Hvordan få ukrainsk statsborgerskap

 På grunn av den vanskelige situasjonen i det østlige Ukraina, er mange beboere i disse områdene stadig tenker på bosetting i en rolig og stabil byen, inkludert Russland. Utgangspunktet den viktigste grunnen for slike beslutninger - er tilstedeværelsen av slektninger som bor i den russiske føderasjonen. Dette er en klar fordel når du flytter til et annet land.

 I tillegg er mange mennesker tiltrukket av at i de fleste byer og tettsteder aktivt brukt det russiske språket. Derfor, for ikke å meditere og gjennomføre ideer i aksjon, kan du lese vår artikkel. I denne publikasjonen vil du finne ut under hvilke forhold og i hvilke vilkår ukrainsk faktisk får russisk statsborgerskap.


 I 2014, en forenklet prosedyre for adopsjon av statsborgerskap


 Ikke så lenge siden i mars 2014, Statsdumaen godkjente et lovforslag som gir en forenklet prosedyre for registrering av dokumenter for statsborgerskap i den russiske føderasjonen. Særlig mer så for folk som behersker russisk og aktivt bruke dem i familiens levekår.
 Bekreftelse på at du er russiske høyttalere, vil finne sted i løpet av den utvidede intervju. Spørsmålet om ulike slag, vil noen av dem trenger å demonstrere kunnskap om grammatikk, i andre - for å svare på hvorfor du valgte å forlate det i dette landet. Du må kanskje skrive en kreativ essay om hvorfor du er tiltrukket av Russland, og hvorfor du vil at det skal bo. På resultatene av intervjuet kan du finne ut noe tidligere enn to til tre måneder.
 I tillegg er det nødvendig å vurdere det faktum at hvis din familie i en rett linje leve eller tidligere har bodd sammenhengende i den russiske føderasjonen, det dramatisk øker sjansene for å få statsborgerskap i dette landet. Dette gjelder også i tilfeller hvor en person som hevder å statsborgerskap tidligere var en borger av eller har hatt oppholdstillatelse. Det samme gjelder for de som på en gang fått utdanning eller hadde formell ansettelse i landet i minst fem år.
Hvordan få ukrainsk statsborgerskap


 Hvilke dokumenter trenger du skaffe statsborgerskap


 Først av alt, en ukrainsk pass. Du bør huske på at når du endelig blitt en russisk statsborger, til pass og statsborgerskap Ukraina har du forlate.
 I passet vil du trenge følgende dokumenter som dokumenter på utdanning, sysselsetting historie, og militære ID (for tidligere tjenestegjort i hæren). Merk at selv med ukrainske diplom i virkelig finne en anstendig jobb. Work-bok du trenger for å oppleve fått i Ukraina, også tatt hensyn til ved beregning av fremtidige pensjoner allerede i den russiske stat. Tilstedeværelse av militære kortet, må du kanskje å få noen fordeler, sosiale ytelser.
 Generelt vil være overflødig hvis under trekket fra Ukraina du ta alle dokumentene i noen måte er knyttet til din personlighet, din familie og eiendom. Noen problemer kan oppstå.
 Hvis du passer kravene ovenfor og de fleste gir full service innvandring dokumenter, det tid for å ta din søknad om statsborgerskap i Russland kan akselerere fra seks måneder til tre måneder. Vi ønsker deg suksess i å ta opp denne viktige saken for livet!
Hvordan få ukrainsk statsborgerskap

Hvordan ta æren i en utenlandsk bank? Grunnleggende lån
 Hvis du sammenligner kredittvilkår i utlandet og inn, så vil du mest sannsynlig har et spørsmål som til kreditt i en utenlandsk bank. Dette er naturlig, siden renter på lån i utviklede land i Europa og USA er mye lavere enn i vårt land. Og enhver forbruker bør vite at selv bredden av lån er ofte i sine internasjonale kolleger, for å deretter låne ut til sine kunder (selvfølgelig sterkt overstating renter). Ønsker ikke å betale nasjonale bransjeorganisasjoner for mekling? I dette tilfellet må du finne en måte å arbeide direkte med en utenlandsk bank.
 Er dette mulig?
 Mange av våre landsmenn tenker kanskje at utenlandske banker låne ut bare til borgere av staten. Og i de fleste tilfeller er dette sant, men det er hyggelig unntak - organisasjoner som er villige til å låne enda en borger av et annet land. Så, teoretisk sett, kan hver borger av Russland gjelde for en utenlandsk bank ber om et lån. Men det er verdt å merke seg at få det blir ikke lett.
 Hvorfor utenlandske banker tilbakeholdne med å låne til russiske borgere?
 Det faktum at utlån utenlandske klienter alltid knyttet til utenlandske banker med høy risiko, fordi i tilfelle noen omstridt situasjon, bør saken vurderes på territoriet til den stat der er den som låner. Derfor utenlandske banker er tilbakeholdne med å gi lån til våre landsmenn.
 Hvem kan forvente å få et slikt lån?
 Så er det en reell mulighet til å ta æren for en utenlandsk bank? Dessverre kan det bare gjøre russiske statsborgere bosatt på territoriet til en fremmed stat, som driver interessert bank institusjon, eller i det minste ha en oppholdstillatelse. Hvis du stadig lever i, kan det få et slikt lån bare for en enkelt tilstand - hvis utøver forretningsvirksomhet i staten, som eier banken.
 Hva du trenger å vite alle potensielle låntaker
 Ifølge eksperter, trenger de utenlandske bankene som ikke har et kontor i dette landet ikke ønsker å forholde seg til russerne. Ha dette i bakhodet når du velger hvor bank institusjon å ta - fordi hvis du ønsker å bli en kunde av en utenlandsk bank som har et kontor i Russland, så din siste utvei, servert i dette kontoret.
 Også, potensielle kunder av utenlandske banker bør være klar over at den enkleste måten å få dette kredittforetak. Vanligvis synes denne type lån for å være villig til å jevne borgere i landet vårt, og under hvilke forhold de er gitt, skiller seg ikke fra de vilkår som er fastsatt for innbyggerne i den stat hvor banken opererer.
 Men du bør vite at boliglån utstedt av utenlandske banker bare for kjøp av fast eiendom som ligger i landet. Det vil si, du kan ikke få pengene hvis du ønsker å kjøpe en bolig i noen av byene. Bakgrunnen for denne begrensningen er at Russland ikke synes reelle representanter for utviklede land i Europa eller Amerika heller Collateral, og selvfølgelig, vil ingen bank institusjon arrangere et boliglån uten en pålitelig støtte.
Hvordan å få en refusjon for defekte varerMange moderne kvinner er interessert i, er det mulig å få en refusjon for varer av dårlig kvalitet, og hvordan man best kan gjøre det. Men noen ganger bevise sin uskyld og returrett, får betalt penger for det, er ikke så lett. Så du må bruke mye tid, krefter, snu i noen tilfeller.
Hva å gjøre med et defekt produkt
Ved å kjøpe produkter av lav kvalitet, du har rett til å bringe den tilbake til forhandleren og byttes mot en annen, eller til å be returnere tilbake pengene. I de fleste tilfeller, selgere gjør det uten noen innvendinger.
Hvis du, etter at du kjøpte produktet har vært mer enn to uker, vil du sannsynligvis råde deg til å ta kontakt med servicesenteret (i tilfelle når husholdningsapparater). I andre situasjoner, selgere er ofte motvillige til å innrømme sitt ansvar, rettferdiggjør at fristen for å returnere varene fastsatt ved lov, er utløpt.
Å sømløst returnere produkter innen 15 dager etter kjøpet, er det tilrådelig å holde en sjekk og emballasje. Det nyeste tilskuddet til hjelpe deg å bevise at du kjøpte produktet er i selgeren (hvis du ikke kan holde en sjekk).
Før du drar til butikken kjøpte produkter med lav kvalitet, kan du kommunisere med selgeren på telefonen, og finne ut sin posisjon. Fortell ham at du kjøpte ting viste seg å være defekt og be om pengene tilbake, med henvisning til regler fastsatt ved lov. Law Abiding selger ber deg om å gi ham tilbake varene.
Men er at selgere bevisst avvike fra sine forpliktelser. I dette tilfellet må du lage en skriftlig forespørsel. Det hjelper deg til raskt å løse problemet og få pengene dine tilbake.
Størst sjanse til å gjøre sin sak for å være en kjøper som har kjøpt varene hos en forhandler eller en offisiell representant for et selskap.
Handlinger refusjon for defekte varer
På retur av defekte produkter bør styres av RF Law "On beskyttelse av forbrukernes rettigheter, som slår fast at en kjøper som har kjøpt et defekt produkt, har all rett til å be om å si opp avtalen innen 15 dager etter mottak av varer. Det gjelder for ethvert produkt, samt teknikk. Selvfølgelig, hvis kjøpsdato til selger tid til å advare deg av mekaniske skader på varene, deretter returnere den, med henvisning til loven, kan du ikke.
Det bør bemerkes at i henhold til loven, sette tidsfrister, noe som kan slå lav kvalitet på produktene, fra det tidspunkt da det var deg og ikke fra kjøpsdato. Det vil si, hvis du har kjøpt apparater på en dag, og du har tatt en uke, 15 dager vil bli trukket fra mottak av produktet. For å returnere varer du trenger kopier av fakturaer eller andre dokumenter som viser datoen for mottak av varer.
Komponere en skriftlig uttalelse til klagen, sørg for å inkludere selgers navn, adresse supermarked der du kjøpte produktet, din kontaktinformasjon og pass detaljer, adresse bosted. Sørg for å beskrive din kjøpt produktet, sjekk kjøpsdato. Hvis du ønsker å returnere pengene og reparere substandard produkter du ikke trenger, så la påstanden om at du trenger å avslutte kontrakten for salg. Sjekk at anmodningen være riktig og tydelig. Ta deg tid til å studere den Law "On beskyttelse av forbrukernes rettigheter, er det nyttig å referere til sin artikkel. La din skruppelløse selger vet at han fanget lovlig kunnskapsrike kjøperen.
Lag en uttalelse i løpet av bare noen få eksemplarer. Generelt, alle de store butikkene har en egen avdeling som behandler klager fra kundene. Ta tilbake din søknad. Der må du signere og registrere. En signert erklæring fjerne deg selv. Hvis butikken der du kjøpte produktet, er det ingen kjærlighet, gi en skriftlig klage fra hånd til selger.
Vurdere søknaden krevde en syv-dagers periode. Hvis produktet ble funnet komplekse tekniske mangler, kan uttrykket utvide til tjue dager. Selges av loven, kan ta kostnadene ved å gjennomføre eksamensavvikling. På resultatene må du melde fra senest tjue periode.
Kostnadene ved frakt av varer for undersøkelse, også bæres av selgeren. Det kan imidlertid kreve at du tar det til et servicesenter. Kjør det bør be om, ellers i retten selger kan kreve at du ikke har et produkt for eksamen.
Noen ganger de tekniske feilene i produktet er merkbar innen 15 dager etter kjøpet. I dette tilfellet kan du enkelt avslutte kontrakten for salg. Men kanskje det er bare når et produkt ble funnet betydelige feil. Å avgjøre dette, kan du ta kontakt med studio garanti. Hvis et produkt er den du skal gi den aktuelle dokumentet. I tillegg kan du gå tilbake til butikken garanti produktet som ble reparert i løpet av en måned.
Men refundere etter et produkt er ikke lett. Hvis du til noe ekstra nerver bedre enig erstattet av et annet produkt. Du kan også ha å betale for det.
Hvis selgeren at du servert, opptrådt uprofesjonelt, kan du skrive en klage rettes til administrasjonen og sende det til e-postadressen til butikken. Husk å ta med navnet på selgeren, og en klar uttalelse av essensen av kravet til ham og hans arbeid. I dette tilfellet, kan du prøve å holde seg til business-stil, kan du referere til en lov som beskytter rettighetene til forbrukerne. Dersom ledelsen butikken verdier sitt rykte, vil klagen bli savnet. I tilfelle av konflikt og brudd på dine rettigheter, vennligst kontakt Society for Consumer Protection, som ligger innenfor lokaliteten.
Яндекс.Метрика