Vinter utendørs spill for studenter

 Morsomme vinterleker med barn. Spill for yngre snø.

 Vinterleker for yngre elever


 FORTRESS (snø festninger)
 To lag bygge snø festninger (helst lengre) og høstet snøballer. På festningen sett pins (antall avhenger av lengden av festningen). På et signal teamet begynne å skyte snøballer festning hverandre. Hvem er raskere stifter fiende, og han vant. Defenders er foran vollene, men ikke i nærheten av dem, og kan beskytte sine pinner. Hvis pinnen faller gjennom feil av forsvareren, er det fortsatt anses å bli pisket. Bare ønskelig å markere linjen, noe som ytterligere kydayuschym ikke kan gå.
 Du kan gjøre to fortene, som er plassert like mange byer. Og merket linje kaster. Hvert lag kommer til festningen motstander (linjen kasting, som ligger 10-15 meter fra festningen) og signalet begynner å kaste snøballer på små tettsteder. Hvem er raskere banke alle motstanderens festning i byen (ta Fortress), og laget vinner.
 Men dette alternativet er det mest vanskelig å gjennomføre fordi det krever at området var mye snø, og en leksjon er å lage og spille usannsynlig å lykkes.
 Grooves representerer 15 x 15 kvadratmeter, fordelt på tre like strimler to linjer med ild. " For rett nedenfor torget festning bygget, den andre festning bygget på den andre siden av plassen diagonalt. Slottet ble bygget fra klumper av snø, og skaper en flat avlange hauger nettsteder bredder på 60-80 cm, en høyde på 1 m, 5 m. Før hver en borg langs kort å sette henne linje av ild "pakke" av 10 landsbyer, siden den laterale grensen på avstand på 50 cm fra hverandre (5 meter fra slottet). På begge områder festninger plassert i serie 7 byer, og den "smutthull" (groper gravd i de ytre veggene av åser) - en annen 3 landsbyer. Landsbyen - er "fienden standplass.
 De spiller to lag på 6-10 personer. Alle høstet flere snøballer og ta innledende posisjoner rundt disse fortene til sin linje av ild (lag står overfor en motstander til festningen, og de er på venstre side av torget (venstre side er på staten lag).
 På et signal kjører hvert lag prøver å ødelegge så snart som mulig "fiende standplass i skuddlinjen (dvs. slå ned motstanderen med snøballer byen). De første skuddene er fra lange strimler "skuddlinjen" (10 m fra festningen og fem av "skuddlinjen"). Når ett lag rammet av siste byen, hun får rett til å bevege seg fremover, for å ta en ny grense for "deprimert" linje av fiendtlig ild og nå begynne å skyte festning (snøballer skyte ned byen området og sette på et smutthull). Samtidig det andre laget går umiddelbart på sin kant torget og bare kaste snøballer derfra fortsetter (dvs. er hennes oppgave komplisert). Når et lag klarer en avstand på 10 meter fra den første linjen av de siste byene for å skyte ned fiendtlige batterier byen, det er fremme fremover, tar en posisjon bak linjen av "undertrykte ild" og begynner å fyre snøballer festning siden 5m. Når på slottet ville bli ødelagt alle standplass (pisket byen), kan anses som en seier ble truffet team og finish, og du kan fortsette kampen. Team Fortress som pisket byen, stopper kaste snøballer, går og kommer i hans festning (plattform som sto byen) og forbereder seg på å slå tilbake neste storm. Spillere slått ned byen, kom til festningen av fienden og prøve å få henne til å gå av forsvarerne av festningsområdet. Du kan hente hender og klær, men i alle fall ingen ben, og kanskje uheldig fall. Beleiret i sin tur har en tendens til å dra angripe festningen nettstedet. Som talsmenn, gikk ned under angrepet på festningen nettstedet og beleire fanget hennes, bryte spillet. 
 Festningen er tatt dersom alle forsvarere drar område av bakken (snø). Hvis den beleirede kraft alle angripere klarer å besøke festningen området (og dermed bringe dem ut av spillet) anerkjent mislykket angrep og talsmenn vinne. Det hender også at de to lagene samtidig få ned de siste festningene i byen, mens resultatet av en uavgjort.
 Grunnleggende regler for etterlevelse som vil overvåke stasjonen:
 Kjør ut på handlingen i spillet, noe som er under brann snøballer samle snøballer fiende og bruke dem utestengt. Begynne å skyte festning etter å ha blitt truffet av fiendens batterier siste byen. Byen, ved et uhell skutt ned denne festningen, en gang satt i posisjon. Avledet fra spillet spillerne må ikke være nærmere enn fem meter fra festningen, storm. Under overfallet forbudt ved å gripe hatten, hode og ben for røff bruk teknikker spiller du kan fjerne fra lek (f.eks takeoff skyte ned fienden ned streik av noe slag). Drag som forsvarere og angripere kan ha ett eller kanskje sammen, tre av dem (med bare oppmuntret).
 Omringet Pegs
 Dette spillet er bra for sommer og vinter. Men vinteren spille det mer interessant og komplisert. I bakken pol fast. En spiller har på hennes høyre hånd og begynner å spinne med klokken, mens du prøver å få sin venstre hånd til høyre øre fra høyre hånd. Stå fem eller seks runder er vinneren.
 WHO vil skyte ut raketter på månen (Mars, Venus og TP)?
 Faktisk dette spillet - å kaste snøballer vanlige, men i en annen stil. For å spille, kan du bruke bildet i måneden som et mål, og du kan enkelt sirkel malt på en vegg eller et gjerde. Rockets - det snøballer. Spillerne bytter på å kaste snøballer på målet (Moon). Hvem får, han lanserte en rakett rett. Avstanden og målstørrelse er ønskelig å variere avhengig av evnene til elevene.
 Ice TRACK
 Isbane vanligvis 4-8 m lang og 50-70 cm bred. På isete veier stort antall mulige spille øvelser, fra takeoff å kjøre så langt som mulig på rette ben; knelende på magen og t n..; med resultatene for ulike bevegelser; plukke opp sporet andre små gjenstander; banket beinet objekt; mens du skyver sving rundt, sitte ned og rette opp igjen; skyv vendt fremover, føtter parallelle eller sette på ett ben; mens du skyver fangst kastet snøball (snøball kaste deg selv den beste læreren, så det burde kaste opp en baldakin nøyaktig). Det vanskeligste alternativet - det er når rulle nedover stien til objektet med én linje og sette det inn i en annen (eller på den ene siden og oversette den til en annen).
 På spor kan også rulle de ulike fagene bedre og mer interessant alle - skiver. Det kan også være noen problemer: som kommer vaskemaskin deretter den andre, eller på et sted som er merket sti (sirkel, linje). Spillerens oppgave er å kaste pucken, slik at den stoppet er angitt i en sirkel eller i en ledning (eller så nær som mulig til den linje).
 Du kan utføre oppgaven i treere. To av de tre kjører i snøen venstre og høyre langs den isete spor, holder et stykke tau 1-15 m. Den tredje lysbildet på banen, sittende eller stående, holder tauet. Play igjen er reversert.
 Du kan spre og skyv på isete spor flere kortvarig (2-3 m), hoppe fra en til en annen.
 Flying FORMÅL
 For spilldisken for (papp eller plast) med en diameter på 20-25 cm. Lederen kaster platen og spilleren må få til å kjøre en flygende snøball. Du kan kaste hele filen og deretter kaster vert stasjonen, slik at han fløy fra høyre til venstre eller fra venstre mot høyre) foran alle rekkene. Å kaste de første fordelene ble ikke alltid i single player, spillere rangere alle tidsendringer (for eksempel etter å kaste den første spilleren reiser seg og går til slutt, og de andre spillerne er av ved en forward). Når alle spillerne vil besøke første teller antall treff hver spiller som mest av alt var vinneren.
 Et annet alternativ er mer komplisert. To spillere kaster en flygende tallerken til hverandre, og de andre spillerne (du kan sette et par spillere i rang) prøve å få ned snøballer. Hvem får, får han 1 poeng. På slutten av spillet telles alle briller og vinneren blir annonsert.
 Kaster stick
 Spillerne kommer til å stige (sterk drift). En av spillerne er på vei oppover er i hendene på kølla (en pinne kan være annerledes - Gymnastikk og ganske vanlig). Målet er å kaste pinnen så langt som mulig, men slik at hun dytter i snøen (hvis zastromylasya ikke stokk, ikke kast teller ikke). Spillerne bytter på å kaste utføre, da det viser seg vinneren, den hvis stick zastromylasya lengst.
 Med fremveksten av å kaste på to måter. Selvfølgelig - høyre og venstre hånd fra hodet. Eller å sette den ene enden av pinnen å løfte føttene, holder den øvre enden av pinnen hånd, gjør leg cast.
 Du kan bruke en annen versjon av spillet, ingen bedring, så det kan kaste en pinne og kjøre, men da må du tegne en linje som du kan ikke ta plassen (som erstattet kasting i teller ikke).
 Bare et annet alternativ. Den første spilleren kaster pinnen når det sitter fast, så den andre spilleren prøver å slå ned dette stikke staven min hvis meteren, deretter neste og så videre. D. På slutten av spillet er definert, hvis stick var i stand til å stå lenger. Eller som er mer i stand til å slå ned stolper.
 Et annet alternativ når uansett zastromylasya stokk eller ikke. Utfordringen alle spillerne kaster en pinne så nær de første stav kaster (eller til et plateselskap).
 Et annet alternativ (kalt "air stick"). Spillerne er delt inn i par eller to lag. Bly er den første eller den første par spillere fra lagene. En forårsaket kaster sin stav opp igjen, deretter etterfulgt av den andre spilleren kaster kølla, prøver å få til å fly i lufta første spilleren pinne. Hvis han får det, vil du tjene poeng. Så kommer det andre paret og så videre. D. I andre runde spill deltakere bytte roller i par. Vinneren er den spilleren eller laget som har flere poeng.
 Et annet alternativ er tatt i å kaste pinner i Sibir og det fjerne Østen, det kalles Ice stick (Syulы). Hver spiller plukker opp en pinne, som må være over sin vekst. Sticks helle vann på forhånd og oppbevares i kulda før de obledeniyut. Spilleren tar isen stick (syulы) i høyre side og blir fremover, venstre svingen ved albuen og høyre hånd vinden i ryggen, la stangen bøyd ved albuen på venstre hånd og kaster det vanskelig. Kast nødvendig for at staven fløy bare i retning fremover. Er pinnen fløy mot spilleren ute av spillet. Vinneren er den som deretter kaste en pinne.
 Den neste versjonen av kastepinne som brukes til å bli kalt "shnыryal - ki". Målet er å kaste en pinne slik at det gjorde så mye "sting" som påvirket snøoverflaten igjen og hoppet på den. De som lanserer sin stick (shnыryalku) så alle vinner 3 poeng, men i tillegg får hver spiller telles så mange poeng som sting (touch) gjort det shnыryalka. Gjentas flere ganger i desember og avslutter. Hvem har flere poeng han vinner.
 METOCHKY
 Spill i væske eller skog park, der det er noen trær.
 Velg programleder, de andre spillerne - voktere av trær. Oppgaven med kjøre sette en merkelapp (eller to eller tre merker) på treet. Men det kan sette en merkelapp bare på treet, noe som ikke gjelder for målvakten. Mark sette kaste snøballer. Watcher kan kjøre fra tre til tre, ikke slik at stasjonen for å kaste snøballer. Bly har også en tendens til å forvirre vaktene, og kan kjøre ett tre, og kaste i en annen, og så videre. N. Etter å ha ledet 3-5 mark trær erstattes.
 Snøstorm
 For spillet trenger en plattform som lagt ut ulike elementer som ikke er farlig, men godt synlig eller bygger snø -. Snø aksel, kjelker, snømenn og t N. Spillerne er én etter én i en halv omdreining og delta i deres hender. Den første er ledende. Hans oppgave er å lede kjeden mellom alle stedene. Det begynner sakte film, gradvis akselererer. Vanskeligheten er at programleder har til å lede barn er vanskelig, men slik at de ikke la sine hender. To, razomknuvshye hender ut av spillet. Spill opp til tre eller fire som ble deretter ledende endring.
 TARGET
 For å spille du trenger 4-8 identiske mål. Området er delt i to. Fra den sentrale linjen (som er straffekastlinjen for begge lag), 5-7 m plassert først mål, andre er i en avstand på 15 m fra hverandre (gradvis beveger seg bort fra motstanderen).
 Kaster starter ett team. Hver spiller sculpts en to snøballer. Spillerne bytter passform og utføre to skudd (kan ikke si at å kaste høyre og venstre hånd). Faller inn i den første mål - får 1 poeng, den andre til tredje 2 - 3 fire - 4 (ikke målrette mer hensiktsmessig). Når alle spillerne på førstelaget fullført to kast, kast for å begynne den andre team. Telles alle poengene, og det viser seg at laget har mer. Dette kommer til å vinne den første batch. Spille fortrinnsvis minst tre partier, med resultater som er det beste laget.
 Baller i hullet
 Dette spillet er bra at det er nok for to personer. For spillet trengte litt godt tråkket bakken, hold deg til hver spiller og en liten ball. Velg programleder, blir den andre spilleren i hullene, diameter på ca 15 cm. En spiller som er i gropene, setter det i slutten av kølla. Lederen prøver å kjøre ballen pinne i et hull. Men når han kommer i nærheten, den andre spilleren treffer ballen så mye som mulig holde seg til ballen fløy bort. Trinser ha ham løpe igjen føre. Hvis han drive ballen i hullet eller sette en pinne i det på et tidspunkt da en annen spiller tok en pinne til å streike, spillerne bytte roller. Hvis begge spillerne har satt en pinne i hullet på samme tid, forblir vert det samme. Hockey på klyuchtsi kan ikke slå.
 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика