Utdanne førskolebarnHvordan å oppdra et barn
Ikke tvinge et barn til å spise
Noen ganger foreldrene lykkes i "potchevanyy" sine barn; matet ham om barnet ønsker eller ikke ønsker å ha; selv om barnet gråter, finner de at det er luner, og dyttet ham mat. Og perehodovuyut barn. Dette er feil.
Fullstendighet barn - ikke en indikator på helse. Og, selvfølgelig, ikke en indikator på skjønnhet.
Lær hvordan du kan lytte til ønsker og motvilje mot barnet sitt.
Hvis du ofte tvinge barnet deres er, om det er ham eller ikke kommer appetitten, kan du oppnå hva barnet vil utvikle mat jevn negativ refleks. Barnet vil ødelegge stemningen hver gang klokken vil indikere måltidet.
I så fall, hvis du insisterer på sin egen måte, du kan helt ødelegge forholdet til barnet; det er lunefull, nervøs, sint; tilfellet kan også nå gjensidige fornærmelser og straff.
Ofte, foreldrene, på grunn av deres utholdenhet og vilje, og noen ganger på grunn av de fysiske fordelene, får i tvister på bordplaten. Jeg gjorde et barn spise noe han ikke ønsker å ha.
Ikke gjør det; saken kunne ende opp oppkast. Obsessive kjærlighet er verre enn likegyldighet.
Hvordan å øke appetitten hos barn. Å øke appetitten
Å gå ut av verdighet utvoryvshohosya ond sirkel, kan du hoppe over ett måltid, for eksempel lunsj. Kanskje for middag barnet er veldig sulten, og han vil be deg om å spise. Du kan også gå den andre veien, litt øke fysisk aktivitet for et barn som han brukte mer energi.
Appetitt øker hvis barnet i en halv time før du spiser for å gi en eller to piller av multivitaminer.
Legg igjen en vanskelig situasjon med ære vil hjelpe ordinær piknik. Barn har stor glede å spise i naturen: først, fordi for dem det er noe uvanlig; for det andre, utendørs, enten du liker det eller ikke, raskt "spilte" appetitt.
Du har sannsynligvis allerede vet at rettene ble verdsatt barnet ditt. Prøv mer koker disse måltidene hvis barnet begynte å oppstå problemer med appetitt og du merker at han selv mistet litt vekt.
Control skal ikke hemme
Et barn i alderen 6-7 år er ikke så selvstendig å utføre en lang tid uten foreldre. Derfor vanligvis betyr det at du (hvis du er i skolen, etterfulgt av omsorgsfulle lærere), og kontrollere det er ikke komplisert.
Men husk at kontrollere barnet skal ikke være gjennomgripende og overveldende - noen foreldre som blomstret i kontroll barn uten tillatelse fra senior redd for et trinn og dermed fastspent, ikke i stand til uavhengige handlinger. Av dette "stivhet" av barna er ganske sterk protest, noe som kan gi opphav til en konflikt mellom barnet og pedantisk far.
Så, ikke start et regime av streng kontroll hus, med mindre, selvfølgelig, til noen spesiell grunn. La barnet være "vents". La det være i kraft av illusjon - som om noe i dette livet avhenger av det, så han kan bestemme.
Hvis du undertrykke barnet også, hvis du "undertrykke" hans kjærlighet og hans kontroll hvert skritt du tar opp menneske ikke-selv. Det handler om alle trinn som han trenger i livet er å søke råd og hjelpe deg. Og hvis du tilfeldigvis nær barnet ditt vil søke leder til "klorer" seg fast til ham; det utvikler psykologi satellitt. Mannen som brukes til å leve med et øye, kan ikke bestemme, er usannsynlig å være glad i livet.
Straff - ikke utdannelse
Andre foreldre som ønsker å utdanne sine barn en anstendig mann, kaste den på utdanning av alle krefter og følger regelen: noen uredelighet bør straffes. De ønsker å få frem den perfekte mannen, uten å vite sikkert at dette er umulig. De ønsker at deres barn var bedre dem, at ingenting negativt ikke vil ødelegge hans portrett.
Straffen følger straffen (som desperat reprimande, stroppen) ... Slik utdanning er vanskelig å selv ringe utdanning. Det er mer terror, despoti.
Det er svært effektivt når det gjelder opplæring er velkommen.
Ikke ta med saken å gråte
Utdanne førskolebarnHvis du er oppdra barnet i zryvayetes gråte, betyr det at din tålmodighet har grenser for å administrere dine følelser og handlinger. Det er på tide å undersøke sin egen atferd og å velge en annen stil. Barnet vil neppe vedvare i lang respekt for moren som skriker på ham, glemme respekt for deg selv og ikke tenke på hvordan det ser ut fra utsiden. Hvis Creek og er effektiv, er det bare fordi det er et barns frykt; og utdanning basert på frykt - ingen utdannelse (mest - Training).
Men hvis du brøt en gang og falt til å gråte, så spør kjøles ned i barnet sitt, om han likte det når han gråt, og han føler seg ikke ansvarlig for denne feilen uanstendig mamma, og bør oppføre seg slik at din oppførsel gjengi noen av likevekt med seg selv. Og en annen viktig spørsmål: hva holdning til hans barn ønsker? La ham svare. Let forteller hvordan oppførselen til dette forholdet kan være tjent.

Reaksjonen må være tilstrekkelig

I tilfelle av et barn av foreldre og andre slektninger skal han se adekvat respons til en bestemt handling (handling). Det er ikke bra når det vanlig høflighet, noe som selvfølgelig, noen ganger er det nødvendig å fremme et vennlig ord, et barn er hevet til himmelen, og overøst med gaver, og gjennomført med ham som med en skriftlig sekk; gale og mer - når den minste feil til barnet brukt "strenge" tiltak (nekte noen privilegium og glede, "satt" på erter eller bokhvete, ta ut av skapet buksebeltet, og fest i ekte aggresjon). Watching slektninger, lærer barnet dekningen av å uttrykke følelser, tilstrekkelighet reaksjon på noens atferd. Hvordan utdanne deg barnet ditt som han, etter et visst antall år, vil ta med barnebarn. Dette er et speil der du en gang blikk. Du kjenner deg selv? ..

Noen ganger - ingen forbrytelse varsel

Hvis du oppdager at barnet ditt har begått en verdig handling, ikke rush å sette denne handlingen i utseende. For å starte, kan du gjøre men legger merke til det. Barnet ditt er ikke dum, han er i stand til å vurdere visse handlinger - og utenforstående. Gi ham muligheten til å analysere deres oppførsel. I livet ditt (husk, sannsynligvis mer enn en gang så skjedde at du gjør noe (tilfeldig uten å tenke) og deretter føle anger. Her er noen måltid er essensen av det viktigste. Ingen straffer, vil ingen forfremmelse ikke gjøre for å som er i stand til å mestre cutter heter samvittighet.
Forklaringer Eksempler
Hvis du legger merke til barnet ditt ved å gjøre handlingen fortsetter i samme ånd, forklare ham at hans oppførsel du ikke liker, og selv alarmerende, fortell oss hvordan du ønsker å se barnet sitt. Prepodavaemuyu vitenskapen kan forklare vinnere ... Har du lagt merke til at barnet i smug (til ingen å dele) spiste godteri. Dette er absolutt ikke den største synd. Men du skjønner, er djevelen ikke hyggelig. Fortell barnet ditt hvordan en av vennen din onkel i hemmelighet om natten under et teppe å spise sjokolade og alle som var der, hørte det, fordi fra teppet kom lyden av folie; og dette onkel ingen likte.

Personlighet, harmonisk samfunn

Formålet med utdanning er ikke til å forme et barn fra hans estetiske (selv om dette er viktig), og for å skape en identitet, et harmonisk samfunn. Og samfunnet et barn vil til slutt velge selv - i henhold til utdanning som du ga ham. Hvis du tok det i en ånd av ærlighet og integritet at ingen, selv de beste og mest innflytelsesrike venn, ikke lære barnet å stjele. Hvis du utdanne et barn ved hjelp av ideen om "liv - jungelen; ønsker å overleve - grip! "No offense til barnet ditt når, som en voksen, begynner det å ta deg fratre. Hvis du innpodet i barnets subtil kunstnerisk smak, det aldri skal tilbringe tid på konserter inkompetente treskaller tryasuschyh rekke skitten mopp og et show room "geit" aldri ydmyke skammelig grimase eiendomsrett - ansikt ...
Hvis du lære barnet ditt som lever i et samfunn lykkes mens ingen ble skadet, bør du vurdere om du har tatt opp en anstendig mann.
Fostre opp et barn med et godt eksempel ...
Utdanning - det er ikke ett år. Utdanne du er travelt liv. Men det er en direkte sammenheng mellom det bildet du ønsker å se i barnet ditt og ha det bildet av deg selv. Hvis du er veldig uoppdragen mann, kan du ikke blende noe perfekt med sine barn. Så først av alt vil fungere på dem.
Ikke glem at et viktig element i systemet av pedagogiske aktiviteter - ved eksempel.
Hvis du er verdt noe i dette livet, vil du være i stand til å lage din egen rundt ham - en koselig, attraktive og harmonisk verden. Jeg inviterer ham til et barn.
Hvis du mechetes og, forestille seg noe helhetlig, tillate deg selv inkonsekvens, viser svakhet (ydmyker deg og umalyayuschuyu myndighet pedagog), så barnet er i øynene til alle ser deg snart bli din skikkelse.
Unngå forslag
I utdanning og ofte unngå forslaget vdavaytes å forklare. Med full seriøsitet og ansvar, samt den utrettelige forklare barnet ditt at du ønsker å se det, som, etter din mening, noen dårlige egenskaper han bør prøve å bli kvitt. Du kan være sikker på om du forklare din mening overbevisende og med hensyn til barnet, er det nødvendig slips knute. Selv om det bør bli husket at minnet hos barn er kort, og barnet over tid, kan gjenta lovbrudd (og fristelsene er sterk); da må du gjenta forklaringen. Du kan tegne prospekter: i dag trakk godteri, og i morgen ...
Prinsippet om enhet av kravene
Det er viktig at dette prinsippet har alltid blitt observert, noe som krever en av foreldrene (eller besteforeldre), skal den trenger og mer. Ellers vil barnet være på et tap: kravene i senior som utfører? Vi kan anta betydelig sikkerhet for at barnet (med mindre, selvfølgelig, er han ikke det i seg selv fiende) vil velge to motstridende krav som mer enn fornøyd med sitt eget barn ... Min mor sier: "Det er på tide å sove"; Pappa og uten å tenke, vil tilby "Men la oss la oss spille! ". Hvis barnet ikke er lei av det, selvfølgelig, stoppe på forslag fra paven. Det er en dårlig situasjon. Foruten at forstyrret den daglige rutinen fortsatt bli avhørt, hvis ikke undergravd autoriteten til mor. Autoriteten til paven får også en falsk farge som en gang for ugunstig innvirkning måte: barnet vil oppleve negative følelser overfor foreldre og blir nødt til å skjule dem - jukse, hykler.
Kjenner barnet ditt
Foreldre som virkelig elsker sine barn og gi utdanning av alle krefter nok tid til å utforske din favoritt barnet - å undersøke hans mentale egenskaper. Denne kunnskap, som enhver annen kunnskap, for å bli brukt i praksis - til opplæring av de underordnede positive egenskaper. Spesiell oppmerksomhet bør vies over til barnets selvfølelse, en følelse av deres "I". Denne følelsen er den samme base, som i likhet med et hus på en stiftelse dannet med et barn dannet personlighet. På grunnlag av dette vil du i mange år for å vaksinere alle slags positive kvaliteter.

Hvordan du kan kreve et barn er bare "jeg"?

Utdanne førskolebarnVeldig enkelt. Kommunisere med barnet ditt kritisk behandling av sine handlinger fra tid til annen, spesielt når du er fornøyd med oppførselen eller aktivitet for barnet, bør du vise ham godkjenningen ikke spart på rosen. Barnet blir mer selvsikker og ønsker mer betydelig i øynene. Spesielle forfremmelse skjermer er verdig uavhengighet av barnet, hans initiativ. Disse kan kalles som en konsekvens dannet et barn "I". De bør oppmuntres og at barnet følte riktig retning i å flytte ham.
Ny runde

Barn elsker å endre. I hvert fall i detaljene. Hvis et barn rundt er ikke noe nytt, snart blir det kjedelig. Du kan bruke denne funksjonen når det gjelder estetisk utdanning: Men du og tiltrekke seg ny rett til å forberede et barn, og deretter kjøpe en CD med ny musikk og lytte til sammen, og deretter stoppet i barnehage møbler, late som rådet spørre barnet, og deretter Slå motebladet sammen og velge en ny baby klær ...
Hvis du er stadig på farten vil være noen endring, hvis fantasien vil alltid være fokusert på noe nytt, barnet ingen vil være like interessant som deg. Det vil gå på hele halen og du vil nyte velfortjent rykte.
Prøv å besøke barnet mer nye steder - barnet ditt har vokst opp og svært mobile. Ikke glem å dele sine erfaringer: i det nye stedet har tiltrukket seg oppmerksomheten din, dukket interessant, ny du lært ... du får deg selv og nyte det. Enig inntrykk av at ingen aksje kan være en byrde.  
Яндекс.Метрика