Trenger å kutte barn per år

 Tradisjonelt, bør den første babyen hårklipp gjøres årlig. Er dette en slags fysiologisk behov? Trenger å kutte barn per år?

 En bit av historien


 I mange land skikken med opptak til familien. Et barn under ett år er ikke ansett som et medlem av familien, og selv hans navn ble ikke gitt. Selvfølgelig, var dette på grunn av den høye dødeligheten blant barn barndom. Dersom barnet levde ett år, ble han medlem av samfunnet, det "tok en familie." Som et tegn på hans "fødsel" som medlem av samfunnet barnet ostryhaly hår.

 I dag du trenger å kutte barnet i et år? Det er både tilhengere og motstandere av løfter. La oss innse det.

 Hår vokser bedre


 Dette argumentet er mest vanlig frisyre. Er det sant? Det har lenge vært et etablert faktum at tettheten og fargen på håret - en arvelig kvalitet og frisyre du påvirke dem ikke kan. Hvis vi tar hensyn til at folliklene (hårsekkene) dannes i livmoren og grooming er ikke i stand til å endre sin struktur, er dette argumentet meningsløst. Det eneste resultatet hårklipp babyens hode i orden, og det vil se ryddig og vakkert. Men i klipping under "null" så bare ikke noe poeng der.

 Othonyaem "mørke krefter"


 Det er en teori: Familier kjører bort sløret fra sine mørke krefter. Denne teorien har sine røtter i en fjern fortid, akkurat på den tiden da forordningen ble vedtatt "tar familien."
 Hvis foreldrene mener det, selvfølgelig, kan kutte barnet.

 Ujevn hårvekst


 Med denne veksten hår egentlig skal klippe baby. Dette vil tillate nye håret til å vokse jevnt og uten problemer.
 En annen grunn til at det er nødvendig å klippe barnet - et varmt vær.
 Så ingen trenger zistryhaty hår barn per år ikke eksisterer, og avgjøre om å kutte barn per år, selvfølgelig, foreldre.  
Barn kosmetikk for nyfødte - som er bedre

 Kosmetikk for babyer bør være hver mor. Hjemmetjenesten mødre etter fødsel er å riktig mate, sikre riktig daglig rutine for barnet, så vel som en viktig faktor for bekymring er riktig hudpleie babyen. Dette bidrar til at alle mødre en spesiell barnas kosmetikk for babyer. Hva bedre kosmetikk for babyer? Velg en god makeup er riktig lett nok til å vite noen enkle regler når du velger barnas kosmetikk. Kosmetikk trenger ikke å være dekorative og spesielle kosmetikk for nyfødte. Ikke kjøp bare en stor krukke eller flaske med noen produkt. For det første er det nødvendig å test som skal kjøpe. Dersom barnet ditt har problem hud, sørg for å kjøpe allergivennlige kosmetikk, designet spesielt for barnas hud utsatt for allergier. Sørg for å ta hensyn til kosmetikk. Det bør ikke være noe kunstig, bare naturlige produkter. 

 Hva er de beste barnas kosmetikk for babyer


Barn kosmetikk for nyfødte - som er bedre

 Hver mor velger for barnet sitt en annen sminke, trenger ingen selskap, som er til stede på det russiske markedet, ikke bruke dårlige mødre i popularitet. Hvert barn reagerer forskjellig på en tilsynelatende krem ​​fra ulike selskaper. Så kjøp hva som passer deg. Svar på spørsmålet "hva som er best for barn kosmetikk spedbarn" ekstremt vanskelig. Og familien budsjett i det hele tatt annerledes.

 Kosmetikk for babyer vår mor


 Som du vet, barnas kosmetikk Baby "Vår mor" - en merkevare av barnas kosmetikk, designet spesielt for spedbarn. Dette er et helt linje av allergivennlige produkter. Nylig, kosmetikk for babyer "Vår mor" fikk veldig stor popularitet og er bare godt omdømme og vurderinger av barnas kosmetikk bare bra for babyer. De skriver som kom opp med dette merket par etter fødselen av barnet sitt. Ikke å finne det russiske markedet gode billige kosmetikk for babyer, unnfanget de å gjøre dine analoge vestlige bedrifter.

 Kosmetikk for babyer "Byubhen"


Barn kosmetikk for nyfødte - som er bedre

 Firm "Byubhen" produsert en spesiell barnas kosmetikk baby Byubhen for barn med hud utsatt for allergier. Kosmetikk produsert i Tyskland, og selskapet har vært å produsere produkter bare for spedbarn. Ulike salver, kremer, beskyttende oljer, sjampo - dette er ikke en komplett liste over produkter til spedbarn barnas kosmetikk selskapet "Byubhen." Strukturen i kosmetikk er unike og naturlige ingredienser uten irriterende babyens hud. Mange russiske mamma bare foretrekker kosmetikk baby Byubhen, som "Byubhen" har etablert seg som en pålitelig gode kosmetikk for nyfødte.

 Video kosmetikk er bedre for babyer


 Vi mener at den foreslåtte ser på videoen, du bestemme selv hva som er best for barn kosmetikk nyfødte.Praktiske råd for unge foreldre hvordan å lære et barn til potten

 Før eller senere foreldrene lei ekstra tøy og baby-prosess dressing fjerning av bleier (og pengene de er gode). De begynner gradvis å venne barnet til potten. I de fleste tilfeller fører til ulike problemer og krever tålmodighet. Men tro meg, er resultatet verdt innsatsen!


 Riktig alder for å lære et barn til potten (Komorowski)


 Barnet begynner å lære funksjonaliteten av organismen i perioden fra seks måneder til ett år. Også produsert mulighet til å utsette defekasjon og urinering. I løpet av denne tidsperioden kan tilby livet babyen potty å korrigere fysiologiske behov som ekstra funksjoner. Ikke insistere ikke å forårsake følelser av avsky og sinne. I denne alderen er barnet for mobil og så i de fleste tilfeller vil det ikke være i stand til enda et par minutter for å sitte på ett sted.
 Mellom 9 og 14 måneder barnet vokser ("krise på ett år") bør være spesielt forsiktig - denne gangen babyen kampen mot ulike restriksjoner på friheten til voksne. Bare atten måneder kan betraktes som den mest hensiktsmessig å begynne å lære barnet til potten.
 Selvfølgelig vil ikke alt gå greit, og du må tørke av tilfeldige dammen. Men med veksten av din ætt kommer forstå talte ord og diverse "ulykker" vil bli redusert til et minimum. Og ikke glem at dette er bare omtrentlige tall. Alt er strengt personlig, og bør nøye overvåke prosessen med å vokse opp. Tross alt, hvis barnet er redd av potten som lærer - er det virkelige problemet.
Praktiske råd for unge foreldre hvordan å lære et barn til potten


 Hvordan lære et barn til potten?

 Raspishut noen enkle tips som vil forlate voluminøse bleier.
 Så bør det første være å stoppe for å sette på baby bleier. Barnet må ordentlig undersøke kroppen din, forstå forholdet mellom avhengighet og påfølgende fysiologiske væsker. Se nøye på baby (det er bedre å gjøre mer for å forlate bleier), en liten stund å fikse naturlige behov den endrer atferd (roer ned, lunefull, eller på annen måte krekche). Og når den neste gang du oppdager sånt, bare gi barnet ditt en pott. Også en god og nyttig lærepenge for ungen blir klar demonstrasjon opravlenyya trenger eksempel på voksne, eldre brødre eller søstre. Jo mer naken babyen ikke nødvendig å utføre manipulasjon av løfteunderkjole.
 Plasser potten direkte i barnehagen, i slag, baby når som helst kan det videre studier. Sørg for å forklare sin døs, bør han gjøre hva "det" er i potten. Etter hvert mislykket forsøk i alle fall ikke prøver å skylde på barnet, vil det føre til negative assosiasjoner kan utvikle frykt og komplekser. Bare nok en gang forsiktig spesifisere: "Native neste pysay her", og all den varme og milde stemme. Type luft i brystet og puster.
 Hvis de lykkes, gjør bruk av potten ikke glemme å rose barnet, hjerneslag, og kan også behandle dine favoritt godbiter. Dette vil være et godt tegn og oppmuntre ditt barn til å presse ytterligere prestasjoner. Ikke glem å tilby potten umiddelbart etter å ha sovet og spist.
 Husk at i et ukjent miljø, kan stressende situasjoner under sykdom eller varme babyen spille og glemme sine nye nyttige ferdigheter. Generelt er følgende beskrevet ovenfor tips, kan du enkelt lære et barn til potten.
Praktiske råd for unge foreldre hvordan å lære et barn til potten

Яндекс.Метрика