Trenger jeg pass for å endre seg etter ekteskapet.

 Ifølge statistikk, i dag ca 80% av kvinner etter ekteskap navneendringen i ektemannens navn. Omtrent 15% forbli i deres navn. 5% er dobbelt etternavn. Antallet menn som etter ekteskapet er navnet på hans kone - er ubetydelig.
 La oss innse det, du må endre pass etter ekteskap, ga han nytt pass ved å endre navn.

 Ifølge ukrainsk lovgivning, kan passet endres når som helst etter ekteskap og navneendringer. Bryllupsreise i utlandet kan gå umiddelbart etter bryllupet, bruker den gamle pass. Men bare så lenge det russiske pass du ikke har endret seg. Hvis ukrainsk pass allerede har utstedt et nytt navn, pass må også endres.
 Skal du på en bryllupsreise, mener at ukrainske pass som er gyldig i tretti dager fra dato for ekteskap og navneendringer. Hvis en tur i utlandet er planlagt rett etter bryllupet, ikke rush å endre russisk pass og gjerne gå på en tur på gamle dokumenter.
 Hvis etter ekteskapet til tur i utlandet vil være mer enn en måned, den ukrainske pass bør du allerede byttes ut, ellers vil det være ugyldig. I denne situasjonen følger automatisk at det er nødvendig å fornye passet.
 Derfor spørsmålet om å endre etter ekteskap pass, pass bør endres ved å endre navn, guidet av dato utenlandsreiser.
 Hvis du er planlagt å reise utenlands som helst snart, så kan du til enhver tid beslutte etter ekteskap. Det viktigste er å ha tid til å reise.
 Husk at den erstatning pass på grunn av endring av navn tilsvarer skaffe innledende pass. Innlegg har den samme prosedyre, og starter med å samle nødvendig informasjon. Behandler tid og koster det samme som den første mottakelsen av et pass.
 Nå vet du at du trenger å endre pass etter ekteskapet, er det nødvendig å endre pass ved å endre navn.  
Hvordan å lage et passHvordan lage et pass interessert i mange av våre medborgere. Lage et pass av en borger av Russland kan både politiet og den russiske utenriksdepartementet og diplomatiske og konsulære kontorer. Hvis du er i Ukraina, har du tilgang til de to første metodene. For informasjon om hvordan du kan utstede pass ved hjelp av politi og gjennom Mead for å gå til feriestedene Thailand, forteller du dine favoritt site nyttige tips.

Som et pass utstedt gjennom håndhevingsorganer.

Funksjonene til å utstede pass til alle de vanlige OVIRov 6 år som tildeles politiet. For å få et pass, må du samle alle dokumenter (liste nedenfor) og møte personlig i passavdelingen politiet. Begrepet pass lovlig - en måned. Dessverre, dette begrepet er ikke alltid håndheves, kan utstede pass og to og tre måneder. Også ofte slår til Passport Office, som ikke er veldig hyggelig. For å spare tid, kan du søke hjelp fra advokatfirmaet, som gir for fremskyndet utstedelse av pass. For en sum av slike bedrifter kan søke om pass i løpet av kort tid.
Som et pass utstedt gjennom UD
Hvordan å lage et passDe fleste firmaer som tilbyr tjenester på registrering av pass, tilbød å utstede et pass gjennom Utenriksdepartementet, fordi å gå til feriestedene Thailand du vil definitivt trenger et pass. Dette er helt lovlig, samt Utenriksdepartementet er engasjert i registrering av pass. Opprinnelig funksjon behandling av pass ble overlevert Mead å bemanne akkrediterte selskaper er ofte i utenlandske oppdrag, kan få pass på en rask måte. Nå, noen ansatt i selskapet, akkreditert i Mead, kan søke strukturen for å få pass. Men hvis du ikke er en ansatt i en slik organisasjon, kan du få et pass gjennom Utenriksdepartementet ved henvendelse til selskapet som tilbyr tjenester for akselerert behandling pass. Selvfølgelig, det er ikke gratis. Pass innhentet i Mead, ikke forskjellig fra den passet mottatt i politiet.
Liste over dokumenter som kreves for behandling pass.
- Søknader om pass (to eksemplarer).
- Kortet går i utlandet (for pass, der Mead).
- Sertifisert i siste arbeidssted, en kopi av arbeidsboken.
- 4 Foto hensiktsmessig form.
- Mottak indikerer betaling av statlige avgifter.
Hvordan å lage et passI tillegg er menn i militær alder følgende dokumenter.
- Den opprinnelige militære kortet (servert i Forsvaret i Russland).
- Hjelp med RVC (nesluzhyvshym i rekkene av Forsvaret).
Pensjonister må vise pensjon sertifikat.
Studentene - en attest fra institusjonen.
Også, hvis et pass er nødvendig å skrive barn ville kreve en egen liste over dokumenter.
Hvordan lage et pass på Internett
Hvordan å lage et passFra første april 2010 hver russisk borger kunne utstede pass eller annet dokument på Internett. Men før du begynner behandlingen pass, må du registrere på statlig side www.gosuslugi.ru - enkelt portal for kommunale og offentlige tjenester. Hva du skal gjøre neste.
- Gå til nettstedet selv www.gosuslugi.ru.
- Reyestruyemosya, få personlige konto. Det er så enkelt. Vi er bare skriv inn ditt etternavn, fornavn, mellomnavn og sertifikat nummer av pensjonsforsikring. Du kan også gå inn og din TIN, men ikke nødvendigvis.
- Deretter kontrollerer systemet dataene dine (som kan ta flere titalls sekunder), må du oppgi et passord, bekreft det inn data om din hemmelige spørsmålet. Skriv inn din e-postadresse er bedre hvis passordet til det var pålitelig. Ikke miste tilgangen til e-posten din, fordi den vil komme til konfidensiell informasjon om registrering av dokumentene.
- All personlig kabinett du har designet. Men bruke tjenestene ennå. For å bekrefte identiteten til din adresse oppført i registreringen i et privat kontor, vil aktiveringskoden sendes din personlige konto. Det er også tilgjengelig gjennom senter salg og service selskap OJSC Rostelecom - men da må møte personlig for aktiveringskoden. Hvis du bestemmer deg for å gå få koden i person med må du ta med pass og sertifikat av obligatorisk pensjonsforsikring. Den kommer til å sende et brev to uker, så hvis du har tid, kan du ikke har det travelt og få en aktiveringskode i posten.
- Så snart du skrive inn aktiveringskoden, kan du spare tid og frustrasjon, og å utstede pass på Internett. I utenlandsk pass, kan du plassere en vanlig pass og andre dokumenter, en liste som er tilgjengelig på nettstedet www.gosuslugi.ru. Hvis du har på et tidspunkt papirene har noen spørsmål, og på telefon 8-800-100-70-10. Dette tallet er helt gratis.
Hvordan å lage et passNår du har tegnet opp din personlige konto på nettstedet Hosusluhy.ru kan begynne å behandle pass. Dette dokumentet kan være enten nye eller gamle modellen. Reise kan og gamle pass, men det er betydelig billigere. Således kan fremgangsmåten med å skaffe pass fra Internett følgende.
- Gå til nettsiden Hosusluhy.ru, skriv inn din personlige konto.
- Angi antallet som er angitt i forsikringsbeviset og passord.
- Deretter velger UFMS regionen der du bor, og den samme type dokument du ønsker å få et pass gammel eller ny modell, et pass for barn opp til 14 år, etc.
- Fyll ut skjemaet, laste opp bilder, sende dokumenter. Under samme virkedag vil du komme til e-post et brev, som vil indikere at dataene dine er tatt.
- Fortsett å vente ca en måned før e-posten vil motta et brev med en invitasjon til å dukke opp til avtalt tid til lokal forvaltning av FMS. Brevet viser antall skap og tid til å dukke opp, og en liste over nødvendige dokumenter. Vanligvis samme dag du vil få passet i hånden.
Så nå vet du hvordan du skal utstede pass. Lykke til favorittstedet nyttige tips.
Hva kreves for behandling passFaktisk nå reise utenlands ingen overraskelse. Men likevel er ofte tilfeller der en person har et ønske om å reise og pass no. Dessuten er det ikke bare det, og det er uklart hvor og hvordan du ønsker å motta den, og hvilket sett av prosedyrer og formaliteter vil møte under utføring. Og spørsmålet er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast, fordi tid og nerveceller til å samle inn de nødvendige dokumenter og passerer alle stadier av design for nescient person til å bruke mye. I tillegg, for å unngå situasjonen, når flyet er to timer, og passet er ikke klar, det er ønskelig å bruke ferdiglagde tips nedenfor.

Om pass

Først er det viktig å forstå at et pass er hoveddokumentet utenfor sitt hjemland. Uten det, vil det være umulig å gjøre ved innførsel eller utførsel av en annen stat. Derfor, behandling av pass kreves for disse kategorier av mennesker samlet seg utenfor sitt hjemland:
- Personer som er borgere av Ukraina, alder hadde fortsatt som tapt eller har gyldig pass;
- Personer som er borgere av Ukraina og mindreårige;
- Personer som er borgere av Ukraina, i alderen 14 år eller mer, i henhold til en av foreldrene kan få en individuell pass.
Fikk et pass som er gyldig i 5 år. Husk at når du besøker flere land og sitt visum, retur, skal skje ikke senere enn tre måneder før pass vil ikke lenger være gyldig.
Hvor å få et pass?

På dette stadiet av behandlingen, kan du velge en av to eksisterende alternativer i dag.
Det første alternativet. I alle søk på søkemotoren, søkeordet "quick draw pass." Bare et øyeblikk senere, vil søkemotoren komme tilbake mange søkeresultater som en liste over bedrifter som for en avgift vil anta alt ansvar for behandling pass. Dermed kan du spare tid.
Det andre alternativet. Denne metoden innebærer passerer hele kjeden av uavhengige design, så det første skrittet - finne sted OVIRov (Institutt for visum og registreringer) i distriktet der du bor. Umiddelbart verdt å nevne at OVIR, i likhet med mange andre organisasjoner, ved et merkelig sammentreff, fungerer på samme stund hva dere gjør. Derfor, på den tiden av, helst umiddelbart varsle hans ledelse av ekskommunikasjon fra jobb i noen timer, så ta svinger ikke fungere.
Making pass dokumenter som kreves

For borgere av Ukraina som har nådd myndighetsalder må ha følgende sett med dokumenter:
- Profil (. 2 stk) Stemplet for offentlige tjenestemenn verifisering må gjøres Chief of Staff, Chief eller hans stedfortreder, alt annet leder av en institusjon skal bekrefte eller hans representanter, for studenter - veiledning dekan for militært personell - veiledning på plasseringen av tjenesten for studenter - skoleledelse, pensjonister og arbeidsledige - i samfunnet.
- Unge menn i vernepliktig alder, må ha et sertifikat i skjema 32, som bekrefter at ga henne ansikt, ikke vernepliktige; får denne hjelpen er viktig å huske at begrepet av sin gyldighet - en måned siden ønskelig at filing ble gjort i denne perioden;
- Kvittering som bekrefter betaling av staten gebyr på 150 USD; detaljer om betaling ønskelig å vite når du først besøke relevant myndighet eller, hvis det er en liten by, det er ofte perfekt bankansatte vet hvor du skal overføre betaling;
- Passport of Ukraina;
- Sysselsetting historie;
- En konvolutt med en melding om beredskap av pass;
- Når du får et nytt pass må sende gamle;
- 4 trykte bilder.
For borgere av Ukraina som har fylt 14 år og mindreårige skal ha følgende settHva kreves for behandling pass dokumenter:
- Passport of Ukraina;
- Ukraina pass av en forelder;
- Hjelp i skjemaet 9 (gitt studiestedet og er gyldig i 1 måned);
- Sertifisert form (2 stk.);
- Registrering sertifikat;
- 4 trykte bilder.

For borgere av Ukraina som ønsker å inngå barnets pass må ha følgende sett med dokumenter:
- Egen pass Ukraina;
- Eier et pass av en borger av Ukraina;
- Fødselsattest (original eller bekreftet kopi);
- Hjelp i skjemaet 9 (gitt studiestedet og er gyldig i 1 måned);
- I en alder av seks år må gi tre trykte bilder;
- Sertifisert form (2 stk.) Hvis barnet er registrert.

Fremgangsmåten for behandling av pass

Hva kreves for behandling passDet første du bør være spesielt oppmerksom - en skikkelig fylt spørreskjemaer. Det er mange tilfeller der vedkommende myndighet lokale myndigheter kommer opp med noen av hans regler om behandling av pass, for eksempel må alle feltene i skjemaet fylles ut i blokk eller på annen måte i store bokstaver, fylling må utføres bare svart blekk, gyldige spørreskjemaer, betent med "ovyrovskoy" papir eller samme generelle behovet for å kjøpe alle de nødvendige skjemaene, som selger OVIR. Derfor anbefales det å gjennomgå alle disse kravene til raskt og nøyaktig fullføre alt.
Riktig fylling i form
1 Fullt spesifisert navn, passnummer hvis noen gang endres, bør det bemerkes med den nøyaktige når og hvor det skjedde.
2 Ganske en fødselsdato.
3 Angir sex.
4Ifølge navneskilt angir fødested.
5Angir adressen registrering og faktisk bostedsadresse på telefonnummer.
6 Skal inneholde opplysninger om statsborgerskap. Hvis det er en annen statsborgerskap, må det nødvendigvis indikere om det ikke er det, må det også nevnes.
7 Du må angi pass detaljer og informasjon om hvorvidt du har tilgang til informasjon som er en statshemmelighet.
8Det bør gi informasjon om tilstedeværelse eller fravær av forpliktelser som kan hindre utenlandsreiser.
9 Det bør oppgi det formål å skaffe pass (ett-tidsreiser eller varig opphold)
Angir antall prosedyren for å få et nytt pass, erstatte eller gjenopprette.
1 For borgere av militær alder et sertifikat i skjema 32, noe som gjør at du kan få pass.
2 Vennligst indikerer tilstedeværelse eller fravær av faktisk straffeforfølgelse (svaret gitt i form av et "ja" eller "nei").
3Om nødvendig angir den fullstendige data om barn.
4 Merket all sysselsetting og opplæring gjennom det siste tiåret.
5 I siste avsnitt indikerer enighet om at dataene gitt er sann. Det også fremhevet iverksetting av tiltak ansvarlig for innlevering av falske dokumenter og ugyldige data.
Annen personlig kolonne feltene

Papirene om pass bør begynne i god tid, slik at begrepet for innlevering av bosted for å få direkte pass, kan nå en måned, i fravær av forsinkelser. Dersom dokumentene blir servert hjemme, kan det ta tid å få opp til fire måneder. Dersom søknad om pass er utenfor Ukraina i konsulatet eller diplomatisk, kan prosedyren ta opp til tre måneder. I ekstreme tilfeller kan et pass oppnås innen 3 virkedager etter søknad. I virkeligheten er regulert vilkår ofte ikke respektert, så dette aspektet bør alltid tas hensyn til Ukraina.  
Яндекс.Метрика