Hvordan å dra til utlandet?
 Arbeide i utlandet drømme om mange russere. Mest arbeid på utenlandske beboere enige provinsielle byer, der lønningene er mye lavere enn i Moskva og St. Petersburg, og et lite utvalg av ledige stillinger. Men utenlandske arbeidsgivere er ikke alltid ærlig med ansatte. Og hvis "deres" sjef kommunestyret kan bli funnet, klager domstoler for manglende betaling av lønn og vanskelige arbeidsforhold, og deretter gjøre som i utlandet praktisk talt umulig. Så bestemmer seg for å dra til utlandet for å være forsiktige. Ikke nøy ulovlig arbeid, kan det lover månen! Bare et byrå som mange år med suksess velger ansatte for utenlandske selskaper kan sikre at du vil returnere hjem med penger, ikke med tom lommebok, mistet helse og forrådt forhåpninger. Det bør styres av ordtaket "sju ganger tiltaket - kuttet en gang" ikke å kjøre inn i en svindel.
 Søk etter en passende land og arbeidsgiver
Ifølge statistikk, flertallet av russiske borgere foretrekker å arbeide i Storbritannia, USA, Tyskland og Canada. De mest populære utenlandske arbeidstakere vil være fra omfanget av informasjonsteknologi og finansfolk. Men leger og humaniora har stram: i et annet land må være nødvendig for å bekrefte cum på hva som vil være en mye tid og krefter. Du kan sikkert finne en jobb som ikke krever spesielle ferdigheter, men det må læres til det fulle. Unge mennesker kan prøve deg som animatører på de samme tyrkiske feriesteder.
I alle land arbeidsgiver ta hensyn til fremmedspråk. Derfor zapasaytesya sertifikater av ferdigheter avansere til å presentere det under intervjuet. Selvfølgelig er engelsk internasjonalt, men hvis du kommer til å jobbe i, sier, Tyskland, lære å være god og tysk. Uansett hvem du skal jobbe i landet, vil handymen eller programmerer bare kunnskap om språket lagre ulike problemer.
Adressering et rekrutteringsbyrå, sjekke om lisens løse internasjonal rekruttering. Ærlig byrå jobber lovlig, sørg for å utsette det til nettstedet. Det er klart definerte jobber. Falske selskaper slike lisenser er ikke. Og den ledige stillingen svarte tilfeldig, sier de, vil ankomme i landet, finne ut selv. Forresten, er denne regelen utløses og etter invitasjon fra en forretningsnettverk "for å snakke om jobbintervju."
Valgte jobb i etaten? Spør selskapet hvor du jobber. Fortrinnsvis dine fremtidige arbeidsgivere har et internasjonalt renommé. Tilby fra Google eller Microsoft - en garanti for en god jobb. Dersom selskapet er lite kjent i markedet, se etter den i "svarteliste", det vil si på områder der arbeidstakere plassert lurt negativ informasjon om utenlandske arbeidsgivere.
 CV og intervju
Hvis du bestemmer deg for å finne et passende selskap for deg selv, lage en kompetent sammendrag som vil tillate deg overbevise en arbeidsgiver til sin betydning. Hvis du ikke vet et fremmed språk på et passende nivå, spør læreren din venn for å sjekke din CV for stavefeil. Se etter skriving jobber, utdanning, fremmedspråk stedsnavn. Se på nettet faglig sosialt nettverk, som ofte slippe inn utenlandske rekrutterere.
Funnet jobben gjennom et byrå, kan du spørre sjefen å hjelpe deg å gjøre din CV.
Så lese din CV, og arbeidsgiver besluttet å snakke med deg personlig. Samtalen kan skje via telefon eller Skype. Vær forberedt på at du vil bli bedt om en rekke profesjonell fremmedspråk. Så arbeidsgiver kan vurdere og ditt språknivå og yrkeserfaring.
Fra intervju til et positivt vedtak kan ta flere måneder. Vær tålmodig.
 Hva koster forplikter arbeidsgiver?
Ved betaling av flygingen og visum forhandle med arbeidsgiver på forhånd for å unngå ubehagelige overraskelser. Selv om arbeidsgiver plikter å betale flyttingen til landet, pengene for billettene du slår på faktisk allerede i sysselsettingen på kontoret. Og begynne å visa bør når det formelle jobbtilbud.
Bestemmer seg for å reise utenlands for å arbeide, ikke forvent at selskapet vil gi deg med kontorlokaler. For eksempel, i store internasjonale selskaper har spesielle tjenester unit ansatt utlendinger. Men de fleste russere må finne sin egen bolig, samtykker ved først å bo på et hostel eller billig hotell. Drøfte dette spørsmålet med din arbeidsgiver straks sette av et visst beløp for leie.
Utlendinger mentalitet er svært forskjellig fra Russland, så prøv å finne et nettsamfunn av russere arbeider i utlandet ikke å føle seg ensom i et fremmed land. Du vil hjelpe til med å finne arbeid, og sosial tilpasning.
 Hva du skal gjøre i tilfelle av svindel?
Eksperter hevder at rundt 90% av tiden oversjøiske arbeidsplassen crooks som ansetter en uke for minimum penger overstating noen ganger flere ganger estimert inntjening. I beste fall, de bare ta pengene for visum og billetter, forsvinner i en ukjent retning.
Hva om du var i utlandet uten penger og dokumenter? Referere til den russiske ambassaden. Kommer til et annet land for å tjene (og selv om bare slappe av) alltid lære adresser og telefonnumre til ambassader, hvor du vil være i stand til å hjelpe. Platekontrakter og gratis telefonlinjer arbeider med arbeid i utlandet.
Ikke nøy deg det første tilgjengelige annonsen! Analysere nøye de foreslåtte jobber, lønn, søke informasjon forespurt av deg i søkemotorene.  
Hvordan få en jente til å jobbe i politiet?
 For å beskytte liv og eiendom borgere, til å håndheve lover, trofast tjener deres hjemland - drømmen for mange unge mennesker. Men de har ofte for å jobbe mer og mer innstendig å snu denne drømmen til virkelighet. Å tjenestegjøre i hæren eller indre organer av jenter og kvinner hardere enn menn. Det kan ikke gjøres, så historisk. Men hvis du ikke er redd for vanskeligheter, og du er klar til å faktisk bevise at kvinner takle ansvaret for politimannen er ikke verre enn menn - velkommen til rekkene av innenriksdepartementet.
 Hvem er til tjeneste for politiet?
Basert på Federal Law nummer 342 som ble vedtatt i 2011, det året den tjenesten av innenriksdepartementet, til de som oppfyller følgende krav:
tilgjengeligheten statsborgerskap;
ingen borger av bosted i en annen stat;
Alder: fra 18 til 35 år. Hvis en borger har tidligere tjenestegjort i innenriksdepartementet, den har en spesiell aldersgrense - 50 år;
passer for tjeneste for helse;
tidligere psykofysiologisk diagnostikk og testing for narkotika og alkohol avhengighet;
ikke kriminelt rulleblad, kriminaletterforskning og bringe til administrative ansvaret for lovbrudd innen ett år fra datoen for tjenesten.
Kjønn, religion og nasjonalitet ikke saken. Overbevisning slektninger heller ikke et problem. Med mindre, selvfølgelig, en relativ ikke-recidivist, lokal kriminell "autoritet", etc.
 Utdanningskrav
Å fungere som en privat politimann, heller diplom at du ble uteksaminert fra high school. Hvis du har tenkt å holde offiser posisjoner, etterforsker eller etterforskere skal fungere, må du ha juridisk embetseksamen. For å bli en inspektør juvenile Du bør få en høyere utdanning grad, etc.
 Hvordan bli medlem av MIA
Hvis du matche kravene ovenfor, må du gjøre følgende:
  1.  Ta kontakt med personell District Department of the Interior, sjekk om tilgjengeligheten av ledige stillinger. Avdelingen vil velge riktig posisjon på grunnlag av informasjon om utdanning og arbeidserfaring tilstedeværelse.
    Hvis du er interessert stillinger er tilbud for å passere en medisinsk undersøkelse og testing, og - fylle ut selvbiografisk skjema. Vær ærlig og imøtekommende. Husk at all informasjon som mottas fra deg ved avdelingen ansatte vil alltid verifisert.
    Vent løsninger avdeling. Hvis du kommer for den valgte posisjonen, vil du bli informert om det. Først vil du bli kreditert for å tjene som praktikant, da, hvis arbeidet ikke fører til klager å bli gjort en ordre for offisielle formål.
    Hvis du har gitt opp i personalavdelingen, og du tror at dette ble gjort urettferdig, et brudd på russisk lovgivning, kan du alltids slå til avdelingsleder på arbeid med ansatte UVMS i ditt område. Abonner på mottaket det kan være sekretær for den regionale avdelingen av departementet.  
 Family Budget er inntekten til flere personer - en mann og hans kone, noen ganger er det til og med lønns barn eller foreldre hvis de bor sammen og arbeid. Selv kjører noen få mennesker fortsatt alltid budsjettrammer som å gå inn og viktigst kunne spare råd til husholdningsapparater, en bil eller en ny leilighet.
 Imidlertid, når det gjelder økonomi, er det alltid problemer. Uansett hvor mye du ikke var på plass, vil det likevel alltid være liten, på grunn av stigende inntekter og økende familiens behov. For eksempel, det er familier som lever på $ 100 i måneden, og det er de som er på $ 100 000 per måned. Og begge av dem i alle fall vil bli savnet. Hvordan løse dette problemet?! For å løse dette problemet, tar vi den gjennomsnittlige familiens inntekt er nok for mat og andre husholdningsbehov.
Hvordan redde familien budsjettet?

 10 tips om hvordan du kan spare familien budsjettet på mat og andre varer

 Alltid opp for en handleliste før du kommer til butikken. Enkel og vanvittig banal, men dette grunnleggende brett er ikke alle våre innbyggere. Ikke bare gjør de glemmer å kjøpe noe nyttig, og selv kjøpe en bil er ikke nødvendige varer! Være alvorlig!

 Bære en begrenset mengde kontanter. Den beste måten å spare en super markedet har ennå ikke funnet! Det er enkelt - ta så mye penger som du ønsker på en liste over produkter. Intet mer, intet mindre! Hvis du ved et uhell tok for mye, spør kassereren for å fjerne fra sjekk for betaling.

 Gå til butikken bare til "full mage". Altfor god regel, spesielt i å hjelpe de øyeblikkene når du ønsker å kjøpe bare produkter. Når du er sulten, kan du få eller overflødig mengder eller flere varer, uten noe som vi kan være og gjøre!

 Finn rimelige elementer, og ikke uvillig til å prøve alternativer. Alltid se etter rabatter! De kan godt spare ikke bare opptatt av produkter, men også klær og husholdningsapparater. For eksempel, i husholdningsapparater hellig alltid gi gode rabatter og produkter i sesongen alltid lave priser. For eksempel, i pakke med 4 flasker med vann, en flaske tilgjengelig gratis. Generelt, vær forsiktig! Som etter alternativer, så anbefaler vi at du være kategorisk i mat eller andre varer hvis prisen er under - betyr ikke at det er verre. Prøv billigere alternativer og mest sannsynlig vil du finne ganske anstendig erstatning kost favoritt elementer.

 Hold elementer, for å forstå hva du har i familien er den viktigste penger og hvordan du kan spare familien budsjett. Forstår ikke hvor pengene går?! Starte daglige budsjettet, og bemerker hvor og hva du skal bruke familien penger. Hvis du vet årsaken, kan du fikse det!

 Kjøpe produkter og varer i sesongen når de har minst pris. Frukt og grønnsaker - best buy i slutten av våren, hele sommeren og deler av høsten, og deretter prøve å redusere deres behov. Når prislappen på et bestemt produkt er minimal - dette er din tid til å kjøpe. Bedre ob'yistysya dette produktet i sommer enn i vinter å kjøpe til ublu priser. Ting kontrast er bedre å kjøpe på forhånd som alltid motta betydelige rabatter!

 Ikke uvillig til å reise til land eller skogen for å samle bær eller frukt. I planting og skog ofte finne mye mat som vil være en helt gratis, sopp, frukt, bær, og selv jakt kan gi deg gratis kjøtt (men her har du tillatelse)! Ikke utelukke slike besøk fra sin familie og morsom metode for å spare penger.

 Ta sommeren bevaring. Igjen, ganske billige sommer frukt, bær og grønnsaker, og landet og boarding - gratis. Når de er allerede lei, må du lukke, noe som gjør kompotter, syltetøy og pickles.

 Lær å lage mat! No offense, bare forstå at hvis for matlaging deilige måltider du trenger dyre produkter i store mengder - er dette ikke riktig. Disse kokker og kulinariske mestere i saken, selv med billige produkter i små mengder er i stand til å forberede et mesterverk.

 Hvis du bruker mye bensin - satt HBO (gassflaske utstyr). Bensin dyrt, og gassen er nesten dobbelt billigere, slik at du kan lagre en tredjedel av husholdningsbudsjettet bevilget til bensin når den er satt til auto HBO.

Hvordan redde familien budsjettet?
 Det er alle rådene fra våre nettmagasin Vse-Sekrety.ru. Ved hjelp av alle de ovennevnte teknikker, kan du i stor grad lagre din familie budsjett! Hvis du har noe å legge til - skrive i kommentarfeltet! Og det beste rådet vi publiserer et innlegg!  
Яндекс.Метрика