Hvordan å starte en bedrift fra bunnen onlineDe som forventer at du kan begynne å tjene penger på internett "fra scratch", setter ingenting, venter grusom skuffelse - kan ikke få noe for ingenting investere. Selvfølgelig kan du gjøre ulovlige intrigene (økonomiske pyramidene) eller tyveri av nettsteder, men dette er ikke navnet på virksomheten. For å starte en bedrift på Internett, trenger vi minst minimal investering og en god service og kunnskap. Kunnskap kommer bare med erfaring, ingen av dere ikke dele oppskriften pålitelig inntekt på nettet, alt må gå alene. Heldigvis, de viktigste trendene kjent "hvit" inntjening på internett, som er å fokusere.

Det er bare to - handel via Internett og fortjeneste fra din egen side.

Begge disse metodene for inntekter forbundet med etableringen av Internett-områder. I det første tilfellet, vil området være en normal variant nettbutikk hvor du kan finne den vanlige samlingen av venner og alle butikkene. Handel kan være hva som helst, det viktigste - ikke bryter loven eller din bedrift kan ende opp med å ikke overskudd, men ganske alvorlige konsekvenser. Selvfølgelig, online handel kalt "rene" inntjening på internett kan ikke - vil du fortsatt måtte forholde seg til varer som vil selge i de fleste saker sendt til kjøpere. Når online prosjektet vil få minst noen popularitet, vil utarbeide papirer for å starte sin egen bedrift.
Den andre metoden kan kalles "rene" Internet inntjening. Du trenger ikke å selge noe, heller, vil du være å selge, men ikke the real thing, og annonseplass på ditt nettsted og lenke med det. De færreste vet at eiere av store portaler som besøkes daglig av minst 10 tusen besøkende, kan tjene et gjennomsnitt på $ 1000 til 2000 per måned fra din egen side. Å begynne å tjene fra nettstedet, må du ikke bare opprette og oppnå akseptabel fremmøte, men også lære å tjene penger på, som gjør ut av det. Noen ganger inntjeningsmulighetene er mer komplekse enn etableringen av befaringer.
Så hvordan tjene penger du nettstedet? Prinsippet er enkelt - kommer til nettstedet ditt besøkende vil se reklame som hans interesse og han klikker på et banner eller lenke, og vil være et nettsted som tilbyr produkter eller tjenester som gir inntekter for den første metoden. Derfor kan vi konkludere - eller vil du selge deg selv, eller du vil levere besøkende til nettsteder som selger (kalt "trafikk hell"). Selvfølgelig veldig mye lønnsom handel - en størrelsesorden, men er mye mer plagsom. Mye enklere å bare "helle trafikk" og tilbringe litt innsats på utviklingssiden, og bare å få pengene.
Finn en annonsør kan eie - det er mye billigere enn plass på nettstedet annonse enheter mellomledd. Mellomledd kan fungere som søkemotorer (Yandex, Google) og "partner" - områder som søker reklamodeteley. Du kan også tjene penger på nettstedet ditt ved å plassere den på et gebyr koblinger til tredjepartsressurser. For dette området bør være i tillegg til godt oppmøte og høy forekomst av Citation Index (TCI).
Men til tross for den måten online business er angitt, uten å lage et nettsted er ikke nok. Først må du komme opp med en forretningsplan. Selv om du ikke ønsker å handle på nettet, et nettsted som gjør penger, bør være den såkalte "Commodity" tema. Med andre ord, vil arrangøren av den gamle indiske kunsten bringe lite overskudd, men stedet av en bil eller lov sikkert være en inntektskilde. Det kan konkluderes: lage et nettsted for å tjene bedre bare å "kommersielle" tema. Å lære å bygge en nettside, vil vi dekke i en annen tid. Faktisk er den gjennomsnittlige området for å skape høye kostnader ikke nødvendig - viktigst av alt, velge en nisje, og plassere innholds nettstedet interessante mennesker.  
Hvordan du får et lån med en liten lønn? Ulike alternativer for å skaffe
 Som du vet, kan den lille lønnen ikke utsette eller solide besparelser å kjøpe store ting på en gang, er et lån den mest praktiske finansielle instrumentet. Imidlertid er en slik en bank ikke en pålitelig låntaker og lån vanligvis gi ham motvillig.
 Hvordan du får et lån med en liten lønn? Hvis du får penger "under bordet", kan du spørre sjefen å fylle Hjelp 2-PIT din realinntekt, i tillegg til bank dem vet ingen. Men dersom arbeidsgiver ikke ønsker å gjøre innrømmelser, eller hvis du tjener i alle fall ikke oppfyller kravene i banken, for å se etter en annen vei ut.
 Hvilke mål trenger du et lån?
 Det bare nevne at boliglån på lave lønninger til svært vanskelig. For slike banklån og bære høyere risiko. Men det er finansinstitusjoner som kan gjøre visse innrømmelser. Hvis den offisielle lønn er liten, kan banken gjøre et lån på sozaemschykamy. For eksempel, innrømmer Sberbank at sozaemschykamy ung familie, ta en leilighet på kreditt, vil deres foreldre. Men de sektor slike programmer er sjeldne. Og mye enklere å få på en liten lønn såkalt forbruker kontanter lån der banken er ikke interessert i hvilke mål du bruker det.
 Lån med sikkerhet og garantister
 Finansinstitusjonen prøver å kompensere for risikoen for lån standard, og det er ganske naturlig. Så ganske stor mengde kontanter i banken kan gi boliglån. Selvfølgelig har dette som låner å tilby likviditet anlegg - for eksempel en leilighet i god stand ligger i et travelt område.
 Banken kan tilby et annet alternativ - den som låner må gi ham med to kausjonsavtaler med relativt høy inntekt. Rentene på slike lån er vanligvis ganske høy og vanskelig å finne garantister. Men som garantister i noen tilfeller kan handle og slektninger - med mindre selvfølgelig du ikke er redd for å ødelegge forholdet til dem. Så, til tross for vanskelighetene, er det en av de mest rimelige alternativer for å skaffe lån til lave lønninger
 Lån uten inntekt
 Hvis du trenger et lån i en relativt liten sum penger 100-500 tusen rubler, kan du bruke dette forslaget som et lån uten inntekt. For å gjøre dette, må banken gi pass og MVA-nummer. Men husk at renten på slike lån ikke kan overstige 19% (avhengig av banken kan også føre til ekstra kostnader). Så dette alternativet er i økende grad sett på som en reserve.
 Alternative måter å få kreditt
 I dag kreditt er tilgjengelig ikke bare i banken, men Credit Union. Du kan også ta et lån fra en privatperson. Men selv med mer lojale til kravene i den som låner er ikke det beste alternativet, som de månedlige utbetalinger i dette tilfellet vil være enda høyere enn banklån.
 For å unngå den tilknyttede risiko, bedre å slå til kreditt meglere. Disse spesialiserte firmaet vil hjelpe deg å velge den mest fordelaktig program. Spesielt med en god kreditt historie er alltid en sjanse til å overtale en bank å låne ut til normale forhold, selv i tilfelle av lav offisielle lønn. Dette gjelder spesielt i tilfeller der du allerede har mottatt et lån i banken, og satt ut i tide og kreditt, og interesse. Imidlertid bør man vurdere at deres tjenester er meglerhonorar som en prosentandel av beløpet av lånet.
Hvordan ta æren Alfa Bank? Grunnleggende lån
 Hvilke dokumenter er nødvendig for kreditt Alfa Bank? Hvorfor gi preferanse til denne bank institusjon, og hvordan du kan ta æren Alfa Bank?
 Hvordan å få et lån?
 Hoveddokumentet som du trenger - en russisk pass med obligatorisk registrering. Videre under registreringsnummer i dette tilfellet ville bli forstått residensen til søkeren i enhver by eller landsby til en annen stat hvor det er en gren av Alfa Bank. I passet søkeren må gi og et annet dokument som bekrefter hans identitet - kan det være et pass eller førerkort, og i noen tilfeller enda militære ID (for menn).
 Få et lån kan bare være menneske, hvis alder er i størrelsesorden 21-65 år. Og i de fleste tilfeller, bemerket spesielt at 65 år - en kritisk alder ved tidspunktet for den siste betalingen (denne spesifikasjonen gjelder primært lån til å kjøpe boligområde eller kjøretøy). Så ta et banklån Alpha hvis det er relatert til boliglån program, reservert for unge og lån for presserende behov (som er, faktisk, de fleste forbrukslån) kan utstedes til nesten alle.
 Det er også viktig å huske på at et lån kandidat må ha en total arbeidserfaring på minst ett år (men, selvfølgelig, jo mer opplever jo bedre). Videre Alpha Bank, i motsetning til Savings Bank i forhold til sine kunder er visse innrømmelser, spesielt, kan du gi et resultatregnskap for de siste seks månedene (innenfor betydningen av Savings Bank), og på bare tre måneder.
 Et annet krav for de som ønsker å få et lån til Alfa Bank - er tilstedeværelsen av minst en fast linje. Dette begrenser noe antall potensielle låntakere, som folk som bor, for eksempel i privat sektor kan ikke ha en fast linje.
 Hvor mye får jeg for å ha en sjanse for et lån?
 Forbrukere som appellerer til Alpha Bank til å motta kontanter lån eller andre typer lån, må du huske på at minstelønn som du kan forvente å motta et lån - det er 8000 rubler. Så langt som innbyggerne i hovedstaden, for dem, er dette beløpet litt høyere - 15 tusen rubler (ja, den levestandarden i Moskva er mye høyere enn i andre regioner).
 Hvordan å handle?
 Så du har samlet alle nødvendige dokumenter, og nå vet ikke hva jeg skal gjøre videre. I dette tilfellet, gå til nærmeste bankfilial for å søke om kreditt. Representanter for institusjoner tilbyr deg fylle ut spørreskjemaet, noe som vil spille rollen som en søknad om kreditt. Fyll ut skjemaet svært nøye, og pass på at alle data har blitt spesifisert klart, tydelig og riktig. Husk at det er tilfeller der søkere blir nektet et lån bare fordi han har gjort en feil når du fyller ut spørreskjemaet, og sikkerheten for banken følte det til potensielle defaulters.
 Hvor mye tid vil bli tatt beslutning om å gi eller ikke-utlevering lån?
 Vanligvis er en person som ønsker å få et lån på Alfa Bank veldig mye behov for penger, og det er ikke overraskende at rentebeslutning. Det bør bemerkes at representanter for Alfa-Bank vil gi deg et svar innen tre dager (og dette til tross for at slike store institusjoner som Sberbank, kan du ikke få svar på 18 dager). Men etter representanter for banken vil bli avgjort i din favør, du bare få penger og lykkelig start å bruke.
Яндекс.Метрика