Ufarlige antipyretika for barn


 Her er bare en mor klarer å få ned temperaturen på ulike måter, til tross for at mange av dem er ganske klar over febernedsettende medikamenter. Men utilbørlig reduksjon i kroppstemperatur kan føre til komplikasjoner.

 Økt temperatur kroppen


 Det er derfor nødvendig å begynne å forstå hva feber og når det skal bli redusert. I et friskt barn temperatur under armen er gjennomsnittsavvik på 37 grader i den ene eller annen (365-375). Den høyeste temperaturen kan spores i kveld på ca 17 o'clock, og minst - etter en natts søvn.
 Derfor er det anbefalt å måle temperatur flere ganger i løpet av dagen. Legene tror at hvis temperaturen er ca 373-376 grader bare i kveld, ikke trenger å bekymre deg for.
 Husk også at barnet etter utendørs spill eller etter søvn under et varmt teppe kroppstemperatur vil være høyere at termometeret vil fortelle.
 Nylig har forskere ofte si at reaksjonstemperaturen er forstått og forsvarsrespons. Mange studier viser at mesteparten av mikroorganismene, reduserer hastigheten av reproduksjon ved høy kroppstemperatur. Det stimulerer immunsystemet, slik som interferonproduksjon. Dermed kjemper kroppen virus ved hjelp av høy temperatur (38-40 grader mange virus og bakterier blir drept). Hvis ukontrollert gi medikamenter som senker temperaturen, kan du redusere en beskyttende reaksjon. Når kroppstemperaturen stiger, hud årene utvider seg og kroppen er i stand til å balansere teploprduktsyyu og varme.
 På dette punktet, kan du hjelpe barnet ditt:

 •  gi drikke rikelig med væske (kopmot tørket frukt, vann, te, urte avkok eller et avkok av rose, villrose, rosiner). Det er viktig å forsøke å gi drikker den samme temperatur som kroppstemperaturen til barnet;

 •  overvåke lufttemperaturen i rommet. Luften er kult å bli gjort (av standarder for WHO temperatur bør være 16-18 grader, opp til 20);

 •  varmt å bære (som i kjølig rom), men trenger ikke for ukutuvaty temperaturyascheho baby tepper, da dette kan hindre varme;

 •  overvåke fuktighet. Rådes til å bruke moderne fuktighetskrem eller henge våte håndklær;

 •  hvis kalde føtter og hender - sørg for å gni dem.


 •  Ikke anbefales:

 •  ankomsten av lege og ansettelse av spesielle medisiner (for å eliminere vasospasme) komressы gjøre med vann, legg en varmeflaske med iskald ukutuvaty våte bleier som kulde kan utløse innsnevring av blodårene;

 •  babyen tørk forbudt alkohol, vodka eller eddik. Det kan være farlig for pasientens liv.


 •  Når nødvendige antipyretika


   Men det finnes situasjoner der, uten bruk av febernedsettende metodene ikke hjelpe. Fordi nøkkeltallet - en tilstand av barnet.
   Så, hvis barnet hører til en gruppe av risiko (kronisk hjertesykdom, sykdommer av metabolske lidelser, nevrologiske patologi eller som allerede er feberkramper) er viktig å bruke antipyretika, selv ved en lavere temperatur enn anbefalt av WHO (temperaturen bør reduseres hvis det er over 39 - 395 grader). Denne listen inneholder de med feber ledsaget av smerter i hodet og musklene, så vel som barn av de to første månedene av livet (de er vanskelig å tolerere temperaturer enn eldre barn). Disse gruppene har lov til å foreskrive febernedsettende ved 380-385 grader. Disse midlene er viktig, sammen med tilhørende tiltak, gni på huden, infusjonsplatehemmere utvikling av hypertermi, ledsaget av en trekning av blodårer og hud mikrosirkulasjon forstyrrelser.
  Ufarlige antipyretika for barn

   Hva bedre å gi febernedsettende


   Det finnes flere typer febernedsettende. De fleste av dem er harmløse Paracetamol. En enkelt dose av paracetamol kan redusere et barns ved en temperatur -15 ° 2-4 timer. Men ved høye temperaturer, er det ikke for lenge. I tillegg har barn med overfølsomhet for stoffet. Paracetamol er utgitt under forskjellige navn (panadol, Efferalgan, Dofalhan, Kalpol, Meksalen, Dolomol, Tylenol) som en sirup, stikkpiller, pulver og tabletter. Den mest effektive stoffet i form av sirup, og om natten anbefaler å bruke endetarms stearinlys.
   Reduserer mer effektivt temperaturen Ibuprofen (Nurofen, Ybufen). Selv om mindre trygge sammenlignet med paracetamol i utviklingen av bivirkninger.
   Det er forbudt å gi barn til å redusere temperaturen på acetylsalisylsyre, antipyrine, amidopirina, phenacetin, Analgin og preparater på basis av dem.
   Sørg for å ringe legen din dersom:

 •  feber i en baby under ett år (spesielt til to måneder av livet);

 •  du ser tegn på dehydrering ("innsunkne øyne, en liten mengde av vannlating, ingen tårer, døsighet, apati, dårlig ånde);

 •  lille barnet drikker væsker;

 •  oppkast eller diaré;

 •  anfall;

 •  utslett på kroppen eller blødning;

 •  puste for sakte, for fort eller vanskelig;

 •  Leger har undersøkt, men tilstanden forverret seg.


 •  Forstandig bruk av febernedsettende legemidler i barnas leger og foreldre må være basert på mer strenge tilnærming til sitt formål, og for å redusere hyppigheten av administrasjonen av disse stoffene. De ovennevnte anbefalinger for bruk av febernedsettende blitt utprøvd og testet i mange år.  
  Eksemet hos spedbarn - hvordan du kan vinne


   Det finnes flere typer av diatese hos spedbarn. Men foreldre ofte forstår av ordet vanligste årsaken - en tendens til hudproblemer: til tørrhet, allergiske reaksjoner, infeksjoner, og betennelser. Hvis barnet ditt med jevne mellomrom dukke brun på hodet, bleie utslett, "roser i kinnene, tørr hud, skjellete, utslett, så han har denne diatese. Det er om det i dag, og vi skal snakke.

   Virkningene av allergisk diatese


   Hva er galt med dette diatese? Ingenting, hvis du begynner å forholde seg strengt til den hypoallergenic kosthold og livsstil. Men hvis du begynner, kan ting bli verre: hudutslett vises gråt, skorpedannelse, samtidig utvikle en allergisk betennelse i tarmtottene bortgang, suge alt du trenger fra mat. På grunn av dette stakkars barnet vil utvikle både fysisk og mentalt (selvfølgelig, til mental mangel vil ikke komme, men dårlig av skolegang du kan gi det). Hvis du har en slags hatt tilfeller av astma, pass opp! Dette indikerer en predisposisjon for sitt barn, noe som betyr at du nå kan gjøre alt avhengig av deg for å hindre barnet i utviklingen av denne forferdelige sykdommen.
   Det er andre øyeblikk: de gjør utslett ubehag barnet ditt: kløe, smerte, tørrhet. Han kan ikke fortelle deg om det, men du ønsker ikke barnet led? Og når barnet vokser opp, vil han ikke liker deg råd ulike godbiter, og alltid vil bli tvunget til å begrense meg i mat, kosmetikk, klær og mer.

   Hvordan kan du forebygge eller lindre negative effekter allerhodyateza


   Under graviditet og amming spise allergifremkallende matvarer: sjokolade, sitrus, nøtter (peanøtter), store mengder kumelk, frukt og bær med rød eller oransje farge, etc. Også forkaste tvilsomme produkter sammensetning som instant nudler, chips, brus etc. Bruk kun naturlig mat (helst med sin økonomi). Uten presserende behov resept og på dette tidspunktet ikke ta narkotika og ikke la sine barn. Hvis et barn er syk, spør barnelege å plukke ham medisiner som ikke inneholder smakstilsetninger.
  Eksemet hos spedbarn - hvordan du kan vinne

   Når kunstig bruk fôring bare tilpasset melk formel. Ikke gå inn for tidlig i barns kosthold andre matvarer i tillegg til morsmelk eller morsmelkerstatning fordi hans gut er ikke klar for "tung" mat, og det kan utvikle en allergisk betennelse i ytterligere problemer (ufordøyd diaré, utslett, langsom fysisk utvikling baby, redusere mødre amming, osv). Vanligvis matvarer introdusert i 4-6 måneder, avhengig av nivået av psykiske, fysiske utvikling og fôring type som evaluerer barnelege.
   Gjør daglig våt rengjøring i huset til støv og det inneholder bakterier fra å skade huden din baby. Men samtidig ikke skape rundt barnet sterilitet: det skal napratsovuvatysya immunitet.
   Bruk hypoallergeniske babyen vaskeritjenester og barnepass. Ikke vask for ofte babyen såpe, fordi det vasker bort den naturlige beskyttende lag av huden. Å hindre bleie utslett, ikke holde babyen i engangsbleier lenge under dem Mast olje, og i hudfolder lage pulver. Bruk daglige fuktighetsgivende kosmetikk for barnas hud, spesielt D-panthenol. Det vil mette hudceller med fuktighet, hindrer utviklingen av betennelse og tørr hud. Ikke skimp på velprøvde bedrifter.
   Ved å følge disse enkle reglene, frata deg barnet of Destiny allergier.
   Hva hvis utslettet har dukket opp, spre og forverre helsen til barnet? Først, ta kontakt med din barnelege, ikke selvmedisinering, eller du kan skade barnet!
  Eksemet hos spedbarn - hvordan du kan vinne

   I fravær av amming og utfyllende fôring huske at nye produktet du spiste i løpet av dagen før utslettet i et barn, og fjerne det fra kostholdet ditt. Etter healing huden til barnet ditt, kan du skrive det inn på nytt for å være sikker på at han gjør utslett. Hvis du ikke husker når det var et utslett, undersøke kostholdet ditt og gi opp de mest allergifremkallende matvarer. I fravær av kunstig fôring og utfyllende fôring be deg om å velge en barnelege hypoallergenic blanding. Hvis et barn får mat, gjorde utseendet på utslett ikke la produktet siste du skrev inn og erstatte den med en tilsvarende (for eksempel eple til pære).
   Gjeng barn ved å legge et bad urt: storfe, salvie og kamille. Hvis et barn er kløende eller hvis du ikke vet hvordan du gjør det oppfører seg rastløs (sannsynlig kløe), og barnelegen den dagen du vil ikke være i stand til å snu, la barnet en enkelt dose av alder "raskere" antihistamin (suprastin, fenystyl, Tavegil, klemastin, diazolin, fenkarol). Men husk at disse stoffene er mange bivirkninger og kontraindikasjoner, så pass på å lese instruksjonene til dem og ikke la barnet sitt, med mindre det er et presserende behov.
   Hvis det er et dyr, er det bedre å gi noen, inntil barnet vokser opp, og du kan ikke bekrefte laboratoriemetoder, der han har ingen allergier (disse testene gjør bare 3 år gammel, og i denne alderen er de ikke informative) . Prøv å bli kvitt teppet med en lang lur og veldig duftende potteplanter. Syntetiske klær barnet til å erstatte naturlige stoffer.
   Ikke la diatese og dens virkninger ta tak i babyen din!
  Яндекс.Метрика