Øvelser for å oppnå karriere vekst yernoho

 Maksimal nøyaktig forestille seg hva jobber du ønsker å gjøre. Vurdere alle mulige ting.
? Bare velg hvor mye lønn du vil motta (og som du vil fungere som normalt etter et ønske vil bli gitt).
? I hvilke situasjoner vil du jobbe?
? Hva kolleger?
? Hva vil du få til å fungere?
? På hvilket tidspunkt bør starte dagen?
? Hvor lenge vil det vare tid?
? Fester?
? Ut av byen?
? Reisende?
? Rapporter?
 Når alle representert, ta noen fargede penner eller blyanter eller pensel og blekk og maling på papir ganske tankeløst direkte og skrå linjer, pinner, sirkler. Du kan tegne med begge hender samtidig. Så nøye vurdere bildet ditt hvis du ikke liker det, så ditt ønske uferdig.
 Endre i ditt ønske om et punkt og tegne igjen. Ikke prøv å gå videre hvis du ikke liker bildet, vil resultatet ikke tilfredsstille deg.
 På et ark, skriver: "Jeg fant jobben med å drømme. Jeg liker det ikke. "
 Sier: "Jeg liker jobben min, jeg bli rik penger (økonomisk) belønning, mitt kreative arbeid."
 Eller noen annen setning som du tror mer egnet for ditt formål.
 Du kan finne et magasin eller katalog som på bildet av arbeidet og anser det for fem minutter om dagen flere ganger.
 Når du sier til ønsket om å jobbe - tenker på det og ønsker å oppnå riktig opplæring eller utdanning og stedet der arbeidet skal være (du kan knapt holde varme Afrika eller Nordpolen).
 Tegn på jobb, minst skjematisk, og oppleve gleden av denne (disse tallene gjøre bedre to, fire eller seks).  
Hva tilsier kleskode?

 Hvis du nærmer deg det på alvor, nesten alt. Hva du skal ha håret sånn sminke hakke. Mens i snever forstand av ordet, kleskode - denne avtalen intra utseende arbeidere.
 Den vanligste typen av kleskode - Lys topp, mørk bunn av klær for både menn og kvinner. Den mest avanserte versjonen gir en spesiell uniform, for å brukes på jobb, uten unntak. Men i dag kontorene vanligvis tatt noe gjennomsnitt.
 Kleskode for de fleste kunnskapsarbeidere - Det er bare business stil i klær.
 Men i dagens motetrender avsløre mangfoldet av virksomheten stil i sin reneste form er svært vanskelig. Ikke overraskende, da han hørte samtalen av myndighetene å overholde reglene for kleskode, mange faller inn i en panikk. For å hindre at dette skjer med deg, la oss skrive en jukselapp der elementer av klær faller inn under definisjonen av "business stil".
 Classic Costume som et symbol på den elegante kvinnen. I den dressen, du ser og alvorlige, og smart, og feminin på samme tid. Kostyme kan være med et skjørt eller bukse. Å forsterke konseptet med moderasjon og enkelhet, og dekselet jakke er ofte basert på menns jakke. Bukser i en klassisk dress strenge og rett, medium størrelse, ikke store, men ikke altfor smal; jakke - midten av låret. Denne uformelle buksedrakt som trenger å ha i garderoben hennes.
 Bluser og skjorter. Best av sortene hvit skjorte kombinert. Hun nesten maskuline kutt, høy bestandig stiv (hard og mansjetter og en mannlig element som mansjettknapper). Ladies bluse løpet tilstøtende, med vekt på figuren. Og selvfølgelig, det går bra med en dress, eller separat med en smal skjørt. Du kan ta med et snev av variasjon, farger spiller på sweatshirts, siden ikke alle er hvite. Og her bør se pastellfarger - perfekt i denne forbindelse blek blå og rosa. Noen ganger kan du bære en bluse med kontrast mønster, stripe eller diagonal er svært fasjonable.
 Silke bluse ikke vakker i klart hvitt, og i noen skygge av champagne, med knapper dekket med samme stoff. Det ser veldig feminin og regnes som et tegn på god smak, spesielt når det ikke er kragen, og på kragen eller med en myk liten bue. Fashion trend - modifikasjons folder og rysj i kuttet bluser. Dette er meget viktig. Denne blusen er ideelt fordi det ikke mister sin form, som alle folder og faste ting krever ikke større vedlikehold, rengjøring og stryke uendelige. Det gir en følelse av frihet, ikke hindrer bevegelse og samtidig ikke fjollete.
 Vær oppmerksom på at din garderobe bør være minst tre bluser - alvorlig - for forretningsmøter, romantiske - for en middag og avant-garde - for å sette stemningen.
 Skjørt-saken ansett som grunnlaget for den klassiske garderoben. Svært fasjonable skjørt er plissert. Men hvis du har full hofter, bedre å velge en modell med delvis eller folder med en teller, senter skjørt. Utelukke garderobe med svært korte skjørt (både direkte og en stor fold) - dette er feil valg for forretningskvinne.
 Det mest populære stoffet for forretnings kvinner er jerseySom ikke krever forsiktig stryking. Det ser stilig kort erme turtleneck eller nei. Ingen stoff fortsatt ikke har vært i stand til å konkurrere jersey! Veldig elegant utseende er populær over hele verden toer: bluse med en V-hals T-skjorte under og en hals. Det kan være enten korte ermer eller ermeløs. Dette strikking toer - noe veldig populært, selv om oppfunnet for lenge siden, i årene 1940-1950; hennes elsket Marilyn Monroe, da dette er kjolen delikat streket verdighet all sin nydelige figur. Like effektive alternativet vi kan bruke i dag.
 Også refererer til virksomheten stil kjoleSom klart bør være i din garderobe. Dette er en rett kjole eller dress skjorte (svært fasjonable i det siste). De vil se veldig feminin, hvis du plukker opp riktig lengde (ca midt på kneet). Dette krever imidlertid god lengde skjema eller ben Vellykkede sko, høy hæl ganske stand til å justere ikke helt perfekt form kalver.
 Kjoler pluss jakke - en svært praktisk kombinasjon som blir til en kjole - frakk. Det beste er om kjolen og frakk laget av samme stoff eller svært kontrast. For eksempel, hvis et av elementene - rutete og de andre supplerer den med alle farger anvendes. For eksempel er den kjole med rød og grønn rutete jakke perfekt for mørk grønn eller burgunder.

 Kombiner og formere! Kleskode i praksis


 Vel, har mestret det grunnleggende, det er på tide å lære seg å bruke dem i praksis. Nå vil jeg avsløre for deg hemmeligheten av kvinnelige matematikk. Selv om din garderobe alle 6 elementer (skjørt, bukser, kjole, bluse, jakke og turtleneck), kan du fjorten dager for å komme på jobb i de nye draktene har povtoryvshys aldri kombinert! Tror ikke - la oss telle.
 Mandag - du er i et skjørt med en bluse.
 Tirsdag - skjørt og turtleneck.
 Onsdag - skjørt og jakke.
 Torsdag - kjole i jakke med et skjørt og bluse igjen ser nye!
 Fredag ​​- endring turtleneck bluse på og fortsette å overraske alle med sin fantasi.
 Jeg tror du forstår det generelle prinsippet, er det ikke nødvendig å beskrive alt på to uker. Men matematikken kommer til deg for å få hjelp bare når du gjør et kjøp, er du sikker på at den nye brikken garderobe perfekt kombinert med allerede tilgjengelig. De kan kombinere stil (f.eks business), farge (eller farge - varm eller kald), og kanskje - noen lyse tilbehør.
 Ja, kan en av min venn rettmessig gi deg selv tittelen Princess urimelig det forhindrer ikke at det anses som en dame med en fantastisk smak. Hennes favoritt kjole - lilla bukse, brun og gull jakke med epåletter korte og mørk grønn silke topp med tynne stropper. Alt hun bærer med røde hæler båter, burgunder belte og veske farge overmodne kirsebær. Men jeg må si at hvis grunnfargene kle ser ganske dempet, tilbehøret bare brenne fargemetning. Og resultatet er en helt harmonisk dress, kombinert rødt skinn emne i detalj. Selvfølgelig, jeg oppfordrer deg til å følge hennes eksempel. Men eksperimentet, kan ingen hindre. Og vil eksperimentere mer vellykket, jo bedre vil vi studere selve objektet.  
Hvordan sette seg på produktivt arbeid

 For å lykkes i enhver bedrift, trenger du en positiv holdning. Gjenta setninger eller følelser under og du vil merke at du blir lettere å oppnå målene.
 • jeg er i denne verden. Jeg - en del av verden. Jeg - en mann perfekt skapning personlighet.
 Uten meg, er verden ikke er full. Jeg har makt over denne verden, kan jeg endre det.
 • Jeg forplikter en ny bedrift. Jeg vet at det vil være i stand til å fullføre. Jeg vet at jeg vil lykkes. Jeg vet at foran meg vil lykkes. Så jeg later til å jobbe med glede. Jeg har allerede tenkt på det og hvordan jeg ville gjøre. Jeg har tenkt på alle detaljer, var jeg klar til å starte en ny bedrift.
 • Jeg jobber produktivt. Jeg har fortsatt tid for ingenting, det gjør ikke la vinden. Jeg dreper ikke tid, jeg bruker det til maksimalt utbytte. Tid adlyder meg, det fungerer for meg. Tid hjelper meg fordi jeg snakker til ham nøye. Tid hjelper meg fordi jeg respekterer ham. Tid hjelper meg som jeg hjelp i rette tid.
 • Mitt arbeid bringer gode resultater. Jeg er ikke lat og har ikke tid, jeg handle besluttsomt og effektivt. Derfor er resultatet av mitt arbeid alltid utmerket. Jeg jobber produktivt. Jeg lykkes. Jeg multiplisert harmoni, jeg multiplisert vell av denne verden. Jeg har alltid lykkes.

 Ser i hvert fall noe fint


 Den viktigste forutsetning for vellykket operasjonen er svært enkel: elsker alt du gjør. Hvis alt ikke kjærlig eller hat og forakt, kroppen begynner å protestere mot belastning og produsere destruktive toksiner forgiftet seg selv, som fører til utmattelse, kronisk trøtthet eller sykdom - bare for å avbryte strømmen av negative tanker.
 Prøv noe arbeid å finne positive sider, tenk på dem, prøver å gjøre jobben som du spurte. Ikke forsøk å jobbe verre eller bedre enn å spørre om du er en utøver eller ansatte. Akkurat som du spurte, og ingenting annet. Gjør arbeidet verre enn du ba om, er du representerer seg selv i lys av Belial, mister respekt, og i all sannsynlighet, lønnsomme ordrer. Gjør en bedre jobb enn du ba om, kan du kjøpe misunnelse av kolleger og den negative holdningen til arbeidsgiver ("merkene i mitt sted", etc.). I begge tilfeller får du flere problemer.  
Яндекс.Метрика