Opp til hvilken alder barnebidrag betaltHver kvinne drømmer om en familie. Dessverre, statistisk, i dagens verden med økende antall ekteskap økt antall skilsmisser.
Skilsmisse - en vanskelig periode for kvinner er ikke bare moralsk, men også materielt. I vårt land, felles barn skilsmisse foreldre fortsatt med sin mor. At kvinner flere rettigheter til barnet. På samme far, hovedsakelig brukt vesentlig del spørsmål. Barnets rettigheter det ikke er fjernet. Men etter hvert som barnet ikke bor sammen med ham, er han forpliktet til å betale barnebidrag. Med sjeldne unntak, når barnet er sammen med sin far, forpliktet til å betale underholdsbidrag å ha.
Hva du trenger å vite om å betale barnebidrag?
- Unngåelse av støtte betalinger - jurisdiksjon av saken. I manglende betaling av en viss sum far truer med fengsling.
Opp til hvilken alder barnebidrag betalt

- Vedlikeholdet er tildelt på grunnlag av lønn foreldre og andre inntekter, inntekter fra forretnings, pensjoner, dagpenger etc. Men de er beregnet bare på de fordeler som er permanent.
- Kontant betaling fra foreldre skal gjennomføres månedlig.
Betaling av barnebidrag: Opp til hvilken alder?
Mange foreldre er interessert i spørsmålet: som er barnets alder bør få underholdsbidrag fra sin eksmann (ex-kone)?
- Foreldre som barnet ikke er bosatt pålagt å betale underholdsbidrag til alder. Vanskelig ting er sant med funksjonshemmede barn. Om nødvendig, betaling av barnet støtte disse barna noen ganger fortsetter etter alder. Tross alt, hvis et barn i stand, må det hjelpe både foreldre, selv fylte 18 år.
- Men hvis et friskt barn under 18 ikke på fote, ikke begynne å tjene, kan vi snakke om fortsatt støtte betalinger fra den andre forelderen? En aktuell problemstilling for kvinner, fordi de stort sett lyve om å sikre barnet mens han studerte ved VUZe.V hvis et barn i alder fortsetter å studere på heltid avdeling av institusjonen og studere gjennom budsjettet, far kan betale underholdsbidrag til konfirmasjonen? Et slikt forslag ble behandlet av regjeringen, men har ikke blitt godkjent, og endringer i loven har ikke blitt gjort.
Opp til hvilken alder barnebidrag betalt

- Den eneste gode nyheten: Retten kan pålegge far til å betale barnebidrag andre hvis det første er ikke i stand til å gi barnet den forrige nivå av materiell velstand. Alder på barnet til å produsere barnebidrag fortsetter deretter med å 23let. Det var på denne tiden universitetsstudier kommer til sin logiske konklusjon.
- Men ikke alle kvinner ønsker til retten for å søke barnet støtte sine barn fra sine foreldre. Det er svært vanskelig å moralsk og økonomisk vanskelig og kan ødelegge et godt forhold til eksmannen (hvis noen).
- De fleste tidligere kone kompromiss: etter fylte barnets far (eller mor) stopper ved lov å betale barnebidrag, men fortsetter å delta i fysisk sikkerhet.
- Mye verre ting er spørsmålet om underholdsbidrag i retten. Det regress hvis foreldrene nekter å frivillig betale barnebidrag til barnet er 18 år gammel. Videre er det interessant å merke seg at underholdsbidrag kan være ikke bare etter skilsmissen, men i ekteskapet, hvis foreldrene ikke bor sammen, og andre mann lende materiell hjelp til familier og barn spesielt.
- Dersom vedtaket om å betale barnebidrag gjort av begge ektefeller (tidligere ektefeller) frivillig, er det nødvendig å forhandle frem en avtale. Denne avtale om betaling av barnebidrag vedlikehold for rebenka.Summa det indikerer enten andelen av foreldrenes inntekt eller en viss sum penger. Mindre enn minimums støtte betalinger er opprettet av staten, bør ikke mengden. Minste månedlige beløpet av barnebidrag til datointervall 1200-2400, avhengig av regionen.
- Avtale om frivillig betaling av barnebidrag må nødvendigvis være attestert av en notarius, ellers er det ugyldig. Dersom vedtaket om å betale barnebidrag er ikke akseptert av en ektefelle, så er det nødvendig å ty til hjelp fra retten. For å gjøre dette:
Opp til hvilken alder barnebidrag betalt

1 Present original og en kopi av vigselsattest;
2 viser kopien og den opprinnelige fødselsattest for barnet;
3 Ta sertifikater av sysselsetting på skjema 2-PIT (begge foreldre);
4 Ta utdrag fra huset av boken (begge foreldre);
5 sende inn et krav med domstolen i to eksemplarer.
Selvfølgelig, ville alle liker å unngå spørsmålet om barnebidrag. Det er bedre for et barn å være en mor og far som vil gi det sammen. Men omstendighetene er forskjellige, og godt, hvis paret kommer til et kompromiss i spørsmålet om barnebidrag. Hvis ikke, så er det bedre å slå til en kompetent advokat. Han vil fortelle deg og alt du trenger.
Husk at barnet støtte betaling er gjort ved lov til 18 år, barn med nedsatt funksjonsevne - og etter 18 år. Og i noen tilfeller bare ved rettskjennelse for å betale barnebidrag kan perioden barnets utdanning avdeling på dagen av videregående skole (hvis barnet ikke har egen inntekt, og hvis den forelderen som bor han, er ikke i stand til å gi det).  
Som ung syv henne kjøpe en leilighet, subsidier, avdrag, boliglån

 De fleste unge familier har ikke nok penger til å kjøpe sin egen leilighet eller hus. Og det første om hva ekteskap er halvferdig, vanligvis om hvordan å søke hjelp fra staten, fordi det har å ta vare på den nye enhet i samfunnet.
 Så, som en ung familie å kjøpe en leilighet, å ty til hjelp fra staten? Foreløpig er det ulike sosiale programmer, som er hjelpe unge familier i å kjøpe sine egne hjem.
 Subsidier
 Innholdet i dette programmet er at etter inngåelsen av kontrakten kostnader betalt av staten, det gir en engangstilskuddet betaler de resterende ung familie.
 Avdrag system
 Avdrag kan kjøpe en leilighet til en pris som tilsvarer kostnadene for bygging. Tilgjengelige avdrag for 10 år av gangen. Men du må betale renter belastet for kostnadene for boliger. For familier med barn, gir fordel, hvor mye som avhenger av antall barn.
 Boliglån
 Boliglån som har blitt svært populært de siste årene, utstedes for en periode på tretti år. Renter på boliglån gitt av mindre enn bankene. I tillegg, for familier med barn, er det visse fordeler.
 Deltakelse i sosiale programmer
 Handlinger av sosiale programmer ikke strekker til hele familien. Det skal utføres følgende vilkår:
 - Hver ektefelle skal ikke være eldre enn 35 år;
 - Boliger unge familier bør vurderes fattige og nødlidende i å forbedre;
 - Sum inntekter ektefelle skal kunne betale en del av kostnadene for boliger.
 Men hvis alle disse elementene gjør at familien ikke er lov til å ta del i programmet, lokale myndigheter, som kan avslå søknaden hvis du for eksempel ikke alle innsendte dokumenter eller data i dem upålitelig. Det er verdt å merke seg at mange villig og likevel slå vil komme, en ektefelle kan ikke bli kontaktet av alder.
 Kjøpe bolig uten hjelp fra regjeringen
 Hvis du kjøper en bolig ung familie ønsker å eie, er dette på flere måter.
 Boliglån i banken
 Boliglån i banken kan ta hvem som helst, men en ung familie er ikke alltid lett å betale et lån. Det faktum at inntekts- unge mennesker ikke alltid stor, og bankene har en tendens til å komme fra beregningen som returnerer 50% overstiger lån betaling. Men hvis nok penger, og det er viktig å ikke overvurdere sin styrke og velg boliger for å møte kostnadene, er at relevante områder og i den dyreste området. Så, selv i tilfelle av eventuelle problemer, du fortsatt vil være i stand til å betale lånet. På toppen av det perestrahovuyuchys, kan banker krever låntakere til ung vervet støtte fra garantister som har en stabil inntekt.
 Samle inn penger til en leilighet
 Å skaffe penger til kjøp av bolig, for eksempel, åpnet et innskudd med etterfylling, som plasserte penger på månedlig basis. Men mens nazbyrayetsya nødvendige mengden, kostnadene for boliger kan øke betraktelig. Så kan du samle tiden, men hele tiden midlene vil ikke være nok.
 Kjøp av leiligheter fra utbygger
 Når kjøpt leilighet i et nybygd hus, må du betale månedlige bidrag grunn og som blir bygget. Pluss denne metoden - lave kostnader, siden kjøp og salg foregår uten mellomledd. Ulempen er at det er tilfeller av svindel. Noen ganger pengene som samles inn fra borgere, rett og slett forsvinner utviklingsselskap.  
Opprettholde familiebudsjett

 Tilbring tilstrekkelig


 Selv de mest intelligente, utdannede og psykologisk utviklede kvinner ikke kan motstå den ekstra pose eller par sko. Noen menn ikke kan motstå å kjøpe en ny laptop eller bratte høye individuelle widescreen bakgrunnsbilder. Når du har penger til å kjøpe ting, men du skjule oppkjøpet fordi han rett og slett ikke forstår avfall - er én ting. Men når du må låne penger eller få i lån til å kjøpe noe - bedre be partneren din klar over det. Først fordi du lagre tillit. Og andre, kanskje, for ham vil det være et insentiv til å prøve å tjene mer.

 Holde familien budsjett, sammenligne tilnærminger til å koste


 Noen er født-waster, og noen fra barndommen inspirerte du trenger å kjøpe bare én ting i dag som for 70% rabatt er lagt til en annen. Vår tilnærming til penger, så vel som til forholdet, ofte legges fra tidlig alder i familien, så endrer det veldig enkelt.
 Opprettholde familiebudsjett
 Stille et spørsmål kjæreste: "Det du vell? "" Hvordan føler du om lån? "," Hvordan kvitte pengene dine foreldre? "For å lære hans økonomiske bakgrunn. Bare husk at det ikke er "riktig" og "feil" posisjon. Se etter et kompromiss, snarere enn dommer.

 Separat penger og følelser


 Hvis du stadig krangle fra de samme økonomiske problemer, er det en anledning søk dypere årsakene til konflikten. Sette din misnøye i kroner og øre enkleste, og vi ofte gjør det ubevisst. Tenk på det: kanskje det er spenning i tandem med det faktum at du føler deg som om du undervurderer? Mangler du omsorg og oppmerksomhet? Når følelsesmessig og i form av relasjoner er nær perfekt, vi har en tendens til å lukke øynene for den finansielle uroen.
 Nå som du vet alt om å holde familien budsjett.  
Яндекс.Метрика