Hvordan skrive en forretningsplan brev (prøve)Hvis du tror at det å skrive forretningsbrev har lenge vært irrelevant, du tar feil, og mange mennesker er nå å tenke på hvordan du skriver et forretningsbrev. Ark lenge gått ut av bruk, og mer kjent for oss er e-post, men det betyr ikke redde oss fra å måtte eier stilen til å skrive en e-post.
Forretningsbrev er vanligvis skrevet bedriftsledere, forretningspartnere, så det bør ikke være noen emosjonelle komponenter. En forretningsbrev skal være skrevet på saken og dens innhold bør være klart fra begynnelsen.
Tekst forretningsbrev bør være kort og næringsliv, faktisk, et offisielt dokument. I et forretningsbrev kan inneholde hilsener, forespørsler, spørsmål, klager, ordre, medfølelse og så videre.
Lage et forretningsbrev - et veldig viktig spørsmål, på grunn av sitt utseende avhenger av omdømmet til din bedrift. For å skrive et forretningsbrev, bør du ta dine brev institusjoner, som da måtte skrives hans fulle navn, firma bankopplysninger, postadresse.
En virksomhet brevet er skrevet på et skjema i øvre høyre hjørne skrevet av fornavn, mellomnavn til mottakeren. I sentrum av arket skal være en appell til mottakeren i fet skrift. Appell avsluttes med et utropstegn, og avhengig av situasjonen, kan du bruke følgende adresse: "Dear Mr. hodet! "" Kjære Cyril L.! "" Kjære Anna! ". Denne forretningsbrev tillater ikke slike appeller som "Mr." eller "fru", kan du ikke huske en persons initialer.
Virksomheten skriftlig tekst begynner med en introduksjon i å danne hensikten med brevet, stasjonen for skriving. Den neste delen - den viktigste delen av et forretningsbrev. Her lærer du essensen, det problemet, på grunn som du brukte til din destinasjon. Følgende er hoveddelen av de funn eller konklusjoner. Konklusjoner begynner med ordene "Vi håper at ..." "Jeg er sikker på at ...".
En forretningsbrev skulle ende signaturen din, det må indikere deres navn, mellomnavn, etternavn. Hvis brevet er søknaden, må de plasseres i separate dokumenter. Vær sikker på at informasjonen om programmet bør plasseres i hovedteksten i brevet til signaturen.
Et eksempel på forretningsbrev kan du laste ned nedenfor. Hvis du sender e-post korrespondanse, må du huske følgende. Posten skal kontrolleres minst to ganger om dagen, slik at du ikke vil forsinke arbeidet med andre. Hvis du ikke kan svare på brevet som kom akkurat nå, i hvert fall løpere øynene og innse sin essens, det vil si fra hvem kom den, og hvilke spørsmål det hevet. Hvis du skriver et svar, må du fylle ut feltet "Emne". I emnefeltet kan forestille seg innholdet. Brevet ønskelig elektronisk signatur. Lær alle finesser og svaret på spørsmålet hvordan man skal skrive et forretningsbrev, vil du ikke være vanskelig.
Smak Business Letters:
Hvordan skrive en forretningsplan brev (prøve)
Hva er kollegaer du?
 Du vil av skjebnen tilbringer mesteparten av livet ditt med absolutt fremmede - kolleger. Alle er forskjellige. Det er derfor viktig å finne en individuell tilnærming til kolleger. Så alt arbeidet vil bli enklere.
 Så hva er de vanligste typene av jevnaldrende i hvert kontor?
 1. Arbeidsnarkoman. Gjenkjenne det veldig enkelt. Mannen først kom på jobb sist blader kontor. For ham, det viktigste - å arbeide. Og han får glede av prosessen.

 Vanskeligere for alt du har hvis hodet er en arbeidsnarkoman. Tross alt, forklarte han at i tillegg til det arbeidet du har en familie hjemme, og at de ønsker å vie helgen, er vanskelig.
 2. Critic. En slik person blir kritisert. Det er alltid tusen argumenter og problemstillinger. Med den type person å jobbe hardt. Kritikere pleier å si tilbake for effekt. Å løsne ham fra bakken under hans føtter var oppklarende spørsmål.
 3. Perfeksjonist. En slik person er svært krevende av seg selv og andre. For perfeksjonister viktigst - gjøre det enda bedre. Dessuten, selv nå ønsket suksess, han kjente ikke igjen. Hvordan man skal håndtere slike mennesker? Takke dem ubrukelig. Hvis du forteller ham om hans prestasjoner, være forberedt på å høre som svar på et stort antall sine mangler. Men lytte til hans tanker noen ganger nødvendig, det vil hjelpe deg å nå dine mål.
 4. sladder. Han vet alt om alle. Dens viktigste allierte - informasjon og rik fantasi. I kampen med kollegaen du ønsker å bruke to våpen - åpenhet og dystantsyyu.Esly du har ingen hemmeligheter, så hvorfor ikke redd sladder. Og respektere andres personvern: Ikke diskuter folk og ikke spre falsk informasjon om dem.
 5. Thief. Det er lett å tildele penner, papir fra kopimaskinen og til og med tanker om andre. Dette kollega er best unngås. På datamaskinen må være passord og til munnen henge lås. Bringe noen at det var ideen din vil ikke bli lett.
 6. leder. Hans energi er nok for alle. Han klarer alltid, selv når det ikke er noen myndighet. Hvordan oppføre seg med en slik en kollega? De beste venner. Ellers blir alle dine bestrebelser dømt til å mislykkes. Og den mest riktige måten - å bli en leder. Så før du åpner alle dører.
 7. likegyldig. Det fungerer bra på stillingsbeskrivelsen, og vanligvis gjør så godt. Men utholdenhet og fantasi den mangler. Kanskje dette fra naturen. Eller kanskje det er ikke det arbeidet som han ønsket. Han klamrer seg til henne bare materielle hensyn.
 8. Assistant. Noen mennesker er alltid villig til å gi kloke råd eller for å tilby hjelp. Det virkelig medfølelse med deg og ønsker å hjelpe (sjenerøst). Hvis du ikke trenger assistanse zatays. Da vil han finne seg en annen venn. Fremfor alt, overdreven bekymring for folk ikke skjøvet i bakgrunnen av hans direkte ansvar. Derfor er det ikke overflødig å minne en slik person av hans offisielle plikter.  
Hjelp ved fødselen i 2014Utbetalinger ved fødselen i Ukraina: prognosene for 2014
Endringer i loven til å betale et engangsbeløp ved fødselen i Ukraina
Lovgivningen i Ukraina som følger om utbetaling av fødselspenger. 10 oktober president i Ukraina undertegnet i lov av Ukraina om endringer i lov av Ukraina "On State Støtte til familier med barn" og Law "On bevegelsesfrihet og valg av bosted i Ukraina". Den nye loven er registrert under nummeret 644-VII og vil tre i kraft tre måneder etter den offisielle datoen for offentliggjøring. Den sier følgende.
1. Nå fødselspenger kan utføres på en forelder eller foresatt som bor sammen med barnet.
2.Vnesenы endringer i listen over dokumenter som noe redusert. Søkeren må sende inn til den myndighet av arbeidskraft og sosial beskyttelse:
• pass eller annet dokument som bekrefter sin identitet;
• fødselsattest for barnet;
• en uttalelse som vil indikere hvor den registrerte bosted for barnet.
Den andre delen av loven om registrering av bosted nyfødt. Det vil være basert på målrettet sosial jøvernmyndighetene informasjonen du har oppgitt i søknaden om å få en engangsstønad ved fødsel. Alt dette er selvfølgelig påvirke betalingen ved fødselen i 2014 i Ukraina. Men en mer detaljert forklaring på hvordan endringene vil påvirke oss, vanlige borgere må fortsatt vente. På den ene siden trenger færre dokumenter på den andre - en gang påpekt bestemt adresse å bo med barnet, må du registrere barnet ditt der.
Utbetalinger ved fødselen i 2014 i Ukraina
Som vi vet fra Law of Ukraine "On State Støtte til familier med barn", størrelsen på utbetalinger for barnets fødsel i Ukraina (2014 inkludert) avhenge av eksistensminimum. Dette har allerede blitt omtalt i artikkelen "fødselspenger i Ukraina".
Beløpet er
• det første barnet - 30 levende lønn pålagt barn under 6 år;
• det andre barnet - 60 levende lønn;
• den tredje barn - 120 levelønn.
Levekostnader for 2014 er ennå ikke godkjent. Dette vil skje med Law of Ukraine "På statsbudsjettet for 2014". Men prohonozы allerede har. Hvis 1. desember, vil 2013 være en levelønn for barn under 6 år 1032 UAH, så han forlot og den 1. januar, men 1. juli det vil øke til 1059 UAH, og fra 1. oktober -.. Opp til 1102 USD. Så kalkulator i hånden og telling. Denne stork bringer den førstefødte, multiplisere mengden av eksistensminimum effektiv på tidspunktet for fødselen, 30 hvis barnet er et sekund - multiplisere med 60, etc.
Dette er en foreløpig figur. Endelig og ugjenkallelig snakke om størrelsen på utbetalinger for barnets fødsel i Ukraina i 2014 vil være etter parlamentet passerer en passende budsjett lov.
Lovgivere 16 januar vedtatt budsjett, som er 27 mars Law of Ukraine № 1165 fra 27.03.2014 ble endret. Som et resultat, vil hele levekostnadene i 2014 ligge på dette nivået:
Endringer i lov om sosiale ytelser ved fødselen
Forsiktig Følgende endringer! Prozhytochnsy minst i 2014 vil ligge på nivå godkjent 1. januar 2014. Cm. Bare den første kolonnen !!! Dette er en lov som åpner for endringer i statsbudsjettet i Ukraina for 2014.
Neste. Law № 1166-VII «OM forhindre økonomisk katastrofe", som blant annet endrer lov av Ukraina "On State hjelp for familier med barn." Nå assistanse ved fødselen i Ukraina vil bli betalt for alle de samme, uansett hvilken konto barn. Beløpet vil være 41 280 USD. Den første utbetaling vil bli gjort i mengden av 10 levende lønn - 10 320 USD, og ​​resten -. Rundt 860 USD. innen 3 år.
Dermed omsorgen for et barn under 3 år er avlyst fordi den nye loven fjernet hele avsnittet på denne type betaling. Det er tenkt at denne forskriften trer i kraft 1 juli 2014. I løpet av denne tiden, bør regjeringen utvikles podnormatyvnыe handlinger rastolkovыvayuschye alle detaljene i avtalen og betaling av fødselspenger.
Eksempler på betalinger
For eksempel, er du forventer første barn mars 2014. I tider med økonomisk bistand for fødselen av barnet vil være lik 30 960 UAH 10 320 UAH som du vil bli betalt i én betaling og det resterende beløpet vil påløpe i like avdrag hver måned frem til barnet er to år vil bli. Hver måned vil du motta assistanse i mengden av 860 USD.
Hvis du venter en fjerde barn svette konto i 2014 i november måned. Du vil bli periodisert utbetalinger på 132 240 USD. En del av dette beløpet, nemlig 11 020 USD. du må betale i én betaling og de resterende pengene vil betale hver måned i seks år. Du vil motta månedlige 1683 USD.  
Яндекс.Метрика