Hvordan Lage Passiv inntekt fra scratch?
 Jeg tror at i XXI århundre - et århundre med høy moderne informasjonsteknologi, det er ingen hemmelighet at all økonomisk, akkurat som annen menneskelig prestasjon - resultatet av sin egen innsats. Mange vet om det bare i ord, fordi deres økonomiske skjebne basert på å få magre lønn fottur i den daglige lønnsarbeid. Selvfølgelig kan du virkelig elsker sine båter, og at ikke alle være gründere og forretningsmenn. Tross alt, noen har bare "gjøre jobben".
 Det er en oppfatning blant våre medborgere som passiv inntekt er forbundet med mye penger, som ligger bare tjenestemenn og forretningsmenn. Og vi, "død" til tider, er utilstrekkelig lønn selv definisjonen av "passiv inntekt" alltid ikke klart. Vel, kanskje - "Pension"!
Hvordan Lage Passiv inntekt fra scratch?

 Som er "verdig" av oss - arbeidere, det eneste spørsmålet er "digital", som vi tildeler vår "konge" i mange år viet lønnsarbeid, som de har noe vi ikke har tid til å tenke i de tidlige årene av dette (forstå andre var tider) eller tenkte, men det gjorde det aldri. Ikke bli opprørt. Hvis du har helse, så alt er ikke "dårlig". Og nå vil jeg prøve å overbevise deg om dette.
 For å oppnå økonomisk suksess, og skaper en passiv kontantstrøm, en tilstand som noen person for hva livet han gjorde. Dette krever riktig trening bare i form av spesifikke kunnskaper og ferdigheter som kan avvike fra de faglige evner. Og ingen annen måte. Etter at du lærer, for eksempel regnskap eller snu ferdigheter til å bli "eksperter" på sitt felt.
 Jeg - er intet unntak. Jeg er den samme enkle og folk som deg. Som folk flest, begynte sin karriere med innleid arbeidskraft. Et år senere så at sikkert "fly" inn i finans avgrunnen, eh knapt å få endene til å møtes ved intetsigende og malodohodnoy arbeid. Og en dag en begynnelse voksen jobbe på min måte "hadde nok" som jeg har gjort i min '25 alvorlig beslutning om å endre deres økonomiske liv og poborovshy all frykt og tvil (som er i ethvert menneske), "flyttet" i retning fri konkurranse. Og da han følte en mangel på kunnskap, ferdigheter og erfaring som er nødvendig for å løse sine økonomiske problemer.
 Så jeg kom også til sannhetens øyeblikk, og, nemlig omfattende opplæring selv til økonomisk suksess, opprettelse og eierskap til sine kontantstrømmer. Og du også bare nødt til å seriøst forberede.
 På grunn av fravær på den tiden mange ferdigheter for en vellykket bedrift, prøvde jeg å kjøpe noe billigere og selge mer. Og i fravær av startkapital måtte jobbe for provisjon av avtaler med selskaper instruert produsenter eller leverandører.
 Deretter skjebnen brakt meg til landet i nord, der i 3 år med meg en svikter, merk "minus $ 200" for sjelen (som er lånt penger for å reise), for å bygge en kraftig tømmer virksomhet. Etter 7 år med skjebne var jeg i Ukraina og fortsetter å forbedre sine gründer nivå, engasjert i ulike typer virksomhet. Tror ikke at har alltid vært "søte" tider. Det var oppturer og nedturer, seire og nederlag, gleder og sorger
Hvordan Lage Passiv inntekt fra scratch?

 Og hvis du setter en alvorlig økonomisk mål, ingen problemer, og de tror meg, mangler, ikke banke deg ut av veien, og du ville ikke trenger å stoppe. Det er viktig å følge "roret" av bevegelse i tid og korrigere "kurs" for ikke å bryte om "økonomisk stup."
 Med all denne novellen om meg selv, bestemte jeg meg for å dele med deg slik at du forstår at jeg er den samme som deg, og ser seg selv som en del av ansiktet mitt. Og jeg har ikke og har aldri hatt noen, herunder økonomisk, støtte fra beskyttere og nei. Alt jeg fikk og få ut av livet - det er resultatet av min egen innsats, kunnskaper, ferdigheter og erfaringer i gjennomføringen av sine finansielle mål. Dette er ikke grensen. Men alt dette - mitt personlige valg.
 Nå tilbake til begynnelsen at ikke alle mennesker er villige og i stand til å bli gründere og forretningsmenn, men "moden" og klar til å sette økonomiske mål og bestemme på sin vei alle nødvendige oppgaver.
 Denne artikkelen vil vise deg mulighet til å skape sine kontantstrømmer blir for deg en guide til å forstå de økonomiske fundamenter. Sin hensikt - å gi deg en enkel og klar forståelse av økonomiske problemer, designet for å bidra til å få tak i penger til å bevare og øke inntjeningen akkumulert ved å opprette flere kilder til kontantstrøm.
 Jeg var i stand til å oppnå i livet viss økonomisk ytelse alene er ikke fornøyd og jeg oppnådd og fortsette å polere sine ferdigheter og gå videre til dine finansielle mål. Og jeg tror at hvis jeg har rett, vi oppriktig ønsker å dele med deg sine erfaringer og kunnskap, så alt du lese i denne artikkelen, jeg bruker meg selv og få resultater. Jeg ville bli veldig glad hvis det vil inspirere deg og bidra til å øke bankkonto, for å oppnå stor økonomisk suksess og forplikte seg til personlige økonomiske vanskeligheter.
Hvordan Lage Passiv inntekt fra scratch?
 7 enkle regler som fører til passive inntekter
 Derfor, for å implementere dine planer og ønsker på alvor bli kjent, lære og anvende de grunnleggende reglene for penger som kan bidra til å avlaste deg av deres mangel og gjøre livet ditt lykkelig så mye som du lar din bankkonto. Reglene under lovene i universet er universell og uforanderlig. Og la dem være din "gylne nøkkel" for å skape din økonomiske velvære.
 Den første regelen - betale en tiendedel av alle inntekter en person og gjøre det først. Vær oppmerksom på denne politikken tilgjengelig for å utføre hver, uansett hva du ikke engasjere seg i håndverket i live. Selvfølgelig, dette krever litt disiplin og viljestyrke. Dette er en av den kompetansen som trengs for å oppnå økonomiske mål. Og hvis du sier at du ikke har nok penger for livet, tro meg, den tiende del ikke løse presserende økonomiske problemer.
 Den andre regelen - ikke mister kontrollen over sine utgifter. Det er viktig å ikke forveksle de nødvendige utgiftene til dine ønsker og luner. Som regel alltid prøver å matche kostnader med inntekter, hvis på dette punktet har vi ikke inkludere "hjernen din. Alt er relativt, og noen mangler et stykke brød, og noen på øya i Stillehavet, som vi bør ikke tro at økonomisk vellykkede mennesker kan tilfredsstille alle ønsker. Ta vedtatt motto - for hver krone brukt for å få den sanne verdien. Klart planlegge nødvendige utgifter og i alle fall ikke røre den tiendedelen tildelt deg. Gjør det til din vilje og følger den hver gang, og legger til hans tiende av bankkontoen din.
 Den tredje regelen - send din bankkonto "på jobb". Selvfølgelig, de pengene som du forsinke, "varm" hjerte, det er bare ingen følelse av dem. I denne oppgaven - å investere penger og skape, slik at pengene strøm, men med tid og stabil passiv inntekt som skulle komme, uansett om vi arbeide eller slappe av.
 Den fjerde regelen - ikke utsett sin kapital mot tap. De grunnleggende prinsippene for å investere basert på sikkerheten til hovedstaden. Gjengjeldelse for høy risiko investeringer kan være en "farvel" med pengene sine. Ikke gi etter for ønsket om å bli rik raskt. Er det noen mening forfølge profitt, risikoen for å miste akkumulert gjennom årene. Og før du investere noen del av sin kapital til etterretning det veldig nøye studere pengene tilbake-garanti.
 Femte regel - er lønnsomt å investere i fast eiendom. Alle som skal være eier av eiendommen og minst sine egne hjem. Dette er en alvorlig bak for deg og din familie hvor "tilbake" i livet. Det er troen på at barna dine alltid ha et tak over hodet. Og mens noen økonomisk kunnskap kan selv banker til kredittforetak "play" og pengene igjen korrekt sende "på jobb".
 Sjette regel - skape passive inntekter i fremtiden. Legg merke til hvor jevnt vi kommer til å skape passive kontantstrøm, og uten å bli entreprenører og forretningsmenn. Så det er viktig å forutsi behovene til eldre mennesker og skape de nødvendige pålitelige finansielle reserver for seg og sin familie i tilfelle når vi vil av naturlige årsaker ikke er i stand til å lære og arbeide.
 Syvende regelen - blir stadig bedre sine ferdigheter. Med perfeksjon av hver person i virksomheten vokse og hans evne til å tjene mer. Jo mer vi vet og kan søke, jo mer vi tjener. Livet står ikke stille. Og mannen som er i stadig trent og forbedret verdig mer sjenerøse belønninger.
 Nå tror jeg du vil være enig med meg at det å ha disse enkle kunnskap, alle kan lage en passiv inntekt og gir en lys liv for seg og sin familie? !! Jeg er sikker på at mange av dere allerede har hørt noe om det, eller i det minste delvis. Her disse enkle regler oppsummert økonomisk og oppsummert. Bruk dem klokt og du vil sikkert skape en passiv kontantstrøm som vil tillate deg å permanent gjøre unna med økonomiske vanskeligheter for å lykkes og gjøre en formue over tid. I universet er full av penger, og vil vare i det hele tatt. Det er viktig å ikke bare forstå og innse denne sannheten, bruke finansielle naturlover og ta pengene dine fordi du har all rett til.
 Lykke til!  
Яндекс.Метрика