   Hjem barnet må bære som deg selv. Hvis du har et godt oppvarmet rom og lufttemperaturen når 27 grader, vil det være nok bomullsskjorte. Ved lavere temperaturer kan bruke tynne bomulls overall eller skyveknapper.

   Under søvn, bør barnet slitasje på samme måte som under våkenhet. Bare under søvn, bør barnet dekke bleie eller lys teppe. Det er bedre å ikke bruke tunge bomull eller ull tepper, sengetepper og kjøpe fra moderne tekstiler. De gir letthet barn under søvn og ikke hindre luftlekkasjer.
  Hvordan å bære en nyfødt baby

   Hvis du lære å vurdere alle disse enkle reglene, vil barnet vokse seg sterk og sunn. Husk at over-innpakning et barn kan føre til at kroppen til babyen vil svare på noen kald som en trussel og håndtere det og ikke lære.

   Du overdrive at eldre alder barnet vil alltid verke som svar på eventuelle været forandrer seg. Vær forsiktig og sunt!  
  Jeg kan ikke ta barnet (sønn, datter)

   Den vanlige historien om vår tid: den første ekteskap ikke er dannet og gikk skilsmisse. Etter hans første ekteskap var barn. Situasjonen er meget vanskelig, særlig hvis det er en ny familie. I de komplekse relasjoner involvert alle kvinner, menn av hans første ekteskap, og den andre, selvfølgelig, barn. Ganske ofte er det en situasjon hvor andre kone klager: ". Jeg kan ikke ta barnet mann (sønn, datter)" Hvordan du skal bygge relasjoner i denne situasjonen, fordi svært ofte ro over barn fra sitt første ekteskap ødelegge familiens venn.

   Grunner natyahnutosti relasjoner


   Den vanligste årsaken til problemer i familieforhold - det sjalusi. Den første kone er ikke alltid glad hvis hennes eks-mann har en ny familie. Hun var bekymret for fremtiden til barn, hun vil at de skal være utstyrt med all nødvendig. Begge mennene ønsker også å snakke med barn, for å delta i deres liv.

   Den andre kone, selvfølgelig, er ganske sjelden kvinne som at hennes mann ofte besøkte den første familien. Den andre kone er overbevist om at alle teknikker som kone bare ønsker å bringe tilbake en mann, involvering av barna. Det ser ut til avvisning og barn fra sitt første ekteskap, det "kan ikke godta en mann barn (datter, sønn)."
   Spesielt situasjonen er forverret når den nye familien det er barn.
   Andre kone velger vanligvis en av tre atferd.
   Metode en. Min mann er strengt forbudt å delta på den første familien. Helt feil vei som fører til at folk vil begynne å gjemme seg fra sin kone besøker barn fra sitt første ekteskap.
   Den andre måten. Kone helt fjernet fra problemene med den første mannen barn. Igjen, ikke sant. Man blir vant til det faktum at han har et liv som ikke er knyttet til familien. Ikke noe bra det vil ikke.
   Den tredje vei. Vennskap. Andre kone finner en felles plattform med barn av sin manns første ekteskap. Det er vanskelig, misfornøyd med sin mann og barn - "det tok pappa", og deres barn - "som de er". Men den mest riktige måten kompromiss. Uansett, bestemmer du problemet med ektemannen, hans familie, og ikke presse vekk fra deg utsagnet "Jeg kan ikke ta barnet mann (sønn, datter)." Det er viktig fornuft tilnærming og tålmodighet.
   I slike vanskelige psykologiske situasjoner, er det best å kontakte en profesjonell psykolog. Det vil bidra til å forstå situasjonen og foreslå riktig måte atferd.  
  Яндекс.Метрика