Hvordan du sender din CV til arbeidsgiver?
 En godt sammensatt gjenoppta bringer de fleste av søkerne lykkes i å få den ønskede jobben. Resten er andre faktorer, hvorav den ene er riktig valgt leveringsmåte CV til arbeidsgiver. Opplysninger om søkeren, utarbeidet i samsvar med de krav til arbeidsgiver, kan aldri ligge på et bord en potensiell sjef. Feil gjort når du sender din CV kan føre til svikt i søkeren. Vurdere de grunnleggende måter å sende opplysninger om søkeren samt fordeler og ulemper med hver av de foreslåtte metoder.
 1.  Send CV via e-post. Denne metoden for å levere en god CV til arbeidsgiver dersom den ledige stillingen har blitt spesifisert i levering av e-post. Ved å sende et brev, må du følge alle instruksjoner ledige stillinger. En potensiell arbeidsgiver kan be søkeren om å lage et følgebrev, utvalgets arbeid, brev, bilder. Videre må brevet være skrevet i den offisielle stil, fri for språklige friheter.
   Spar tid, er begge kandidater til ledige stillinger og potensiell arbeidsgiver den viktigste fordelen med å bruke e-post for å sende din CV. Muligheten for at brevet ikke kom fram til HR-manager - den største ulempen med denne metoden. Et brev fra søkeren for den ledige stillingen kan være i uønsket e-post eller arbeidsgiver rett og slett ikke vil legge merke til brevet. Derfor, uten å lykkes, etter å ha sendt e-posten, bør du ringe sjefen og spørre om han så fortsette i innboksen.
   Send CV via faks. Denne metoden er veldig praktisk og rask for begge. Den største fordelen for både arbeidsgiver og kandidat, send din CV via faks er som om å sende dokumentet via e-post, noe som sparer tid. HR-ledere vil vurdere en oppsummering av søkeren. Dersom et positivt vedtak inviterer potensiell ansatt for et intervju. Søkeren, i sin tur, trenger ikke å kaste bort tid og gå direkte til arbeidsgiver. Ledig tid han kan bruke på å finne andre jobber.
   Men det er en sjanse for at din CV ikke vil falle i hendene på HR-manager. Kanskje faks vil bli levert til selskapet. Men det er en risiko for at det kan gå seg vill blant arbeidspapirene. I tillegg øker risikoen hvis faksen i et enkelt selskap. I dette tilfellet er den beste løsningen for å minne meg selv HR-manager. I denne situasjonen, hvis en eller annen grunn, vil din CV gå tapt, er det verdt det å duplisere.
   Overføre din CV direkte i hendene på HR-manager. Personlig møte med de ansatte - et klart pluss for søkeren å fylle den ledige stillingen. Først vil arbeidsgivers representant møte med en potensiell arbeidstaker personlig, om nødvendig, stille spørsmål. En konkurrent kan vurdere sine evner på stillingen.
   Den største ulempen med denne metoden når du velger å sende din CV er bortkastet tid for begge parter. HR-manager, bruke tid til å forhandle med hver enkelt søker som ønsker å overføre din CV kanskje ikke har tid til å gjøre sitt primære jobb. I denne situasjonen, har søkeren også et tidsmessige og økonomiske kostnader som ikke garanterer et positivt utfall.
   Lagt inn din CV på jobb via vanlig post. Dersom søkeren bor i en annen by, kan han sende din CV bruke vanlige posttjenester. I dag er denne metoden er den tregeste av alle de ovennevnte muligheter er presentert CV levering. I tillegg innebærer denne metoden sende visse kostnader konvolutt, frimerker, etc. Fordelen med å sende dokumentet i posten er evnen til søkeren, langt borte fra arbeidsgiver til å sende inn din CV for den ledige stillingen.
   Det finnes andre måter å sende din CV til arbeidsgiver. For eksempel, passere gjennom arbeidstaker som er din venn. Eller send din CV til potensielle arbeidsgivere gjennom sosiale nettverk.
   Metode send CV arbeidsgiver betyr vanligvis for innlegging ledige stillinger. Men hvis metoden ikke er spesifisert, kan søkeren velge den som er mest praktisk for ham. Dersom arbeidsgiver er interessert i denne kandidaten, må han vurdere sin CV.
   Gylden regel når du sender din CV til arbeidsgiver er en påminnelse til meg selv. Derfor må søkeren sørge for at hans CV ble mottatt av arbeidsgiver.  
Hvordan å skrive en anmeldelse på jobben?
 Søke etter en ny jobb - en vanlig, men ikke den mest behagelige hendelse i livet til hver person, uavhengig av sine faglige kvalifikasjoner. Arbeidsplassen mer eller mindre endring og erfarne proffer, nybegynnere og eksperter. Hver gang denne prosessen er ledsaget av en kjede av tiltak, herunder informasjonsgjenfinning (fra åpne kilder og med venner), hensynet tilbudt stillinger sammenheng "for" og "mot", det endelige valget og avgjørelsen på en karriere endre eller kontor. Og hvis high-proffene ofte velger jobber lover en forfremmelse, økt fortjeneste eller annen forbedring av arbeidsforhold og livet generelt, til søkere uten erfaring (studenter, akademikere, mestere nybegynnere) oppgave selv tiltrekker seg oppmerksomheten til arbeidsgiver og overbevise ham i sitt yrkesaktive liv. Og dette er ikke nok til å finne et godt forslag, må du være i stand til å skrive en anmeldelse publisert jobb for at du merker fra konkurrentene og vil få ønsket posisjon. 
 Jobbsøking og svar til det
 En ledig stilling kunngjøring eller arbeidsgiver om å finne en ny medarbeider i selskapet, kan hentes fra ulike kilder. I dag, den mest populære av dem - en spesialisert nettsteder nytes og arbeidsgivere og arbeidssøkere. Det er en rimelig og svært stor kanal for kommunikasjon mellom de to sidene av arbeidsmarkedet, interessert i hverandre. Men ikke bare. For å finne virkelig vellykket jobb, må du gi seg selv fullt klar over mulighetene. Så ta hensyn og lytte til flere kilder:
 1.  Nettsteder for Jobbsøking - Overfylt og full av ressurser, hva er de både fordeler og ulemper. På den ene siden, det er faktisk mye informasjon, mange arbeidsgivere, inkludert store selskaper som annonserer på søk etter personell på slike nettsteder. På den annen side er mange av unyttig informasjon her, blant hvilke det er vanskelig vychlenyty hva man trenger. Og så liten konkurranse - for alle jobbsøkere, også de som det ikke er den eneste kilden til informasjon, kan du prøve å legge inn din CV.
   Venner og slektninger - Den eldste verifisert og, ikke overraskende, pålitelig vei til en ny jobb. Først er en veldig interessant forslag ikke først og fremst spres blant fremmede - Arbeidsgivere er også mennesker, og ville ikke hjelpe fremmede. For det andre, de er interessert i å plassere gikk veldig fornuftig kar, og du må være trygg på sine ferdigheter og etiske kvaliteter. Til slutt, noen selskaper har gjort en uoffisiell system av såkalte kontinuitet eller "kameraderi" og uten relevante anbefalinger å komme til dem er nesten umulig. Dermed er ledere prøver å beskytte seg mot farer og skape et sterkt lag, ikke bare sammenhengende arbeidskontrakt.
   Bedriftens nettsted er nesten alle, spesielt alvorlig og bedrifter. Ofte er informasjon om aktuelle stillinger plasseres i spesielle deler av dem. Denne datakilden er egnet for de arbeidssøkere som ønsker å arbeide i et bestemt selskap som ønsker å bli en del av teamet. Men dette er vanligvis ikke veldig aktiv. Derfor, hvis du er ansatt, men ønsker i fremtiden å forbedre sin posisjon og / eller få drømmejobben, naviduytesya regelmessig på nettstedet krever virksomheter: hva de hevdet var en ansatt av kompetanse er.
   Annonser i aviser - En litt gammel, men fortsatt arbeider kanaler. Det kan være så obschereklamnыe publikasjon og tidsskrifter spesifikt om jobbsøking og ansatte. Som annonse på annonse, søyler, ofte de inneholder en invitasjon for fagfolk som arbeider spesialiteter og tilbyr midlertidig arbeid. Men for de som leter etter deltidsjobber er usikker, er det en god sjanse for å finne det du trenger.
   Hva kilden til informasjon var ikke den mest produktive i ditt tilfelle, er neste skritt å signalisere interesse til arbeidsgiver. Den beste måten å vise din interesse for jobben - umiddelbart ringe og sende svar. Hvordan best å gjøre det? Det finnes flere påfølgende trinn og deres variasjoner, valg av som avhenger av den spesifikke jobben og alternativene:
  1.  Selv i gledelig boom av innkomne forslag, holde nøktern og igjen nøye lese annonseteksten, spesielt i den delen om kravene til en arbeidsgiver til et asyl. Dette vil spare deg for unødvendig stress og unødvendige handlinger truet søker ikke oppfyller treningen arbeid. Ikke prøv å lure på mottakssiden, fordi du ikke kan utføre de funksjonene som ikke gjenopprette. På den annen side, hvis du er overbevist om at raskt mestre nye ferdigheter, ikke nøl med å si det.
    Sammenligne krav stillinger egen CV. Det kan ha en litt omformateres for å bygge den optimale rekkefølgen på presentasjon av informasjon om deg, omorganisere data på din erfaring og ferdigheter, spesielt nyttig arbeidsgiver frem til mindre i dette tilfellet kvalitet.
    Avhengig av hvordan du har lært om jobben, send ditt svar til arbeidsgiver. Hvis annonsene ble funnet på stedet av arbeidsforholdet kan være plassert umiddelbart bruke en spesiell form for kommunikasjon. Den lar deg feste et dokument med din CV, gir rett til å gjøre en kommentar og send en e-post fra personalavdelingen i selskapet. Ikke overse muligheten til å skrive i dette feltet enda mer symbolske ord: hilsener, uttrykk for interesse og duplisere kontaktinformasjon.
    Noen selskaper, arbeidsgivere begrense kommunikasjon med søkere tilbakemeldingsskjema, men mest direkte indikere koordinatene for kommunikasjon: e-post og adresse. I dette tilfellet, sende en kopi av din CV for å sikre den traff på og vise din interesse. Ikke vondt å kalle det børsnoterte nummer og personlig møte, fortell om å sende din CV og spør når du kan forvente et svar fra personalavdelingen og / eller en invitasjon til et intervju.
    Personlig inkludere din CV mottar arbeidsgiver eller HR-avdelingen - det beste alternativet for å erklære seg som interessert fastsatt for stillingen som en kandidat. Og gjøre det mye enklere enn det høres ut: du vet navnet på selskapet, som ønsker å jobbe, og dermed finne ut adressen til hans kontor ved er mulig. En ekstra bonus av denne dristige skritt kan være et personlig møte med en potensiell veileder og en invitasjon til et intervju rett på stedet, uten forsinkelser og venter.
    I alle fall, som svar på jobb bør du være forberedt på å demonstrere sin unikhet og attraktive fordeler fremfor andre kandidater. Og denne gode alle rimelige måter å uttrykke sine personlige egenskaper. Faglig kompetanse du kan demonstrere intervjuet og / eller prøvetid, og mens arbeidsgiver må betale oppmerksomhet på seg selv. Som allerede nevnt, aldri forlater den tomme boksen tilhørende tekst for å fortsette. Skriv det noen høflige, uttrykksfulle, meningsfulle setninger som du er følelsesmessig.
    Husk at "på siden" din melding lese fra en levende person og hans engasjement i stor grad avhenger skjebnen til din CV. Ikke prøv å smigre arbeidsgiver foredle seg selv eller overføring tilhørende tekst innholdet i ditt CV. Din oppgave - å vise respekt, men beholde sin verdighet og imponere selvsikker, kompetent og forsvarlig mann. Og dette oppfunnet mange psykisk innstilt instrumenter, den viktigste av dem, før personlig kontakt under intervjuet - et følgebrev som svar på en jobb.
    Følgebrev til din CV
   Hvordan å skrive en anmeldelse på jobben?
    Gjennomgå jobb som et følgebrev, gjenoppta brukes til - er egentlig en forenklet versjon av deg selv. Så du foreslå for hans arbeid og hans ønske om å motivere argumenter. For vellykket gjennomføring av hånden din, styrkingen av arbeidsgiver, tar på å skrive et brev til Human Resources, bør du vurdere følgende anbefalinger:
   1.  Følgebrevet bør ikke være for stort i omfang, prøver å passe den på én side, uavhengig av om det er et elektronisk dokument skrevet ut tekstmelding eller faks.
     Hvem er ditt budskap, ikke nøl med bevis "Cover Letter", "informasjon om kandidaten", "Letter søkeren", etc. Avdelingen ansatte daglig avtale med mye korrespondanse og dokumenter, så gjør det lettere for dem å anerkjenne problemet Formålet med brevet ditt, er du sannsynligvis fremskynde prosessen av rettssaken.
     Ikke glem å gratulere leseren på en høflig, men den offisielle skjema. Så gå til det punktet, kort, men rommelig, fortell oss om deg selv, og fordelene som kan bringe selskapet, tar en bestemt posisjon. I motsetning til en CV, ikke begrense deg tørr språk og abstrakt innsending tekst i listeform. Brevet må du bevise deg selv, ikke bare som en profesjonell, men også som en person, som snart kan bli en del av den eksisterende team.
     Men unngå overdreven emosjonalitet og alltid følge de rammer som begrenser offisiell kommunikasjon av fremmede. Ikke prøv å legge press på medlidenhet eller dele intime detaljer om ditt personlige liv. Det vil ikke hjelpe deg å få en jobb, men snarere tvert imot, gi opphav til arbeidsgiver motvilje mot å kommunisere med problemet ansatt. Men nøkkelen indikasjon på forhold som har mer eller mindre innflytelse på utviklingen av din personlighet og tidligere bygge karriere, vil avsløre din karakter og uttrykke personlighet.
     Kreative fagfolk (kunstnere, designere, fotografer, journalister, forfattere, osv) som er nødvendige for å demonstrere sine ferdigheter og arbeidsstil. Fest til brevet fra to til fem prøver (helst varierte og / eller direkte egnet for ønsket emne å arbeide) sitt arbeid. Men ikke overbelaste følgebrev komplett portefølje. Bare gi lenke til kilden hvor det er representert over hele volumet til arbeidsgiver om ønskelig, kunne lese materialet.
     For å se gjennom jobben din har ikke gått upåaktet hen blant mange andre lignende papirer og vurderinger, finne måter å gjøre det synlig. Først av alt dette bidrar tittelen: Unngå store og upersonlige navn som "Resume" eller "Letter". Tenk deg hvor mange bokstaver og fortsetter selskapet mottar hver dag! Og hvis det er samtidig åpnet flere ledige stillinger, CV uten en nøyaktig indikasjon på risikoposisjoner bare gå seg vill eller komme inn i feil avdeling. Så ikke vær lat til å angi posisjon, hans navn og initialer. Hvis du kan bevise at du - bare den ansatte som er i stand til å nytte for selskapet og dermed også er hensiktsmessig for entusiastisk og vennlig person, og deretter vurdere at responsen på den jobben du har skrevet riktig.  
Яндекс.Метрика