Vanskelighetene som følger med fôring mor
 Vi vet at morsmelk - den mest ernæring for spedbarn i første leveår. Det gir barnet ditt ikke bare mat, men gir immunitet mot ulike sykdommer, skaper et sterkt og varig forhold til barnet, bestemmer tale utviklingen av barnet.
 Men min mor, bestemte jeg meg for å mate babyen bryst bør være klar til å møte ansikt til ansikt med potensielle problemer som rammer den.
 I tidlig fôring etter bare et par timer etter fødselen, er den unge moren ikke produsert melk og råmelk. Alternativt kaller det "naturlig vaksine". Og en definisjon gitt rimelig. Bare én dråpe råmelk inneholder kraftig immun konglomerat i form av antistoffer mot ulike former for smittsomme og forkjølelse. I tillegg colostrum perfekt assimilert umoden mage og tarm og babyen din ikke forårsaker allergi.
 Ved avgjørelsen av å mate babyen bryst Vær forberedt på det faktum at de tre første dagene ("ankomst" av melk), kan du føle smerte når fôring. Og de er ikke forbundet med beslaget av babyen brystvorten munnen. Saken bare fordi råmelk er produsert i små mengder. En tilfredsstillende suge refleks suger babyen nesten "tom" (så langt produsert bare colostrum) bryst mamma allerede irriterende "uvanlige" for slike gjennomførings brystvorter. Som et resultat, hun har et problem som rødhet, sprekkdannelse og til og med eksem nipler. Og "samle disse problemene" kan være veldig fort, men bli kvitt dem går, noen ganger bare en halv - to måneder.
 Hva kan jeg gjøre?
 1. Ingen ekstra drikke litt vann er nødvendig. Prøv noen ganger bare riste det. Strøm fra den ene bryst, deretter den andre. Følg skikkelig entusiasme munn brystvorte mate en baby. Hvis du føler sterkt ubehagelige eller vonde følelser - ikke tolerere, og "show" babyen igjen og igjen hvordan å ta tak i brystet.
 2. Bruk salven Bepanten, D-panthenol, nype olje eller smør gran og balsam Karavaeva Vitaon.
 3. Hvis ingen måte, det ovennevnte ikke hjelper, pomastit sprekker salve Gentamicin Akos. Men husk at den inneholder et antibiotikum, noe som betyr at brystvortene bør vaskes hver gang du setter din baby.
 Den tredje - den fjerde dagen etter fødselen vil endelig velkommen melk. Det kalles "overgangs melk." Her vil du finne en ny runde av «vanskeligheter, nemlig:
 1. Bryst swell blir tett, tung og varm. Dette betyr melk for mye, og du bør først (så lenge verdien er ikke avgjort "demand - supply") grenseverdier væsker (ca 5 - 7 dager).
 2. Med bruk av sprukne brystvorter melk problem vanligvis går av seg selv. Men hvis du fortsatt bekymret, bør du nøye overvåke igjen på amming. Vær sikker på at problemet før eller senere er rett og slett fordi barnet vokser, blir det flere munndeler og suger ferdigheter forbedret. Av den tiden barnet er tre måneder oppfylt hver mor føler lykke fôring.
 3. Det skjer slik at barnet ikke suger melk forsyning som kom og du finner sel og ømhet å røre disse stedene. Dette lactostasis stagnasjon eller melk. Denne "sykdommen" er noen ganger ledsaget av feber (40 grader). Ikke dekanteres (tilhengere av den tradisjonelle tilnærmingen til amming, de fleste ikke forstå slike tanker). Enda en gang jeg gjentar - ikke uttrykke! Tilbyr bare mer smertefulle bryster. La barnet selv vil justere mengden melk som produseres. Det er nødvendig suge aksje og resten av melken "brent" - en annen "brent", og neste gang vil utvikle så mye som forbrukes. Ved pumping vi blande seg inn i denne prosessen, og "forvirre" kroppen din, og dermed forverrer problemet.
 To - tre uker etter fødselen, brystene er myke, smertefri. Dette betyr ikke at "melk er tapt" og babyen er sulten. Dette betyr at forholdet mellom "demand-tilbud" regulert og melken kommer så mye babyen forbruker. Hei, vi nådd det stadiet av "full av melk." Det vil bli produsert selv seks måneder etter at du er ferdig med amming, blir avvent barn. Noen mødre matet i året, andre - to. Naturen gir sykepleie er tre og en halv - fire år. Nær fire år, melk og råmelk entrer scenen, øker dermed igjen immunforsvaret til babyen.
 I konklusjonen, vi ønsker deg lykke til hos mødre med amming og overvinne alle vanskeligheter forbundet med dette ansvaret, ikke lett, men det er en naturlig prosess.
For å avslutte amming

 Amming - en naturlig prosess, akkurat som at barnet er født. Morsmelk er svært nyttig, faktisk - er uunnværlig for barnet. Men har alt en begynnelse og en slutt, fordi før eller senere før hver mor reiser spørsmålet som til slutt amming. Det er tider når et barn nekter brystet selv - på grunn av alder eller andre årsaker, men det er statistisk sjeldne, kommer hovedsakelig initiativ fra moren. Vanligvis, en omsorgsfull mor fôring ikke bare interessert i hvordan å stoppe amme henne lurer på hvordan å avslutte ammingen. Dette vil bli diskutert i artikkelen.

 Når du skal avslutte ammingen?


 På dette spørsmålet er svaret klart: i sin tid. Det vil si, når er klar og mor og baby. Men hvordan kan denne gangen er det? Først, ikke rush, vanligvis en fysiologisk beredskap for avvenning ikke oppstår oppfylt før et barn og et halvt år, og mer - enda senere. På denne tiden babyen diett er ganske forskjellige, ofte halvt eller to år, slik at bare den natten fôring.
 Min mor til denne perioden kommer vanligvis siste ammeperioden - involusjon av brystet eller naturlig demping av amming. Akkurat på dette tidspunktet vil være riktig å avslutte ammingen. Mer på video.

 Tegn på involution


 Følgende er de viktigste funksjonene i tidlig avslutning av amming.

 Fra startfôring tok minst et halvt år. I en kort periode involution forekommer sjelden, som regel på grunn av hormonelle lidelser eller graviditet.

 Fôring fører til fysisk tretthet, svakhet, bringe en følelse av ødeleggelse.

 Fremveksten av psykologisk tretthet fôring tidligere brakt positive følelser og ro.

 Det er spenninger og smerter i brystvortene.

 Barnet er helt klart ikke nayidayetsya: krever ofte brystet, suger begge brystene ved hver fôring.

 Lange intervaller mellom feedings (over 12 timer) ikke føre til fysisk ubehag mamma assosiert med overbefolket fôring.

For å avslutte amming

 Når disse skiltene er observert min mor i ca to måneder å fullføre amming kan være naturlig og smertefritt. En viktig påminnelse: kaste kaste amming umiddelbart ved tegn på falming amming er ikke nødvendig, siden melken under involution er like verdifull som i begynnelsen, er dens struktur som ligner på råmelk. Denne seks måneder etter at barnet er fôring immunitet beskyttet av antistoffer avledet fra morsmelken.

 Tidlig avvenning


 Tidlig avslutning vurderes før fôre naturlig demping av laktasjonen. Dessverre er det situasjoner når breastfeeding ferdig før tildelte sikt natur nødvendig. Det er flere grunner:

 Sen abort eller dødfødsel;

 Moren er alkohol eller narkotikaavhengighet;

 Mor pasient med herpes, med utslett dukket opp på brystet hans;

 Mor HIV-positive;

 Identifisere mor til en ondartet svulst, som krever behandling med stråling og kjemoterapi;

 Mor til tuberkulosepasienter i den aktive fasen;

 Laktazna svikt hos spedbarn;

 Mor har til å ta noen medisiner uforenlig med amming, som for eksempel metronidazol eller levometytsyn;

 Moren er en alvorlig sykdom i indre organer;

 Forekomst av akutt purulent mastitt;

 Unormal utvikling av bryster og brystvorter hos moren.

 Slutten av breastfeeding mor trygt


 Tidlig avvenning har konsekvenser for barnet og moren, slik at kvinner bør lese noen anbefalinger om hvordan å avslutte amming mor.

 Hvis mulig, prøv å stoppe amming gradvis ved å redusere antall feedings, endre kosthold, bruker folk rettsmidler. Husk at naturlig avslutning av amming beskytter mot funksjonsfeil av det endokrine systemet;

 om nødvendig, for å tidlig amming clotting bedre se en konsulent på ammingen;

 fagfolk må ta før bruk av legemidler som hemmer amming;

 er det ikke nødvendig å ty til dressing brystet, da dette kan føre til mastitt, og deretter - til dannelse av cyster, abscesser, mastitt forekomst;

 Du kan ikke prøve å drastisk redusere mengden av væske som forbrukes, det kan føre til negative virkninger for organismen.

 Hvordan å stoppe breastfeed


 Ovenfor undersøkte tilfeller hvor oppsigelse amming forårsaket medisinsk nødvendig. I andre tilfeller bør en avgjørelse når du skal avslutte amming mor akseptere deg selv. Dette er ganske vanskelig å abstrahere fra den allestedsnærværende rådgivere som vet nøyaktig når og hvordan du avslutter ammingen. Lytt til råd er fornuftig bare dersom de kommer fra kompetente mennesker. Et par hemmeligheter på video.

 Sjekk ut huset


 Ett alternativ finish amming, mange barneleger, inkludert Dr. Komorowski, kalt mor omsorg hjem for et par dager. I løpet av denne tiden barnet er under omsorg av far eller bestemor blir brukt til å kvitte seg med brystet.
 Nå noen anbefalinger om hvordan å stoppe amme babyen.

 Først bør barnet være helt frisk. Forkjølelse, forverring allergier, tenner, etc. - kontraindikasjoner å stanse fôring.

 Sekund, ikke avvenne en baby fra brystet, hvis det følger endringer i livet sitt, det være seg reiser, flytting, begynne å gå til barnehage etc.

 Tredje, husk at sommeren - ikke den beste tiden for å stoppe ammingen fordi en økt risiko for å pådra gastrointestinal infeksjon.

 Igjen, en stopp amme dersom antall melk produsert er ikke redusert? Bedre å vente og vente på øyeblikket beredskap kroppen.
 Ikke glem om de psykologiske aspektene. Noen ganger er problemet er hvordan man skal avslutte amming mor leverer mye mer ulempe enn et barn. For å unngå dette, må vi tro på vedtaket. Tross alt, til høyre slutter å amme - et triks mer viktig å være mentalt forberedt på dette viktige skrittet i livet til mor og barn.  
Яндекс.Метрика