Hvordan man skal håndtere selv-tvil?
 Hvordan å overvinne selvtillit tvil? Spørsmålet folk spør seg selv når innser at det er vanskelig å bygge et forhold med andre, for å forsvare sitt synspunkt eller passere en viktig intervju i å finne en anstendig jobb. Lav selvfølelse hindrer tilbake skuldrene og begynne å leve livet til det fulle, fordi folk må hele tiden se tilbake på hver side i påvente kritikere cringe eller hørt et sted i nærheten og le uten å kjenne den virkelige årsaken. Heldigvis usikkerhet - det er ikke en livstidsdom. Putting innsats kan utvikle selvtillit og føler deg sterk og selvforsynt mann.
 1.  Elsk deg selv. Dette er den første og viktigste skrittet mot din nye oppfatning av seg selv. Du kan smile, det tullet, så du elsker deg selv, hvordan kunne det være noe annet? Imidlertid er usikkerheten først og fremst bare manglende evne til å elske deg selv på ordentlig. Akseptere deg selv. Gå til speilet, se på refleksjon og Innrøm selv i kjærlighet. Ingenting komplisert, ikke sant? Men ikke alle kan gjøre det, og jo mer oppriktig. Og jo mer komplisert gitt mannen denne øvelsen, jo mer de interne barrierer. Presse deg selv med ord om kjærlighet i sin tale. La dem være lyd anstrengt, det viktigste - å gjøre det. Gjenta dem daglig så snart som mulig. Legg til som komplimenter selv. Innen en uke vil du føle at du blir mer selvsikker og det er mye lettere å kommunisere folk.
   Ros deg selv for hver, selv den minste seier. Kokte deilig suppe? Klarat rapporten arbeid? De hjalp barnet til å håndtere en vanskelig oppgave? Derfor er det grunn til å fortelle deg selv at du er godt utført, og belønn deg selv en kopp te eller en kopp deilig behagelig å kjøpe ting. Hvis du har noe ikke fungerte, ikke skjelle meg selv, langt mindre belønne sin person av dårlige skjellsord. Feil naturlige for mennesker. Oftest glipp fikses.
   Engasjere dem. Trygge mennesker har en tendens til å lete etter sitt utseende. Lag en ny frisyre, manikyr bli medlem (Det gjelder menn!) Bevilge midler til nye ting. Prøv å alltid se ryddig og godt vedlikeholdt. Uansett var ikke rasende rytmen i livet ditt, gi deg selv minst 20 minutter om dagen. Resultatene vil ikke ta lang tid, snart din selvtillit vil stige.
   Slutte å sammenligne deg med andre. Enige, vil det alltid være folk mer vellykket, vakrere og rikere enn deg. Dette er ikke en grunn til å tvile på sin attraktivitet, evne og flaks. Noen ganger de med hvem du prøver å sammenligne seg selv, har ikke det du har. Du er unik i seg selv trenger ikke å være som noen andre.
   Prøv å snakke mer optimistisk. Le med dem, nyte livet. Negative tenkende mennesker har en utrolig evne til å infisere sin misnøye andre. Motstå sin pessimisme.
   Skriv på papir en liste over dine sterke sider. Tenk på så mange kvaliteter som du respekt og kjærlighet, så vel som de som du kan være stolt av seg selv. Ser på det så ofte som mulig, utvikle tillit til at du er veldig interessant og verdig person. Du kan også gjøre en spesiell notatbok, som vil ta opp all varm og godkjenne ord i sin tale, sa andre. Når du føler den forestående angrep usikkerhet i styrkene, re-leser disse ordene. I komplekset nytten bare overlates til tilfeldighetene eksistens.
  Hvordan man skal håndtere selv-tvil?

   Finn en ny leksjon. Kommer til å være interessant for deg egentlig. Hvis du har gått til bassenget eller utenlandsk språkkurs, er det på tide å gjøre det! Hva ville du gjøre, så lenge saken brakt deg nytelse, som brennende øyne tegne. Pluss at du ikke har tid til å sørge og å stille spørsmål selv.
   Hvor mye kontakt med fremmede. Du kan spørre en forbipasserende hva tid, for å ha en samtale med noen i kø på butikken eller spør kassereren å utveksle en masse penger. Disse enkle trinn og kanskje noen vil virke trivielt, men jo mer du vil komme i kontakt med fremmede, jo større bidrag du gjør til utvikling av selvtillit.
   Ikke la andre pålegge sine synspunkt deg og lære deg hvordan du skal oppføre seg. Hvis noen snakker veldig aktivt om ditt personlige liv, relasjoner med venner eller påkledning presekyte det høflig å forklare at det er ting som du ikke kommer til å diskutere.
   Ikke vær redd for å vise følelser. Dette er normalt - ikke skjule sin glede eller frustrasjon. Selvfølgelig, vil du trenger for å vurdere andres følelser (syklusen har ikke blitt kansellert), og ikke miste instinktet av selv-bevaring (du bør ikke kjøre til sjefen for å gi ham farten i møte med alt det du tenker på det). Men stille i ubehagelige situasjoner, skjule deg noe fint, ikke. Ambient behov for å vite din holdning til forskjellige ting. Så det vil være enklere, så vel som deg selv.
   Og viktigst av alt, handle! Ikke legg den av å jobbe med dem. Les pedagogiske bøker gjenta mantra ord godkjenning i sin tale. Ikke stå stille. Hvis du virkelig ønsker å øke selvtillit og bli mer trygg på en mann, ikke forsømme i dag. Du vil nå målet, men hvis du gjør hver dag minst ett trinn i hennes retning.  
Affirmasjoner for pengerAffirmasjoner for pengene, i den oppfatning av mange mennesker, passereingen hjelp i vanlig uttaler oppnå økonomisk trivsel for hver enkelt av oss. Men de vil bare fungere hvis de brukes riktig. Før bruk bør være kjent med det generelle regelverket afirmatsiy.
Vilkår for bruk afirmatsiy penger
For dine affirmasjoner fungere for deg, ikke mot deg, må du følge disse reglene:
tilbud fra affyrmatsyyamy skal være skrevet i presens og være positiv;
trenger å jobbe med flere utsagn, ett eller to, maksimum tre;
prohovoryuvaty affirmasjoner hver trenger minst tjue ganger tjue ganger om morgenen og kvelden. Å øke den positive effekten affirmasjoner du kan også foreskrive;
Valgte sier affirmasjoner, ser i speilet;
effektivitet bør brukes for spesifikke korte og nye ideer;
Affirmasjoner trenger å snakke med et smil, spenning, lidenskap;
aldri motet og stopper ikke der. Affirmasjoner må begynne å jobbe etter at du pereprohramuyete deres sinn.


Liste over påstander om penger

Presenteres nedenfor affirmasjoner for å hjelpe deg å oppnå økonomisk uavhengighet, velstand, rikdom. Du sier dem, tro på hva de sier og prøve å forestille seg hva de er nedfelt i livet.
Som nevnt ovenfor, ikke alle trenger å bruke affirmasjoner, og bare noen få fra listen. Velg de som passer dine mål og du synes å være den mest harmoniske. Affirmasjoner må være i harmoni med den situasjonen du befinner deg, og uten å lykkes med din personlighet. Hvis du under praksis merker du at i ditt sinn det er negative tanker om økonomi, må du snarest kvitte seg med dem, eller affirmasjoner vil ikke fungere.
Penger - det er fint.
Jeg elsker penger.
Mine følelser for pengene utmerket.
Jeg elsker det når jeg har mye penger.
Overflod fyller livet mitt.
Min tro vokser i overflod hver dag.
For meg suksess er min indre veiledning.
Jeg zvilnyayusya grense på alle mine tanker.
Jeg er fri fra tvil og frykt for økonomiske midler.
Det er bare grenser satt foran meg.
Allerede velger jeg tro i stedet for spenning.
Økonomiske ressurser kommer til meg i det perfekte øyeblikket.
Jeg innser at økonomisk frihet er min rett.
Kom til meg som søker finansiering.
Jeg føler at kontantstrøm rettet til meg med hastighet og enkelhet.
Jeg er takknemlig for muligheten for å tiltrekke penger.
Jeg er takknemlig for all den kontantstrømmen som kommer til meg lett.
Plass - kilden til velstand, helle meg en elv.
Universet gir meg alt jeg trenger.
Jeg får alt jeg ber universet.
Jeg elsker å vinne penger.
Jeg elsker rabatter.
Kontantstrøm kommer til meg fantastiske og morsomme måter.
Pengene kommer til meg på alle mulige måter.
Jeg er åpen for å motta penger.
Mer penger jeg tiltrekke hver dag.
Å ha penger - det er bra.
Jeg aksepterer med takknemlighet overflod og rikdom av livet mitt.
Hver dag jeg invitere alle til seg mer penger.
Penger får mulighet til å gjøre godt i verden.
Jeg er gavmild mot andre og seg selv.
Med pengene sjenerøse jeg.
Brukt pengene mine til å hjelpe andre, og komme tilbake til meg i den økte mengden.
Jeg har alltid mer enn nok penger.
Med store mengder penger, føler jeg meg komfortabel.
Jeg elsker og setter pris på den friheten som jeg gi midler.
Jeg elsker å bruke penger.
Jeg lover å være velstående.
Jeg trekke oppmerksomhet til rikdom.
Overalt hvor jeg venter til økonomisk utvikling.
Jeg lover meg selv å være så rik så langt som jeg vil.
Eksempler overflod i livet mitt jeg virkelig setter pris på.
Hver dag min økonomiske situasjon bedrer
Jeg venter på velstand og glede av denne dagen.
Jeg har alltid nok penger.
Jeg lover å være velstående.
Jeg er sikker på at pengene strømmer til meg.
Jeg tiltrekke finansiering og elsker dem.
Pengene kommer til meg, fordi jeg elsker dem.
Jeg setter pris på støtte til de tingene som de kan gi meg.
Jeg foretrekker en god følelse av penger.
Den beste måten å skaffe penger - en følelse av glede.
Hvordan å trekke pengerHvordan å trekke penger, ønsker å vite alle, selv de som har penger allerede finnes i overflod. Penger er aldri mye. Penger er viktig for oss, uavhengig av kjønn, alder, stilling i samfunnet og arbeidslivet. Uten penger harde livet. Husk alltid at pengene - det er en form for energi, som i likhet med annen energi krever konstant bevegelse. For pengene du alltid ble utført over dette behovet for å jobbe hele tiden, ikke bare på arbeidet ditt, men spørsmålet tiltrekning av penger. Derfor er dine favoritt site nyttige tips fortelle deg i dag hvordan å trekke penger.
Elsker penger
Hvordan å trekke pengerHvordan å trekke penger til deg selv hvis du ikke liker? - Nei. Så for å begynne å fokusere på det faktum at elsker penger. Du må ofte ta penger i hånden, se på dem, kanskje til og med lukte. Og lyver at penger ikke lukter. Du lukter hryvnia og dollar, og vil føle at de er forskjellige lukt går.
Hvordan å trekke penger i lommeboken

Alle ønsker å leve i en komfortabel koselig hjem. Når vår bestilling av boliger og komfort, har vi ikke vil at han skal forlate. Det samme gjelder penger. I noe tilfelle ikke bære penger uten pung. Lommebok - et slags hjem for pengene enn koselig og behagelig det er, vil jo lenger pengene være der for å bo. Ingen grunn til å holde i vesken nær alle slags penge notater, sjokoladepapir og andre irrelevante ting. I lommebøker bør alltid herske orden.
Penger som konto
Ofte nå for pengene og sette dem selv når du vet sin verdi. Pengene er nødvendig for å føle deres betydning og behovet for dem.
Bære en stor sum penger
Mange av oss ofte bære en begrenset liten sum penger. Ofte er dette fordi vi er redde for å tape penger eller å bli ranet. Du må slutte å tenke så dårlig. Rike folk alltid bære en stor sum penger og ingenting noensinne skjer med dem. Men, som er ofte sagt at de som ikke har penger, mistet balansen eller ranet.

Rekonfigurere tenkning

Hvordan å trekke pengerAldri si at det ikke er penger. Tanker - materiale. Du legger i sin egen underbevissthet og kosmisk energi i det faktum at du er konstant for lite penger. Med denne tilnærmingen det aldri du vil. Drømmer ofte av hvor raskt du vil ha pengene som du vil gjøre med dem, og hvordan de skal avhende. Det er det, nå vet du hvordan du skal tiltrekke seg penger.

Hvordan å trekke penger hjemme

Hvis du har problemer med penger, vil folks tegn hjelpe deg å takle økonomiske problemer.
1. Hvis du mottar gjester, duk fra bordet der du spiser, trenger du bare riste gaten (eller balkong), men i alle fall ikke i huset eller leiligheten.
2. Åpne velkomne gjester og ikke spise for et nakent bord - tabellen må være dekket med tøy. For tiltrekning av penger under duken ønsker å spare noen penger regninger.
3. Dersom det under et måltid i drinker produsert skum, kan du ikke fjerne eller riste - skum til suksess, må du drikke.
4.Hlib salt - for lykke. Ikke rart gode gjester blir møtt med brød og salt. Derfor, før måltider og etter måltider for å spise et stykke brød og salt.
5.Isnuye en tro - for å tjene penger forsinket, ikke "vymitalysya" lagre kosteskaft bør være til bakken, og visp opp.
6.Znaydena mynt på gata - for penger, men hvis følgende ritual: mynten skulle spytte tre ganger, og i dette tilfellet de tre kommende dagene vil du bidra til økonomisk suksess.
7.Borhy bør gis om morgenen i stedet for kvelden. Med gjeld skal beregnes ved minkende månen, og låne - og økende.
8. Hvis du har besluttet å gi almisser, og de fattige mens du prøver å se inn i øynene dine, gi ham en mynt eller små regninger, mens du sier: «Be til Gud, han vil gi mer."
Hvordan å trekke penger9.Takozh er en annen skikk. For tiltrekning av penger ved å mate de fattige, sier, men bare til seg selv: «Ikke vær waxen dårlig hånd som tar." Røre hendene av en tigger kan ikke i alle fall.
10.Dlya podayan ikke brukes dribyazok, arvet som et innskudd for å kjøpe korn av salt.
11.Hotivkovi pengeoverføring er ikke en synd, men selv nyttig - som penger regningen. Av denne grunn, gjerne liste endringen, selv om du har en stor sving.
12.Hroshi vesker bør lagres på en spesiell måte - regninger bør plasseres slik at når de ble returnert trekke deg fremover.
13.Kupyury vesken bør holdes strengt i orden - fra de mindre fordeler til store regninger.
14.M'yati og revet penger kan ikke lagres i lommeboken.
15.Rizni valuta bør lagres separat, uten omrøring.
Hvordan få penger til familien
Hvordan å trekke penger1. For zprytyahuvannya penger i familien bør oppbevares i en veske eller en svale reir stykke osp blad.
2. I hvert hjørne av huset eller leiligheten skal dekomponeres i mynt. Flytte eller ta på dem så du ikke kan.
3. Hvis du har en stor sum penger, bør en regning på dette beløpet beholde "heldigvis". Så det vil tiltrekke seg penger.
4.Robyty bør manikyr eller tirsdag eller fredag.
5.Kazhut penger hjemme, kan vises etter plukke opp sitt hjem vandrende katt.
6.Prytyahnuty penger kan, hvis den fullmåne eller de voksende måneder riste vesken.
7.YE slik tro: for tiltrekning av penger i familien trenger for å sette en mynt under teppet eller nyfødt barn under puten.
8.Schob nye året var økonomisk vellykket, bør møte de nye klær, nye klær og en ny frisyre.
9.Pid feiringen av det nye året for lykke attraksjon bør smake nøyaktig syv retter.
10.Nezadovho det nye året gi litt penger i gjeld på betingelse av at du gir gjeld vil absolutt trenger en nyttårsaften.
11.Nezadovho til jul bør donere noen beløp kirke.
12.Prytyahuvannya penger i familien bidrar med installert på kjøkkenet eller på bordet speil.
13.Yak Når du hører en gjøk, podzvenity du lille ting i vesken eller lommen.  
Яндекс.Метрика