Hva er de nødvendige dokumentene for passSå du trenger for å få zahransporta. Først av alt må du være over 14 år (hvis yngre, så du fortsatt gjøre foreldre) være en borger av Russland, offisielt bor i dens territorium.
Dokumenter som kreves for pass
Som kreves for å skaffe pass dokumentene varierer avhengig av hvilken type du kommer til å få et pass - gammel eller ny modell. Zahrannyky ny modell - en biometriske pass gyldig i 10 år, og den gamle modellen - den vanlige "lille bok" -ksivy, er vant til vår befolkning.
Dokumenter for et nytt pass utforming:
1. Kopi av ferdige sider av grunnleggende sivile pass
2. Hvis du er lovlig arbeider, - en kopi av det utfylte sider arbeidsbok som må være undertegnet og forseglet av en revisor i selskapet; hvis ikke fungerer - bare kopiere arbeid, er det ikke nødvendig å sertifisere.
3. Egentlig selv danne å motta et nytt pass design. Igjen, hvis du arbeider - må du sertifisere søknad på arbeidsplassen, hvis ikke - bare ta den utfylte spørreskjema.
4. 2 bilder 35-45 mm. Vanligvis alle Photo vet hva en "passbilder". Hvis du ikke har forhånds bilder, kan du gjøre det i nesten alle grener av FMS, der utstede pass.
5. Hvis du nettopp utløpt pass, og du får i forbindelse med dette nye, så du trenger en kopi av den fulle navn, fødselsdato og passutstedelsen i fortiden.
6. For menn i militær alder trengte hjelp fra militæret i skjema 32, og kopi voennyka.
7. Hvis du - inaktiv pensjonist, bør du gi en kopi av pensjonsbevis.
Faktisk kan du trenger mye flere dokumenter hvis du har barn eller noen spesielle forhold, men de fleste av de nødvendige dokumenter for pass begrenset til 4-navn (for menn - femte), kopi av pass, søknadsskjema, kopi av en arbeidsbok sertifikat fra militæret og bilder. Alt. Et ekstra punkt vil betale avgifter, men dette er en egen artikkel.
Hva du trenger for å få pass den gamle modellen
Får zahrannyka "gamle" ser ikke forskjellig fra design av "biometri"! Den eneste forskjellen er i pris og varighet, men tilsvarende dokumenter blir sendt inn.  
Hvordan få en TIN for første gang?
 Enhver moderne staten pålegger hvert medlem av hans mange forpliktelser, blant dem - besittelse av et visst antall dokumenter, uten noe som det er vanskelig og noen ganger umulig å ta en hel del i samfunnet. I vårt land, er det også en liste over obligatoriske og ytterligere verdipapirer utstedt til hver borger, en - umiddelbart etter fødselen, andre - ved oppnådd voksen alder og / eller i andre forhold. Overholde alle relaterte regler for innhenting og bruk av dokumenter - til beste for alle som ikke ønsker å komplisere livene sine og å søke å gjenopprette tapt, skadet eller har utløpt dokumenter. Men minst en gang iscenesette motta og registrere alle er. For noen tid dokumentene som bør være i enhver borger gjelder TIN. Hvordan du får det første gang, og i hvilke situasjoner vil det komme godt med senere - se nedenfor. Hva er TIN? Hvem og hvorfor du trenger en TIN?
 Forkortelse TIN dekoder enkel: TIN-nummer. Og fra selve navnet blir klart at han er tildelt alle som betaler skatt til statskassen, for å si det enkelt - tjene penger. Krav til Skattytere kan ha endret seg, og hvis de årene 1993-1997 skattyter identifikasjonsnummer bare utstedes til juridiske enheter, og opp til 1999 prysvoyuvavsya også entreprenører, i dag TIN bør få alle født i territoriet til. Unikt nummer hver borger har 10 tall og informasjon som er lagret i databaser registrert befolkning. Faktisk, det trengte skattemyndighetene å vurdere hver enkelt skattebetaler og klar over sine inntekter, kostnader og betalt sin skatt (merverdiavgift, land skatt, eiendomsskatt, etc.). I praksis, med krav om å presentere en kopi av TIN ansikter alle som prøver å få et banklån, få en jobb, til oversjøiske visum, etc..Seksjon. Og i noen tilfeller presentere TIN er ikke nødvendig, men hver regnskaps for juridisk periodisering av inntekt (lønn, lump sum betalinger) kan trenge å vite mottakerens TIN. 
 Følgelig, uten TIN du ikke kan gjøre i alle fall, uansett hva du gjør og hvordan livet var. Spesielt siden han er tildelt hver person etter fødselen, og til å søke riktig hjelp han burde uavhengig ved å kontakte særdomstol. Få 12 sifrene i rommet ditt kan du selv nesten, og få hendene på hjelp (eller er det nødvendig å presentere en kopi av gjennomføringen av ovennevnte og andre finansielle transaksjoner) bare ved fremleggelse av pass og visse andre forhold. Men dette betyr ikke nødvendigvis vente på voksenlivet, fordi passet er utstedt i to år før. En fersk prosedyre for å få sertifikatet av TIN har blitt enda enklere: Du kan bestille den over internett, ferdig med å fylle ut bestillingsskjemaet. Hjelp TIN utstedes én gang, og hvis de går tapt eller skadet kan du gjenopprette det, men det er plagsom og vanskelig, så det er bedre å behandle dokumentet som du kan nøyaktig. Men selv etter at utvinningen vil du bli gitt et sertifikat med den samme unike nummer, fordi det kan variere for samme person. Selv når du endrer navn, sivilstand, bosted og / eller andre justeringer pass data er laget kun informasjon om skattyter i databasen, men koden forblir den samme gjennom hele livet. 
 Hvordan få en TIN skatt
 For grunnleggende regel, enkeltpersoner TIN utstedt av Skatt Datatilsynet (sine lokallag). Det vises innen fem virkedager etter at du går til institusjonen er villig til å motta TIN, vise pass og en kopi av en håndskrevet og komplett søknad om skattyter identifikasjonsnummer. Dette er en relativt enkel prosedyre, som ikke bør ta deg for mye tid og krefter. For å forenkle denne prosessen, følge disse reglene:
 1.  Advance søke på Internett for avslaget skatt service på din bolig og går det i arbeidstiden.
   Bringe den opprinnelige og én kopi av pass (to første sidene og alt som inneholder vesentlig informasjon ser ut til registrering, ekteskapelig status, etc.).
   Fyll ut standard skjema på plass i avdeling for pre-service eller skrive ut og ta allerede fylt.
   Vanligvis vil dokumentet bli utstedt innen 5 virkedager etter gjennomføringen av handlinger. Sertifikatet er en form for A4 inneholder, bortsett fra den 12-sifrede koden som TIN, dine pass detaljer.
   Du har rett (om nødvendig) for å gjøre informasjon om din TIN i passet. Å ta både dokumenter (pass og en tildelt TIN) og henviser til en spesiell inspeksjon her i Tax Service, der han vil gjøre et slikt merke i passet.
   For juridiske enheter, prosedyre og timingen for mottak av TIN skiller seg ikke fra de som er beskrevet ovenfor, med unntak av behovet for å gi ytterligere dokumenter knyttet til virksomheten (deres detaljert liste i hvert enkelt tilfelle, vil du bli kalt en skatt).
   Hvordan få en TIN internett
   Du kan spare tid, og nektet å marsjere i skatt service og fylle ut en søknad for en TIN over internett. For dette formålet, den offisielle nettsiden til Federal Tax Service http://www.nalog.ru/створено spesiell del på nettet der hver borger kan søke om og få en TIN medfølgende offisiell informasjon på uttømmende måte. Grensesnittet i tjenesten er ganske intuitivt og lett å bruke, men bare i tilfelle vi gi en kort forklaring og fremtidig handling sekvens du:
  1.  Åpning den aktuelle delen av nettstedet Tax Service, vil du se et standard søknadsskjema for individuell påmelding med skattemyndighetene i Russland "som skal fylles.
    Søknaden består av flere seksjoner, som hver må du spesifisere under basiske pass data, informasjon om bosted, statsborgerskap, etc. På slutten må du huske å inkludere kontakt du: post- og e-postadresser. På den siste statusmelding vil komme din søknad.
    Ikke glem å lagre dokumentet etter hvert fylle i neste avsnitt. Hvis du foretrekker det, kan du redigere dataene som er angitt i utkastet før søknaden sendes inn.
    Nå kan du uavhengig spore status og behandle søknaden din på samme sted og / eller skrive ut utfylt søknadsskjema. For sin del, Federal Tax Service motta søknaden din bringer deg spesifisere data i sin kunnskapsbase og tar ansvar for deres sikkerhet.
    Men for å få den opprinnelige sertifikatet du har fortsatt å møte personlig for skattemyndighetene i ditt bosted. I ekstreme tilfeller kan det gjøre for deg autoriserte representant, men bare ved fremleggelse av sin advokat.
    Vilkårene for utstedelse av dokumentet når gjelder den virtuelle form av det samme: 5 virkedager. Det finnes andre muligheter til å få TIN: for eksempel et program og et sertifikat i posten, bruk av akselerert prosedyrer, etc.. Men de involverer ytterligere vanskeligheter og finanskostnader, og sjelden er nødvendig. Interessant er det noen trossamfunn, inkludert Christian protestantiske samfunn ikke akseptere TIN og selv identifisere den med "dyrets tall". Og, selv om den russisk-ortodokse kirke, generelt, sett mer lojale og forbyr sine sognebarn til å bli registrert i skatte service, mer nylig, på statlig nivå juridisk lov til å gi opp sitt identifikasjonsnummer som er angitt i dokumentene i formuleringen "for religiøs tro". Men hvis du ikke føler slike fiendskap avstemninger for å identifisere skattebetalere er ikke til å skjule fra skatt eller skjule noe bevis av sin finansielle forhold med staten, så er det bedre å få og bruke TIN sertifikat av oppdrag som kreves.  
Hvordan utarbeide rapporterI utdanning alt skal være klart, strukturert og regulert, hvis på skolen eller å gi studentene en mulighet til å gjøre noe på egen hånd, så vil de gjøre alt galt. Så den første dagen av den pedagogiske prosessen i videregående skole og institutter, lærere fortelle hvordan du kan tegne abstrakt, showet prøve og gi forklarende kommentarer.

Dessverre ikke alle elevene lytter oppmerksomt og etter å ha fått i oppdrag å skrive en oppgave om et gitt tema, kjøre med utstående øyne, prøver å lære i en mer ansvarlig kamerater, hvordan kan det utføre og skrive. For de som ikke vet, ble denne artikkelen skrevet, designet for å belyse strukturen i essay.
Et eksempel på den korrekte utførelse av den abstrakte
- Tittel side abstrakt før du fyller, la den på siste, så noe vil endre seg i prosessen med å skrive eller trenger å justere litt på navnet eller temaer
- Den andre bokstaven i det abstrakte er innholdet. Mange tror at det bør gjøres på slutten av bare strekke allerede skrevet tekst noen få ord av hvert kapittel, men det er det ikke. Noen helt glemme om innholdet, som i voksen alder når en person skal skrive en CV for sysselsetting, er dette brevet ikke nødvendig. Det faktum at innholdet er nødvendig ikke bare for lærere, men også for deg, siden du kan bruke den som en arbeidsplan. Bryte fra hverandre essayet emnet, tenke på hva som vil være å skrive til hver av dem, bryte seg inn ekstra sub og få en god grunnleggende plan for arbeid som det vil være lett å skrive. Siden i dag alle essays ikke er skrevet for hånd og trykket på datamaskinen eller laptop, kan du alltid justere forvaring etter at arbeidet er skrevet.
- Du kan begynne å skrive essay. I motsetning til å skrive en selvbiografi, bør du starte med den innledende delen, der du kan fortelle med egne ord, om hvor viktig dette temaet du, hva vil du gjøre for å belyse dette spørsmålet, hva resultatet du ønsker å komme og som et relevant tema essay øyeblikk. Studentene oppfatter den innledende delen som en mulighet til å raskt og enkelt lage en abstrakt tykkelse (dersom læreren har gitt visse krav til volum). Men læreren vet dette trikset og klokker ved testing til et minimum av vann, så ikke skriv skrive mer enn to sider, vil bli simulert og ikke profesjonell.
- Nå gå til den viktigste delen av forsvarlig gjennomføring av det abstrakte. Det skal uttales selve essensen av emnet, åpne alle nyansene adressert alle aspekter fra ulike perspektiver. Jo mer sub i kroppen av essay, jo bedre. Det er bedre for deg og læreren. Det vil være umiddelbart klart at du jobber med litteratur, vnikli beskrevet essensen og tenkte på hvordan du effektivt kommunisere innholdet diskutert.
Alle spørsmål du satt seg innføringen bør utleveres, alle målene oppnådd eller minst sammensatte materialer bidra til å gjøre de nødvendige konklusjoner i den avsluttende delen av essayet. Dette er hjertet av essay og rapporterer ikke laste eksempel og gjøre alt for det, kommer med stort ansvar, sette inn noen bilder eller tabeller og skrive minst 15 sider. Har ikke lest ut alle, men betydningen av arbeidet er også, selvfølgelig.
- Vel, her har nesten lært hvordan du skal utføre disipliner og fikk den siste delen. Det også referert konklusjoner eller funn. Du har et par sider beskrive hva du kom til hvilke meninger gjettet hvordan å løse problemet eller tilbudet som du ser forbedring i fremtiden. Uttalelsen skal være et minimum av vann, de fleste av de fakta og mening. Du kan lære alle punktene eller i form av nummererte elementer. Lese av vann og dyr mål med en liste over konklusjoner. Ingen der eller hvorfor ikke savnet?
- Sample essay avslutter med en referanseliste. Selv om du blir kontaktet fra hode eller oppfunnet, bør referanser være. Finn noen innholds lærebøker eller bøker, omskriving forfatter, tittel, utgivelsesår og publisering. Du kan spesifisere siden brukte. For å gi sitt arbeid betydning inn minst 10 kilder i litteraturen.
- Må nå bli nummerert side essay, skrive et omslagsark og alle ark stiftet sammen. Nummerering gjøres vanligvis i nedre høyre hjørne på alle sider unntatt tittelen. I enkelte universiteter, nylig tvunget nummererte ark i midten av toppen av arket. Sjekk med din lærer der du vil nummerert og hvilken side søm trykt abstrakt, fordi hvis du Tett skru den på toppen, vises øvre nummerering. Sannsynligvis bør ikke snakke om hva du trenger å vite hvordan å skrive ord og sjekke inn på tilgjengeligheten av grammatiske feil.
Registrering av tittelsiden abstrakt:
- Top midten av siden - Fullt navn på institusjon
- Den sentrale delen av omslagsark - første linje - Oppsummering av ... (navnet på faget) - andreplass essay emnet helt uten anførselstegn
- Retten til de nedre to tredjedeler av brevet - dine data, gruppenummer, navn, lærer navn
- I midten av bunnen av platen - året byen
Noen lærere er tvunget til å gjøre rammen rundt omkretsen av omslagsarket, men ikke nødvendigvis
Det er viktig å forstå at kunnskapen om hvordan du skal utføre abstrakt bør ikke bare lærere, men også deg selv. For eksempel riktig design bidrar til å strukturere tankene dine, få hodet tenker mer produktiv og effektiv i riktig retning. Hvis prosedyren i hodet, deretter rekkefølgen i presentasjonen av hans tanker på papir, men det viktigste i det abstrakte. Lære å lese, gjøre alt pent.  
Яндекс.Метрика